2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızım bir kaç gündür çok gaz sancısı çekiyordu
iki tane sıcak su torbası aldık birini karnına koyduk diğerini ayaklarına
nasıl rahat etti yavrum
aklınızda bulunsun çok işe yarıyor

bebişlerimiz bi düzelsede bizde rahat rahat dışarı çıksak.geçen yemeğe gittik koçişle burnumuzdan geldi.artık dışarı çıkmaya korkuyoruz:)))

aynen valla ama dışarı çıkmadan da olmuyor ki
böyle böyle hem biz alışıcaz hem onlar yapacak bir şey yok

canım bu konuda yalnız değilsin.bizde de ne gelen var ne giden.aileler başka illerde ve eşim bayramda da çalışıyo.olsun.sağlıklı bi çocuğum var yanımda o bana yetiyo:)İYİ BAYRAMLAR

Once zoruma gıtse de aman dıyorum zaten bayram oldugu bıle anlasılmıyo bosverr
Esımde mıdesını usutmus garıbım halsız halsız kıvranıyor bı onerınız var mı ne ıyı gelır ne yapsak

onca emziği reddeden kızım 1 liralık bakkal emziğini tuttu

Benım pasa da bır gun cuk cuk emıyor ertesı gun sankı emzıgı emen benmısım gıbı tıksınerek atıyor :26: gunu gunune de uymuyor bu cocugun burcu ıkızler de olmadı kı cıfte standart teshısı koyayım

Kızlar iyi bayramlar
Ben ayakta zor duruyorum. Eşim de ben de devlet burslusu olmamıza rağmen çocuğumuzun vizesi reddedildi. Şartları da sağlamamıza rağmen bir yanlışlık var. Ben de gqitmek zorundayım gtimezsem tazminat sorumluluğu var. Allahım tükendim içim kurumuş gibi ben yavrumdan nasıl ayrılırım kafayı yemek üzereyim nolur dua edin. İçim hiç durmuyor çok kötü bu halimize de şükür diyorum ama içim durmuyor çok kötüyüm nolur dua edin tekrar başvuru yapcaz. Allahım nolursun yardım et yarabbim nolur küçücük yavrum Allahım..

nasıl olurda el kadar çocuğu annesinden ayırırlar.bir yolu olmalı bu işin.tekrar başvurun olmadı.allah yardımcınız olsun.

İnşallah ikinci başvuru en kısa sürede sonuçlanır. Çok üzüldüm.

Umarim basvurunuz kabul edilir

İyi bayramlar kizlar,opuyorum hepinizi.
fisher price in cift yonlu salincagi yada bezerinden kullanan var mi?Almayi dusunuyorum biraz rahat eder miyim acaba bazi yorumlarda kurtarici diye yorum yapmislar, bizimkilerde alma surda birkac ay sonra koyamicaksin diyor ama biraz rahatlarim yemek yaparken yada yemek yerken rahat ederim gibi geliyor.Ablamda tiny love in ana kucagini bana vermisti hicbir ise yaramiyor.

Son düzenleme:

bende bi ara niyetlendim sonra wazgeçtim. Zaten eylülde işe başlayacağım. Yeterince rahatlarım eve döndüğümde de yapışık ikiz gibi gezerim onunla Maddi açıdan sıkıntın yoksa bir mağazaya git bebeği koy içine beğenirse bebişin al derim

Gecenlerde hellobabye gitmistik magazada gezerken bizimki mizildanmaya basladi bende salincaga yatirdim uyudu kaldi o firsatda esim basinda durdu bende alicaklarimi aldim, kac ayliga kadar kullanilir biliyor musun?
Bende eylulde ise baslayacaktim ama vazgectim 6 ay ucretsiz izin alip kisa tekrar hamile kalmayi planliyorum ikinci cocuguda dogurup olayi kapatayim dedim rahatladiktan sonra gozun hic kesmiyor hazir vucudum salmis eve baglanmis durumdayken onuda yaparim birlikte oynaya oynaya buyurler diye dusunuyorum.

Ben kullanıyorum, kurtarıcı diyemem ama işe yarıyor, paşamın keyfi yerindeyse yani karnı tok, altı temiz ve henüz uyumak istemediği zamanlarda ona koyuyorum 15-20 dk oyalanıyor. Henüz onda hiç uyumadı ama uyuduktan sonra salıncağa koyduğumda daha uzun süre uyuyor. 10 kiloya kadar kullanılıyormuş, şartlarını çok zorlamıyorsa al derim. Bana bir yakınım verdi sağolsun. Sen de kullandıktan sonra 2. Bebeğe saklarsın ya da bir yakınına verirsin.

Herkese slmlar hayırlı bayramlar...Çok aktif olamasam da hamileyken girerdim sık sık :)) Önce ki yazışmalarınızı okudum kızlar cok faydaı seyler ögrendim sayenizde...Size şimdişöyle bir durumumdan bahsedecegim... Oğluşum 2.5 aylık oldu çok şükür... Boyumuz 63 cm kilosu 6.. Ben bugünlerde sütümün azaldıgını düşünüyorum çünkü bebegim emiyor ama bir süre sonra aglayarak kendini geri çekiyyor bu durumu yaşayan var mı ( Ben cekip cekip süt gelmiyor ona baglıyorum...Bir de emzirirken onu hiç rahat ettiremediğimi düşünüyorum boynunu falan ve hep bu psikilojiyle emzirmeye çalışıyorum ve üzülüyorum ( Bu konuda bana yardımcı olabilecek misiniz emzirme videosu falan gözünüze carptıysa...
Bebeklerimizle nice güzel bayramlara..Allah'ım onları hep korusun...

Canim, benimde aynen oyle oldu ve sutum geri gitti.Tavsiyem mama verirsen biberonla verme ve sik sik memeni ver ozellikle uykuluyken o emmese dahi pompa yap ve bol su ic.İnsallah bollasarak sutun geri gelir

maaşallah sana kıss valla helal olsun.. anam ben 2. bebeği aklımdan bile geçiremiyorum henüz.. :) canım hiç belli olmaz her çocuk bir değil ama bazı çocuklar güzel oyalanıyor al dene bence 2 ay rahat etsen kardır valla..

hayatım sen hiç merak etme onlar en rahatsız pozisyonda rahat ederler ve asla rahat edemediği pozisyonda durmaz zaten ağlar anlarsın hem senin kucağından rahat yermi var valla benim oğlum emerken boynunu öyle bir uzatıyor ki yana çeviriyor nasıl boynu ağrımıyor diyorum ama o öyle rahat ediyor işte ben düzeltiyorum o geri çeviriyor.. sütün de gayet iyidir bence benim oğlumda bu ara memeyi sündürüyor ileri geri çekiyor bazen memede süt azaldığında sonlara doğru yapıyor ama bazen de gaz sancısı varsa yapıyor yani belki de gazı vardır biliyorsun bu zamanlar gazın en yoğun olduğu dönemler.. sen o psikolojiden çık bence o rahattır sen rahat olmassan anlar ama emin ol.. sütün bol olsun canım..

Evet canım fatoş emzik

offf ne emzikmiş yaa o kadar ugrastım ki kaç çeşit emzik verdim verdim
suratını buruşturuyo nasıl itiyo diliyle birde bunu alayım bari
ilk dogdugu zaman alıyodu o zamanda ben vermek istemedim kıskandım oglumu bitek beni emsin istedim
bilemedim sonradan haylaz olacagını

Son düzenleyen: Moderatör:

ayyy canım ne kadar üzüldüm ya.görmüyorlar mı durumu anlamıyorum ben.ümidini yitirme her çıkmazda yeni bir kapı açılır.inşallah en kısa zamanda vizeniz çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…