2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ya ben hala eski yaşantıma dönemedim birde ona sıkılıyorum.kızım o kadar yaramaz ki şöyle onu kenara koyup kendime zaman bile ayıramıyorum.kaşlarım çıktı saçlarım berbat boya istiyor ama ben kızımı 2-3 saat eşime bırakıp kuaföre gidemiyorum. o bakar bakmasınada bizimki meme olmadan 2 saat asla duramaz.bir cafeye gidip kahve içmeyi özledim ama bizimki 10 dk otursun dişimi kırarım.ana kucağının içinde ancak araba hareket halindeyken duruyor kırmızı ışıkta fazla dursak hemen gözler açılıyor:)sinema tiyatroyu geçtim bile.üzerime kıyafet almaya mağazayada gidemiyorum ki eski kıyafetlerimin içine falan giremiyorum.çıldırmama ramak kaldı.daha 2 ay olmadan ben böyle oldum bu hal aylarca sürerse ne olacak.eve kapandım işe başlayana kadar 7/24 bu kızla kesin depresyona girerim.kendi hayatım bitmiş gibi hissediyorum.acaba bir ben mi öyleyim yoksa çok mu abartıyorum.ama ben böyle hayal etmem,ştim hiç.arkadaşım 3 aylık bebeğiyle pikniğe bile gitmeyi başarıyor ben neden yapamıyorum.ne kadar çok şikayet ettim farkındayım ama aşırı derecede doldum.buraya yazmak bazen rahatlatıyor insanı.

Dogumdan sonra aranizda hemoroit olan var mi fena ya sezeryan oldum ama bir aydir cekiyorum hayatimda hic sorun olmamisti ya ne yapsak acaba.

offf bende ilk defa hamileligin son aylarında oldum ama hala gecmedi
herhangi bi rahatsızlık vermiyo bana ama orda işte... bunu bilmek bile sinir bozucu

Son düzenleyen: Moderatör:

canım çok geçmiş olsun
iyi düşün iyi olur çok sıkmamaya çalış kendini
inşallah testlerin hepsi temiz çıkar da rahat edersin artık
Rabbim yardımcın olsun dua edicem senin için

yalnız değilsin hayatım
aynı şeyler benim için de geçerli
saçlarım uzadı ve uçları mahfoldu
tararken zorlanıyorum artık süpürge gibi oldu
üstüme başıma hiçbir şey alamıyorum
kuaför kafe çarşı pazar hayal oldu
dün güya dışarıda iftar edicez diye çıktık
yeminle ağzıma lokma alamadan kalktım masadan
restoranın müsait bir odasında emzirdim durdum
oda da fırının tam üstüymüş
nasıl sıcak var ya bir yerimden ter aktı inan
kızım da terledi bir güzel
dışarısı da şansımıza rüzgarlıydı
Allah tan yelek filan vardı çantasında
emzirdim indim yemeğim buz olmuştu
eşim de tek başına yedi zaten ben emzirirken
ben aç ve sinirli olarak ayrıldık oradan
bütün akşam mızırdandı durdu kızım eve gidene kadar
arabası hareket halindeyken bile uyumuyor mızırdanıyor düşün
sinirden ağlayasım geldi

bugün de çarşıya gittik
güç bela kızıma üstbaş aldık
tam market alışverişinde yine başladı bizimki
koştura koştura sebzeleri alabildik sonra doğru eve
kalanları eşime liste yaptım o gidip aldı

ben de çok uzattım farkındayım ama demem o ki aynı durumdayız
kendime hiiç bakamıyorum artık
ne diyeyim Rabbim yardımcımız olsun canım

Cnm ilk 20 gun senin hissettigin herseyi bende hissettim. Sonra hicbirsey degismemis gibi davranmaya karar verdim kuaforede gidicem alisverisimide yapicam arkadaslarimla zamanda geciricem diye motive ettim kendimi sadece oglusumla nasıl yapabilirim bunu dusunmeye başladım fakat yapmak gozumde cok buyuyor ve korkup endiselenmeme neden oluyordu ya ağlarsa ya şöyle olursa ya boyle olursa kendimi iyice bunalima sokuyor dum en sonunda iyide bi yerden baslamam lazım diye yumdum gozumu attim kendimi oglusla sokaklara :) ilk cikisimiz cok kolay geçmedi arabasini ayarla esyalarini al yok acikti yok altina yapti arabayi cok iyi kullanmıyordum sarsip sarsip duruyordum fenaydi yanii ama 2-3-4 derken evde durmaz olduk 2 gun ise bile gittik birlikte :) bazi seyleri yapabilmek icin uzerine uzerine gitmek gerekiyor lutfen sende kapatma kendini eve havalar oldukca sicak cikin disari dolasin kuafore gidin :) alışveriş yapin alisman lazım artik bebisli hayata :) bak ben bugun arife gununde heryer tiklim tiklim mağazalarda iğne atsan dusmez oglusumla alışverişe gittim evet buyuk aptallik ama yaptimmm cunku canta almam lazımdı :)

Cnm bizde gecen hafta iftara davetliydik ben yanima mama aldim disarida emzirmek zor olabilir diye mama verdim gittigim yerlerde genellikle emziriyorum ama bazı yerlerde emzirmek zor olduğu icin yanımda mama tasiyorum. Bizimkide baya mizmizlandi ama napalim bebekle ancak bu kadar oluyor :) herseyin eskisi gibi olmasi imkansiz :) durumu kabullenmek gerekiyor :)

Yemek yiyemesemde cayimi sicak icemesemde o sofrada oglusla olmak keyif veriyor :)

aynen öyle canım kabullenmek zorundayız
belki abes kaçacak ama bir laf var ya tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak diye
bizimki o hesap işte
kızım en azından emzik tutuyor olsa bu kadar zorlanmam
huzursuz da olsa acıksa da uykusu da gelse hep meme istiyor
emzik niyetine beni kullanıyor ben de sinir hastası oluyorum
ama kıyamıyorum da ağlamasına dayıyorum memeyi
hayırlısı olsun ne yapalım böyle böyle alışılacak çocuklu hayata

Yemek yiyemesemde cayimi sicak icemesemde o sofrada oglusla olmak keyif veriyor :)

bayılıyorum senin şu pozitif hallerine zeynocum valla tebrik ederim seni
ben de biraz pozitif bakabilsem olaylara işim kolaylaşacak ama işte yok o bende
hep ya şöyle olursa ya böyle olmazsa
hep bir negatiflik bir olumsuzluk
hiç sevmiyorum şu huyumu

Evt cnm emzik tutsalar bize buyuk kolaylik olur ama yok benimkide tutmadi malesef senin ki biberondami tutmuyor

Napim hayatim oylede boylede yasayacaksam eger tercihimi olumlu dusunmekten yana kullaniyorum :) ben onu isteyerek beni nelerin beklediğini bilerek yaptim hepimiz aslinda hicbirseyin eskisi gibi olmayacaginin gayet farkindaydik, onun icin herkes en kolay nasıl olur onu dusunmeye baslasa iyi olur :)

Öncelikle geçmiş olsun canım, inşallah tertemiz sonuçlar alırsınız.
Bunaldığın için böyle yazdığını düşünüyorum ama sen yinede dikkat et ikinizde hasta olmayın, sen rahatsızlanırsan ona kim bakacak annesi?
Benim doğumdan sonra hemoroid sorunum hortladı ve bebeğimle inan doğru düzgün ilgilenemedim. Uyanacakta emziricem diye aklım çıkardı. Çünkü popomun üstüne oturamıyodum. Bu yüzden senin sağlığında çok önemli.
Bende öyleyim ne evimle ne kendimle ilgilenemiyorum doğru düzgün. İnşallah bugünlerde geçicek ve tadını doya doya çıkarıcaz anneliğin

Herkezin bayramı mübarek olsun...

Bebişlerimizle ilk bayramımız çoook güzel geçer inşallah
en güzel bayram şekerlerinden daha datlu onlar
:79:

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam teteler hayırlı bayramlaaar
Kucuklerın gozlerınden buyuklerın ellerınden opuyorum

Aılemden yakınlarımdan uzak bır bayramdan merhaba .. Ne gelen vaar ne gıden nede gıdecek bır yer ..ama olsun dunya tatlısı bır oglum ve yapacak bırseyı olmadıgı ıcın bayramı uyuyarak gecıren bır de kocam var

ben daha çay bile içmek için cesaret edemedim açıkcası.sen iyi cesaret etmişsin yemeğe çıkarak:)aynı benim kızda seninki gibi.yalancı emzik almayıp birde emme güdüsü güçlü bir çocuk böyle anne memesiyle haşır neşir oluyor:)sürekli emiyor amaç karın doyurmak değil keyif yapmak.çekiyor çekiyor süt geliyor boşaltamıyor o kadar sütü haliyle benim göğüslerde sürekli mastit oluyor.sadece gün sayıyorum artık 6 ay geçsede ek gıdaya falan başlasak belki bu istek azalır.bu arada ben şu emzirme önlüklerinden alsam mı diye düşünmeye başladım.geçen kadının biri parkta bankın üzerinde arkadaşıyla sohbet ede ede emziriyordu bebeğini.en azından iki insan içine çıakbilirim belki bu vesileyle.
teyzesi bizim kız cadı senin oğluş gibi uslu değil valla.ama sendeki cesarette müthiş.gerçi dediğin doğru.üzerine gitmezsem eve kapanırsam benimde çocuğunda psikolojisi bozulur başkada bişey olmaz.ben dışarı çıkarken süt sağıyorum biberona 100 cc falan en fazla 10 dk oyalıyor onu sonra süt bitince biberon memesinide istemiyor varsa yoksa anasının memesi:)bebek olayıda biraz şans işiymiş.onu anladım.ama artık yavaş yavaş eziyette olsa bişeyler yapmaya başlamalıyım.
teşekkür ederim canım.sanada geçmiş olsun.bol bol sıvı tüketmeye çalış.birde hemoroit için kremler var onlardan denedin mi?havluyu ütü ile ısıtıp üstünede oturabilirsin.annemde vardıda ondan biliyorum.
sanki bir ben kendimi bebek konusunda sıkıntılı hissediyorum ama birçoğumuzda aynı şeyi yaşıyoruz sanırım.dediğin gibi inşallah bu günler geçecek ve sadece bebeğimin tadını çıkarmaya başlıycam...

topikte kimsecikler yok
ben hayatımın en sessiz en tenha bayramını geçiriyorum
annemler memlekette
eşimin ailesine de sabah gittik bayramlaştık oturduk
sonra onlar da gittiler memleketlerine
bu bayram ne hikmetse akrabaların çoğu da yine memlekette
biz de evde kendi kendimize takılıyoruz
kocacım Allah razı olsun kızımla ilgileniyor sürekli
ben sadece emziriyorum bir de ağlarsa eğliyorum filan
sonrası kocacımda

sitenin bahçesinde erik ağacı var
üst komşu toplamış bana da getirdi
ekşiydi yenecek gibi değildi ben de suyunu yapıyorum şu an
sıkıntıdan ve kocacım kızıma baktığı için zaman bolluğundan ne yapacağımı şaşırdım
iki aydır bu kadar serbest olduğumu hatırlamıyorum
akşama da cesaret edebilirsek sahile inicez
inşallah kızım yine perişan etmez beni de rahat rahat yürürüz

bende gelişmeler böyle canlar
benim gibi boş olanlar arada yazsa da okunacak paylaşacak bir şeyler olsa

canım bu konuda yalnız değilsin.bizde de ne gelen var ne giden.aileler başka illerde ve eşim bayramda da çalışıyo.olsun.sağlıklı bi çocuğum var yanımda o bana yetiyo:)İYİ BAYRAMLAR

bebişlerimiz bi düzelsede bizde rahat rahat dışarı çıksak.geçen yemeğe gittik koçişle burnumuzdan geldi.artık dışarı çıkmaya korkuyoruz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…