valla öyle acıktımki çook isterdim canmgel hayatım sana açık büfe kahvaltı hazırlayayım.Pamuk tontişinide getir
biz geldik teteler oğluşumu yıkadım uyuttum çok yoruldum 3 gündür temizlik yapıorum bayram + mevlüdüm var pazar günü bitmiş durumdayım cam sil koltukları sil dolapları düzelt mahvoldum allahtan oğlumda ben iş yaparken huysuz değildi bizde nihayet mevlüdümüzü veriyoruz 70 kişilik bi liste yaptım gelecek olanlardan oluşmakda menüde kavurma pilav sarma baklava ve ayran var mevlüt bitince şekerlerini dağıtıcam oğlumun onlarda kargodan indi eşimin dükkanındalar sabırsızlıkla beklemedeyim bzde durumlar böle teteler
Selam anneleerr
Sıze bır sorum var
Benım ufaklık dun aksam 7 den gece 3e kadar ıkı defa 5 dakika lık uyku harıcınde uyumadı ve gece ben artık depresıf moda aldım kendımı agladım hungur hungur :26: esım rahatsızdı bı taraftan gunun yorgunlugu bı taraftan uykusuzluk artı mıdeme vuran sırt agrım ..kabus gıbı bır geceydı ozetle
Sorum su sızce oglumu bı doktora goturmelı mıyım 2,5 - 3 ten once uyumaz oldu ama ben pes etmek uzereyım artık bır akıl verın lutfeeen
Canım çok zor durum, haklisin
Bu kadar zaman aralığında ki uykuya bakılırsa bebeginin sancısıda olabilir (bizim aşırı sancılıyken bebegimiz böyle uykuya direnirdi)
Gündüz uykusu nasıl?
öğle 12 ye kadar uyanıyor emiyor emdikten sonra uykuya devam ediyor aynı gece uyuması gerekn uyku gibi..ama öğleden sonra da akşamda gece 2 ye 3 e kadar da doğru düzgün uyumuyorgaz sancısı desem düzenli çıkarıyor altı temz oluyor karnı tok oluyor neden uykuya direniyor anlayamıyorum
Günaydın hanımlaar:) Buraya her gelişimde uyumuyor diye bebeğimden dert yanıyodum.Sabahın 7sinden gece 11 e kadar uyumuyordu oğlum. Geçen gün artık dayanamadık acile gittik. Zinco damla verdiler. Kullanmaya başladığım günden itibaren uyku saatleri yavaş yavaş artmaya başladı ve dün uykusu tamamen düzene girdi. Bu sabah yine biraz gaz sancısı çekti 2.5. 3 saatlik oyalamanın ardından tekrar uyudu. Gerçi hala biraz huzursuz gibi ama buna da şükür. 15 dakikadan fazla uyumayan oğlum şuan yarım saati devirdi. Bugünler gelmeyecek zannediyodum.
kizlar birde ben biraz önce online doktorla konusurken aksam huysuzluklarini sordum ve bana cevap yazmis diyor ki: özellikle sezeryanla dogan bebeklerin hemen hemen %70 i normal dogan bebeklere oranla cok daha huzursuz olur kolay aliskanliklar edinir ama zor unutabilir.. vücudunun belli kisimlarini kisitli olarak hareket ettirebilir mesela kafasini genel de hep saga cevirmesi veya sirf belli bir tarafa koyup uyumasi-yatmasi gibi.. normal dogumla dogan bebek dogum süresi boyunca dis dünyaya bir nevi hazirlanip olurken sezeryanli bebek cok kücük bir kesikten birden cikartildigi icin normal dogumla olan bebege oranla dis dünyaya alismakta daha cok zorluk ceker.. özel uzman ortopedik bebek masajcilari varmis bizim bildigimiz masajdan cok daha farkli bir sekil de bebegin rahatsizligina göre veya genel masaj yapip rahatlatiyorlarmis, bu sadece 1 veya daha fazla seanslar halin de oluyormus.. nette biraz arastirdim bizimle ayni konulardan sikayet eden ve masaja götürenlerin hepsi artik eskiye göre cok ama cok sakin huzurlu bir bebegi olduklarini yazmislar komsum yabanci kendisinin 3 tane cocugu var 2 sini masaja götürdügünü ve basini belli bir noktaya cevirme gibi sebebsiz huysuzluklar gibi dertlerden masaj sayesin de kurtuldugunu söyledi.. biraz pahaliya geliyor ama eger gercekten tamamen kafasini hep sola cevirip yatmasi ve diger konularda da rahatliyacaksa deger diye düsünüyorum yarin özel ortopedik bebek masajcilarini arayacagim detayli bilgi icin bakalim:26:
canım sen hastanedeyken bu sekilde davranması aslında iyi niyetle yapılmış bişi gibi geliyor bana, yani gögüsün ne oldugunu anlaması açısından.. sonucta kayınvalidenın kide gögüs yani,
yaptıgından çok niyetine bakmak gerekir, bunu sen geldiginde zorlanmamanız için kendince çözüm olarak düşünmüş...
Selam anneleerr
Sıze bır sorum var
Benım ufaklık dun aksam 7 den gece 3e kadar ıkı defa 5 dakika lık uyku harıcınde uyumadı ve gece ben artık depresıf moda aldım kendımı agladım hungur hungur :26: esım rahatsızdı bı taraftan gunun yorgunlugu bı taraftan uykusuzluk artı mıdeme vuran sırt agrım ..kabus gıbı bır geceydı ozetle
Sorum su sızce oglumu bı doktora goturmelı mıyım 2,5 - 3 ten once uyumaz oldu ama ben pes etmek uzereyım artık bır akıl verın lutfeeen
Öğlen uyudugu oda nasil? Karanlık olmasın cnm..
Güneşli aydınlık odada uyusun.gece gunduzu ayırt etmeli
Belki ondan olabilir diye düşündüm
Akşamları da banyo yaptirsan uykuya geçişi kolay olabilir
Zor durum gercekten..dinlenecegin yegane zaman geceleri çünkü
Seninde enerjin kalmazen kisa zamanda düzene girer ins
eğer gaz problemi yoksa.. geceyi gündüzü karıştırmıştır .. benimkide başlarda gündüz mışıl mışıl uyuyo gece uyanıktı.. ağlamıyodu ama uyumuyodu da.. birgün akşama kadar uyutmadım .. müzik açtım yüksek sesle .. aldım elime oynadım oyuncak gibi.. ellerini ayaklarını oynattım .. uykusu gelince huzursuzlandı .. aldım terasa çıkardım .. uyuyacağında yüzüne su sürdüm mama verdim .. akşam iftar vaktinde bayıldı resmen .. gece 1e kadar uyudu 1de tekrar yedirdim mamasını full devam sabaha kadar.. şimdi akşam 11 de 12de uyuyor sabah 4te uyanıyo bi mama veriyorum 6 bucukta tekrar uyanıyo o saatten sonra baya bi uyumuyor saat 10a kadar falan.. şükür düzene girdi uykumuz.. gayet rahatım şimdi.. sende bi dene istersen işe yarar bence .. bi kaç gün tekrarlayabilirsin.. benimkine birgün yetti valla =)))
benim oğlum huzursuz bi bebek değil.. hatta aşırı uyumlu bence.. gazını kolay çıkarıyo gece uykusu gayet normal bir kez uyanıyo.. uyuyacağında veriyorum emziği yatırıyorum beşiğe gözüne bi mendil kapatıyorum bide gazeteden ışıklı fil almıştık ninni söylüyo onuda açıyorum.. çoğu zaman beşiği sallamıyorum bile..uyuyo öylece.. gündüz bir buçuk iki saat uyuyor uyanıyor mama yiyor biraz oynuyoruz geri uyuyor.. daha hiç öyle yırtınarak ağladığına şahit olmadım.. ben hastanedeyken çok huzursuzmuş.. ben geldikten sonrada arar ara oldu ama şimdi gayet iyiyiz.. ağlamalarını da keşfettim.. hangisi açlık ağlaması hangisi altımı değiştir diyor hepsini biliyorum.. ama senin dedğin gibi tek bi noktaya odaklanıp uzun süre bakıyor .. özelliklede kafasını geri atıp arkasına bakıyor .. bide sağ göğsümü emmiyor.. zaten sütümde çok yok diye dert etmiyorum sol göğsümü veriyorum.. başta garip gelmişti ama alıştım şimdi.. ilerde sorun olurmu bilmiyorum .. aklıma takıldı bak şimdi..
Oyyy masaallahcok tatlısınn senn
Allahım esirgesinn.. fıstık fıstık
Sana benzemiyor merve. .eşine mi baktın yoksa:))
Nasılsıniz. .Nasıl geçti tatil?
Anneanne yi nasıl bıraktıniz:) yalnızsınız artık evinizde hı
Hadi kolay gelsin cnm
Canım bu arada bende premium care kullanıyorum. Değişik bi kokusu var, ama pisik yapmadığı icin memnunum .hic değiştirmedim
Huggies in bezinden ben memnun kalmamistim..emiciligi yüksek değildi sanırım ; bacak yanlarindan sırtından hep taşırıyordu
Bi dene test et bakalım cnm sen
Ama ıslak mendilinden cok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?