2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ee kızlar hamileligide atlattık kendimize bakma vakti geldi degilmi e şurda kırıkımızın cıkmasınada az kaldı
bugün sac boyası aldım ben zaten hep evde kendim boyuyuorum
aklıma bişey takıldı ama emziren anne boyayaybiliormu acaba boya kimyasalya süte geçme ihtimali varmı merak ettim zararlımı acaba boyasak ya bilgisi olan varya yada boyatan yazabilirmi

biz geldik teteler oğluşum uyuyo bnde yemeğimi yedim bi bakınim dedim nasılsınız minikler nasıl 2 haftalık olduk bis
buda tostosum 2 haftada büyüdü sıpa yiyoruz deliler gibi valla acımıyoruz hiç onunda hoşuna gidio :)bu arada bi problem var aslında problemmi bilmiorum emziren annelere özellikle sorum bebeğinizde burun tıkanıklığı var mı ilac fayda etmio emerkende bazen göğüslerim çok dolu olduğunda özellikle genzine kaçıo hemen yan çeviriorm korkuorum tabi sizde sıkıntı oluyormu böle bnm obur fırt fırt çektiği için mi genzinde kalıo acaba.Buda büyüyen biziz teteler :)

Eki Görüntüle 744830 Eki Görüntüle 744831

ayhhh maşallah canım oğluşuna :nazar:

Kızlar sezerya olalı 8 gün oldu kanamam var şu an 2 gece pedi doldu pıhtı şeklinde geliyor şimdi biraz durdu normal mi ki dr normal dedi aradim bana öyle gelmedi ama aşırı aktı ne yapsam ki başka dr a mi gitsem

canım gecenlerde bende de oldu.dr gittim hemen.meğer içerde biriken kanlarmış.koyu renkliyse,pıntılı,parçalı falan gelirse korkma.dışarı akması gerekiyo.drum zaten çıkması gerekiyordu demişti.

Selam taze anneler sonunda bende anne oldum kavustum mınıgıme :)

Dun 41+1 de doktorumun onerısı uzerıne sunı sancı aldım bebegım kanala ınmıstı ama acılmada artma olmadı ıkı saatte yarım cm artıs olup sancı olmayınca bebek rıske gırıyor dıyerek acılen sezeryana aldılar 16:30 -17:00 cıvarı oglumu kucagıma aldım.

Bugun eve geldık ama wc harıcı yataktan kalkamıyorum.elım yuzum vucudumun heryerı sıs hamıleyken bıle boyle olmamıstım.ayaga kalkıp mınıgıme tam manasıyla bakabılecegım gunu ıple cekıyorum :)

ee kızlar hamileligide atlattık kendimize bakma vakti geldi degilmi e şurda kırıkımızın cıkmasınada az kaldı
aklıma bişey takıldı ama emziren anne boyayaybiliormu acaba boya kimyasalya süte geçme ihtimali varmı merak ettim zararlımı acaba boyasak ya bilgisi olan varya yada boyatan yazabilirmi

Ben daha boyatmadım ama hamileyken sormuştum dr a beyazım çok rahatsız oluyordum hamileyken riske girme doğurduktan sonra hemen boyarsın demişti sorun yokmuş(Benim dr pimpiriklidir sağolsun).Tabi benim beyazlar aldı başını gitti ben daha çıkamadım dışarı kendim boyayamıyorum.

Selam taze anneler sonunda bende anne oldum kavustum mınıgıme :)

Dun 41+1 de doktorumun onerısı uzerıne sunı sancı aldım bebegım kanala ınmıstı ama acılmada artma olmadı ıkı saatte yarım cm artıs olup sancı olmayınca bebek rıske gırıyor dıyerek acılen sezeryana aldılar 16:30 -17:00 cıvarı oglumu kucagıma aldım.

Bugun eve geldık ama wc harıcı yataktan kalkamıyorum.elım yuzum vucudumun heryerı sıs hamıleyken bıle boyle olmamıstım.ayaga kalkıp mınıgıme tam manasıyla bakabılecegım gunu ıple cekıyorum :)

allah analı babalı büyütsün hayatım... sende kavuştun şükür.. 3. güne toparlıyorsun hiç korkma... esas maraton şimdi başlıyor.. :)

selam kızlar,bende dün doğum yaptım.saat 14 te spinal oldum.çok şükür sağlıklı oğlum.ufacık bişey,2.550 gr dogdu,sütüm pek gelmiyor,mama takviyesiyle halletmeye çalşıyoruz,inşallah duşumu aldıktan sonra sütümde rahat gelir,benimki ağlıyor ben kaçar :))

cnm oğluşlarımız inanılmaz benziyor maşallah :) bnm kide bu gece 3 e kdr oturdu al yazmalımı izledi öyle uyudu nsıl bebek bu şmdikiler anlamıorum :nazar:
Gercekten mi :52: Resimlerini gormustum oglunun ama benzediklerini farketmedim. biraz daha uslandi oglum. Gece 1 gibi yatip ya 5-6 ya kadar uyuyor ya da bir kez kalkiyor. Ama gaz sancisi cok, agliyor sanci gelince :43: gunduz de uyumuyor :37:

Kizlar gelen canimi sikiyor yaa.az once yine misafir geldi sutten laf acildi.gogsune badtirinca fiskirmiyor mu dedi.hayir dedim.atletim tisortum islaniyor ama fiskirma yok dedim.gelen arayan ayni seyi soyluyor fiskiriyor mu bilmem ne.sutumun yettigini dusunuyorum suvan sagmadim ama tek gogusten 60 ml falan geliyordur.oglumun cisi uykusu gayet iyi yettigini dusunuyorum ama insanlar boyle soyleyince cok uzuluyorum.ya ne e zamsn fiskiracak bu sut.zamanla artar dimi cocugun ihtiyacina gore
canim selale gibi akmaz ama ince ince fiskirir yakinda. boyle moralini bozarsan damlalari sayarsin, sut hemen etkileniyor cunku. bebek konusunda herkes cokbilmis, takma kafana

Ben dun goturdum kilosu 4.100 boyu 55 cm olmus dogumda kilo 3.750 boy 50 cm di ince uzun bir bebek olacak dediler 27 gunluk oldu ilk birkac gun anne sutune ek olarak mama verdik simdi sadece anne sutu veriyorum
canim benim bebegim de 20 gunlukken kontrolde 4100 cikti, doktor sutun sinirda dedi. sana birsey demedi mi?

merhaba kızlar..

anlatacak okadar çok şeyim varki nerden başlasam bilemiyorum..bir doğum yaptım başıma gelmeyen kalmadı.. 3 haziranda sezeryan oldum çok zor oldugunu anlatmıştım onun üzerine ağrılarım sancılarım hiç geçmedi.. sonra bi gece aniden fenalaştım acil hastaneye kaldırdılar bir hafta hastalığıma teşhis koyamadılar en sonunda safra kesemde taş ve çamur dolu olduğunu ve taşarak pankreas kanallarını tıkadığını söylediler..buna bağlıda hepatit geçirdiğimi.. acilen adana başkent hastanesine göndermişler iki gece yoğun bakımda yattıktan sonra RCP denilen bi operasyon geçirdim -bi çeşit endoskopi- iki gün sonrada safra ameliyatı olup safram alındı dün evime döndüm.. ve bu süreçte tam 15 gün bebeğimden ayrı kaldım .. Allah kimselere çektirmesin.. öyle büyük acılar çektimki.. ne anneliğimi anlayabildim ne bebeğimi sevebildim.. artık emmiyor oğlum.. sütümde yok denecek kadar az.. mamaya alışmış iyice.. çok zor bi süreçten geçiyorum.. ameliyat yerlerim acıyor kucağıma alamıyorum .. lütfen bize dua edin .. Rabbim beterinden saklasın..
cok gecmis olsun, Allah acil sifalar versin. Cok uzuldum okurken

birde bebeğim uyurkende huzursuzkende sürekli ellerini kollarını aşağı yukarı haraket ettiriyor. kedi gibi. kundaklamayı denedim ama olmuyor. çok haraketli açıyor kundağı.
Canim kollari hep disarda kalsin ki sikilmasin. Benimki nin el ayak hic durmuyor, kendini uyandiriyor surekli. Bazi bebekler de boyle. Hareketli olmasi iyidir, saglikli ki harekete dermani var boyle dusun. Diger sikintilarina gelince 15 gunluk falan olunca daha rahat edersin. Ilk zamanlar alisma donemi cok zor zaman ilerledikce daha cok tahammul edip daha kontrollu davraniyorsun

yaramazlık yapma oğlum diyorummm
pışıııııkkkk diyorrr :52:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Masallah bu oglusa masallah :nazar:

kızlar dün kontrolüm vardı hiç açıklık yokmuş ve bebek daha inmemiş aşağıya 40 haftayı devirdik sancı falan çıkmıyor suyu iyi dedi napmalıyım hurma yiyorum yürüyüş yapıyorum daha mı çok yürümeliyim sizce bu çocuk ne zaman harekete geçicek dün o kadar bunaldım ki hergün arıyorlar daha doğurmadın mı yok sen doğuramayacaksın belli benden 1 ay sonra doğumu olacak arkadaşlarım var ben bile senden önce doğurcam bak görürsün yok bebeğim 2 hafta önden gidiyor kilosu şu kadar boyu şu kadar yok telden hem kendi hamilelik fotosunu hem ultrason resmi atmalar falan benim stresim bana yetiyor üstüme geliyorlar sanki ben istemiyor muyum bu zamana kadar hep stressiz geçirmeye çalıştım hamileliğimi ama son 3 gündür artık delirtiyorlar beni ya bide korkutmaları yok mu haftası geçerse tehlikeli şu olur bu olur ben önce Allaha sonra doktoruma güveniyorum bişey olmaz Allahın izniyle diyorum daha üste çıkıyorlar anlayacağınız loğusalık piskolojisine doğurmadan girmiş bulunuyorum.lütfen yapmam gereken işe yarayacak bişeyler varsa bana yardım edin

Benim arkadaşım 10 gün geç doğurdu. Bendede doktoruna güvenmelisiniz. Gördüğüm kadarıyla herşeyi yapıyorsun zaten. Ben özellikle son günlerde gece namazı kılıp secdede dua etmiştim. Bol bol dua et. İnşirah ve Yasin oku hiç umudum yokken birden doğumum başladı ve ben çok kolay doğum yaptım. Allah hayırlı kolay doğum nasip etsin inşallah.

biz geldik teteler oğluşum uyuyo bnde yemeğimi yedim bi bakınim dedim nasılsınız minikler nasıl 2 haftalık olduk bis
buda tostosum 2 haftada büyüdü sıpa yiyoruz deliler gibi valla acımıyoruz hiç onunda hoşuna gidio :)bu arada bi problem var aslında problemmi bilmiorum emziren annelere özellikle sorum bebeğinizde burun tıkanıklığı var mı ilac fayda etmio emerkende bazen göğüslerim çok dolu olduğunda özellikle genzine kaçıo hemen yan çeviriorm korkuorum tabi sizde sıkıntı oluyormu böle bnm obur fırt fırt çektiği için mi genzinde kalıo acaba.Buda büyüyen biziz teteler :)

Eki Görüntüle 744830 Eki Görüntüle 744831
allah analı babalı büyütsün masalalh oğluşuna :nazar: dudaklarını yesinler :52:

dua eden cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum.. şimdi biraz daha iyiyim.. sütüm gelmiyor.. sağıyorum ama iki göğsümden sadece 10 cc kadar aNcak geliyor.. inşLLh çoğalır.. gerçi benm oğlum iki saatte bir 90 cc mama bitiriyor.. ona yetişebilirmiyim bilmiyorm.. hatta bana çok yiyormuş gibi geliyor aMA doktr normal dedi.. fazla geleni kusar zaten dedi.. umarım herşey daha güzel olur.. çabucak iyileşirim inşallah..

dua eden cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum.. şimdi biraz daha iyiyim.. sütüm gelmiyor.. sağıyorum ama iki göğsümden sadece 10 cc kadar aNcak geliyor.. inşLLh çoğalır.. gerçi benm oğlum iki saatte bir 90 cc mama bitiriyor.. ona yetişebilirmiyim bilmiyorm.. hatta bana çok yiyormuş gibi geliyor aMA doktr normal dedi.. fazla geleni kusar zaten dedi.. umarım herşey daha güzel olur.. çabucak iyileşirim inşallah..
Massalh kuzuya iki saatte bir doksan cc mama veriyorsan iştahli bir bebek olacağı kesin bizimki göğüsümden otuz cc cikiyoken bı saatte bir memedeydik mama vermedim alıştırmadım cuk cuk mama bitiyordu çünkü biberona alıştırmayın bırak o on cc yıl icsin sürekli on bes di bir ver sütun çoğalsın he bide sana tavsiyem elektrikli göğüs pompası al kaç cc çıkıyor bak mama yerine biberonlar onu ver süt oda ısısında uç dört saat kalabiliyor rahatlıkla verebilirsin ben bu şekil yaptım az olan şutum arttı altı ay sürekli meme verdim ek bişeyler vermedim

Zamanın cabucacık ilerleyip bizi görebildikleri,gülücük verdikleri zamana gelmek istiyorum.
Sadece 1.5 saatte bir memematik olarak kullanılmaktan ve sürekli evde durmaktqn çok sıkıldım...

Hatun y arkadasım valla benim on uç aylık olgusum var bı kerede o göğüs firkismadi hele üstelik her kontrolün de oğlum bir yediyuz kilo aldı altı aylık on kilo olmuştu süt fışkırmaz olayı varya ben göğüs pesi almıştım hiç kullanamadım çünkü hiç göğüs akmadı benim ama Allah a şükür oğlumu doyurdu bende bu olaydan memnunum ne öle fışkırıyor sütler heryerin bedbaht yazık sıcaklarda hele cnlarim hiç süt olaylarına takılmayın özellikle millete takılmayın siz sütünüzü verin zaten yetiyo yetmiyor bes günlük kont anlicak sınız sonra bir aylık kont daha iyi anlarsınız baktınız süt yetmiyor o zaman mama verirsiniz neden böle soluyorum Dr bana süt az mama takviyesi dedi maşallah bir aylikken oğlum bes kilo oldu uç buçuk doğdu demekti şutum yetiyor dedim iyikide mama vermemiştim dedim

Zamanın cabucacık ilerleyip bizi görebildikleri,gülücük verdikleri zamana gelmek istiyorum.
Sadece 1.5 saatte bir memematik olarak kullanılmaktan ve sürekli evde durmaktqn çok sıkıldım...
Sonra da o memematik hallerini ararsın emsin diye neler yapıyoruz he he suan oğlum on uç aylık gülücük saçıyor oyunlar oynuyor sürekli oyun diyorum yeni doğanlar ne şanslı emsin altına yapsın yatsın başka dert yok suan öylemi sürekli oyun istiyor dışarıya çıksın vs ay diyorum yoruldum altını bile zor değişiyorum sürekli hareket İnan önlük takmiyoruz çıkarıyor şapka istemiyor yaz sıcağında tak hemen çıkarır bu yazda tatil yapamadık artık seneye diyorum çünkü çok hareketli artı dış çıkarıyor gece sürekli huysuz ah bı iki yasına gelse diyorum simdide

allah analı babalı büyütsün hayatım... sende kavuştun şükür.. 3. güne toparlıyorsun hiç korkma... esas maraton şimdi başlıyor.. :)

Sagol canım Allah razı olsun..cok sukur tosunumla yapısık ıkız moduna gırdık :)
Ins bugun 2 ve dune gore daha ıyıyım ve daha daha ıyı olacagm gunlerı ıple cekıyorum :)

Bırakın evi bok götürsün siz sürekli emziğin mama vermeyin mamaya alışan memeyi bırakır sizlerde kolay gelir ilk ama meme daha kolay bunu unutmayın elektrikli pompa alın kaç cc çıktı kont edin baktınız az çıkıyor bebek ağlıyor o zmn mama takviyesi verin bakın söyle ki bir göğüs verdiniz diğer göğüs pompala yın pompaladikca göğüs boşalıyor bosaldikcada doluyor sürekli sagın bu ay sürekli sagmanız sütünüzü arttırmanız lazım

Onun dısında kendinize stres yaratmayın anın tadını çıkarın emzirmeye suan alışkın değilsiniz size sürekli emmesi işkence gibi geliyor olabilir yanlış anlamayın insan haliyle sürekli memede sıkılıyor bunu bende yasadım uç aylikken emme süreleri bes dk ya düşüyor süt artıyor daha fazla geliyor cocuk hemen doyuyor o zaman rahatlicaksiniz ins

Uç aylikken sesler bile çıkaracak kimi zaman baba der gibi eline oyuncak alıp evirip verecek elini emecek.
Benimki suan annende diyor bitiyorum onun anne deyişine annelik çok güzel mis Allah herkese nasip etsin

Son düzenleme:
ALLAH KOLAYLIK VERSIN

cay demı nı denedınmı eltımın ogluda öleydı de gectı sureklı cay ı pamuk la masaj yaptıydııı
denedim canm bikaç kere sildim sonraki uykusunda gözü kapandı tamamen bızde acile gittik damlaya başladık

aynı soruyu sorcaktım canm sen yazmışşın bende bugun aldım boyalarımı
artık boyamak istiyorum :ssz::ssz:
aynalara küsmüs durumdayım

Back
X