2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
d
aynı soruyu sorcaktım canm sen yazmışşın bende bugun aldım boyalarımı
artık boyamak istiyorum :ssz::ssz:
aynalara küsmüs durumdayım

ben saçlarımı boyattım vallaa :21: çevremizde hersey radyasyon, yediklerimiz hep gdo lu..
bir boyanın tek başına zararlı olacagını çok düşünmüyorum...

kızlar oğlum ağlarken gözünden yaş gelmiyor .. google a baktım 3 haftaya kadr normal diyor ama 4. haftamızdayız hiç yaş yok gözünde garip geldi bana.. bide ben hastanede yatarken gazı için doktora götürmüşler bi fitil bide damla vermiş çok zorlanırsa fitil koyun günde 3 kez damla vern demiş doktor.. ben ilaca alerjisi olan biri olduğum için vermek istemiyorum ama alışmış bi kere .. damla bağırsaklarını tembelleştirmez mi siz kullanıyomusunuz ??

cnm ya çok geçmiş olsun..

sütünü pompayla sürekli sağmayı ihmal etme, mama yiyor diyede üzülüp kafaya takma,
napıcaksın mecburen veriyosunuz sonuçta,,
hiç hesapta olmayan şeyler yaşanabiliyor.. sütün geldikçe eminim sütüne alışacaktır

kızlar oğlum ağlarken gözünden yaş gelmiyor .. google a baktım 3 haftaya kadr normal diyor ama 4. haftamızdayız hiç yaş yok gözünde garip geldi bana.. bide ben hastanede yatarken gazı için doktora götürmüşler bi fitil bide damla vermiş çok zorlanırsa fitil koyun günde 3 kez damla vern demiş doktor.. ben ilaca alerjisi olan biri olduğum için vermek istemiyorum ama alışmış bi kere .. damla bağırsaklarını tembelleştirmez mi siz kullanıyomusunuz ??

canım o gaz için biz neler kullandık neler :1: ilaçlar, zeytinyagları, popoya kulak çubuklarııı, damlalar :9:
bu yolda herşey mübah gibi geliyor bana :1:
yaşadıkça insan mecburen kulllanıp her yolu deniyor

boya karşımda duruyor kutu bana bakıyor ben kutuya bakıyorum boyasammı boyamasammı düşünüyorum
diyorum kırkım çıksın sacımıda kısa kestirip öyle boyayaım diyorum
bide sacta kesilmezmiş kırk cıkmadan
benim boya bu bögürtlen siyahı ama siyah degil kızılımsi boyayan varmı

canım benimki 28 günlük oldu bugün gözlerinden ilk defa yaş geldi ayyy yaş gelince dayanamıyorsun sende aglamak istiyorsun onunla beraber kıyamıosun o yaşlara...

Benim oğlumda 39 günlük oldu ama hiç yaş görmedim gözünde. Anormal mi bu durum.:44:

arkadaşlar bu arada sahranın bebeginin gercekten duaya cok ihtiyacı var bugün görüştük yine bebek özel bi odada enfeksiyon kapmıycakmış o yüzden serumla besleniyormuş. yazık annesi koynuna basıpta emziremedi bile yavrusunu...ordudan samsuna başka bi hastaneye sevk edildikleri için evlerinde de degiller
bagırsakları anne karnında da mikrop kapmış olabilir demişler
ameliyat için mikrobun gecmesini bekliorlrmış kız gercekten cok daralmış
üzülme dedim strestten sütün kesilir bebegine sütünü vercegin günü hayal et dedim teselli vermeye calıştım
topikteki arkadaşlar bol dua etsinler dedi slm söyledi

zeyyyno sağol canım ama hiç meme alacak bi havası yok elektrkli var çekiyor çekiyor 15 dakikada 10 cc onuda döküyordum zaten 3 gün arayla 2 kez narkoz aldım sağlıklıda değil sütüm.. yarın vermeye başlıycam ..inşallah alır .. gazınada gelince damladan mı bilinmez çok zorlanmıyor benimki aslında neden vermişler fitili anlamadım..

canım benimki 28 günlük oldu bugün gözlerinden ilk defa yaş geldi ayyy yaş gelince dayanamıyorsun sende aglamak istiyorsun onunla beraber kıyamıosun o yaşlara...

oda var dimi .. gelmediği daha mı iyi acaba...

bu arada bi sorum daha var.. şimdi biz kırkımız çıkana kadar abdestli olmuyomuyuz ? yoksa kanama bitince temizlenebiliyor muyuz ? kaç kişiye sordum herkes başka bişey söylüyo.. kimisi kanama bitince diyor kimisi 40 gün abdestsiz olursun diyor ? biri beni aydınlatabilir mi? benim kanamam bitti namaz kılabilirmiyim acaba??

hafta başında ateşlenmiştim. sağ göğsüm mastit olmuştu. ondan kaynaklanmış. genel cerrahiye gittim. antibiyotik vermedi. ilerlerse verelim emziriyorsun dedi. bolca sağdığım için o göğsüm geçti. ilk baş iltihap akmıştı.

son sağ göğsümde diğeri gibi oldu. dün pompam bozulduğu için sağamadım. süt de dolmuş sanırım nasıl acıyordu. bugün kendi doktorumda kontrolüm vardı. süt birikmiş mastit olmak üzere iyice sağ dedi. ateşlenirsen kızarıklık olursa gel dedi. bende antibiyotiğin adını aldım bir daha uğraşmayım diye.

sonra eve geldim çok yorulmuştum zaten. gene üşüme ve ateş başladı. annemler zaten bu hafta gelecekti. abimler gelmşti. arabada vardı bu sefer.

annem baktı bana. baya ateşlenmiştim. bi ara çok fena olunca eczaneden antibiyotiği aldık. içtim rahatladım.

sonra eşim çocuğun altını değiştirirken göbeği düştü. panik olduk biz. annamle abimler baktı. onlarında yakın zamanda çocuğu olmuştu. iyiki ben tekken düşmedi. çok tırsarım böle şeylerden. göbeği bi tuhaftı. herkes tuhaf buldu. iltihaplı gibiydi. hastaneyi aradık sorduk. getirin bakalım dediler. araba vardı çok rahat oldu gitmek. dr normal buldu göbeğini. bişi yapmadı.

zor bi günü annemlerin oluşuyla rahat geçirdim. geçen ateşlendiğimde annemin yanımda olmayışına çok içerlemiş çok ağlamıştım.

ha bu arada göğüslerim mastit olduğu için ve artık dayanılmaz ağrıdığı için sağıp biberonla veriyordum çocuğa. bi göğsümün ucu iyileşti. yarasız göğüsten emzirmek ne güzelmiş. yalnız bir sorun var. oğlum biberona alıştığı için memeden ememiyor :( tam süt geldi yara iyileşti derken :( nasıl emzirtcem. sadece ucunu emior. eskiden de ucunu emdiği zamanlar olurdu ama sabırlı sütün gelmesini beklerdi. şimdi süt olduğu halde yeterince ememediği için sinirlenip memeyi bırakıyor.

canım yazdıklarınıı okuyunca kendimi buldum inan..ilk bebeğimde bende öyleydim..uykusuzluk..bebeğin huzursuzlukları..onun bunun habire yardım etmedikleri gibi birde akıl vermeleri..perian etmişti..hiç sevgi hissetmiyordum..hatta şunu söyleyeyim kendimi anne gibi hissetmiyordum,bebeği uyuturken ölse acaba üzülürmüyüm diye düşündüğümü bilirim..ama hepsi lohusalık depresyonuymuş..merak etme hepsi geçecek..hele şu 2-3 ay bi geçsin..herşey yoluna girecek..sen anneliğe o da dış dünyaya alışacak :) ama ilk annelikteki telaş hiç bitmiyor tabii..:34:

evet bende sevgimi sorguluyorum. eşim benden daha çok seviyor sanki. bende kendimi anne gibi hissetmiyorum henüz. topuk knı aldılar o kadar ağladı. eşim nasıl kaygılıydı. ben çok rahattım. hiç içim acımadı. o zaman sorguluyorum işte. neden çok sevmiyorum diye. seviyorum tabi ama ekstra bi anne sevgisi yok sanki :(

sahra için üzüldüm. inş bebeği kısa zamanda sağlığına kavuşur.

ucon doğum yapmış. hayırlı olsun.

canim geceleri bir defalik mama ver doysun oglusun rahat uyusun emzigi kesinlikle kullan senin icin cok rahat olcak :))
yikama olayina gelince göbegi dusmeden yikayabilirsin sadece göbegini hemen kurulamak gerekiyor islak kalmamali
alkol yerine pudra kullan hemen kurutuyorr:34:turkiye cok sicak bebek rahatsiz olyuordur banyo istiyordur bence bir an evlle yikamaya bak sonra kundakla guzelce yatirr kundakda durmyuor ellerini cikariyor demisin ben kizimi penye battaniyesine sairiyorum kafa kismini biraz bukuyorum sonra önce bir tarafini sonra alt kismini ve doger tarafida katlayarak sikica sariyourm battaniyenin ucunu biraz bebegin altina dogru sok acilmasin diye kollarini icine koyunca cikartamiyor benim kizimda bazen cok kiziyor snirleniyor ama nafile ne yapsa cikartamiyor:53: gerekirse eger kumas bir bezden olan kundak kusak derlerdi eskiden ip gibi birseyle cok sikmadan bagla eskiler :34::34: sütünü sag canim pompna bozulmus degistirme imkanin vardir mutlaka daha garantisi gecmemistir onun aldigin yere göturup degistir bu kadar cabuk bozulmasi zaten normal degil :)) yenisini alinca sag ve sagarken hafif öne egil pompayi iyice gögsüne bastir birde diger elinle masaj yapar gibi parmaklarinda gögsünü kavrayarak SIK pompayi basarken SIKARSAN süt daha cok akiyor yanlardaki süt sagmakla gelmiyor ben bunu kesfttim:34::34:

bugün yıkayacaktım ama göbeği düşmek üzere diye sildim sadece. neyseki düştü. pudra aldırıyordum eczaneden. eczacı pudra kullanılmaz göbeğe demiş. almadık.

bizim ev feci sıcak birde. banyo yapmaya başlayınca rahatlıcaz inş. gerçi banyoda çok ağlıyor ama :( altını alırkende feci ağlıyor. kiri değerli bizimkinin :)

kundak benim bebekliğimden var ama yapamadım işte. daha küçükken alıştırsaydım olurdu belki.

pompanın garantisinde sorun çıktı maalesef. napcam bilmiorum. garanti belgesini bulamıyorum. kutu lazımmış o yoksa. kutuyu da atmıştım :( bende süt kanallarını baskı yapıyorum. daha çok ve hızlı sağıyordu. tam sütümde artmıştı ama bozuldu işte

kızlar biliorsunuz sahra bir kaç gün önce dogum yapmıştı biz faceden yazışıyorduk.bana bebegin morardıgını söylemişlerdi ve hemen acile hastane gittiklerini söylemişlerid ve bebegini müşade altına almışlardı gece.
bir iki gündür yazışamıyordukki kendisi bu sabah bana mesaj atmış dememkki bebegi hastaneden hiç cıkarmamışlarki demişki
kendilerini ve bebegi ordudan samsuna başka bi hastane sevk etmişer. bagırsaklarında gelişmeyen bir yer varmış ve acil ameliyat edilcekmiş.ama hemde bebek enfeksiyon kapmış .enfeksiyon kaptıgı için acil müdehalede edilemiyormuş
ne olur bebegim için bana dua etsinler yazmış
çok üzüldüm agladım ne olur kızlar dua edelim :25:
:16::16::16::16::16::16::16::16:
rabbim ya şafi adıyla şifasını versin inşallah.daha bi kaç günlük bebek ameliyata gircek allahım sen melegimizi koruuuuu

SAHRA SEN İÇİNİ FERAH TUT DUALARIMIZ SENİNLE İNŞEALLAH

sahra ve bebegi icin cok üzüüldüm canim benim ne kadar heyecanliydi bebegini kucagina alacagi icin :(( rabbim insallahh en kisa zamnda sifa verir iyilesir bebegi sahrada rahat rahat emzirir :)) parmak kadar bebegin ameliyat olmasi ne kadar zor yarabbim sen yardimcisi ol o bebegin ve annesinin :))

Kizlar oglum kabiz oldu ne yapabilirim? Bir cay kasigi zeytinyag verdim ama o da fayda etmedi yavrumun iyice duzeni bozuldu :(
canim bende dktora dedim kakasini zor yapiyor diye oda 5 günde bir yapmasi gayet normal dedi eger emziryorsan bunu sorun etme dedi bebekler sütü gec hazmettikleri icin kakasini hemen yapamiyorlar :)) sende emziriyoran ben 5 günü gecmediyse sorun etme :)

Kiizlar bebrgim emmiyo ne yapmam lazim cok cnm sikkn hic almiyo memeyi biberon veriyorum sagiyorum sutu ama yetmiyo mama veriyorum genelde ne yapmam gerek emmesi icin
canim sen bikmadan usamadan bebek aciktiktica memeni biberon verme o aciktigi icin emecektir merak etme birde ucuna tatli birseyler sür daha cabuk alirr:34:

biz geldik teteler oğluşum uyuyo bnde yemeğimi yedim bi bakınim dedim nasılsınız minikler nasıl 2 haftalık olduk bis
buda tostosum 2 haftada büyüdü sıpa yiyoruz deliler gibi valla acımıyoruz hiç onunda hoşuna gidio :)bu arada bi problem var aslında problemmi bilmiorum emziren annelere özellikle sorum bebeğinizde burun tıkanıklığı var mı ilac fayda etmio emerkende bazen göğüslerim çok dolu olduğunda özellikle genzine kaçıo hemen yan çeviriorm korkuorum tabi sizde sıkıntı oluyormu böle bnm obur fırt fırt çektiği için mi genzinde kalıo acaba.Buda büyüyen biziz teteler :)

Eki Görüntüle 744830 Eki Görüntüle 744831

oyyyy masallahhh bu ne yakisiiklilik cokk tatlii canim bu yerim ben onu:16: canim burun tikanikligi oluyor sicak havlar kuruyor tikaniyor :)) sütünden damlat burnuna tikanikligi acacak:34: sütün genzien kacmamasi icinde gögsunun ucuna emerken isaret parmaginla hafif bastir genzine kacmasini önleyecek o da birde tmm birden hizli hizli cekerek emdigi sirada gögsün geri cek soluk almasini sagla :)) geri ver EN ÖNEMLISI ISE KAFASINI YÜKSEKTE TUTMAK BEBEK BEDENIYLE TAMAMEN ÖN KISMI SANA DÖNUK OLSUN KAFASINIDA KOLUNLA DESTEKLEYEREK YUKARDA TUT .))
Selam taze anneler sonunda bende anne oldum kavustum mınıgıme :)

Dun 41+1 de doktorumun onerısı uzerıne sunı sancı aldım bebegım kanala ınmıstı ama acılmada artma olmadı ıkı saatte yarım cm artıs olup sancı olmayınca bebek rıske gırıyor dıyerek acılen sezeryana aldılar 16:30 -17:00 cıvarı oglumu kucagıma aldım.

Bugun eve geldık ama wc harıcı yataktan kalkamıyorum.elım yuzum vucudumun heryerı sıs hamıleyken bıle boyle olmamıstım.ayaga kalkıp mınıgıme tam manasıyla bakabılecegım gunu ıple cekıyorum :)
oyy tebrik ederim canim gözun aydin sonunda sende kavustun yavruna cok sükürr :)) rabbim ananli babali büyütsün insallah hayirli evlat olsun :)) szeryan olmamak icin okadar direttin yinede sezeryan yapmis bu doktorlar yaa turkiyede hemen sezeryana aliyorlar :)

selam kızlar,bende dün doğum yaptım.saat 14 te spinal oldum.çok şükür sağlıklı oğlum.ufacık bişey,2.550 gr dogdu,sütüm pek gelmiyor,mama takviyesiyle halletmeye çalşıyoruz,inşallah duşumu aldıktan sonra sütümde rahat gelir,benimki ağlıyor ben kaçar :))

canim senide tebrik ederim allah anali babali büyütsün yavrunu cok gecmis olsunn :)) canim mama vermemeye calis sürekli emzirdikce süt cogaliyor mama verirsen alisir emmeyi trcih etmez :))

bu arada bi sorum daha var.. şimdi biz kırkımız çıkana kadar abdestli olmuyomuyuz ? yoksa kanama bitince temizlenebiliyor muyuz ? kaç kişiye sordum herkes başka bişey söylüyo.. kimisi kanama bitince diyor kimisi 40 gün abdestsiz olursun diyor ? biri beni aydınlatabilir mi? benim kanamam bitti namaz kılabilirmiyim acaba??
canim 40 ciknca abdest aliyorsun bizim bugun cikti abdestimi aldim cok sükür 40 gün boyunca alamazsin abdest namazda kilamazsin benim bildigim bu yönde :))

ha bu arada göğüslerim mastit olduğu için ve artık dayanılmaz ağrıdığı için sağıp biberonla veriyordum çocuğa. bi göğsümün ucu iyileşti. yarasız göğüsten emzirmek ne güzelmiş. yalnız bir sorun var. oğlum biberona alıştığı için memeden ememiyor :( tam süt geldi yara iyileşti derken :( nasıl emzirtcem. sadece ucunu emior. eskiden de ucunu emdiği zamanlar olurdu ama sabırlı sütün gelmesini beklerdi. şimdi süt olduğu halde yeterince ememediği için sinirlenip memeyi bırakıyor.
canim sen inatla vermeye calis memeni bende pamukcuktan dolayi 2 gün vermedim biberonla besledim hemen alsiti biberona mememi verdigimde reddetmeye calisti inatla ogun sadece mememi verdim simdi gayet rahat emiyor :)) Bigun bpyunca biberon vermeden sadece emzirmeye caliss aglasin o birazcik sabret SIK SIK emmk isteyecek az az emdigi icin doymayacak ama sabretedersen tekrar rahat rahat emecek rabbim sütünü dahada artirsin insallah gögsünde iyilesirr yakinda :))

bugün yıkayacaktım ama göbeği düşmek üzere diye sildim sadece. neyseki düştü. pudra aldırıyordum eczaneden. eczacı pudra kullanılmaz göbeğe demiş. almadık.

bizim ev feci sıcak birde. banyo yapmaya başlayınca rahatlıcaz inş. gerçi banyoda çok ağlıyor ama :( altını alırkende feci ağlıyor. kiri değerli bizimkinin :)

kundak benim bebekliğimden var ama yapamadım işte. daha küçükken alıştırsaydım olurdu belki.

pompanın garantisinde sorun çıktı maalesef. napcam bilmiorum. garanti belgesini bulamıyorum. kutu lazımmış o yoksa. kutuyu da atmıştım :( bende süt kanallarını baskı yapıyorum. daha çok ve hızlı sağıyordu. tam sütümde artmıştı ama bozuldu işte

Cnim göbeginiz düsmüs gözun aydin rahatlamistir artik bebegin göbegi aciyor olabirdi o yuzden altini actirmayida isetmyiordur simdi duzelir artik daha uysal olmaya baslar merak etme bugunlerde gececek .
annenlerde gelmiss gözun aydin biraz olsun sende rahatlamisin canim guzel guzel dinlen simdi keyfini cikar tadina var lohusaligin hic birseyi dusunme sorun etme artik :)) KUNDAK OLAYINA GELINCE BENDE ILK ZAMANLAR KUNDAKLAMADIM
HR SAAT BASI UYANMASINDAN BIKMISTIM BENDE BURDADA KUNDAK KONUSULUNCA BIRDE BEN DENEYIM DEDIM VE CIDDEN COK ISE YARADI YANI SUNUN SURASINDA EN FAZLA 2 HAFTA DIR BELKI O KADAR BILE OLMADI KUNDAKLIYALI VE BUGUN BIZE 40 GÜN OLDU DUSUN YANI GERISI SENDE ALISTIRABILIRSIN CANIM ANNENDE GÖSTERIR YARDIM EDER SANA .:)) KOLLARINI DISARDA BIRAKMA HIC BIR ISE YARAMAZ OZAMAN :34:

bizim bugun yani cmartesi günü ( simdi pazara döndük) kirkimiz cikti cok sükürrr :16::16::16::16::16:
aksama 6 ya kadar banyo yaptiramadim bebegimi bende yapamadim tabi onu yikamayinca esim evde birseyler tamir etmekle mesgulsu aksama kada ugrasti bende bos durmayim diye cekmceleri dolaplari yerlestirdim duzeltim esimin isinin bitmesini bekliyordum cunkü beraber yikayalim diyee neyse aksam 6 da isi bitti o sirada aciktik yemek fln yaptik tmm yemeye oturacagiz kardesim cikti geldi:53: o gelmisken annemide cagirdik o da geldi beraber yemek yedik oturduk saat 9 oldu banyo yaptiracagim diyorum annem hic orali olmuiyor biliyor kirkimizi cikartacagiz bugun ne kadar umursamaz bir kadinya bazen beni deli ediyorr:47::50:
neyse aksam dokuzu geciyordu getirde yikayalim dedi sonunda esim suyu hazirladi ben suyuna katmak icin taslari yikadim temizledim cicekleri flnn topladim balkondan suya kattim ee tabi o sirada havluyu fln da hazirlamayi unutmusum:53: esim suyla mesgul buyuk kizimda kardesinin uzerini cikarmiss hemen soymuss annemim kucagina vermiss annemde suya sokamiyor beceremedi birde bacaklarindna dolayida egilemiyorr kostum hemen usumesin diye aldim elinden suya soktum ee dedimya havluyu fln unuttum yikamaya basladim ence vücüdunu yikadim sampuanladim kafasini sampuanliyordum annem kalkti aldi kizimi kucagina rahat yikayim diye kafasini egdi 2 kere sampuanladim ama suda fazla kalmadi hemen kaldirdi koca bir kova su hazirlamistim sadece 3 tas su döküldü hemen yeter bukadar diye cikari sudann:53: ben soklardayim yaa ama daha hic yikamadimki kolduk alti boyun kismi bacak arasini hic iyi yikayamadim:50: kendim suda 10 15 dk bekletiyorum iyice yikiyorum sonra kafasini yikayip cikartiyorum heme sarip sarmalayip kucagimda bekletiyorum hic usumuyorr . nese cikardi sudan ama ortdada havlu yok hemen kostum aldim dolaptan firlayarak geri döndum ama kizim dondu cok üsüdu eli ayagi buz kestik dudaklari titremeye basladii:50:

birde anneler daha iyi bilir derler ben annemsiz cok daha rahat ve daha saglikli yikiyordum kizim ilk defa böyle üsüdü,
birde ben icine cicekler ve gül suyu kattimya bana hihh bunlara ne gerke var sende herseyi abartiyorsun diyorr:53::53:
ben bukadar ruhsuzz bir anne görmedim daha bana dediklerini bir duysaniz bu senin kv denmi dersiniz valla:43::43::43::43:
aksam 11 kadarda oturdular bende giremedim banyoya ancka onlar gidince girdim gece 12 de :50:kusura bakmayin cok uzattim
bazilariniz üzülüyorya annem yanimda yok diye benim varda ne oluyor bazen uzakta olsada tatli olsak daha iyi diyorum :(((
yinede canlari sag olsun rabbim acisini göstermesinnn :)))

Son düzenleme:
Cnim göbeginiz düsmüs gözun aydin rahatlamistir artik bebegin göbegi aciyor olabirdi o yuzden altini actirmayida isetmyiordur simdi duzelir artik daha uysal olmaya baslar merak etme bugunlerde gececek .
annenlerde gelmiss gözun aydin biraz olsun sende rahatlamisin canim guzel guzel dinlen simdi keyfini cikar tadina var lohusaligin hic birseyi dusunme sorun etme artik :)) KUNDAK OLAYINA GELINCE BENDE ILK ZAMANLAR KUNDAKLAMADIM
HR SAAT BASI UYANMASINDAN BIKMISTIM BENDE BURDADA KUNDAK KONUSULUNCA BIRDE BEN DENEYIM DEDIM VE CIDDEN COK ISE YARADI YANI SUNUN SURASINDA EN FAZLA 2 HAFTA DIR BELKI O KADAR BILE OLMADI KUNDAKLIYALI VE BUGUN BIZE 40 GÜN OLDU DUSUN YANI GERISI SENDE ALISTIRABILIRSIN CANIM ANNENDE GÖSTERIR YARDIM EDER SANA .:)) KOLLARINI DISARDA BIRAKMA HIC BIR ISE YARAMAZ OZAMAN :34:

teşekkür ederim. içi de kurursa rahat etcez iyice inş. annemler günü birlik geldi gittiler. kızkardeşimde gitti. zaten son zamanlarda bıkmıştı yüzünü ekşitiordu bişi yaparken. biraz da ondan hassaaslaşmıştım. o kadar emek verdi emeklerini gözardı edemem ama surat asıncada insan alınıyor.

bu arada ben gene ateşlendim. yanıyorum. içimde yanıyor. sürekli su içiyorum.

zeyyyno sağol canım ama hiç meme alacak bi havası yok elektrkli var çekiyor çekiyor 15 dakikada 10 cc onuda döküyordum zaten 3 gün arayla 2 kez narkoz aldım sağlıklıda değil sütüm.. yarın vermeye başlıycam ..inşallah alır .. gazınada gelince damladan mı bilinmez çok zorlanmıyor benimki aslında neden vermişler fitili anlamadım..

oda var dimi .. gelmediği daha mı iyi acaba...

olurmu yaş gelmesi lazım göz damarları tıkalı olabikiyor ozaman.benim büyük oglum öyleydi sürekli masaj yapıorduk gec yaş geldi ondan
göz yaşı damarlarından gelmedigi için sürekli gözü sulanıyordu

kızlar bebeklerımızde gaz sancısı yapmasın dıe ne yemememız lazım. Dıkkat edecegımız bısey var mı . Dun gece kızım ortalıgı yıktı zorla uyuttuk pizza yedım kola ıctım ondanmıdır sız napıyosunuz gaz ıcın nsı cıkarıyosunuz

kızlar bebeklerımızde gaz sancısı yapmasın dıe ne yemememız lazım. Dıkkat edecegımız bısey var mı . Dun gece kızım ortalıgı yıktı zorla uyuttuk pizza yedım kola ıctım ondanmıdır sız napıyosunuz gaz ıcın nsı cıkarıyosunuz

canım bebek kendi kendine gazlanmıyor sen gazlı yemekler yiyorsundur
bende mercimek çorbası yemiştim o gece benim oglanda yıktı ortalıgı annem dediki mercimek çorbası yapar yeme dedi
karpuz yapıor yemiorum mesela
senin sütünden direk geciyormuş haberin olsun
arkadaşımın bebegi 5 ayına kadar hep aglardı bagırırdı gazdan doktor arkadaşıma sadece peynir domates ekmek yemesini söylemişti
ben ufak gazı oluyor onada metsil gaz damlası kullanıorum ecz satlıyo 4 tl flan adı metsil 3 ögün 8 er damla

Back
X