2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
İnan aynı canım
Hiç uyumuyor ya
5 10 dk dalıp kalkıyor

Tamam canım çok sağol deneym öyle yapaym en azından

Canım şok markette Maltana diye aromalı içecekler var denesene
cokmutluyumm
en sonunda paşamın rahatını saglayabıldık helekı sukru znco adlı gaz ılacı fayda verdı 3 ogun 4 damla ıse yarıyor uykusu dusene gırmeye basldı emerken pırt pırt kkasını yapıyoo sonra varsa agızdanda cıkartıyomm emerken artık tepınmıyoo veee uykuya dalınca uyanmıyooo cok sukurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrALLAH KIMSEYE VERMESN GAZ SIKNTISINDAN YAAAA:26:
SIMDI EMISTIK AYAGIMDA YALANCI MEMEIS ILE UYKUYA DALDI SIZE BAKIM DEDIM YARIN MLKETE GIDICEZ VE AY SONUNA CA ORDAYIZ PAZARTESIDE ILK ASIMIZI VURDURCAZ ORADAA HAYDI HAYIRLISI GORUSMEK DILEGIMLEE ALLAH A EMANET OLUNN

dun kizimin kakasini arastirirken bor doktor yazisinda su on sut son sut olayindaki son sutun yagi bizim hamileligimizde aldigimiz kilolardaki yaglardAn gidiyormus emzirxikce kilo verirsinjz demis bi arkadas yagli yemek yiyin demisti bende zayiflamaya baslamisken niye kilo aliyorumki diyodum iki kilo almistim en sln zaten alti kilo fazlam kalmisti oooofff diyorum.esim bana akrep nalanmisim gibi bakiyor oysa karsi komsumun onsekiz aylik kizi var benden cok gobegi var.bu bir tesellimi hayiiirr kotlarima girsem bile gobegim asagi sarkiyor kotumun icine sikistiriyorum yaglarimi gulsemmi avlasammi.

gelelim benim minnosa bu gune kadad hic sikayet etmedim bugun edicem ama iki bucuk aylik olmasina ragmen hala mizmiz hicbir isimi yapamiyorum.ustelik pisikolojik olarak gaz uretiyo.onun yaptigi pirtlari ben yapsam on yil tuvalete gitmem.urettigi dogalgaz olsa simdiye milyoner olmustu ulkemiz.anlatayim.sabah bezini actim acmamla porrrt ama ne yapmak pijamama sicratti artik sari benekli pijamam oldu bide zor cikiyor lekesi.butun gazlar gitmistir dimi neyse oynadik bisi yok gezdik bisi yok yataga goturdum basladi ayagini cekmeye yaa dedim olemi kalktik gezdik agular havada ucuyo aldim yatirdim gene basladi aliskanlikmi
yapti anlamadim.sezeryan depresyonuna girdi cocugum.gu.duz uyumuyo bi saat salla on dk uyuyo emegime yazikk on dk ne is yapayim.tam uyuyo parmak ucunda kalkiyorum kapiyi kapatayim diye bi arkama bakiyorum patlak patlak bana .bakiyo.bide sesi varki sorma boru gibi bide kiz olacak oh rahatladim.on dk doldu birazdan uyanir benim mwmnuniyetsiz kucuk askim.

kızlar baby sling almayı düşünüyorum ama iki çeşiti var heralde hangisini önerirsiniz halkalı olan var bütün ünlülerin kullandığı ama onun kullanımı biraz zor gibi göründü gözüme.
buarada 59 günlük oldu bugün minişim. aşısını yaptırdık iki bacak bir kol ne kadar ağladı yavrum benim içim acıdı emzirmeye çıkardım sakinleşsin diye ben de ağladım orda canı yandı kuzumun diye ( bir de eve giderken arabada yol boyunca kaşlarını çatıp gözlerimin içine baktı hiç gözünü ayırmadan niye canımı yakmalarına izin verdin anne diye kızdı mı ne yaptı artık :)

Bizde 8. haftadayız. oğlum kendini itmeyi, tükürüğünü biriktirip ağzında köpürtmeyi öğrenmiş Öğrene öğrene bunu öğrenmiş. Yakında bize tükürürde

ayy bu köpürtme bizimkindede var 1 2 gündür yapıyo eşimde bu çocuk niye böle yapıyo yutamıyomu acaba diye triplere giriyodu :) demekki normalmiş :))

merhaba anneler bebeğimi ilk ay kontrolüne götürdüm bıngıldağı geniş dedi bacak boğumlarını gösterdi orantısız çizgi vardı kalça çkıkılığ olabilir dedi kollarını sırtıyla ölçtü kolları kısa dedi sizde de aynı kontroller mi yapldı

Slm kizlar bi sorum olack. Sling kullananlar nasil koyuyolar icine. Ben kagidnda yazdgi gbi yapiorm ama benim oglum durmuo kafasini cikarirsam 2 dk anca duruo. Cok kullanmak istiodum acaba yanlis bise mi yapiorm kafasini zaten normalde de geriye atan bi bebsm var yoksa skilio mu onun icinde? Bu arada benimki ezio sling civilden almistm.

Zeynooo nasılsınız canım Oglusla?
Nasıl geçiyor gunleriniz:)

cnm iiyiz napalım, dün ve bugun işe gitmek zorunda kaldım
bir anda gitmem gerekince şaşkoloza döndüm, napacagımı bilemedim, en sonunda oğluşuda
yanımda götürdüm arabasınıda yanıma aldım o arabasında uyudu bende çalıştım,
bayramdan sonrada 1 hafta gitmem gerekecek, o zaman oğluşu götürmicem tabi,
kayınvalidem ile kız kardeşime bırakıcam, onun için brz hüzünlüyüm

sen napıyosun keyfiniz nasıl

biz geldik teteler oğluşumu yıkadım uyuttum çok yoruldum 3 gündür temizlik yapıorum bayram + mevlüdüm var pazar günü bitmiş durumdayım cam sil koltukları sil dolapları düzelt mahvoldum allahtan oğlumda ben iş yaparken huysuz değildi bizde nihayet mevlüdümüzü veriyoruz 70 kişilik bi liste yaptım gelecek olanlardan oluşmakda menüde kavurma pilav sarma baklava ve ayran var mevlüt bitince şekerlerini dağıtıcam oğlumun onlarda kargodan indi eşimin dükkanındalar sabırsızlıkla beklemedeyim bzde durumlar böle teteler

ay biz tembelliğimizden gidemedik..oyalana oyalana geç oldu yola çıkamadık
yarın gidecez inş. yine tembellik yapmazsak tabi

tatlım o ne öyle felaket tellalı gibi bizde öle bişi yapmadılar...sen boşwer ya sıkma canını ...
kalça çıkıklığı için 2 ayımızda gittik umarım sizdede hiçbi sorun çıkmaz
yok kolları kısa yok şöyle yok böyle...
Allah ın izniyle bişiciğiniz olmayacak...rabbim yardımcınız olsun

Benimde ilk 3 gun falan oyle oldu sonra cok yogun kanadi ama sen emzirdigin icin sut koruyor derler o yuzden boyle hafif hafif regli olmus olabilirsin.Bende gunde 10 yada 20 cc veriyorym o bile etkiliyormus rahmi hornonlari.

bizim gece 6-7 saatlik uykusu var allahtan.gün boyu toplamdada 10 saat anca uyuyordur.hele bazı günler sabah kalktıktan sonra akşam yatana kadar 15-20 dk uykularla günü tamamlıyor.kendide kafayı yiyor sonra banada yedirtiyor.hiç bu kadar zor bir bebek sahibi olacağımı bilmezdim.

bence sana gayet çok benziyor canım.çok tatlı maşallah.

Oo kolay gelsinn canım
Sen mesaiye başlıyorsun o zaman. .
Hüzünlüsundur tabi, yavru küçük diye.ama 1 haftalıkmış zaten, üzülme
İnsanın kız kardeşine emanet edebilmeside ne ic rahatlatıcı ama..şanslısın
Benimde 1 tane var ama malesef ist.de.. keşke yakınımda olsaydı :S
Ama ilerleyen zamanda zaten işbaşı yapılacak, ufaktan alıştırmalar yapılmalı.kaçınılmaz son çünkü

Bizden iyilik güzellik. .az once uyudu bebis.bugun gececi oldu niyeyse
Ama cok şükür oğlum duruldu bayagı.guluyor kıkır kıkır..keyiflendi, Agu lar yapıyor kuş gibi ya:)
Baştan cok tirstirdi beni ama 3 aylıkken huyu değişecek benimkinin belliki..
Aman geç olsun da guc olmasın
Op annesi emir beyi minik avuclarindan benim icin

Son düzenleyen: Moderatör:

canım çay kahveyi içme onlar da uyutmuyo bebişi ayakta kalayım derken iyice çıkmaza girme

Heyy Anneler uyanınnnn

Biz sabah dörttendir uyanığız :82:. Gece 12 de uyuduk 1 de uyanıp süt içtik gaz derken 2 de uyuduk. Şimdi evde takılıyoz. Eşlik edin bize :118: Gelin kahvaltı yapalım

ahh canm sende mi bende 2 saattir ayagımda sallıyorum uykyya direniyo benimkide
nasılda acıktım
şöyle açık büfe bi kahvaltı olsa bol bol yesek içsek kalksak, sonra toplama derdi olmasa

ahh canm sende mi bende 2 saattir ayagımda sallıyorum uykyya direniyo benimkide
nasılda acıktım
şöyle açık büfe bi kahvaltı olsa bol bol yesek içsek kalksak, sonra toplama derdi olmasa

gel hayatım sana açık büfe kahvaltı hazırlayayım. Pamuk tontişinide getir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…