bende babaslinglerden aldıydım ama oğluşkom hiç sevmedi içinde çok huzursuzlandı bi de sanki hiç yerleşmedi bi tuhaf durdu çocuk içinde.ne güsel sen kullanabiliosun canım.
o ayeti rica etsem buraya yazabilir misin acaba canım ben görmemişim de.
Erken biliyorum ama ben yavaş yavaş tattırmaya başladım ki ek gıdaya geçince yadırgamasın. Şimdiye kadar tattıklarımız
şeftali
elma
armut
yoğurt çorbası
domates
anneme kalsa daha 40 çıkmadan sütlaç falan veriyordu
bizimki o zamanlar sürekli aranıyordu, sofraya onunla oturduğumda da yemeklere bakıp duruyordu. annemde yedirmek istiyordu
Biz biraz acı tükettiğimiz için yemeklere korkuyorumUrfada da yeni doğan bebeklerin ağzına isot sürerlermiş ki alışsın acıya
Ben çeyrek çay kaşığı veriyorum ağzını açıyor öğürmeye çalışıyor suratını buruşturup buruşturup duruyor çok komik oluyor.
bu gece çayını bende merak ediyorum ya. bi yandan kullanmak istiyorum bi yandan da cesaret edemiyorum. dr. a bi danışcam bu hafta. gerçi bizimkinin gece uykusu çok kötü değil. ama daha iyi olsun
canım sen öyle dedikten sonra içim rahat etmedi başka doktora gittik bugüncnm bende sasırdım ve senin için su an doktoru aradım ve sordum
siz bana lökasit 7 için önemli degil ilaç tedavisi gerektirmez emzir ve su ver demiştiniz, ama bir arkadasıma aynı degerde doktoru antibiyatik igne vermiş dedim,
eğer bebekte ateş ve ishal yoksa (günde 7-8 den fazla kaka yapması) ilaç tedavisine gerek yok dedi
anne sütü zaten bagırsak florasını düzenliyormuş :26: bol sıvı tüketimi yani her emzirmeden sonra su verilmesi yeterliymiş,
sen yinede arkadasının ve doktorunun işine karışma dedi bana
etten değilmiş tatlım kakası temiz çıktı çünküpdnk cok gecmis olsun. Ben surekli et yiyorum canim etten olmasina sasirdim. Disarda yemissen o dokunmus olabilir. Allah sifa versin
herhangi bir sağlık merkezinde yaptırabilirsin canımkızlar yeşil kaka olayı çok geçmiş benim oğlumun kakası neredeyse 3 haftadır hep yeşil doktoru 2 kere tahlil yaptırdı ve kendide baktı ama birşey yok dedi.. hiç idrar tahlili istemedi şimdi siz böyle deyince benimde içime kurt düştü bu idrar tahlil nasıl yapılıyor? bende yaptırayım bari bu yeşil kak çok canımı sıkıyor.. hatta 2 gün öncede ishal oldu 1 gün sürdü geçti ama kakası hep yeşil.. yaptıran arkadaşlar nasıl yapıldığını söyleyebilir misiniz bende yaptırtayım..
evet canım bugün gittiğimiz bir başka doktor da gerek görmedi iğneyegeçmiş olsun hayatım iğne biraz fazla olmamış mı ya.. ama olsun geçsinde önemli olan o..
sorma hayatım oracıkta katil olur insan o sinirlePDNK tatlım cok cok gecmis olsun ya sınır oldum o iğneyi yapan saglık görevlisine daha dogrusu yapamayan
Sende üzülme bunlar gelir geçer Allah dermansiz dert vermesinkalıcı bir şey olmasın üzülme sütüne yansır bak
Kuzucugu op yerime cNim benim
ayy okurken bile içim ürperdi Allah gecinden versin canımBizde yarın kızımı balta limanı kemik hastanesine götüreceğiz bakalım bu doktor ne diyecek
Dün gece çok Kotu bir rüya gördüm
Bizde yarın kızımı balta limanı kemik hastanesine götüreceğiz bakalım bu doktor ne diyecek
Dün gece çok Kotu bir rüya gördüm
Başka bir evdeymisiz büyük bir boru var evde
O bri patlıyor ama cok kirli su akıyor çamurlu bulanık
Ben kaçmaya başlıyorum Ervayi annem kurtardı sanıyorum
Evden çıkıyorum Ervayi arıyorum yanımda bir kadın var
Başka bir kadın geliyor o kadının kulağına eğiliyor Erva boğulmuş Olmus diyor kurtulamamış diyor
Ben beynimden vuruluyorum yok böyle bir acı anlatamam size yüreğimde hissediyorum suan bile
Annemin yanına gidiyorum elimden tutuyor Ervayi kefenlemisler onun yanına götüyor
Ben ağlamaktan bayılacağım çok kötüyüm annem tam yüzüme gösterecekti ben o esnada uyandım
İyi ki uyandım hala etkisindeyim Evlat acısı ne zor
Ben revaya cok düşkünüm Allah'ta beni uyarıyor o sadece sana emanet fazla düşkün olma diyor
Ben bunu çıkardım rüyamdan
biz önceki gün kaka ve idrar tahlili yaptıracağımızda hastanede beklemedik yavrum huzursuz olur diye
kapları alıp eve geldik yapınca hemen götürürüz hastaneye dedik
kakayı yaptıktan en geç bir saat sonra götürmemiz gerektiğini söylediler
aksi takdirde sonuç hatalı çıkarmış
neyse evde kızım önce idrarını yaptı
bir kaç saat sonra da kakasını yaptı biz de hemen aldık örnekleri götürdük
ben de bugün otururken aklıma geldi
kakayı bir saat içinde götürdük tamam da idrarı götürdüğümüzde bir kaç saatlik olmuştu bile
acaba idrar için de böyle bir şart var mı diye laboratuvarı aradık
ne deseler beğenirsiniz
idrar yarım saat içinde götürülmeliymiş
beynimden vurulmuşa döndüm
neden bunu bize söylemediler ya biz nereden bilelim
kaka için söylüyorlar bir saat içinde getirin diye de idrar için neden söylemiyorlar
neyse eşim hemen gitti sağlık ocağından idrar torbası aldı
kızım yapar yapmaz da tahlile götürdü
sonuçta bir önceki gün 8 çıkan lökosit bugün 3-4 çıktı
deli oldum ya kuzum boşu boşuna çekti bütün o eziyetleri
neyse hemen başka bir doktora bütün olan biteni anlattım
bügünkü sonuçta lökositin azalması yapılan iğnelerden de olabilir idrar geç gittiği için de bunu bilemeyiz dedi
ama artık kullanmana gerek yok onları dedi sadece bir şurup verdi
5 gün boyunca içiricekmişim
bir taraftan yavrumun onca eziyet çekmesine üzüldüm
bir taraftan da seviniyorum en azından diğer iğneleri yaptırmadan farkettim olayı çok şükür
bebeğim delik deşik olmaktan kurtuldu kurban olduğum
bu arada akşam üstü kızım o günkü gibi ağladı yine bir süre susturamadık
bir ben mi böyleyim ya ama size de oluyordur kesin
o ağlarken canımdan can gidiyor ne yapacağımı şaşırıyorum
minik dudakları bir büzülüyor Allah ım o nasıl bir acı kahrımdan üzüntümden perişan oluyorum
çok mu abartılı bir üzüntü benimki Allah aşkına?
kızım o şekilde ağlarken kv ler de vardı bizde
benim halimi görünce kv ve kp olur öyle bebek bu ağlar bu kadar üzülme filan dediler hep
sanki elimde olan bir şey
dayanamıyorum işte ağlamasına ne yapayım elimde değil
kucağımda ağlarken suratını suratıma yaklaştırıp üüğ üüğ diye ağlıyor meleğim gözlerinden yaşlar iniyor resmen
nasıl dayanayım buna ben
Günaydın hanimlar
68 gunluk bebisimin dun saat 9 gibi altini degistirip uyuttum gece 2 3 saatte birr kaldirip emzirdim simdi altini degistireyim diye baktim ki hic cis yapmamis bu kadar saatte normal mi sizce?????
Uzerini daha ince giydiriyorum sorun olmuyorcanım sağol ona bakayım ama sıcakta bunalmıyormu onun içinde bebiş..
Canim cok erken. Doktorlar ilk 6 ay su bile vermeyin diyor. Ek gidaya gecmeye bu kadar heves etme zamani gelince olacak zaten. Dondurucuya meyve koymak iyi fikir. seftali koyayim ben deErken biliyorum ama ben yavaş yavaş tattırmaya başladım ki ek gıdaya geçince yadırgamasın. Şimdiye kadar tattıklarımız
şeftali
elma
armut
yoğurt çorbası
domates
Cok sukur garpsemiyor bebegim. Dun aksamdan beri evin icinde de kullaniyorum kolik aglamalarini susturmak icin. ise yaradibende babaslinglerden aldıydım ama oğluşkom hiç sevmedi içinde çok huzursuzlandı bi de sanki hiç yerleşmedi bi tuhaf durdu çocuk içinde.ne güsel sen kullanabiliosun canım.
Kek mii? Kaç kalori acep
Bak o ekledigin ikondaki gibi yerimm..ama nefsime hakim olmaya calisiyorum
Ama bi kereden bisey olmaz dimi:))
Sekerli şeylerle hic aram yoktu ama şimdi cok yokluyor:44:gecistirmeye çalışıyorum bende
Senin diyet nasil gidiyor. .verdinmi kilo?
Birde yesilcay icebilirmiyim emzirme döneminde, fikrin varmı?
Cok severim, icerdimde ama gebelikle birlikte bıraktım
(Yalniz kotu bi alışkanlıktan sıyrılmış gibi yazdım)
30 cc 12 kaşık falan ediyor.o zaman sende zeyno gibi her emzirmeden sonra 2-3 kaşık veriyorsun demek.
yavrum ya ay zeyno sen böyle deyince benimde içim yandı ya.doktorum içirme dedi ama havalar o kadar sıcakki huysuzluğu belkide susuzzluktandır diye düşündüm açıkcası.artık azar azar vereyim bende bari.biz çocukken vaarmıydı su içirmemek sanki.
ya ne bileyim işte her gören bu çocuk aç doymuyor diyor iyice sütsüz yaptın anneni diyorum bende sütün yetmiyor şöyle taş gibi olacak akacak senin hiç akmıyor falan diyorlar zaten yarasından zor emziriyorum bide böyle şeyler canımı sıkıyor sütü neler arttırır siz neler yiyor içiyorsunuz yardım edin bana nasıl sütünüz oluyor artık sık sık emzircem yinede elini götürürse ağzına ancak içim o zaman rahatlar 1 aylık aşısı ateş yapıyor mu bugün aşımızı olduk da :)
kızlar konuşmuşsunuz bebeklere su verelim hava sıcak diye ama ben vermedim hiç içim kötü oldu şimdi yanmışmıdır çocuk susuzluktan ne kadar kötüyüm ben yaaapeki ne kadar verilmeli ve ne zaman verilmeli? sarılık tamamen atlattıktan sonra yeniden yükselir mi çok korkuyorum bugün baya uyudu uyanmıyor sarılık artar diye ödüm kopuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?