2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Biliyorsun oglumun uykusu cok iyi genel de canim, ben bazan uyanmasina yakin veya uyanacagini hissettigimde hemen kucagima alip emziriyorum bu sekil de 1 saat falan daha devam uyuyor.. Mesela yine her sabah oldugu gibi saat 7 de uyandi 7:30 gibi de tekrar uyudu yaklasik 3 saattir uyuyordu bende biraz yanina uzandim karninin guruldamaya basladigini duydum acikti uyanicak diye hemen emzirdim simdi hic uyanmadan devam uyuyor... Bu sekil de deneye bilirsin birkac defa eger uykusun da emiyorsa belki ise yarar

Peki gazını Napıyosun canım
en büyük sorunumuz uyku arasında emildikten sonra çıkarılması gereken gaz
hiç sevmiyor istemiyor
sonra da birikiyor karnına sancı yapıyor işte

kızlar bebegım uyuyamıyor bu asta bebekler gunde 16-20 st uyuması gerekı benımkı gecelerı 2-3 st ar aıle uyuyo o kaa yanı 12 de yatsa 3 de yanıyo sonra yat ıyo 5 de uyanıyor gıbı ama gunduzları kac gundur pek uyuyamıyo uykuya dalıyo ınıltıyle gerı uyanıor
gaz ı vardı dedıkk gaz ılacı verıyoruz alttan gunbur gumbur cıkıyor usttende emme sonrası cok gu kez cıkaıyor ee baska ne kaldıkıı sımdıde ayagımda salladım uyudu besıne koyum uyandım aha yanımda bakınıyoo ne yapcam dr gıtsemmıkı yarında memlekte gıdıcez ne yapcam bennnnnnnnnnnnnnnn,
:44::44::44:

bir çoğumuzda aynı sorun var bu aralar merak etme.düzelmesini ümit ediyorum sadece.ilk 3 ay böyle zorlu geçecek.yukarıda uyku ile ilgili bir forum paylaşmıştım ordaki sayfaları takip edebilirsin.

pek bir fikrim yok ama biraz su içirsen, belki susamıstır :26: nasıl bu kanıya vardım bende anlamadım ama olabilir yani

kızımın kolik sancıları nedeniyle doktor sap simplexs adında bir ilaç yazmıştı.10 günü aşkın süre kullandım gaz sancıları geçmediği gibi birde kabız oldu bebeğim.prokpestüsünde yazıyordu aslında ama yinede verdim.3 gün boyunca kakasını yapamadı.ilacı kestim.kulak çöpü zeytinyağı yardımı ile bebeğimin kakasını yapmasını sağladım.(doktor tavsiyesi ile)1 hafta falan geçti yeni yeni kaka problemi ortadan kalkmaya başladı.2 gündür kızım yine günde 2 sefer falan yapmaya başladı.kabızlık sorunu yaşayan arkadaşlara bir fikir olsun diye yazdım.gaz giderici ilaçlar sebep olabiliyor aklınızda olsun.gelelim uyku sorununa ben artık kızımı beşiğinden başka bir yerde uyutmamaya karar verdim.gündüzleri perdeyide çekiyorum ortam daha loş oluyor ve şu forumda yazdığı gibi kızımı hafifçe kundaklıyorum.annem yapmıştı mermerşahi bezlerden büyükçe bir örtü.battaniye kalın olduğu için o örtüyü kollarını hareket ettiremiyecek şekilde kıstırdım.böylece uykuya dalışlarda o titreme ile uyanmasını engellemiş oldum.beşiğide hiç istemesemde sallanma ayarına getirmek zorunda kaldım.neyse sonuç olarak kızım dün 2 sefer uyandı emdi toplamda 5 saat uyumuş oldu.bu bizim için bir rekor.birde bu işlemi memede uyuduktan sonra yavaşça beşiğe yatırarak yaptım.şimdide aynı şekilde yatırmayı düşünüyorum bakalım papaz pilavı 2. kere yiyecek mi:)

hiç sevmiyor istemiyor

Ben uykuluyken hic gazini cikarmiyorum emzirip yatiriyorum uykusu biraz acildigi zaman kendisi alttan cikariyor genel de.. İlk baslarda her emzirme sonrasi gazini cikaricam diye cocugun uykusunu kaciriyordum sonra birtürlü uyumuyordu, uyandiginda bu sefer de uykusu sürekli bölündügü icin huysuzdu tabi ben bunu yine gaz sancisi saniyordum artik sirf uyanikken gazini cikariyorum kalanini kendisi cikariyor zaten cok sükür

Kızlar sızde de sırt agrısı var mı ???
Azcık ayakta kalsam dırek agrımaya baslıyor ve aksama dogru dayanılmaz oluyor.uzanmıs olsam dogrulurken acı cekıyorum.dogumdan sonra olur dıye bılıyodum ama bu kadarı normal mı kı acaba :26:

hiç sevmiyor istemiyor

cnm emzirdikten sonra gazını çıkaramassan bile en az 20 dakika omzunda dik bir şekilde uyutman lazım,
uyurken gaz çıkmayabilir ama daha sonra sancı şeklinde olmasının önüne geçmiş olursun,
bende geceleri emzirirken uyuyor, hemen omzuma alıyorum bir 20 dakika bekliyorum, gazı çıkmıyor tabi yatagına koyup yatıyorum,
sabahda zartt zort, çat pat diye bi bakıyorum uyurken çıkarıyor gazını

sana katılıyorum canım, ilk zamanlar aynı hatayı bende yapıyordum gazını çıkarıcam diye cocugun uykusunu kaçırıyordum,
doktora söyledim ya gece gazını çıkarıcam diye uyandırıp duruyorum diye, oda kızdı bana sadece 20 dakika kadar omzunda tutup yatır cocugu, dedi, uzun zamandır bu şekilde davranıyorum bende,

benim sırt agrım oğluşu oda oda dolaştırdıgım zamanlar oluyor genellikle sırtım agrıyor o zamanlar, neyseki ana kucagını keşfettikten sonra biraz rahatladım

benim sırt agrım oğluşu oda oda dolaştırdıgım zamanlar oluyor genellikle sırtım agrıyor o zamanlar, neyseki ana kucagını keşfettikten sonra biraz rahatladım

Lafi agzimdan aldin derler ya hani :)
Ayni seyleri ben yazicaktim ki senin yazdigini gördüm kesinlikle benim belim de kucakta gezdirmekten agriyor
Gaz konusunda da bende sana katiliyorum tatlim ben cok uykuluysam hemen yerine yatiriyorum ama uykum zaten kacmissa dedigin gibi ara sira 5-10 dk kucagim da dik tutuyorum tabi ben bunu gazi amacli degil de kusmasin emdigini hemen diye düsünerek yapiyordum

Oglumun kakasinin icin de asiri sekilde beya parcaciklar dolu bugün ve acik sari kakasi ben bunu sütü sindiremedigi, hazmedemedigi zamanlar da oluyor diye biliyordum acaba yanlismi biliyorum ?

Anakucagı rahatlatır mı dıyosunuz daha cok agrı yapmaz mı sekerler kucakta olunca sırtı dık tutamayınca yıne agrır gıbı geldı bana ama bı cozum bulmam lazım benım tosun kocaman dogdu va hala da o kıvamda devam edıyor babası bıle kucagnda azcık tasısa yoruluyor acaba agırlık kaynaklı mı ne yapsam kı :26:

Pekı kızlar bısy daha sorcam bebıslerı emzırıp yatagına koydugunuzda aynı sekılde devam edıyorlar mı uykularına?
Bız artık esımle bu sebepten aynı yerde yatamaz olduk cocugu yerıne koydugumz gıbı kıvranmaya baslıyor uyanıyor buna bı tavsıye cozum vs nız var mı ??

selam kızlar bu aralar pek ilerlemiyor sayfalar.. herkes sıpalarla meşgul tabi.. benim bir ara sütüm çok güzel artmıştı yine öyle pedler ıslatacak kadar şakır şakır değil ama farkı hissediyordum 2 gün önce bir sıkıntı yaşadım bişeye canımı sıktım ve 2 gündür sütüm az çok üzülüyorum.. günde 4-5 lt de su içiyorum aslında ama belki de sürekli sütüm az mı çok mu diye düşünmek beni bu hale getiriyor.. bu konuyu kafamdan bir türlü atamıyorum zaten oğlumda günde 20 gr civarı alıyor ilk 20 gün günde 35 gr gibi almıştı sonra azaldı neden bilmiyorum hala da aynı gerçi doktorumuz yeterli mamaya gerek yok diyor bende mama vermiyorum ama sütümün çabuk azalması beni çok üzüyor üzüldükçede daha çok azalıyor.. gündüzleri uyuyamıyorum da pis bir huyum var dalamıyorum bir türlü.. burda ne güzel pedler yetmiyor falan demişsiniz ben göğsümü sağmaya bile korkuyorum az olduğunu görüp daha çok üzülürüm diye.. ben neyi yanlış yapıyorum acaba halbuki nette doktorların sitelerinde hep her annenin sütü bebeğine yetecek kadar vardır diyo ama bilmiyorum inşalllah yine artar sütüm allah büyük..

İnan aynı canım
Hiç uyumuyor ya
5 10 dk dalıp kalkıyor

Tamam canım çok sağol deneym öyle yapaym en azından
Canım şok markette Maltana diye aromalı içecekler var denesene

bende bu durumdan çok şikayetçiyim valla gaz sancısı çekmesin diye gece mememde uyuduğu halde gazını çıkartmaya çalışıyorum uyanıyoır ondan sonrada dalsın diye kalkıp oda oda dolaştırmam gerekiyor çünkü beşiğine koyduğum an yaygarayı basıyor artık emzikte istemiyor ne güzel emzik alıyordu 40 ı çıkınca bişey oldu almıyor.. bende çıkarmamayı deneyeyim bari dediğiniz gibi biraz dik tutayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…