2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ya canım valla okurken bi garip oldum kendi gögsünü vermesi ne demek ya ne bilim bana bi garip geldi valla.hem hamililekte genelde gögüs kararır ve başı büyür zaten ki başının büyümesi lazım bebek rahat emsin . valla ben olsam baya bir tepki verirdim. sen bence bişey yapmamışsın :)

Canim olumsuz seyler yazip seni üzmek istemem hic ama madem sormussun hic abartmiyorsun, ben senin bukadar sakin kalabildigine bile sasirdim.. Ben olsam kendi kaynanami birak annem dahi olsa kovardim daha da yanyana hayatta gelmezdim yaptigi zaten cok büyük bir terbiyesizlik birde sana sormadan etmeden ne bileyim.. Kendi cocuguma bakarken sürekli gözümün önüne gelirdi heralde ben butür konular da cok fazla hassasim esim disin da baskasinin bardagindan su bile icemem ellerini dezenfekte yapmadan cocuguma dokunulmasina bile izin vermiyorum kardesim dahil.. Belki bende cok abartiyor gibi gelebilirim

canım benim bende de var sırt ağrısı.ve benim sırtım çok terliyo.normalde terlemezdi hiç.gece emzirmeye kalkıyorum bir bakıyorum sırtım ter içinde tabi sonrada ağrılar(((neden oluyo acaba????

Sanırım onun cok etkısı var cunku bende de aynı durum var ve burası gecelerı soguk denecek kadar serın oluyor.ve bende ne yorgan ne bısy tutmam uzerımde.ama daha cok agırlık kaynaklı oldugunu dusunuyorm hamıleyken bebısler karnımızdaydı sımdı de kucaktalar sanırım dayanmıyor artık sırtımız belımız

Canım arkadas soylemıs ayetı Muhammed suresındekı bır ayetın bır kısmı orası ve dogal olarak ayet oldugu ıcınde uzerımızde tasıyabılsek te wc ye gırerken cıkarmanı tavsıye ederım.bırde emzırırken veya normal bır vakıtte regl olmadıgın gunlerınde de bu ayetı okursan faydasını gorecegını dusunuyorm

erkeklerin başka bir derdimi var ki ondan başka
bizimki 40 gün burnumdan getirdi doğum yaptığıma yapacağıma pişman oldum 40 çıktı süt dökmüş kedi oldu biranda gerçekten tek bir dertleri var
Evet simdi bebek pispislamalar, camasir asmalar, cay demlemeler

Kucagimda uyurken bazen benim oglum da konusmami istemiyor. Kafasini cevirip cevirip surat burusturuyor ve kizma sesi cikariyor

çok güzelmiş canım ya baya kullanışlı bişi hem anneyede pek yük olmuyor
sen nerden ve kaça aldın:26::26:
banada şart böyle bişey
Gitti gidiyordan 45 liraya aldim. Birkac kez kullandim ve gercekten cok memnunum. Gorenler de cok begeniyor. Oglum da anne karnindaki gibi kivrilip misil misil uyuyor

O ne Allah askina bos meme verilir mi hic hijyenik degil, sut olsa emerdi zaten cocuk sut cocugu daha dogali mi var. Senin memeler de beyazlayacak. Sen de deseydin benimkiler anne memesi su an oglum icin en guzel meme bunlar diye

Bugun kan tahlilllerini gosterdim doktora ve bir degerin cok dusuk oldugunu tekrar kan vermemi yine boyle dusuk cikarsa bebegimi hastaneye yatiracagini soyledi O an aklim gitti, saatler zor gecti. Yine aynisi cikti yani dusuk deger Daha buyuk bir hastaneye sevkettiler. Orada da bebegimin grip oldugu icin kan degerinin boyle cikmis olabilecegi soylendi. Gribi atlatinca bakmak lazimmis. Bebegime bir sey olacak korkusuyla gecti saatler. Insallah bir sey olmaz mis kokuluma. Evladinin hasta olmasi cok kotu bir seymis

Slingi cok tuttum. Oglumu icine koyup hastaneye gittim cok iyi oldu. Oglum kilo almis ve boy atmis. Artik hizla kucultuyor kiyafetlerini. 5900 gram ve 60 cm Insallah saglikli olur hep cennet kokulum

Artik yan yatmayi sevmiyor. Degisik sesler cikariyor. Bana cilve yapip guluyor. Kendince benle konusuyor Bir gun cok guzel uyuyor ertesi gun o uyuduklarinin ocunu alirmis gibi durmadan agliyor :18: Kakasini yaparken cok zorlaniyor. Gaz sancisindan cigliklar atiyor. Bazen nedensiz bagira bagira agliyor. Mizmiz ve cani tatli bir bebek hem de fena halde anneci. Baska kucaklari begenmiyor. Aglayip kendini benim kucagima atina da resmen sikayet ediyor halini 58 gunluk oldu artik buyuyor bebegim

kızımın giydirilme aşamasındaki yaygarası yüzünden banyo yaptırmak kabusum oldu
buna nasıl çözüm bulurum bilmiyorum
bir fikri olan var mı canlar

Sütü olsa tabiki emer..yenidogan henüz, süt çocuğu bebekler bunlar
Ama senin bilgin dışında böyle olması hic hoş değilyani empati yapıyorum. .Senin kadar sinirlenirdim inan, düşünmek istemiyorum bile..:26:
-Nasıl yani öylemi yaptın - diyerek gözlerini aça aça bakacaktın aslında
Abartmiyorsun, ,ofkelenmen cok normal..tepkini anladiysa ne ala..gerektiği yerde uyarınıda yap ama..kim olursa olsun. Bir daha hakkı olmayan davranislara teşebbüs etmesin..yaa sanada açıp göğüs gostermesi nedir yaa. .gogus konusunda; gebelikten dolayi hepimizin durumu aynı, zamanla normal haline dönecekler bizimkilerde ama hic lafı edilecek mevzu degil yaa:26:

Yaptiklarinin farkina varmistir umarim..uzme tatlı canını sen. .

saol cvbin icin tugok umarim iyi biseydir.anne sutu em sindirilebilen sey asli.da ona takildim biraz.

kızımın kakasında da genelde beyaz pütürcükler oluyor
hatta son zamanlarda irileşti o pütürler
doktora sorucam gidince bakalım

saol cvbin icin tugok umarim iyi biseydir.anne sutu em sindirilebilen sey asli.da ona takildim biraz.

Tatlim ben kendi doktorumu aradim tatile cikmis ulasamadim, milupanin internet sayfasin da cocuk doktorlari ve ebelerle online konusup sorabiliyorsun günün belli saatlerin de hemen yardimci oluyorlar biraz önce sordum bunu ve sabah ki düsündügüm gibi sadece anne sütüyle beslenen bebekler de tamamen normal hatta iyi bir durummus, anne sütü bebegin migdesi ve sindirim sistemi icin en iyi sey zaten bu sütün sindiremedigi kisimlari sütün yettigi ve yararli oldugunu bile gösterir endiselenicek birsey degil diye yazmislar... Sadece kakasinin kokusu cok agir olursa doktora götürmeliymisiz

ayy 1 haftadır benimkide öyle banyodan çıkınca mızmızlanıyo üstünü giydirmeye başlayınca zırzır susmuyo. zaten bi huyumuz var banyodan çıkınca havluya sarıldıktan sonra hemen emziğini veriyorum yoksa durmuyo üstünü giydirirken bi kolunu giydiyorum 2 dk konuşuyorum şebeklik yapıyorum sonra diğer kol derken giyiniyoruz

geçmiş olsun canım inşallah bir sıkıntı yoktur
kötü düşünme sen her şeyin çaresi var

şu sling ten ben de almak istiyorum
bende kanguru var abim almıştı ama kızım onda pek rahat edemedi
5 dk durup mızıldanmaya başlıyor
onda rahat eder belki

Bizim bebis ishal mi acaba diye dr.a sordum onceki gün. Cok sıvı çünkü..
Anne sütü aldığı icin sıvı gibi olabilir ve icinde kesik sut gibi parçalar olması normal dedi

sağolun kızlar.. beni anlayan birileri olması çok güzel.. abartmadığıma eminim artık.. duyunca bi anda ne tepki vereceğimi şaşırdım.. dedğim gibi daha önce hiç böle bi dengesizliği de olmayınca karşısına geçmek istemedim.. ay aklıma geldikçe nasıl hırslanıyorum neler diyesim var bilseniz.. yaylada yanlarında kalıyodum .. bayrama kadarda kalmayı düşünüyodum.. bunu duyunca apar topar kalktım geldim.. anlamıştır heralde.. aman yaa.. ne saygısızlık.. çıkmaz bu içimden şimdi..

bizimkinin suda sesi çıkmıyor
ne zaman ki çıkarıp havluya sarıyorum başlıyor yaygara
çabuk çabuk giydirmeye çalışıyorum ama o ağlamayla ne mümkün
hele dün öyle yaygara kopardı ki eşimle ne yapacağımızı şaşırdık
sesi kısılıyordu resmen çığırmaktan
o öyle ağlayınca içim paramparça oluyor
güç bela giydirip emzirdim ancak sustu
üf ya ne yapıcam ben böyle

bu kakadaki tanecikler bebeğe sütün yaradığını gösterir diye biliyorum bende sorun yaratacak bi durum değil sanırım. bizim kakamızda sümüksü bir kıvamda renginde falan bi gariplik yok ama normalmi acaba internette normal falan diyo ama benim doktorda tatilde soramadım.

Son düzenleme:
Canim benim oglum da ayni sekil de yikiyordu ortaligi baslarda kesin korktugu birsey oldu diye sudan cikarir cikarmaz havluya sardim hizlica kuruladim sonra baska kuru bir havluya sarip kucagima alip sakinlesmesini bekledim bu süre icin de havluya cisini de kakasini da yaptigi oldu ama baska türlü olmuyordu.. Iyice sakinlestikten sonra yatirip hizlica giydirdim baktin yine agliyor fön makinasini acip yanina koydum ara sira uzaktan üzerine tuttum üsüyordur belki diye böyle böyle bikac hafta ugrastiktan sonra simdi hem banyoyu hemde banyo sonrasi kremlenip masaj yapilmasina bayiliyor.. O süre icin de hep oynayip gülücükler atiyor
Belki elifte birseydrn korkmustur ilk basta belki sende bu sekil de korkulacak birsey olmadigina alistirmaya falan calisabilirsin umarim ise yarar

Ben doktora sordum yukarda yazdim arkadasa canim endiselenicek birsey degilmis

ilk zamanlar suya girince ağlıyodu şimdi sudan çıkınca :) bıraksam suda uyuyacak :) sende emzşk vermeyi denesene cnm belki işe yarar

ilk zamanlar suya girince ağlıyodu şimdi sudan çıkınca :) bıraksam suda uyuyacak :) sende emzşk vermeyi denesene cnm belki işe yarar

aah canım yaramı deştin
ben kızıma ne yaptımsa tutturamadım emziği
ben veriyorum o diliyle ittiriyor
bir süre sonra da sinirlenip ağlamaya başlıyor
zor bir bebek benim kız
ne doğru düzgün uyuyor ne emzik alıyor ne yattığı yerde duruyor hep kucakta olacak
gezenti kızım hep gezecek dolaşacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…