cnm benim yine akşam gittimde yeni uyanmıştı dün biraz huysuzlanmış pek uyumamış, uykusu vardı belliydi, hemen öpüp kokladım emzirdim emerken gögsümde uyuduama ben yine uyanacagını anladım gazı vardı belliydi, yarım saat olmadan uyandı ben tabi o arada uyanmasını bekliyordum 4 gözle uyandı gazını çıkarttım 5-6 kere pıt pıt alttan cıkardı keyiflendi, oynaştık durduk ama gün içerisinde kusmuş birkaçkere canım ona sıkıldı baya, hiç kusmazdı çünküü k.v de süt çok ısınınca bu kez soguk suya tutuyormus sanırım 1 sıcak 1 soguk suya tutunca midesini bozdu, bende buzluktaki sütleri aşagı göze indirdim başında bekle hafif ılıklaşınca hemen al suyun içine bırakıp başından ayrılma dedim, bakalım bugun kusacak mı
yok yaa oğluşumun bana benimde ona ihtiyacım var
2 gün iyiydim ama dün kustugunu ögrenince sabaha kdr uyumadım, sabaha kdr gögsümde uyuttum,
şimdide uykusuzluktan başım ağrıyor,
şu cuma bir gelsin de kasıma kadar bir daha zor ayrılırım kuzumdan
Çok geçmiş olsun. Bence kendini suçlama. olacağı varsa bir şekilde oluyor. Sakınılan göze çöp batar. Bazıları çocuklarının yüzüne bakmaz, ilgisiz pislik içinde büyürler cin gibi olurlar, bazılarına da ne kadar dikkat ederse etsin bebiş hemen hasta olur. doktorun dediklerini yaparsan hiç bişeyi kalmaz inşlh. Avm olayını hala çözemedim. Bende bir kez oğlumla gittim emzirme odasında altını değiştireyim dedim ne göreyim yeşil sümüksü kaka yapmış ödüm koptu. Eve geldik enesibelde vardı yanımda yediklerinden olmuş olabilir dedi. Ben doktora gitmedim korktum şimdi gitsemiydim acaba :18:
Kızlar eşim bugün durduk yere bana iltifat ettiİyi zayıfladın sen dedi :109:
Çook mutlu oldumsuratsız paçoz halimi görünce azıcık sevindireyim şu garibi diye düşündü
kızlar selamlar...pdnk ve mikailesra geçmiş olsun çok...:
Esra tekrardan geçmiş olsun cnm
Önceki sayfalarda yazmıştım da arada kaldı. Eve gectiniz sanırım oglusunla
Bebisin tamamen rahatlamistir umarım. Bir daha da uzak olsun cnm
Konusupta dertlerini anlatamadiklari için, insan daha da bi üzülüyor bebegi rahatsizlaninca
Kendinize iyi bakın annesi
Gazlı bezle, sabah akşam karbonatli suyla sildim, geçti cnm..
canım karbonatlı su ile silmen lazım göğsünü de sil emzirmeden..
ya bu ev işleri niye bitmek bilmez kardeşim ya :)) ev işi bitiyo çocuk uyanıyo o uyuyor karnımı doyuruyorum mutfağı toparlıyorum, duş alıyorum derken hoop yine uyanıyo :) okuyorum ama yazmaya fırsat kalmıyo valla ya mikailesra demiş ya devekuşları diye aynen öle valla :)))
pdnk : çooook geçmiş olsun allah şifa versin minnakını öpüyorum
mikalesra: biraz geç oldu ama sanda çok geçmiş olsun cnm allah bidaha göstermesin
zeynoo : işe başlamışsın allah kolaylıklar versin senin için çok zor olsa gerek bütün gün kokusu burnundadır.
loverlover: idrarını yaparken ağlıyor demişsin tahlilde bişey çıkmamış allahtan. dün doktora gitmiştim pipisini geriye doğru sıyırdı biraz iç kısmı kızarıktı bunun için krem verdi sende bi bak istersen eğer öle bişey varsa belki idrarı yakıyo olabilir.
kızlar ya benim ki gece 1 den önce uyumuyo ne yapmam gerekiyo geç saatte yıkamayıda denedim 9 gibi bu sefer gece 2.30da uyudu gündüz en azından banyodan sonra 2 3 saat uyuyor. akşam 7den sonra hiç uyumuyor gece 1 e kadar. uyku çayı versemmi acaba işe yararmı.
sağol canm sildim bi kaç kere ama uçları sılınıyor arkaları duruyor bembeyaz
ahh canm emse =) mama veriyorm tskkr ederm canm sılıcem ıyıce umarım gecer
İltifata karsilik sende hayirdir kafana birseymi düstü demedin dimi :))))
kızlar yeşil kaka olayı çok geçmiş benim oğlumun kakası neredeyse 3 haftadır hep yeşil doktoru 2 kere tahlil yaptırdı ve kendide baktı ama birşey yok dedi.. hiç idrar tahlili istemedi şimdi siz böyle deyince benimde içime kurt düştü bu idrar tahlil nasıl yapılıyor? bende yaptırayım bari bu yeşil kak çok canımı sıkıyor.. hatta 2 gün öncede ishal oldu 1 gün sürdü geçti ama kakası hep yeşil.. yaptıran arkadaşlar nasıl yapıldığını söyleyebilir misiniz bende yaptırtayım..
kızlar hava çok sıcak ve acaba bebeğim suya ihtiyaç duyuyorda ondan mı huzursuz diyorum.siz veriyormusunuz su?
ben milupanın gece çayını veriyorum ara ara ama içim çokta rahat değil.vermesem uykusuzluktan bayılmasına rağmen uyuyamıyor.çıldırıyor bazı günler.doktoru önermişti ama bilemiyorum yinede...
Nihayet yazabildim..foruma bakıyorum, tam yazacak oluyorum.; kucuk delikanlı izin vermiyor
Uyanıksa illa onunla ilgilenecegim.. :))
Araya ev isleride giriyor tabi
zeynoo : işe başlamışsın allah kolaylıklar versin senin için çok zor olsa gerek bütün gün kokusu burnundadır.
kızlar göğsümün yarası 1.5 aydır devam ediyor buna rağmen emzirmeye çalışıyorum ama doymuyor mama veriyorum hem mama hem de anne sütü ile bebeğini besleyenler mamayı kaç ölçek ve ne zaman veriyorsunuz bebeğimin elleri hep ağzında oluyor doymuyor diye çok üzülüyorum emzirmek istiyorum ama canım çok acıdığı için dayanıyorum uzun emzirmeye birde kalça usg si ne zaman çekiliyor hastaneden bişey dememişlerdi bize aşı için gittiğimzde sağlık ocağındaki hemşire sordu özel hastanede yaptırsak ne kadar tutuyor ayrıca nasıl bişey yapıyorlar
kızlar göğsümün yarası 1.5 aydır devam ediyor buna rağmen emzirmeye çalışıyorum ama doymuyor mama veriyorum hem mama hem de anne sütü ile bebeğini besleyenler mamayı kaç ölçek ve ne zaman veriyorsunuz bebeğimin elleri hep ağzında oluyor doymuyor diye çok üzülüyorum emzirmek istiyorum ama canım çok acıdığı için dayanıyorum uzun emzirmeye birde kalça usg si ne zaman çekiliyor hastaneden bişey dememişlerdi bize aşı için gittiğimzde sağlık ocağındaki hemşire sordu özel hastanede yaptırsak ne kadar tutuyor ayrıca nasıl bişey yapıyorlar
ah bu yaramazlar ahh, annelerini bırakmıyorlar ki şurda 2 lafın belini kıralım
hiç demiyolar zeyno teyzem iş yerinde yavrusundan ayrı canı sıkkın bırakalımda annelerimiz biraz çene çalsınlar
kafası dagılsın
cnm tşk ederimmm hemde ne kokuuu zaten üstüm başım dalin yumuşatıcı kokuyorrr
iyice delleniyorum
Kendisiyle muhabbettin dibindeyiz..ama başkasına gelince musade yokhh
Sen zeyno teyzemle iki lafın belini kirma, beni böyle taşı taşııı ben senin belini kırayım diyoo
Bi musait zamanımız olacak.. hepimiz rahata edeceğiz zamanla inşş
Kayfe yapıp gelecegm sanaa valla:13:
hahaaa evet cok bencil bu yaramazlarrr çoookkk
hadi müsait olda al kahveni gel bekliyorum şekerimmmm:82::126:yanına keklerde bendennnn:125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?