2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
gel hayatım sana açık büfe kahvaltı hazırlayayım. Pamuk tontişinide getir
valla öyle acıktımki çook isterdim canm
ben bayram için ailemin yanına geldim ama bin pişman oldum mahvetti oglum bizi
daha uzun yol için erkenmiş malesef o kadar da heveslenmiştik
cumaya dönüyorum bakalımmm

Son düzenleyen: Moderatör:

ahh canım benim allah kolaylık vrsin.bende çok istiyorum mevlüt ama kendimi o kadar bebişe adapte ettim ki evde hiçbir şey yapamaz oldum.mevlüt gözümde çok büyür oldu.fazla yorma kendini bebişin sana ihtiyacı var.şimdiden mevlütünü allah kabul etsin.

Günaydın hanımlaar:) Buraya her gelişimde uyumuyor diye bebeğimden dert yanıyodum.Sabahın 7sinden gece 11 e kadar uyumuyordu oğlum. Geçen gün artık dayanamadık acile gittik. Zinco damla verdiler. Kullanmaya başladığım günden itibaren uyku saatleri yavaş yavaş artmaya başladı ve dün uykusu tamamen düzene girdi. Bu sabah yine biraz gaz sancısı çekti 2.5. 3 saatlik oyalamanın ardından tekrar uyudu. Gerçi hala biraz huzursuz gibi ama buna da şükür. 15 dakikadan fazla uyumayan oğlum şuan yarım saati devirdi. Bugünler gelmeyecek zannediyodum.

Selam anneleerr
Sıze bır sorum var
Benım ufaklık dun aksam 7 den gece 3e kadar ıkı defa 5 dakika lık uyku harıcınde uyumadı ve gece ben artık depresıf moda aldım kendımı agladım hungur hungur :26: esım rahatsızdı bı taraftan gunun yorgunlugu bı taraftan uykusuzluk artı mıdeme vuran sırt agrım ..kabus gıbı bır geceydı ozetle

Sorum su sızce oglumu bı doktora goturmelı mıyım 2,5 - 3 ten once uyumaz oldu ama ben pes etmek uzereyım artık bır akıl verın lutfeeen

Canım çok zor durum, haklisin
Bu kadar zaman aralığında ki uykuya bakılırsa bebeginin sancısıda olabilir (bizim aşırı sancılıyken bebegimiz böyle uykuya direnirdi)
Gündüz uykusu nasıl?

Canım çok zor durum, haklisin
Bu kadar zaman aralığında ki uykuya bakılırsa bebeginin sancısıda olabilir (bizim aşırı sancılıyken bebegimiz böyle uykuya direnirdi)
Gündüz uykusu nasıl?

öğle 12 ye kadar uyanıyor emiyor emdikten sonra uykuya devam ediyor aynı gece uyuması gerekn uyku gibi..ama öğleden sonra da akşamda gece 2 ye 3 e kadar da doğru düzgün uyumuyor gaz sancısı desem düzenli çıkarıyor altı temz oluyor karnı tok oluyor neden uykuya direniyor anlayamıyorum

Öğlen uyudugu oda nasil? Karanlık olmasın cnm..
Güneşli aydınlık odada uyusun.gece gunduzu ayırt etmeli
Belki ondan olabilir diye düşündüm
Akşamları da banyo yaptirsan uykuya geçişi kolay olabilir
Zor durum gercekten..dinlenecegin yegane zaman geceleri çünkü
Seninde enerjin kalmaz en kisa zamanda düzene girer ins

Merhaba. Benim oğlumda sizin anlattığınız gibi 10 dk 15 dk uyuyor sonra mızmızlanmalar ağlamalara dönüşüyor. Ben gaz problemi olmadığını düşünüyorum. Çünkü ağlarken zorlanma ve ıkınma gibi gaz belirtileri göstermiyordu. ayaklarını karnına doğru çekipta ağlamıyor. Karnınıda doyuruyorum 2 saate bir emziriyorum yetmezse mamam veriyorum ee altıda temiz. Banyo yaptırıp bi güzelde yağlıyordum ama sonuç negatif Her çocuk farklı ama siznkinin ağlama şekli nasıl. Gaz olduğunu nereden anladılar.

kızlar bebeğim 67 günlük oldu 3 günde bir kaka yapıyoruz karı koca dr olan bebeğine çok titiz bir aile dostumuzdan tavsiye olarak bıfıform diye bir damla aldık çok iyi tamamen doğal sadece bunu kullanın dediler ama benimkine yaramadı sab simplexs ve zinco dan hangisini önerirsiniz :44:

slmlar hanımlar bizim misafirlerimiz var görümcemler pek giremiyorum. bu aralar bende çok farklı bir his var. sanırım kendime geldim tamamen. oğlumu tekrardan içime sokasım var severken. ağlarken bile öpesim geliyo. tabi bazen çıldırıyorum ama olacak o kadar da demi ama :26: bu arada oğlum ellerini keşfetti artık kaldırıp bakmaya çalışıyo. ayaklarda aynı şekilde havalarda uçuyor. kuzum benim ya. ama uykularımız gitti tamamen yetişkinler gibi uyuyo

benim oğlum huzursuz bi bebek değil.. hatta aşırı uyumlu bence.. gazını kolay çıkarıyo gece uykusu gayet normal bir kez uyanıyo.. uyuyacağında veriyorum emziği yatırıyorum beşiğe gözüne bi mendil kapatıyorum bide gazeteden ışıklı fil almıştık ninni söylüyo onuda açıyorum.. çoğu zaman beşiği sallamıyorum bile..uyuyo öylece.. gündüz bir buçuk iki saat uyuyor uyanıyor mama yiyor biraz oynuyoruz geri uyuyor.. daha hiç öyle yırtınarak ağladığına şahit olmadım.. ben hastanedeyken çok huzursuzmuş.. ben geldikten sonrada arar ara oldu ama şimdi gayet iyiyiz.. ağlamalarını da keşfettim.. hangisi açlık ağlaması hangisi altımı değiştir diyor hepsini biliyorum.. ama senin dedğin gibi tek bi noktaya odaklanıp uzun süre bakıyor .. özelliklede kafasını geri atıp arkasına bakıyor .. bide sağ göğsümü emmiyor.. zaten sütümde çok yok diye dert etmiyorum sol göğsümü veriyorum.. başta garip gelmişti ama alıştım şimdi.. ilerde sorun olurmu bilmiyorum .. aklıma takıldı bak şimdi..

işte bende iyi niyetli düşünmeye çalıştım o yüzden bişey demedim.. ama garip bi his nedense sindiremedim .. normal mi anormal mi, benmi abartıyorum diye sizlere danıştım.. neyse yaa sürekli yüzyüze bakıyoruz kadınla biran evvel unutsam iyi olur .. yoksa soğuyacam k.v den..

eğer gaz problemi yoksa.. geceyi gündüzü karıştırmıştır .. benimkide başlarda gündüz mışıl mışıl uyuyo gece uyanıktı.. ağlamıyodu ama uyumuyodu da.. birgün akşama kadar uyutmadım .. müzik açtım yüksek sesle .. aldım elime oynadım oyuncak gibi.. ellerini ayaklarını oynattım .. uykusu gelince huzursuzlandı .. aldım terasa çıkardım .. uyuyacağında yüzüne su sürdüm mama verdim .. akşam iftar vaktinde bayıldı resmen .. gece 1e kadar uyudu 1de tekrar yedirdim mamasını full devam sabaha kadar.. şimdi akşam 11 de 12de uyuyor sabah 4te uyanıyo bi mama veriyorum 6 bucukta tekrar uyanıyo o saatten sonra baya bi uyumuyor saat 10a kadar falan.. şükür düzene girdi uykumuz.. gayet rahatım şimdi.. sende bi dene istersen işe yarar bence .. bi kaç gün tekrarlayabilirsin.. benimkine birgün yetti valla =)))

Dogumdan sonra aranizda hemoroit olan var mi fena ya sezeryan oldum ama bir aydir cekiyorum hayatimda hic sorun olmamisti ya ne yapsak acaba.

selamlarr herkes iyidir inşallah bebişlerinizde iyidir umarım
canlarım hepinize mutlu güzel bir bayram diliyorummmmmm
ilk bayramımız çok değişik geçecek bakalım napcaz:)
annaneye babanneye teyzeye hala ve amcaya gitcez ama indir bindir olayları yeme alt değiştirme gaz vs derken zor geçecek ama olsun kuzularımda gezecek inşallah
hepinizi bebişlerinizi kocamaaaaaan öpüyorum
iyi bayramlar hoşçakalınnnnnn......

Son düzenleme:

Gunduzlerı de oyle aman aman bı uykusu yok kı esım evde olmasa ne ıs ne yemek hıcbırsey yapamam ..en fazla uyudugu uyku yarım saat ..
Ama soyledıklerınızın hepsını denycem tek tek.tesekkur ederım ıns ıse yarar da daha fazla katlanmak zorunda kalmayız bu duruma
Normalde gunduzlerı banyo yaptırıyoruz ama bır ara uykuya kolay gecsın dıye aksam yaptırdık ve gunduz hıc aglamayan cocuk aksam banyolarında ortalıgı bırbırıne kattı.ama tekrardan donus yapcam aksam banyosuna aglarsa da daha kolaylasır uyuması..
Gunduzlerı de ben onu degıl o benı yoruyor :26:
Aff aklım pazar yerı
Allah hastalık vermesn dıye dusunup sukredıyorum halıme.yoksa cıkmaza gırmeme ramak var

canım tek meme olayını hiç kafana takma benim bir tanıdığım o şekilde sadece tek memeyle kocaman olana kadar emzirdi çocuğunu.. ama sen yine de o memeni sağ çünkü sütünü arttırır belki bebeğinde alır sonra sonra..

ASesim sagol CANIM benim iyiyiz şükür siz nasıldınız pasalarla aran nasıl
Kıskançlık var mı iki çocukla nasıl gidiyor hayat zor olsa gerek :)
Ah sorma cok özlüyorum annemi ağlıyorum bazen
Tek basimaimy evet esim pek yardımcı olmuyor
Zaten erkekler çabuk bıkıyor 5-10 dakika seviyor opuyor okadar

O zaman bende primaya devam edeyim
İslak mendili güzel gercekten ama bu sefer unı Baby aldım merak etttim

kızımın göbeği düşmediği için doktor kendi kesip almıştı.sonrasında iyileşme olmadığından yakma işlemi yapıldı bizde evde hergün yakmaya devam ediyorduk ama 42 günlük kızımın göbeği hala iyileşmedi.doktor eninde sonunda iyilşicek takma kafana diyor ama üzülüyorum.asıl takmam gereken bunun altında bir hastalık olup olmadığı demişti.bağışıklık sistemi testleri ve kan pıhtılaşma testleri istemişti.bağışıklık sistemi temiz çıktı allaha binkere şükür bugünde diğer testler için gittik çapaya.koskoca istanbulda 2-3 yerde anca yapılıyor bu testler.özel testlermiş.çapa üniversite hastanesi olduğu için araştırdıkça araştırıyor.pıhtılaşma ile ilgili faktör 13 diye bir test için gittik bugün test 2 haftada 1 gün yapılıyormuş.ancak gün alabildik.onun yanı sıra öyle testler istediki doktor allahım lösemi bile var içinde.adını bile duymak içimi titretiyor.zavallı bebeğim doğduğundan beri kaç kere hastaneye gitti acaba.daha kaç kere kan vericez.çok üzülüyorum allahım ona gelecek bana gelsin diyorum hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…