İnan aynı canım
Hiç uyumuyor ya
5 10 dk dalıp kalkıyor
Tamam canım çok sağol deneym öyle yapaym en azından
Canım şok markette Maltana diye aromalı içecekler var denesene
selam kızlar bu aralar pek ilerlemiyor sayfalar.. herkes sıpalarla meşgul tabi.. benim bir ara sütüm çok güzel artmıştı yine öyle pedler ıslatacak kadar şakır şakır değil ama farkı hissediyordum 2 gün önce bir sıkıntı yaşadım bişeye canımı sıktım ve 2 gündür sütüm az çok üzülüyorum.. günde 4-5 lt de su içiyorum aslında ama belki de sürekli sütüm az mı çok mu diye düşünmek beni bu hale getiriyor.. bu konuyu kafamdan bir türlü atamıyorum zaten oğlumda günde 20 gr civarı alıyor ilk 20 gün günde 35 gr gibi almıştı sonra azaldı neden bilmiyorum hala da aynı gerçi doktorumuz yeterli mamaya gerek yok diyor bende mama vermiyorum ama sütümün çabuk azalması beni çok üzüyor üzüldükçede daha çok azalıyor.. gündüzleri uyuyamıyorum da pis bir huyum var dalamıyorum bir türlü.. burda ne güzel pedler yetmiyor falan demişsiniz ben göğsümü sağmaya bile korkuyorum az olduğunu görüp daha çok üzülürüm diye.. ben neyi yanlış yapıyorum acaba halbuki nette doktorların sitelerinde hep her annenin sütü bebeğine yetecek kadar vardır diyo ama bilmiyorum inşalllah yine artar sütüm allah büyük..
canım ben taze incire bayılırım ama kurusunu sevmem pek
onun için kurusunu bazen hoşafa katıyorum
yani üzüm kayısı ve inciri kaynatıp yapıyorum hoşafı iyi oluyor
tazesinin de zamanı geldi mi bilmiyorum ama gelse de yesek
canlar ben taze incire bayılırm geçende yedim ve çocuğa gaz yaptı gibi geldi belki birgünde 1 kilo yemekle hata yaptım ama :)) :26:
beyaz üzümü tavsiye ederim o hem gaz yapmıyo hemde güzel süt artırıyo
Kızlar sızde de sırt agrısı var mı ???
Azcık ayakta kalsam dırek agrımaya baslıyor ve aksama dogru dayanılmaz oluyor.uzanmıs olsam dogrulurken acı cekıyorum.dogumdan sonra olur dıye bılıyodum ama bu kadarı normal mı kı acaba :26:
ya bendede çok fena hamileliğim son haftalarında az biraz yürüyünce sırtıma çok fena ağrı girerdi aynen öle bir ağrı. resmen sırtımda küfe taşıyorum gibi birde o ağrıdan sonra az biraz uzanınca ve ayağa kalkınca bacağım kitleniyo resmen bacağımı sürüyerek yürüyorum.her dalda yarı uzman doktor annnem :)olur dedi bendede çok oluyodu bu ağrılar doğumdan sonra dedi :)
ohh hayırlı olsun canım valla ben daha yaptırmadığım için bilemicem :)Kizlar oglum sünnet oldu 3. Gunumuz yaptiranlar bandaj ne zaman dusuyr acaba
selam kızlar bu aralar pek ilerlemiyor sayfalar.. herkes sıpalarla meşgul tabi.. benim bir ara sütüm çok güzel artmıştı yine öyle pedler ıslatacak kadar şakır şakır değil ama farkı hissediyordum 2 gün önce bir sıkıntı yaşadım bişeye canımı sıktım ve 2 gündür sütüm az çok üzülüyorum.. günde 4-5 lt de su içiyorum aslında ama belki de sürekli sütüm az mı çok mu diye düşünmek beni bu hale getiriyor.. bu konuyu kafamdan bir türlü atamıyorum zaten oğlumda günde 20 gr civarı alıyor ilk 20 gün günde 35 gr gibi almıştı sonra azaldı neden bilmiyorum hala da aynı gerçi doktorumuz yeterli mamaya gerek yok diyor bende mama vermiyorum ama sütümün çabuk azalması beni çok üzüyor üzüldükçede daha çok azalıyor.. gündüzleri uyuyamıyorum da pis bir huyum var dalamıyorum bir türlü.. burda ne güzel pedler yetmiyor falan demişsiniz ben göğsümü sağmaya bile korkuyorum az olduğunu görüp daha çok üzülürüm diye.. ben neyi yanlış yapıyorum acaba halbuki nette doktorların sitelerinde hep her annenin sütü bebeğine yetecek kadar vardır diyo ama bilmiyorum inşalllah yine artar sütüm allah büyük..
cnm o canını sıktığın şeyi kafandan çıkar (ah keşke olsa diyosundur içinden ama) moral en önemlisi ya birde sütüm az mı diye düşündükçe kendini yokladıkça o süt gelmiyo gibi geliyo bana gögsümde süt birikmiyor gibi geliyo. kilosunuda kafana takma bebekler herün heray aynı oranda almaz önemli olan sağlıklı büyümesi. o uyuma sorunu bende de var çocuk uyanana kadar anca uykuya dalıyorum bu sefer o uyanıyo ve ben agresif oluyorum uyur uyanık arası bişey oluyorum başım ağrıyo bu sefer artık gündüzleri canıma tak edene kadar uyumuyorum uyumaya çalıştığım günlerden daha dinç oluyorum valla
geceleri hiç gaz çıkarmya uğraşmıyorum emzirdikten sonra gögsüme alıyorum dik tutuyorum bazen öyleyken çıkarıyo bazende yatağına yatırınca karnı ezildiği için sanırım alttan pırtlatıyo. ama bununda kötü yönü şu oldu ben gögsüme almadan artık uykuya dalmıyobende bu durumdan çok şikayetçiyim valla gaz sancısı çekmesin diye gece mememde uyuduğu halde gazını çıkartmaya çalışıyorum uyanıyoır ondan sonrada dalsın diye kalkıp oda oda dolaştırmam gerekiyor çünkü beşiğine koyduğum an yaygarayı basıyor artık emzikte istemiyor ne güzel emzik alıyordu 40 ı çıkınca bişey oldu almıyor.. bende çıkarmamayı deneyeyim bari dediğiniz gibi biraz dik tutayım...( fena alıştı gögsümde yatmaya
Anakucagı rahatlatır mı dıyosunuz daha cok agrı yapmaz mı sekerler kucakta olunca sırtı dık tutamayınca yıne agrır gıbı geldı bana ama bı cozum bulmam lazım benım tosun kocaman dogdu va hala da o kıvamda devam edıyor babası bıle kucagnda azcık tasısa yoruluyor acaba agırlık kaynaklı mı ne yapsam kı :26:
Pekı kızlar bısy daha sorcam bebıslerı emzırıp yatagına koydugunuzda aynı sekılde devam edıyorlar mı uykularına?
Bız artık esımle bu sebepten aynı yerde yatamaz olduk cocugu yerıne koydugumz gıbı kıvranmaya baslıyor uyanıyor buna bı tavsıye cozum vs nız var mı ??
ya bide kızlar benim ufaklık yan yatmayı sevmiyo yan çevirince uyanıyo yada yan çevirip arkasına yastık koyuyorum 5 dk sonra bi bakıyorum ıkın mıkın sırtüstü çevirmiş kendini sorun şu ki kafamızın arkası düzleşmeye başladı yabirde kızlar bebişleriniz dönmeye başladımı biraz erken ama yada dönmeye çalışma çabaları benimkini yüzüstü yatırınca ellerinin üstünde dikleşiyo ve kendi sırtüstü çevirmeye çalışıyo artık yüzüsütü yatırırken çok dikkat ediyorum bu veletlerin sağı solu belli olmaz valla
benim oğlumun yüzünde de oldu dediğin gibi doktor mustela nın stelatopia yı yazdı ,aldık hemen geçtiKizlar bebegimin yuzu kurudu resmen putur putur oldu nemlendirici bebek yagi biseyler suruyorum ama yok gecmedi bebek teni gibi degilde soguk vurmus gibi oldu baska yerinde yok ama bugun esime dediimki poposu yuzunden daha yumusak oda ne oldu diye hemen panik modunda tabi sizinkilerde de varmi?????????
ben de merak ediyordum benim gibi olan var mı diye. valla ben de çok fenayım bazen doğrulamıyorum iki büklüm geziyorum nasıl geçecek hiç de bir fikrim yok hatta daha kötüleşecek bebek ağırlaştıkçaKızlar sızde de sırt agrısı var mı ???
Azcık ayakta kalsam dırek agrımaya baslıyor ve aksama dogru dayanılmaz oluyor.uzanmıs olsam dogrulurken acı cekıyorum.dogumdan sonra olur dıye bılıyodum ama bu kadarı normal mı kı acaba :26:
ben de aynen böyle hissediyordum aman sütüm geldi mi aman bebişim yeterli beslenmiyor mu kilo almıycak mı ( bi de erken doğdu benimki) diye ,ddoktorumuz sütüm az mı diye aklından bile geçirme o bile etkiler hemen başka şeyler düşün dedi, sonra dedim ki amaaaaan yetmezse yetmez tek mamayla beslenen bebek benimki mi açlıktan ölmez öyle ya da böyle büyüyecek , hakkaten öyle düşünmeye başlayınca sütüm öyle bir arttı ki pedler yetmiyor , bence sen de böyle düşün bol bol emzir ve düşünme en fazla mama verirsin biraz şu modda olmak gerekiyor sanırımselam kızlar bu aralar pek ilerlemiyor sayfalar.. herkes sıpalarla meşgul tabi.. benim bir ara sütüm çok güzel artmıştı yine öyle pedler ıslatacak kadar şakır şakır değil ama farkı hissediyordum 2 gün önce bir sıkıntı yaşadım bişeye canımı sıktım ve 2 gündür sütüm az çok üzülüyorum.. günde 4-5 lt de su içiyorum aslında ama belki de sürekli sütüm az mı çok mu diye düşünmek beni bu hale getiriyor.. bu konuyu kafamdan bir türlü atamıyorum zaten oğlumda günde 20 gr civarı alıyor ilk 20 gün günde 35 gr gibi almıştı sonra azaldı neden bilmiyorum hala da aynı gerçi doktorumuz yeterli mamaya gerek yok diyor bende mama vermiyorum ama sütümün çabuk azalması beni çok üzüyor üzüldükçede daha çok azalıyor.. gündüzleri uyuyamıyorum da pis bir huyum var dalamıyorum bir türlü.. burda ne güzel pedler yetmiyor falan demişsiniz ben göğsümü sağmaya bile korkuyorum az olduğunu görüp daha çok üzülürüm diye.. ben neyi yanlış yapıyorum acaba halbuki nette doktorların sitelerinde hep her annenin sütü bebeğine yetecek kadar vardır diyo ama bilmiyorum inşalllah yine artar sütüm allah büyük..
Canım oglun kac aylık cok sıkıntı yasadın mı aglama huzursuzluk cok oluyor mu kısa zamanda yaptırmayı dusunuyorm da merak ettım
Canım oncelıkle sutum yetmıyor dusuncesını aklından cıkarman gerek ılk etapta bu cok onemlı sut konusunda.kendımı test ettım bende ılk zamanlar bu sekılde kendımı yıyıp bıtırıyordum cocuk agladıkca ılk aklıma acaba sut yetmıyor mu dusuncesı gelıyordu.ne zamankı oglumun gelısımının normal oldugunu ogrendm o gun bugun yetmıyor dusuncesını sıldım aklımdan.sana da doktorun yeterlı dıyormus o yuzden dusunme boyle ve elınden geldıgı kadar sut arttırıcı seyler tuket.bu sekılde motıve oluyor ınsan kendıne guvenı gelıyor.
Ben baslarda kutu kutu humana ıcıyordum ama bıraktım faydası oldu mu bılmıyorm.ama suan sabah aksam mutlaka rezene cayı ıcıyorum bunun cok etkısını gordum.ve artı olarak burda arkadasların yazdıklarını da duzenlı olamasa da uygulamaya calısıyorum kayısı ıncır kurusu,corek otu bunlar da gozle gorulur etkı yapıyor el altında bır yerde bulundur gordukce bır ıkı at agzına canım
cnm o canını sıktığın şeyi kafandan çıkar (ah keşke olsa diyosundur içinden ama) moral en önemlisi ya birde sütüm az mı diye düşündükçe kendini yokladıkça o süt gelmiyo gibi geliyo bana gögsümde süt birikmiyor gibi geliyo. kilosunuda kafana takma bebekler herün heray aynı oranda almaz önemli olan sağlıklı büyümesi. o uyuma sorunu bende de var çocuk uyanana kadar anca uykuya dalıyorum bu sefer o uyanıyo ve ben agresif oluyorum uyur uyanık arası bişey oluyorum başım ağrıyo bu sefer artık gündüzleri canıma tak edene kadar uyumuyorum uyumaya çalıştığım günlerden daha dinç oluyorum valla
geceleri hiç gaz çıkarmya uğraşmıyorum emzirdikten sonra gögsüme alıyorum dik tutuyorum bazen öyleyken çıkarıyo bazende yatağına yatırınca karnı ezildiği için sanırım alttan pırtlatıyo. ama bununda kötü yönü şu oldu ben gögsüme almadan artık uykuya dalmıyo( fena alıştı gögsümde yatmaya
ya bide kızlar benim ufaklık yan yatmayı sevmiyo yan çevirince uyanıyo yada yan çevirip arkasına yastık koyuyorum 5 dk sonra bi bakıyorum ıkın mıkın sırtüstü çevirmiş kendini sorun şu ki kafamızın arkası düzleşmeye başladı yabirde kızlar bebişleriniz dönmeye başladımı biraz erken ama yada dönmeye çalışma çabaları benimkini yüzüstü yatırınca ellerinin üstünde dikleşiyo ve kendi sırtüstü çevirmeye çalışıyo artık yüzüsütü yatırırken çok dikkat ediyorum bu veletlerin sağı solu belli olmaz valla
Koziminda iki gundur o beyaz parcalar cok ve buyuk nedenini bende merak ediyorim.
ben de aynen böyle hissediyordum aman sütüm geldi mi aman bebişim yeterli beslenmiyor mu kilo almıycak mı ( bi de erken doğdu benimki) diye ,ddoktorumuz sütüm az mı diye aklından bile geçirme o bile etkiler hemen başka şeyler düşün dedi, sonra dedim ki amaaaaan yetmezse yetmez tek mamayla beslenen bebek benimki mi açlıktan ölmez öyle ya da böyle büyüyecek , hakkaten öyle düşünmeye başlayınca sütüm öyle bir arttı ki pedler yetmiyor , bence sen de böyle düşün bol bol emzir ve düşünme en fazla mama verirsin biraz şu modda olmak gerekiyor sanırım
bayadır girememiştim 3 4 günlüğüne annemin yanına beykoza gittim giremedim nete kızlarda o arada buluştu tabi ben kaçırdım ve üzüldüm artık bidahaki sefere inşallah 3 4 gün evden uzak kalınca ne zor oluyo eve gelince resmen çamaşır ütü temizlik hepsi biranda birikiyo. herkesin geçmiş kadir gecesi mubarek olsun ettiğiniz dualar kabul olsun.
canlar ben taze incire bayılırm geçende yedim ve çocuğa gaz yaptı gibi geldi belki birgünde 1 kilo yemekle hata yaptım ama :)) :26:
beyaz üzümü tavsiye ederim o hem gaz yapmıyo hemde güzel süt artırıyo
ya bendede çok fena hamileliğim son haftalarında az biraz yürüyünce sırtıma çok fena ağrı girerdi aynen öle bir ağrı. resmen sırtımda küfe taşıyorum gibi birde o ağrıdan sonra az biraz uzanınca ve ayağa kalkınca bacağım kitleniyo resmen bacağımı sürüyerek yürüyorum.her dalda yarı uzman doktor annnem :)olur dedi bendede çok oluyodu bu ağrılar doğumdan sonra dedi :)
ohh hayırlı olsun canım valla ben daha yaptırmadığım için bilemicem :)
geceleri hiç gaz çıkarmya uğraşmıyorum emzirdikten sonra gögsüme alıyorum dik tutuyorum bazen öyleyken çıkarıyo bazende yatağına yatırınca karnı ezildiği için sanırım alttan pırtlatıyo. ama bununda kötü yönü şu oldu ben gögsüme almadan artık uykuya dalmıyo( fena alıştı gögsümde yatmaya
Hamılelıgımde bende de vardı ama sımdıkı agrının yanında devede kulak ınan kı ya.sankı suan hamıleyım bı belım agrıyo bı sırtım kopuyo sancı bekledıgım gunler su agrılar olsa kosarak doguma gıderdım :26:
Sadece dık durdugumda rahatlıyorum bıde esıme masaj yaptırıyorum
Canim zeynonun bahsettigi anakucagi yerde biryerde duruyor hep bebek icin de yatiyor acaba sen kucakta tasidigimiz kanguruylami karistirdin?
Bende titresimli anakucagina bir müddet yatiriyorum kendi kendine azda olsa oynuyor ama ille de kucak istediginde yapicak birsey kalmiyor mecbur kucagima alip oda oda gezdiriyorum... Benim yatagimla oglumun yatagi bitisik hemen yanyana yatiyoruz elimi uzattigimda kalkmadan rahatlikla dokunaniliyorum.. Emzirme sonrasi yatagina biraktigim gibi uyuyor bazan birkac dk uyanir gibi saga sola dönüp sesler cikariyor hemen emzigini veriyorum agzina daliyor uykuya.. Emzirmek icin yatagindn aldigim da ses bile cikartmiyorum, gece lambasi bile olsa hicbir isigi acmiyorum.. Kucagima alinca omzuna mendil koyuyorum emzirirken agzindan akan sütle üzeri islanmasin diye sonra emzİrip hemen yatagina birakiyorum.. Gece birkere uyuduktan sonra ışık, ses, altini degistirme kesinlikle yok.. Birde gece uykusuna yatirmadan önce tutbildigim kadar uykusuz tutmaya calisiyorum mesela 8 de uyandi aksam 2-3 saat kucakta bile olsa sürekli dikkatini dagitiyor uyutmuyorum sonra agzinda emzigiyle yatagina koyup yanina uzaniyorum arasira emzigi düsüyor hemen geri veriyorum bu sekil de yarim saate kendiliginden uyumus oluyor.. Tabi hergün bukadar anlayisli olmuyor oglum malesef saatlerce uyutmaya calistigim da oluyor.. Yani demek istedigim aksam birkac saat uykusuz birak yapabiliyorsan belki bu sayede gece uzun uyumaya baslar
Ne anladıgımı bı bılsen uykusuzluk nelere kadır
Bı anakucagmz var ama tıtresm ozellıgı yok ama alcam bu gıdısle yoksa su sırt agrısı bel agrısı kronık hale gelcek.bende klıp seklınde olan cocuk sarkılarını acıp telefonu gorus hızasına koyuyorm bı mıktar oyalanıyor oyle ama kısa surelı.dogru duzgun emzık te almıyor agzına verıyorum ıkı uc emıyor dusuyor agzından basnda nobet tutmam gerekıyor dustukce vermek ıcın.azcık vermeyı gecıktırsem yıkıyor ortalıgı sonra bende pes edıyorum.halbukı alıssa belkı ısım kolaylasacak.
Gecelerı de aslında aralıksız uyuyor uzun sure ama dalarken sıkıntı cekıyor.bazen bakıyorm ben uyutana kadar 1sa 2sa gecmıs.emıyor gazını cıkarıyor tam daldı dıyorm mız mız sesler cıkarıp gozlerını acıyor sonra sallama olayına gecıyoruz yıne tam uyudu dıyorum hop gaz cıkarma operasyonu.onu da halledıyoruz bu defa da besıgıne yattıgı gıbı harekete gecıyor.besık hemen yatagımın basucunda ama kucaga al koy sarsılıyor demek kı dıyorum.ama alıstırcam kararlıyım.yanıma alısırsa hep sıkıntı cekerız dıye dusunuyorum.
Bana uykuya gecısını hızlandırcak seyler lazım daldı mı guzel uyuyor ama dalma problemımız var.acaba dıyorum Humana nın ıyı geceler cayı tarzında bısy mı kullansam var mı kullanan veya baska onerısı olan?
ben de merak ediyordum benim gibi olan var mı diye. valla ben de çok fenayım bazen doğrulamıyorum iki büklüm geziyorum nasıl geçecek hiç de bir fikrim yok hatta daha kötüleşecek bebek ağırlaştıkça
Ah canım yapcak hıcbısy yok mumkun oldugunca kucaga almamaya calıscaz ama oda cok zor ancak kucak donemı bıtınce gecıcek sanırım bu agrılar da.cok fena ama o bır gercek . Dun aksam artık oturup aglayacak hale geldım agrıdan
Canim 50 gunluk iken oldu.hic bir sikinti yaşama dik cok sukur.ilk saat uyusukluk gecince biraz agladi birde ilk idrarini yaparken bidaha hic sorun olmadi.bandaj dusecekmis kendi kendine onu bekliyorum.ben sunnetine de yaninda girdim icerde de hic haberi olmadi ben onu oyalarken onkar yaptilar uyuştugu icin farkinda degil zaten
Aa cok ıyıymıs ben hep cok aglar huzursuz olur korkusuyla cesaret edemıyordum ama dedgın gıbıyse aradan cıkarmak cok mantıklı.buyuyunce cok daha zor olur dıye dusunuyorm aklı basına gelmeden halletmek en dogrusu.sagol canım cvbn fıkrımı degıstrcek nıtelıkte
Kızlar sızde de sırt agrısı var mı ???
Bebeğim sabah 6dan beri uyanıktı çok şükür bir saattir uyuyor ben de bu sayede günlerdir hayalini kurduğum pudingimi yaptım... Bu arada bana bebeğim konusunda akıl verilmesinden bıkmış durumdayım.Bir de beni bebekle uğraşırken gören başlıyor anlatmaya. Benim bebekte ne varmış mış ki onların bebekleri zamanında daha yaramaz, daha gazlı yani daha daha fenaymış.gece gündüz ayaktaymışlar.Ama ne hikmetse tüm bunlara rağmen onlar büyük bir ustalıkla hem 24 saat bebek bakmış hem evin işlerini yapmış hemde dolu dolu misafir ağırlamışlar...Uzatmadan Allah kolaylık versin demek bu kadar mı zor?
benim oğlumun alnında özellikle kaşlarında oldu dedğin gibi.. bende zeytinyağı ara ara bebe yağı sürdüm iki haftada geçti.. kaşlarında bi parça kaldı hala sürüyorum ..Kizlar bebegimin yuzu kurudu resmen putur putur oldu nemlendirici bebek yagi biseyler suruyorum ama yok gecmedi bebek teni gibi degilde soguk vurmus gibi oldu baska yerinde yok ama bugun esime dediimki poposu yuzunden daha yumusak oda ne oldu diye hemen panik modunda tabi sizinkilerde de varmi?????????
37 günlükken yaptırdık sünnetimizi.. bir gün sonra çıkarın bandajı dedi doktor.. ertesi gün düşmüştü zaten.. bi haftada dikişleri düştü şimdi gayet rahatız.. bence erkenden yaptırmak lazım.. geçti gitti Allaha şükür rahatız.. şimdi kuran okutması kaldı .. bayramdan sonra kurban kesicez inşallah..Kizlar oglum sünnet oldu 3. Gunumuz yaptiranlar bandaj ne zaman dusuyr acaba
ben sürekli yüzüstü yatırıyorum.. hem daha sağlıklı hemde seviyo benmki.. yüzüstü olunca bi aylıktı dönmeye başladı.. şimdi koltuğa falan bırakamıyorum.. korkuyorum.. dönmez ama ya döneceği tutarsa diye..ya bide kızlar benim ufaklık yan yatmayı sevmiyo yan çevirince uyanıyo yada yan çevirip arkasına yastık koyuyorum 5 dk sonra bi bakıyorum ıkın mıkın sırtüstü çevirmiş kendini sorun şu ki kafamızın arkası düzleşmeye başladı yabirde kızlar bebişleriniz dönmeye başladımı biraz erken ama yada dönmeye çalışma çabaları benimkini yüzüstü yatırınca ellerinin üstünde dikleşiyo ve kendi sırtüstü çevirmeye çalışıyo artık yüzüsütü yatırırken çok dikkat ediyorum bu veletlerin sağı solu belli olmaz valla
ben sana birşey sormak istiyorum aslında bununla ilgili özel bir dua var mıdır yani tabi elimden geldiğince birşeyler okuyorum ama özel birşey varsa sen bilirsin
Ben bildiğim bişeyi patlaşmak istedim göğsüm mastit oldu sütüm azaldı o zamandan beri bu duayı taşıyorum Allaha şükür çok bol olmasada bebeğim heray 1 kg alıyor.
Bu ayeti[1] bir kâğıda yazarak göğsünüzün üzerinde taşıyın. Oldukça etkili ve faydalıdır:
Fîhâ enhârun min mâin ğayri âsinin ve enhârun min lebenin lem yeteğayyer tamuhu ve enhârun min xamrin lezzetin lişşâribîne ve enhârun min aselin musaffen ve lehum fîhâ min kulis semerât.
[İçinde bozulmayan sudan ırmaklar, tadı değişmeyen sütten ırmaklar, içenler için lezzet veren şaraptan ırmaklar ve süzme baldan ırmaklar vardır ve orda onlar için meyvelerin her türlüsünden vardır.]
Rabbim hepimiZe cocuklarımıza yetecek kadar süt nasip etsin inşallah
canım benim bende de var sırt ağrısı.ve benim sırtım çok terliyo.normalde terlemezdi hiç.gece emzirmeye kalkıyorum bir bakıyorum sırtım ter içinde tabi sonrada ağrılar(((neden oluyo acaba????
bu arada kızlar bi kaç gün önce öyle bişey öğrendimki çıldıracaktım.. sizinle paylaşmak istedim.. takip edenler bilirler ben 20 günlük lohusayken hastaneye yattım 15 gün kaldım .. bebeğimede kayınvalidem baktı.. Allah razı olsun bin kere .. ama bi kaç gün önce öyle bişey söylediki kan beynime sıçradı.. ben hastanedeyken mama veriyolardı bebeğime doğal olarak.. kayınvalidem memeyi unutmasın çocuk diye ara ara memesini vermiş çocuğa.. garibimde iki yalamış bırakmış.. süt olsa emecekti beni diyor.. bişey diyemedim karşısından.. ama bozulduğumu anladı galiba .. benim göğüslerim hamilelikte çok karardı ve başı çok büyüdü.. sonrada döndü ama gelin benim memelerim çok güzel bembeyaz bak diye açtı gösterdi.. yaa benim k.v çok iyi çok ilgili ..çok severim çokta iyiliği dokunmuştur sağolsun .. ama bu yaptığı çok canımı sıktı ..abartıyo muyum bilmiyorum.. normal bişeymi bu.. yoksa benm tepkim mi anormal.. bi akıl verin lütfen .. içime sindiremedim bi türlü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?