2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ben önce doktora gittim. doktor kan tahlili, idrar tahlili birde kalça çıkıklığı için barkod verdi. O şekilde ulsrasyon girişini yaptırdım. Bu arada bebişimin tiroid hormonu düşük çıktı. Kanuni Eğitim araştırmaya git dediler :50:

Torium koska olabilir mi? Hem çok sessiz sakin bir yer, hem ferah hemde çok lezzetli profiterol yapıyorlar :56:

benden tahlil de istemediler :47::47:

kadın bakmadı bile. ben söyledim de tarttı hatta.

bu göğüs yaraları ne biçim bişi ya. artık benimkiler çatlak falan değil içeri doğru oyuk şeklinde. bi sürü de krem kullanıyorum. ne hassas bünyem varmış ya, bi doğumda yerle bir oldum. dikişlerim de hala acıyor :(

çok zor çokk....

tamam loverlover ve ahaha ve be 3 kişi olduk eee yokmu başka gelen kızlar ???:16:

bende bu taraflardayım ama ben hala toparlanamadım. sağlık ocağına hastaneye gitmek bile gözümü korkutuyor. şu an gezmeyi düşünemiyorum bile. siz buluşana kadar toparlanırsak bende gelirim inş.

birde marmara park daha iyi değil mi? alışveriş merkezi olarak torium daha güzel ama bana ters kalıyor biraz. ulaşımı sıkıntılı

:52::52::52::52::52:
Ay ne güzel mesajlar bunlar çook sıkılıyorum tek başıma
buluşalım hanımlar toriumda harika olur banada yakın:32::32:

birde marmara park daha iyi değil mi? Alışveriş merkezi olarak torium daha güzel ama bana ters kalıyor biraz. Ulaşımı sıkıntılı

evet haklısın canım marmara park daha sakin üst yemek katı.hemde ulaşım acısında iyi düşünmüşün.marmara hem dahada yakın bana.
Tamam bana uyar.ortak bi karra verip bayramdan sonra toplanalım inşallah yada bayramda mewmleketine gitmeyevksiniz bayramlaşalım bayramda tolanalım ne düşünüyorsunuz kızlar...
Tamamcanım senle 4 kişi olduk.peki senin doktor işleirn bayrama kadar bitiyormu yada bayramdan sonra

masallah canım çok tatlı doğumuz =) ya gerçekten okadar uyuyomu gece ? nasıl yaptın cANM o saatı benmkı gece saat bası ayakta :(

sağol tetesi burda çirkin bebiş yokki :nazar::nazar:valla cnm şeytan kulağına kurşun oğlan uslu allahtan uyanıkken bile koltukta yatırıyorum tv izlio gülüyo bişiler edio işte :9: akşam saat 11den snra uyutmuyorum uykusu olsa bile 1 de mama veriyorum yatıo en erken 5.30da uyanıo bizde yatıoruz kocişle zaten dogu yatak odasında park beşik aldım mini boy ona onda uyuyo gündüzleride içeriye oturma odasına götürüyorum bazen beşiğinde bazen koltukta uyuyo uyanıkkende sesi çıkmıo bitek çok acıkınca kolları bacakları durmuo gazını çıkartıyorum bazen yarım saat ıkınıyo ama gazı çıkar çıkmaz uykuya geçiyo kucağa alıştırılmayan çocuklar yatıyo canım bu bir gerçek bi emzrmek için alıyorum kucağıma babasıda yatakta seviyo oynuyo az veriyorum kucağına alışmasın die 1 hafta annemlerdeydim kucaklarından kapmaktan bi hal oldum alıştırırlar die tavsiyem gece altını çok açmayın bebişlerin banada bunu yengem önerdi gece altı açılınca onun için bile uyanıo ben açmıyorum gece kaka etmio zaten pişiğide yok şükür kucağı bırakırsa gece uyur uyanık tut oyna onunla sende uyu geceleri ben ilk zamanlar uykumu alamayınca agresif oluodum şmdi şükr oğlan içerde oynuo ben bi yandan yemek yapıorum bi yandan pc de inş böle gider zaten böle giderse oğlan yaşına girer girmez 2. bebişi yaparım :)

evet haklısın canım marmara park daha sakin üst yemek katı.hemde ulaşım acısında iyi düşünmüşün.marmara hem dahada yakın bana.
Tamam bana uyar.ortak bi karra verip bayramdan sonra toplanalım inşallah yada bayramda mewmleketine gitmeyevksiniz bayramlaşalım bayramda tolanalım ne düşünüyorsunuz kızlar...
Tamamcanım senle 4 kişi olduk.peki senin doktor işleirn bayrama kadar bitiyormu yada bayramdan sonra

dr işim derken?

işte bugün kalça çıkıklığı için gittik. 14 ağustosa gün verdi. ne zamana geliyor bilmiyorum.

bayramda toplanmak zor olabilir.

bu aralar saç kurutma makinasının sesiyle uyutabiliyorum çocuğu. önceden ninni açıyordum. şimdi ninni kesmiyor. gerçek saç kurutma makinasıyla azıcık uyuyor.

çok az uyuyor ama. anlamıyorum. çözemedim bu işi ben. benim bildiğim yenidoğan çocuk sürekli uyur. o uyuduğu her an bende uyuyorum. o kadarlık uyku bana yetmiyor ona nasıl yetiyor anlamıyorum.

uykuya dalalı iki dakika anca oldu. şimdi gerinerek uyandı. sanki saatlerce uyumuş gibi :( birazdan da yemek saati gelir uyanır :( dışarı çıkınca bi rahat uyuyor. sürekli dışarda gezdireyim ben bunu en iyisi. keşke arabamız olsaydı.

Canlar dikisleriniz ne alemde?
Biz bugün kirklandik ama ben iliski için daha beklerim korkuyorum ya acilirsa dikis yerlerim ya da acirsa diye bir de benim dikisler sanki cok aralikli ya doktora sorayim gidince

sağol tetesi burda çirkin bebiş yokki :nazar::nazar:valla cnm şeytan kulağına kurşun oğlan uslu allahtan uyanıkken bile koltukta yatırıyorum tv izlio gülüyo bişiler edio işte :9: akşam saat 11den snra uyutmuyorum uykusu olsa bile 1 de mama veriyorum yatıo en erken 5.30da uyanıo bizde yatıoruz kocişle zaten dogu yatak odasında park beşik aldım mini boy ona onda uyuyo gündüzleride içeriye oturma odasına götürüyorum bazen beşiğinde bazen koltukta uyuyo uyanıkkende sesi çıkmıo bitek çok acıkınca kolları bacakları durmuo gazını çıkartıyorum bazen yarım saat ıkınıyo ama gazı çıkar çıkmaz uykuya geçiyo kucağa alıştırılmayan çocuklar yatıyo canım bu bir gerçek bi emzrmek için alıyorum kucağıma babasıda yatakta seviyo oynuyo az veriyorum kucağına alışmasın die 1 hafta annemlerdeydim kucaklarından kapmaktan bi hal oldum alıştırırlar die tavsiyem gece altını çok açmayın bebişlerin banada bunu yengem önerdi gece altı açılınca onun için bile uyanıo ben açmıyorum gece kaka etmio zaten pişiğide yok şükür kucağı bırakırsa gece uyur uyanık tut oyna onunla sende uyu geceleri ben ilk zamanlar uykumu alamayınca agresif oluodum şmdi şükr oğlan içerde oynuo ben bi yandan yemek yapıorum bi yandan pc de inş böle gider zaten böle giderse oğlan yaşına girer girmez 2. bebişi yaparım :)

çok özendim ya maşallah. bende hemen 2. çocuğu düşünenlerdendim ama vazgeçtim. planlı olarak düşünmüyorum. oğlumda o kadar zorlanıyorum ki hayalim olan kız çocuğundan vazgeçtim. eşimde bende sakin tipleriz. uykuyu severiz. benim çocuğumda öyle olur sanıyordum. sürekli uyur sanıyordum. evdeki hesap çarşıya uymadı. benim çocukluğumda çok kolaymış. annem hiç ağlamazdın diyor. neden bana çekmedi bu çocuk ya :(

canlar bu kalça çıkığı ultarasonlarını çektirenler varmı bizim doktor 2buçuk ayda çekelim dedi prof ta eliyle muayene etti kalça çıkığı yok ama bacaklarının arasına kalın bi bez koy dedi bacakları iki yana tam yatmıyomuş ama kalça çıkığından değil kıkırdakları açılsınmı öle bişi dedi ama ben şimdi bunu taktım nettende baya baktım kalça çıkığı belirtisi olabilirmi diye sağlık ocağından istedi usg yi ama doktor bi dahaki kontrole dedi acaba devlete gidip çektirsemmii doktorr önemli bişi değil dedi ama herşeye önemli değil dedi kıllandım haaa:44::44:

cnm ben 2 gün önce çektirdim sorun çıkmadı ölçüleri tam çıktı özel 75 tl ye çekiodu devlete gittim para ödemeden yaptırdım git çektir bence 1 aylıkken çekilio çnkü

Maşallahh:nazar::nazar::nazar: Darısı başımıza

bende bu taraflardayım ama ben hala toparlanamadım. sağlık ocağına hastaneye gitmek bile gözümü korkutuyor. şu an gezmeyi düşünemiyorum bile. siz buluşana kadar toparlanırsak bende gelirim inş.

Olmaz canım özellikle sen gelmelisin. Biraz açılırsın. Rahatlarız :34:

Kızlar bana marmara parkta uyar. İkiside yakın bana :32:

Maşallahh:nazar::nazar::nazar: Darısı başımıza

Olmaz canım özellikle sen gelmelisin. Biraz açılırsın. Rahatlarız :34:

Kızlar bana marmara parkta uyar. İkiside yakın bana :32:

tmm gelicem benim huysuz oğlumu göründe neler çektiğimi görün :1::1: korkuyorum ya. evde başedemiyorum dışarda naparım diye. emzirme odasından çıkamam heralde :) neyse Allahtan avm lerde her türlü imkan var.

Canlar dikisleriniz ne alemde?
Biz bugün kirklandik ama ben iliski için daha beklerim korkuyorum ya acilirsa dikis yerlerim ya da acirsa diye bir de benim dikisler sanki cok aralikli ya doktora sorayim gidince

bnm dikişler 2 hafta dolmadan düştü canım kanamam lekelenmemde bitti bgn 32 günlüğüz açılmaz nie açılsın tatlım et kaynadı oraya doldu orası korkma sen zorlama kendini 40 dolana kadarda bnmde aralıklı 4 tane dikişim var ama büyük büyüklerdi biri tam makattaydı ölüodum otururken şükür geçti hiç geçmez sanıodum
Eki Görüntüle 758732 benım uyku bılmez sevgilim =) üüü cekme annem gezdir beni diye ağlıyo =)

aneemm tete yesin seni kız sen bu yakışıklıyı ne ara büyüttün adam olmuş salopetler giyermiş ısırırım seni sıpa :16::nazar:

çok özendim ya maşallah. bende hemen 2. çocuğu düşünenlerdendim ama vazgeçtim. planlı olarak düşünmüyorum. oğlumda o kadar zorlanıyorum ki hayalim olan kız çocuğundan vazgeçtim. eşimde bende sakin tipleriz. uykuyu severiz. benim çocuğumda öyle olur sanıyordum. sürekli uyur sanıyordum. evdeki hesap çarşıya uymadı. benim çocukluğumda çok kolaymış. annem hiç ağlamazdın diyor. neden bana çekmedi bu çocuk ya :(

cnm bnmkide 40ından snra azmazsa iyidir şuan rahatız ama korkmuyor değilim rahata alıştım çnkü tek başıma baktım bide bu zamana kdr zorlanırım azarsa valla

bu arada edindiğim bi bilgi var doktordaydık 2 gün önce hem kalça usgsi hem oğlum kakasını zor yapıodu doktor dedi ki bir göğüs boşalmadan diğerini verme artan süt kabız edermiş bilginiz olsun sabahlarıda aç karnına bir çay kaşığı zeytin yağı sorunu kaldırıyor mama vermekten de korkmayın sütünüz yetmiosa geceleri mama verin bebişler uyusun karnı doymayan bebek uyumaz kızlar

şöyle bişi gözlemliyorum. burdan ve çevremden yola çıkarak. sütü bol , yağlı ve besleyici olanların çocukları daha huzurlu ve sakin sanki. inş benimde sütüm artar ve yağlanır. bol bol yağ yiyorum besleyici olsun diye ama süt olayı da bünye işi sanki. kimisi pek fazla bişi yapmadan bol süte sahip kimisi de çabalar çabalar olmaz işte.

ne bedenim ne ben ne psikolojim bi çocuğa hazır değilmiş ya :( bi çocuğumun olmasını ne kadar çok istemiştim oysaki. ben anne değil baba olmalıydım sanırım. babalık ne güzel. hazır çocuk :) eşime diyorum keşke sende emzirebilsem. dönüşümlü emzirirdik ne güzel :)

bnm dikişler 2 hafta dolmadan düştü canım kanamam lekelenmemde bitti bgn 32 günlüğüz açılmaz nie açılsın tatlım et kaynadı oraya doldu orası korkma sen zorlama kendini 40 dolana kadarda bnmde aralıklı 4 tane dikişim var ama büyük büyüklerdi biri tam makattaydı ölüodum otururken şükür geçti hiç geçmez sanıodum

aneemm tete yesin seni kız sen bu yakışıklıyı ne ara büyüttün adam olmuş salopetler giyermiş ısırırım seni sıpa :16::nazar:

cnm bnmkide 40ından snra azmazsa iyidir şuan rahatız ama korkmuyor değilim rahata alıştım çnkü tek başıma baktım bide bu zamana kdr zorlanırım azarsa valla

bu arada edindiğim bi bilgi var doktordaydık 2 gün önce hem kalça usgsi hem oğlum kakasını zor yapıodu doktor dedi ki bir göğüs boşalmadan diğerini verme artan süt kabız edermiş bilginiz olsun sabahlarıda aç karnına bir çay kaşığı zeytin yağı sorunu kaldırıyor mama vermekten de korkmayın sütünüz yetmiosa geceleri mama verin bebişler uyusun karnı doymayan bebek uyumaz kızlar

kimseye deme nazar da değer bence :)

ben bugün devlet hastanesine gittim. ordaki doktora da sütümün yetmediğini ve mama verdiğimi söyledim. bi organını yokedyorsun dedi. anlamadım dedim. bağırsaklarda bi organ anne sütü ile birlikte mama vererek ona zarar veriyorsun dedi. mama verme dedi.

zaten bu konuda hassasım kadın birde böyle konuşunca yıkıldım gene. ağlaya ağlaya bi hal oldum. annemi aradım onu da üzdüm bi güzel. sonra hemşire arkadaşımla konuştum o biraz rahatlattı.

gene de bu süt olayına çok üzlüyorum. düşünmemeye çalışıyorum düşündükçe ağlayasım geliyor.yazarken gene aklıma geldi ağlıyorum.

tmm gelicem benim huysuz oğlumu göründe neler çektiğimi görün :1::1: korkuyorum ya. evde başedemiyorum dışarda naparım diye. emzirme odasından çıkamam heralde :) neyse Allahtan avm lerde her türlü imkan var.

Merak etme yanında ben varım. Benim oğlanda çok huysuz ama dışarı çıkınca uyuyor :53: Birlikte emzirme odasında takılırız.

Merak etme yanında ben varım. Benim oğlanda çok huysuz ama dışarı çıkınca uyuyor :53: Birlikte emzirme odasında takılırız.

evet hatırladım. seninki de uyumuyordu dimi. benimki yolculukta uyuyor ama kapalı bi mekana girer girmez gene uyanıyor huysuzlanıyor. sağlıkocağına gidiş gelişte hep uyudu ama sağlıkocağında ortalığı yıktı . neyse arabaları da getiririz. bol bol turlarız. o zman uyurlar sanırım. ev geniş olsa evin içinde arabayla gezdiresim var.

mamayı zararlı olduğu için mi verme diyorlar yoksa anne sütü kıymetli olduğu için mi?

bunu bi türlü anlamıyorum. kimse açıklama yapmıyor. sadece mama verme diyorlar. çocuk açlıktan kıvrandığında ne yapacağımı kimse söylemiyor. verme verme ... ama neden? zihnen bi tatmin olsam uygulamayı da ona göre yapacağım ama sadece soru işaretleri var kafamda. hiçbir açıklama bilgi yok.

kendimi çok çaresiz hissediyorum bu durumda. kimseyi dinlemicem çocuk açıktıkça mama vercem diye karar almıştım en son. ama bugünkü dr gene aklımı karıştırdı :(

göğsümdeki sütü son damlasına kadar vermeye çalışıyorum. gene açsa yarım ölçek yada bir ölçek sulu bi mama yapıyorum. normal ölçüye göre daha sulu yapıyorum. keep demişti sanırım kabız olmaması için. ama verirken mama değil zehir veriyorum sanki. öyle bir ruh haline büründürüyorlar beni :(

Back
X