bebişlerimiz bi düzelsede bizde rahat rahat dışarı çıksak.geçen yemeğe gittik koçişle burnumuzdan geldi.artık dışarı çıkmaya korkuyoruz:)))
canım bu konuda yalnız değilsin.bizde de ne gelen var ne giden.aileler başka illerde ve eşim bayramda da çalışıyo.olsun.sağlıklı bi çocuğum var yanımda o bana yetiyo:)İYİ BAYRAMLAR
onca emziği reddeden kızım 1 liralık bakkal emziğini tuttu
onca emziği reddeden kızım 1 liralık bakkal emziğini tuttu
Kızlar iyi bayramlar
Ben ayakta zor duruyorum. Eşim de ben de devlet burslusu olmamıza rağmen çocuğumuzun vizesi reddedildi. Şartları da sağlamamıza rağmen bir yanlışlık var. Ben de gqitmek zorundayım gtimezsem tazminat sorumluluğu var. Allahım tükendim içim kurumuş gibi ben yavrumdan nasıl ayrılırım kafayı yemek üzereyim nolur dua edin. İçim hiç durmuyor çok kötü bu halimize de şükür diyorum ama içim durmuyor çok kötüyüm nolur dua edin tekrar başvuru yapcaz. Allahım nolursun yardım et yarabbim nolur küçücük yavrum Allahım..
Kızlar iyi bayramlar
Ben ayakta zor duruyorum. Eşim de ben de devlet burslusu olmamıza rağmen çocuğumuzun vizesi reddedildi. Şartları da sağlamamıza rağmen bir yanlışlık var. Ben de gqitmek zorundayım gtimezsem tazminat sorumluluğu var. Allahım tükendim içim kurumuş gibi ben yavrumdan nasıl ayrılırım kafayı yemek üzereyim nolur dua edin. İçim hiç durmuyor çok kötü bu halimize de şükür diyorum ama içim durmuyor çok kötüyüm nolur dua edin tekrar başvuru yapcaz. Allahım nolursun yardım et yarabbim nolur küçücük yavrum Allahım..
Kızlar iyi bayramlar
İyi bayramlar kizlar,opuyorum hepinizi.
fisher price in cift yonlu salincagi yada bezerinden kullanan var mi?Almayi dusunuyorum biraz rahat eder miyim acaba bazi yorumlarda kurtarici diye yorum yapmislar, bizimkilerde alma surda birkac ay sonra koyamicaksin diyor ama biraz rahatlarim yemek yaparken yada yemek yerken rahat ederim gibi geliyor.Ablamda tiny love in ana kucagini bana vermisti hicbir ise yaramiyor.
bende bi ara niyetlendim sonra wazgeçtim. Zaten eylülde işe başlayacağım. Yeterince rahatlarım eve döndüğümde de yapışık ikiz gibi gezerim onunlaMaddi açıdan sıkıntın yoksa bir mağazaya git bebeği koy içine beğenirse bebişin al derim
İyi bayramlar kizlar,opuyorum hepinizi.
fisher price in cift yonlu salincagi yada bezerinden kullanan var mi?Almayi dusunuyorum biraz rahat eder miyim acaba bazi yorumlarda kurtarici diye yorum yapmislar, bizimkilerde alma surda birkac ay sonra koyamicaksin diyor ama biraz rahatlarim yemek yaparken yada yemek yerken rahat ederim gibi geliyor.Ablamda tiny love in ana kucagini bana vermisti hicbir ise yaramiyor.
Herkese slmlar hayırlı bayramlar...Çok aktif olamasam da hamileyken girerdim sık sık :)) Önce ki yazışmalarınızı okudum kızlar cok faydaı seyler ögrendim sayenizde...Size şimdişöyle bir durumumdan bahsedecegim... Oğluşum 2.5 aylık oldu çok şükür... Boyumuz 63 cm kilosu 6.. Ben bugünlerde sütümün azaldıgını düşünüyorum çünkü bebegim emiyor ama bir süre sonra aglayarak kendini geri çekiyyor bu durumu yaşayan var mı( Ben cekip cekip süt gelmiyor ona baglıyorum...Bir de emzirirken onu hiç rahat ettiremediğimi düşünüyorum boynunu falan ve hep bu psikilojiyle emzirmeye çalışıyorum ve üzülüyorum ( Bu konuda bana yardımcı olabilecek misiniz emzirme videosu falan gözünüze carptıysa...
Bebeklerimizle nice güzel bayramlara..Allah'ım onları hep korusun...
Gecenlerde hellobabye gitmistik magazada gezerken bizimki mizildanmaya basladi bende salincaga yatirdim uyudu kaldi o firsatda esim basinda durdu bende alicaklarimi aldim, kac ayliga kadar kullanilir biliyor musun?
Bende eylulde ise baslayacaktim ama vazgectim 6 ay ucretsiz izin alip kisa tekrar hamile kalmayi planliyorum ikinci cocuguda dogurup olayi kapatayim dedim rahatladiktan sonra gozun hic kesmiyor hazir vucudum salmis eve baglanmis durumdayken onuda yaparim birlikte oynaya oynaya buyurler diye dusunuyorum.
Herkese slmlar hayırlı bayramlar...Çok aktif olamasam da hamileyken girerdim sık sık :)) Önce ki yazışmalarınızı okudum kızlar cok faydaı seyler ögrendim sayenizde...Size şimdişöyle bir durumumdan bahsedecegim... Oğluşum 2.5 aylık oldu çok şükür... Boyumuz 63 cm kilosu 6.. Ben bugünlerde sütümün azaldıgını düşünüyorum çünkü bebegim emiyor ama bir süre sonra aglayarak kendini geri çekiyyor bu durumu yaşayan var mı( Ben cekip cekip süt gelmiyor ona baglıyorum...Bir de emzirirken onu hiç rahat ettiremediğimi düşünüyorum boynunu falan ve hep bu psikilojiyle emzirmeye çalışıyorum ve üzülüyorum ( Bu konuda bana yardımcı olabilecek misiniz emzirme videosu falan gözünüze carptıysa...
Bebeklerimizle nice güzel bayramlara..Allah'ım onları hep korusun...
Evet canım fatoş emzik
Kızlar iyi bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?