2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Aynıyızz aynı. .
Kuvette kuzu gibi.. bayılıyor yıkanmaya..
Çıktığı gibi çığlık atmaya başlıyor. .
Bezini ve cit citli atletini giydirip kucağıma alıyorum..susuyor tabi yatırınca geri başlıyor:26:
Sonra kalanları giydiriyorum..çözümü yok sanırım

evet canım okudum teşekkür ederim

bu konuda ben şanslıyım sa nırım .. suyuda çok seviyor çıkıncada bişey demiyor.. ilk banyosu çok önemli ilkinde ağlarsa hep ağlar demişlerdi.. ilk banyoda çok ağladı ama o son oldu.. demekki doğru değilmiş. altını değiştirirken üzerini giydirirken çok keyif alıyor.. ağlıyorsa bile susuyor..

valla ben emziği alması için baya bi uğraştım sonunda ben kazandım :) ne yaparsan yap bi şekilde alışıyorlar kucağa bizimkide öle valla
öle kucakta boş boş durmak yok gezicez eğer yatıyorsada karşısında şebeklik yapıcaksın başka şansımız yok :)

canım sen çıkıp evine geilmekle gerekli tepkiyi göstermişsin unut artık bunu sütünü etkilemesin sinir bozuklukları etkiliyor çünkü.. boşver o anlamıştır eminim çok ayıp etmiş ama genel olarak sana sorun çıkartmayan iyi niyetli bir insansa cahilliğine ver kötü niyetle yapmamıştır maalesef bazen kendilerini bebeğin annesi zannediyorlar hepsinde var bu.. kafana takma sonuçta çocuğuna gül gibi bakmış üsteleme unut gitsin nasıl olsa artık sen bebişinin yanındasın..

canım bizim kaka da hafif sümüksü ama kaka tahlil yapıldı bişey yok doktora sordum olabilir dedi.. ağır kokmaması önemli gerçekten için rahat etmiyorsa götür doktoruna bir bezini ama çokta takma normal sanırım.

valla benim oğlan alıyordu emziği artık almıyor zor geldi herhalde sıpaya.. bizimki de hiç kendi kendine durmak istemiyo 5 dk dan sonra ağlıyo sıkıyosa alma kucağına.. uyurkende sallanarak ana kucağında ya da beşiğinde uyumak istemiyo illa kucakta dolanırken uyuyacak buna çok kötü alıştı ne yapıcam bilemiyorum..

tatlim sümüksü olmasini gayet normal diye biliyorum ben eger mamayla beslenmiyor sadece anne sütüyse arasira kaka renginin ve koyu akiskan olusunun degismesi normal sayiliyor.. eger kokusu da degisir cok keskin olursa ozaman doktorunuza gösterip emin olmak gerekiyor demislerdi bana

kizlar birde ben biraz önce online doktorla konusurken aksam huysuzluklarini sordum ve bana cevap yazmis diyor ki: özellikle sezeryanla dogan bebeklerin hemen hemen %70 i normal dogan bebeklere oranla cok daha huzursuz olur kolay aliskanliklar edinir ama zor unutabilir.. vücudunun belli kisimlarini kisitli olarak hareket ettirebilir mesela kafasini genel de hep saga cevirmesi veya sirf belli bir tarafa koyup uyumasi-yatmasi gibi.. normal dogumla dogan bebek dogum süresi boyunca dis dünyaya bir nevi hazirlanip olurken sezeryanli bebek cok kücük bir kesikten birden cikartildigi icin normal dogumla olan bebege oranla dis dünyaya alismakta daha cok zorluk ceker.. özel uzman ortopedik bebek masajcilari varmis bizim bildigimiz masajdan cok daha farkli bir sekil de bebegin rahatsizligina göre veya genel masaj yapip rahatlatiyorlarmis, bu sadece 1 veya daha fazla seanslar halin de oluyormus.. nette biraz arastirdim bizimle ayni konulardan sikayet eden ve masaja götürenlerin hepsi artik eskiye göre cok ama cok sakin huzurlu bir bebegi olduklarini yazmislar komsum yabanci kendisinin 3 tane cocugu var 2 sini masaja götürdügünü ve basini belli bir noktaya cevirme gibi sebebsiz huysuzluklar gibi dertlerden masaj sayesin de kurtuldugunu söyledi.. biraz pahaliya geliyor ama eger gercekten tamamen kafasini hep sola cevirip yatmasi ve diger konularda da rahatliyacaksa deger diye düsünüyorum yarin özel ortopedik bebek masajcilarini arayacagim detayli bilgi icin bakalim:26:

AYNI BİZİMDE
Burda arkadaşlar sabır et devam et sonunda tutar diyolar ama 2 ay oldu hergün deniyorum diliyle ittiriyo...Deli olacam sonunda..Tam ikizler burcu inadı yapıyo sıpa

esra

sana yazdığımın yarısı mesajın arasına karışmış canım görmüşsündür umarım

sen söyledikten sonra fark ettim hayatim :) tamam bir dene bakalim ama hemen pes etme insallah ise yarar.. bende senin dedigin gibi bugün oglumu babasinin kucagin da disari yolladim daha 5 dk olmadi pencereden baktim disari cikar cikmaz nasil bagiriyor anlatamam heral de tüm sokak duymustur yazik benim kocisi görsen eli ayagina dolasti sokagin ortasin da kucagin da cocukla cebindeki anahtari bulamadi okadar panik oldu en sonun da emzigi attim yukardan asagi hemen agzina verdi iki dk sustu o firsat yukari cikti.. babasinin kucagina gitmek istemiyor baska yöntemler bulmam lazim

canım sen hastanedeyken bu sekilde davranması aslında iyi niyetle yapılmış bişi gibi geliyor bana, yani gögüsün ne oldugunu anlaması açısından.. sonucta kayınvalidenın kide gögüs yani,
yaptıgından çok niyetine bakmak gerekir, bunu sen geldiginde zorlanmamanız için kendince çözüm olarak düşünmüş...

profil fotoğrafına bayıldım canım.. çok tatlı maaşallah

Insallah yoktur canim ya evlat gercekten canindan can. Ben hasta olayim da o olmasin. Gozunun icine bakiyorum resmen
Slingte bebek anne karnindaki pozisyonu aliyor ne kadar bukulurse bukulsun ses etmiyor. Kangurular omurilik gelimi icin zararli diyor nette

Benim oglum da surekli sola bakip sola yatiyor hatta kafasi sivrilmis sola dogru. Sezeryan oldugu icin miymis Mecbur sezeryan oldum napayim simdi okudukca icim karardi. Zaten normal doguranlara ozeniyorum, dogum denince icimi bir huzun kapliyor

Canim tabiki hayir normal dogan bebeklerde de bu huylar var ama genel de sezeryan bebekleri böyle oluyormus.. Mecbur sezeryan olduk dedigin gibi keyfimizden sezeryani secmedik zaten ne yapalim

Banyodan sonra giydirilirken ağlaması çok normal. Giydirilirken işbirliği yapmaya başlaması çok ileri bir aşama, ilerleyen aylarda olacak. Ortam sıcak dahi olsa ürperiyor olabiliyor. Havlunun içine serdiğin mermerşahiyi hemen kirliye atmayıp giydirene kadar üstünü örtebilirsin onunla. Bir de etrafta 2. Bir kişi varsa çıngırak sallayıp konuşabilir, bu bayağı işe yarıyor. Ama temelde ağlıyorsa ağlayacak, yapacak pek birşey yok. :)

Ya kızlar bugün 48 ggünlüğüz
kızım nasıl huysuz son iki haftadır anlatamam
Ağlama krizlerine giriyor ne yapsaksysmuyor
ne yapıcaz ya kriz anlarında siz neler yapıyorsunuz
bu durum ne zaman Gecicek
gazı var biliyorum da napıcaz nasıl atlayıcaz
çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…