- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
âmin CNm bende tutamadım Rabbim herkesin yardımcısı olsun helede günesin altında çalışanlara ne kadar da serin olsa yimese uzun günlerde oruç tutmak zor burda geceleri yanıyor aksi geceleri serin
Valla CNm denemedigim yol kalmadı uyumaya gönlü yoksa ne yaparsan yap uyumuyor orda birsey daha okudum bebegininin uykusu geldiginde hemen uyutun yorgunluk belirtilerini anlatdınız diye eğer bebek uyumazsa cok yorgun olduğu zaman uykuya dalamaz aynen öyle cok uykusu olduğu zaman bir türlü derin uykuya dalamiyor biliyorum oda uyumak istiyor ama ekinde değil yerini dahi beğenmiyor neyse az daha buyuselerde su uyku problemlerini geride bıraksak artık
İlk defa böyle birsey duyuyorum CNm belki teni kötüdür bebe yağı çabuk etkisini yitirir birde zeytin yağı dene olmazsa bı doktora götür gecmis olsun
Peki gazını Napıyosun canımBiliyorsun oglumun uykusu cok iyi genel de canim, ben bazan uyanmasina yakin veya uyanacagini hissettigimde hemen kucagima alip emziriyorum bu sekil de 1 saat falan daha devam uyuyor.. Mesela yine her sabah oldugu gibi saat 7 de uyandi 7:30 gibi de tekrar uyudu yaklasik 3 saattir uyuyordu bende biraz yanina uzandim karninin guruldamaya basladigini duydum acikti uyanicak diye hemen emzirdim simdi hic uyanmadan devam uyuyor... Bu sekil de deneye bilirsin birkac defa eger uykusun da emiyorsa belki ise yarar
kızlar bebegım uyuyamıyor bu asta bebekler gunde 16-20 st uyuması gerekı benımkı gecelerı 2-3 st ar aıle uyuyo o kaa yanı 12 de yatsa 3 de yanıyo sonra yat ıyo 5 de uyanıyor gıbı ama gunduzları kac gundur pek uyuyamıyo uykuya dalıyo ınıltıyle gerı uyanıor
gaz ı vardı dedıkk gaz ılacı verıyoruz alttan gunbur gumbur cıkıyor usttende emme sonrası cok gu kez cıkaıyor ee baska ne kaldıkıı sımdıde ayagımda salladım uyudu besıne koyum uyandım aha yanımda bakınıyoo ne yapcam dr gıtsemmıkı yarında memlekte gıdıcez ne yapcam bennnnnnnnnnnnnnnn,:44::44::44:
UYKU-AĞLATMADAN UYUTMA YÖNTEMİ
kızlar bebeğini uyutmakta güçlük çekenler bu forumu okuyun.baya yararlı buldum ve bazı şeyleri uygulamaya başladım bile.
Kizlar bebegimin yuzu kurudu resmen putur putur oldu nemlendirici bebek yagi biseyler suruyorum ama yok gecmedi bebek teni gibi degilde soguk vurmus gibi oldu baska yerinde yok ama bugun esime dediimki poposu yuzunden daha yumusak oda ne oldu diye hemen panik modunda tabi sizinkilerde de varmi?????????
Peki gazını Napıyosun canım
en büyük sorunumuz uyku arasında emildikten sonra çıkarılması gereken gaz
hiç sevmiyor istemiyor
sonra da birikiyor karnına sancı yapıyor işte
cnm tşkler, bende çok begendim ve faydalı buldum,
Peki gazını Napıyosun canım
en büyük sorunumuz uyku arasında emildikten sonra çıkarılması gereken gaz
hiç sevmiyor istemiyor
sonra da birikiyor karnına sancı yapıyor işte
Ben uykuluyken hic gazini cikarmiyorum emzirip yatiriyorum uykusu biraz acildigi zaman kendisi alttan cikariyor genel de.. İlk baslarda her emzirme sonrasi gazini cikaricam diye cocugun uykusunu kaciriyordum sonra birtürlü uyumuyordu, uyandiginda bu sefer de uykusu sürekli bölündügü icin huysuzdu tabi ben bunu yine gaz sancisi saniyordum artik sirf uyanikken gazini cikariyorum kalanini kendisi cikariyor zaten cok sükür
Kızlar sızde de sırt agrısı var mı ???
Azcık ayakta kalsam dırek agrımaya baslıyor ve aksama dogru dayanılmaz oluyor.uzanmıs olsam dogrulurken acı cekıyorum.dogumdan sonra olur dıye bılıyodum ama bu kadarı normal mı kı acaba :26:
benim sırt agrım oğluşu oda oda dolaştırdıgım zamanlar oluyor genelliklesırtım agrıyor o zamanlar, neyseki ana kucagını keşfettikten sonra biraz rahatladım
cnm emzirdikten sonra gazını çıkaramassan bile en az 20 dakika omzunda dik bir şekilde uyutman lazım,
uyurken gaz çıkmayabilir ama daha sonra sancı şeklinde olmasının önüne geçmiş olursun,
bende geceleri emzirirken uyuyor, hemen omzuma alıyorum bir 20 dakika bekliyorum, gazı çıkmıyor tabi yatagına koyup yatıyorum,
sabahda zartt zort, çat pat diye bi bakıyorum uyurken çıkarıyor gazını
benim sırt agrım oğluşu oda oda dolaştırdıgım zamanlar oluyor genelliklesırtım agrıyor o zamanlar, neyseki ana kucagını keşfettikten sonra biraz rahatladım
Lafi agzimdan aldin derler ya hani :)
Ayni seyleri ben yazicaktim ki senin yazdigini gördüm kesinlikle benim belim de kucakta gezdirmekten agriyor
Gaz konusunda da bende sana katiliyorum tatlim ben cok uykuluysam hemen yerine yatiriyorum ama uykum zaten kacmissa dedigin gibi ara sira 5-10 dk kucagim da dik tutuyorum tabi ben bunu gazi amacli degil de kusmasin emdigini hemen diye düsünerek yapiyordum
Oglumun kakasinin icin de asiri sekilde beya parcaciklar dolu bugün ve acik sari kakasi ben bunu sütü sindiremedigi, hazmedemedigi zamanlar da oluyor diye biliyordum acaba yanlismi biliyorum ?
Kizlar oglum sünnet oldu 3. Gunumuz yaptiranlar bandaj ne zaman dusuyr acaba
İnan aynı canımkızlar bebegım uyuyamıyor bu asta bebekler gunde 16-20 st uyuması gerekı benımkı gecelerı 2-3 st ar aıle uyuyo o kaa yanı 12 de yatsa 3 de yanıyo sonra yat ıyo 5 de uyanıyor gıbı ama gunduzları kac gundur pek uyuyamıyo uykuya dalıyo ınıltıyle gerı uyanıor
gaz ı vardı dedıkk gaz ılacı verıyoruz alttan gunbur gumbur cıkıyor usttende emme sonrası cok gu kez cıkaıyor ee baska ne kaldıkıı sımdıde ayagımda salladım uyudu besıne koyum uyandım aha yanımda bakınıyoo ne yapcam dr gıtsemmıkı yarında memlekte gıdıcez ne yapcam bennnnnnnnnnnnnnnn,:44::44::44:
Tamam canım çok sağol deneym öyle yapaym en azındancnm emzirdikten sonra gazını çıkaramassan bile en az 20 dakika omzunda dik bir şekilde uyutman lazım,
uyurken gaz çıkmayabilir ama daha sonra sancı şeklinde olmasının önüne geçmiş olursun,
bende geceleri emzirirken uyuyor, hemen omzuma alıyorum bir 20 dakika bekliyorum, gazı çıkmıyor tabi yatagına koyup yatıyorum,
sabahda zartt zort, çat pat diye bi bakıyorum uyurken çıkarıyor gazını
Canım şok markette Maltana diye aromalı içecekler var deneseneselam kızlar bu aralar pek ilerlemiyor sayfalar.. herkes sıpalarla meşgul tabi.. benim bir ara sütüm çok güzel artmıştı yine öyle pedler ıslatacak kadar şakır şakır değil ama farkı hissediyordum 2 gün önce bir sıkıntı yaşadım bişeye canımı sıktım ve 2 gündür sütüm az çok üzülüyorum.. günde 4-5 lt de su içiyorum aslında ama belki de sürekli sütüm az mı çok mu diye düşünmek beni bu hale getiriyor.. bu konuyu kafamdan bir türlü atamıyorum zaten oğlumda günde 20 gr civarı alıyor ilk 20 gün günde 35 gr gibi almıştı sonra azaldı neden bilmiyorum hala da aynı gerçi doktorumuz yeterli mamaya gerek yok diyor bende mama vermiyorum ama sütümün çabuk azalması beni çok üzüyor üzüldükçede daha çok azalıyor.. gündüzleri uyuyamıyorum da pis bir huyum var dalamıyorum bir türlü.. burda ne güzel pedler yetmiyor falan demişsiniz ben göğsümü sağmaya bile korkuyorum az olduğunu görüp daha çok üzülürüm diye.. ben neyi yanlış yapıyorum acaba halbuki nette doktorların sitelerinde hep her annenin sütü bebeğine yetecek kadar vardır diyo ama bilmiyorum inşalllah yine artar sütüm allah büyük..
Ben uykuluyken hic gazini cikarmiyorum emzirip yatiriyorum uykusu biraz acildigi zaman kendisi alttan cikariyor genel de.. İlk baslarda her emzirme sonrasi gazini cikaricam diye cocugun uykusunu kaciriyordum sonra birtürlü uyumuyordu, uyandiginda bu sefer de uykusu sürekli bölündügü icin huysuzdu tabi ben bunu yine gaz sancisi saniyordum artik sirf uyanikken gazini cikariyorum kalanini kendisi cikariyor zaten cok sükür
sana katılıyorum canım, ilk zamanlar aynı hatayı bende yapıyordum gazını çıkarıcam diye cocugun uykusunu kaçırıyordum,
doktora söyledim ya gece gazını çıkarıcam diye uyandırıp duruyorum diye, oda kızdı bana sadece 20 dakika kadar omzunda tutup yatır cocugu, dedi, uzun zamandır bu şekilde davranıyorum bende,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?