Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy ınls gecer ya bende dusnuyorum obegımden oglum cıkınca sonecek o zamnda acırmıkı ama sımdı oglum kasıldıkca artıyr agrıınsl artmaz yaaaaaaHayırlısı ile oğlunu kucağına alırsın inşlh. O yırtıklar o yırtıklar hiç sorma. doğumdan önce hiç rahatsız olmadım. Arada yanıyordu ama çok abartılacak kadar değildi. Doğumdan sonra nasıl yanmaya başladılar anlatamam. Dİkişlerim bile o kadar yanmıyordu. Sanki lastik eritmişler oraya damlatmışlar o derece yanıyordu. Elimi sürüyordum acısından bağırasım geliyordu. Bişeyde süremiyordum. Allahtan acısı 2 gün sürdü. Hastanede ağrı kesicilerle hafifliyorduDua et inşlh doğumdan sonra bişey kalmaz.
nasılgectı ekii kasıntıninşallah canım tabi biz bilemeyiz bizim için ne zamanın hayırlı olduğunu ama dediğin gibi çevre bunaltıyor insanı herkes bizden daha çok meraklı doğurmamıza biz sanki istemiyor muyuz neyse yaa şu mübarek cuma vaktinde Rabbim görüyor duyuyor bizi hayırlısıyla yavrularımıza bir an önce kavuştursun inş,hepimizi sanada şifa versin Allahım kaşıntıdan bende cok çektim bilirim acını
ne kadrda kusukcsun sennnmerhaba hanımlar kontrolden yeni geldim
bebek iyi suyu iyi kalp grafiği iyi 39+6 yız yarn tam 40 haftalık olucaz
3.700 kg mız teyzeleri şuan sancı yok
altan muayene edildi yumuşak,açıklık yok halbuki daha öncekinde aynı ebe bakmıştı 1, 1.5 cm kadar var demişti
şimdi aynı ebe baktı yok diyor dedim doktora böyle diye espiri yaptı geri kapanmış die :)
Muayene doğumu tetikleyebilir dedi salı gününe kadar gelmezse salı günü saat 8 de suni sancı verecekler
hakkımızda hayırlısı gönül isterdi benimle aynı gün bugün doğsun neyse kısmet sağlıklı olsunda
dedim doktora artık olmazsa sezeryan isticektim zaten daha 17 yaşındasın sezeryan olup kendine yazık etme dedi
doktorumuz bizden böyle herşeyin hayırlısı .
Çok geçmiş olsun tatlım ya allahım şifa versin çok üzüldüm
yaramazlık yapma oğlum diyorummm
pışıııııkkkk diyorrr
![]()
kızlar dün kontrolüm vardı hiç açıklık yokmuş ve bebek daha inmemiş aşağıya 40 haftayı devirdik sancı falan çıkmıyor suyu iyi dedi napmalıyım hurma yiyorum yürüyüş yapıyorum daha mı çok yürümeliyim sizce bu çocuk ne zaman harekete geçicek dün o kadar bunaldım ki hergün arıyorlar daha doğurmadın mı yok sen doğuramayacaksın belli benden 1 ay sonra doğumu olacak arkadaşlarım var ben bile senden önce doğurcam bak görürsün yok bebeğim 2 hafta önden gidiyor kilosu şu kadar boyu şu kadar yok telden hem kendi hamilelik fotosunu hem ultrason resmi atmalar falan benim stresim bana yetiyor üstüme geliyorlar sanki ben istemiyor muyum bu zamana kadar hep stressiz geçirmeye çalıştım hamileliğimi ama son 3 gündür artık delirtiyorlar beni ya bide korkutmaları yok mu haftası geçerse tehlikeli şu olur bu olur ben önce Allaha sonra doktoruma güveniyorum bişey olmaz Allahın izniyle diyorum daha üste çıkıyorlar anlayacağınız loğusalık piskolojisine doğurmadan girmiş bulunuyorum.lütfen yapmam gereken işe yarayacak bişeyler varsa bana yardım edin
Kiizlar bebrgim emmiyo ne yapmam lazim cok cnm sikkn hic almiyo memeyi biberon veriyorum sagiyorum sutu ama yetmiyo mama veriyorum genelde ne yapmam gerek emmesi icin
Ölmeyi kendince cikis yolu olarak görmüs sanirim kimbilir nasil bir bunalima girdi ki bu noktaya kadar gelmis.. Ama o 2 yavruya yazik günah henüz 3 aylik üstüne birde hasta anbe kokusundan mahrum yavrucaklar.. Babalarini hic düsünemiyorum bile allah yardimcisi olsun.. Dün bu haberi duydugum da ogluma baktikca aglayasim geldi bir an oglumun bensiz kaldigini düsûndûm de rabbim göstermesin..offfff ne kadar kötu birsey yaa cok üzüldümm inan icim ürperdi okurken gögsüm bile sizladiii allahimm o babanin allah yardimcisi olsunn kadininda günahlarini affetsin keske sabretmeyi secseydi ama o an ki yasadigi bunalim ona o yolu sectirmistir((
allahim yarabbim rabbim neylerse güzel eyler bellimi olurdu hic belki bebkler cok saglikli olcak uzun yillar yasayacakti belki sabretseydi hepsi gececektii ölmek caremiysiii mahvetmis ahiretini yakmiss cok yazik ya cok üzüldüm rabbim affetsin insallah((
Dünürüm nasılsın napiyor bizim damat iyiler mı gorusemiyoruz sen yogun ben yogun Rabbim senin de yardımcın olsun Rabbim başka sıkıntı vermedin bende senin gibi yanlizim herseyiyle ben ilgileniyorum kızımın amabiyledi daha iyi bosver :)
slm kızlar,
herkesin bi derdi var benimkide göğüslerim.felaket yara oldu çok acıyo emzirirken.eşim sağıp biberonla verelim dio ama memeyi unutur bir daha almaz diye korkuyorum.acıya acıya emziriyorum.gerçi allahım başka dert vermesin.bunlarda gececek.
Kızlar benim oğlum bugün 23 günlük oldu.ama sanırım gündüzle geceyi karıştırdı![]()
butun gün 1.5 saatte bir (kurulu saat gibi ) emiyo ve uyuyor akşam 8 ile sabah 6 arasında da emmesine rağmen mızmız,uyanık,kucaga gelinc susuyo
Nasıl onun günle geceyi tersine çevirmesini sağlayacağım.
7 yaşında da kızım olduğundan gündüz de uyuyamıyorum.
ZOMBİ GİBİYİM.....
Kızlar sezerya olalı 8 gün oldu kanamam var şu an 2 gece pedi doldu pıhtı şeklinde geliyor şimdi biraz durdu normal mi ki dr normal dedi aradim bana öyle gelmedi ama aşırı aktı ne yapsam ki başka dr a mi gitsem
ALLAH KOLAYLIK VERSINkızlar oğlumun gözünde çapaklanma var demiştim
dün uykudan sonra gözü tamamen kapanmıştı acamaıodu kuzum
acile gittik doktor göz pınarı tıkalı olabilir masaj yap dedi mikrobada cok acıkmış gözler
bizimkinin ellerde devamlı gözlerde
neyse antibiyotiikli bi damla verdi kullanıyoruz bakalım inşşlh geçer biran önce
içim gidiyo gözü kapandımı![]()
Kimseyi takma banada yapıyorlar biraz ama sağolsun en yakınlarım hayırlısını diliyor Allah'ıma şükret ve hayırlısını dile gerisini boşverkızlar dün kontrolüm vardı hiç açıklık yokmuş ve bebek daha inmemiş aşağıya 40 haftayı devirdik sancı falan çıkmıyor suyu iyi dedi napmalıyım hurma yiyorum yürüyüş yapıyorum daha mı çok yürümeliyim sizce bu çocuk ne zaman harekete geçicek dün o kadar bunaldım ki hergün arıyorlar daha doğurmadın mı yok sen doğuramayacaksın belli benden 1 ay sonra doğumu olacak arkadaşlarım var ben bile senden önce doğurcam bak görürsün yok bebeğim 2 hafta önden gidiyor kilosu şu kadar boyu şu kadar yok telden hem kendi hamilelik fotosunu hem ultrason resmi atmalar falan benim stresim bana yetiyor üstüme geliyorlar sanki ben istemiyor muyum bu zamana kadar hep stressiz geçirmeye çalıştım hamileliğimi ama son 3 gündür artık delirtiyorlar beni ya bide korkutmaları yok mu haftası geçerse tehlikeli şu olur bu olur ben önce Allaha sonra doktoruma güveniyorum bişey olmaz Allahın izniyle diyorum daha üste çıkıyorlar anlayacağınız loğusalık piskolojisine doğurmadan girmiş bulunuyorum.lütfen yapmam gereken işe yarayacak bişeyler varsa bana yardım edin
Hakkımızdan hayırlısı .bizim de bugün son günümüz ve hiç bi gelişme yok bakalım ne kadar bekleyeceğiz daha...
geçen söylemiştim bende bunun faydası olur annem küçükken hep bizlerede yapmış.ALLAH KOLAYLIK VERSIN
cay demı nı denedınmı eltımın ogluda öleydı de gectı sureklı cay ı pamuk la masaj yaptıydııı
enessibel
rica etsem özelden msj attım bi bakarmsıın ....?