2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canım cok geçmiş olsun
Yeterli isinmamis soğuk sut içmiş olabilir, midesini üşütmüs galiba
Tabiki birbirinize ihtiyacınız var..bi ön çalışma durumu oldu diye demiştim
Yoksa cok üzülüyorum , minicik yavrularla ayrılık yaşamaya..
Allah cümlesinin yardımcısı olsun cnm

Bu arada kv yasadigi durum cok üzücü gerçekten..büyük acı
Allah başa vermesin.. zaman geçse de insanın canını cok acıtıyor:S
Allahım varolan evlatlarına uzun uzun ömürler nasip etsin ins
Bende ilk doğumumu yaptığım zaman, gittigim klinikte bi bayanla konuşmustum.ayni durumu yaşamış.cok şaşırmistim, nasil olur diye
Hersey insanoğlu icin, olmaz diye birsey yokmus.Allahim korktuklarimizdan korusun her daim

Nihayet yazabildim..foruma bakıyorum, tam yazacak oluyorum.; kucuk delikanlı izin vermiyor
Uyanıksa illa onunla ilgilenecegim.. :))
Araya ev isleride giriyor tabi

Son düzenleyen: Moderatör:
Esra tekrardan geçmiş olsun cnm
Önceki sayfalarda yazmıştım da arada kaldı. Eve gectiniz sanırım oglusunla
Bebisin tamamen rahatlamistir umarım. Bir daha da uzak olsun cnm
Konusupta dertlerini anlatamadiklari için, insan daha da bi üzülüyor bebegi rahatsizlaninca
Kendinize iyi bakın annesi

ya bu ev işleri niye bitmek bilmez kardeşim ya :)) ev işi bitiyo çocuk uyanıyo o uyuyor karnımı doyuruyorum mutfağı toparlıyorum, duş alıyorum derken hoop yine uyanıyo :) okuyorum ama yazmaya fırsat kalmıyo valla ya mikailesra demiş ya devekuşları diye aynen öle valla :)))
pdnk : çooook geçmiş olsun allah şifa versin minnakını öpüyorum
mikalesra: biraz geç oldu ama sanda çok geçmiş olsun cnm allah bidaha göstermesin
zeynoo : işe başlamışsın allah kolaylıklar versin senin için çok zor olsa gerek bütün gün kokusu burnundadır.
loverlover: idrarını yaparken ağlıyor demişsin tahlilde bişey çıkmamış allahtan. dün doktora gitmiştim pipisini geriye doğru sıyırdı biraz iç kısmı kızarıktı bunun için krem verdi sende bi bak istersen eğer öle bişey varsa belki idrarı yakıyo olabilir.

kızlar ya benim ki gece 1 den önce uyumuyo ne yapmam gerekiyo geç saatte yıkamayıda denedim 9 gibi bu sefer gece 2.30da uyudu gündüz en azından banyodan sonra 2 3 saat uyuyor. akşam 7den sonra hiç uyumuyor gece 1 e kadar. uyku çayı versemmi acaba işe yararmı.

Son düzenleme:

bizimkide kakasını bayadır sümüksü yapıyo doktor normal dedi sütlü şeyler çok yiyosan ondan olabilir dedi kaksını yaparken sancılanıyor ağlıyor huzursuzsa tahlil yapalım dedi eğer öle değilse gerek yok dedi birde bu avmlerdeki lavabolarda ışık biraz daha farklı olduğu için kakası yeşil gibi duruyor. oğluşum kaka yapınca banyoda kıçını yıkıyorum ordaki ışıkta kakası yeşil gözüküyor her seferinde kokuyorum odada gün ışığında bakıyorum normal sarı renkte ışık bazen yanıltıcı olabiliyor

Kızlar eşim bugün durduk yere bana iltifat etti İyi zayıfladın sen dedi :109:
Çook mutlu oldum suratsız paçoz halimi görünce azıcık sevindireyim şu garibi diye düşündü

İltifata karsilik sende hayirdir kafana birseymi düstü demedin dimi :))))

kızlar selamlar...pdnk ve mikailesra geçmiş olsun çok...:

Tesekkür ederim canim

Cok sagol canim birara gecmisi okumamistim hastanedeyken o sayfalar da kalmis olabilir yazdigin yoksa geri dönerdim sana :)
Cok sükür evimizdeyiz dün geldik oglumun bütün düzeni mahvolmustu hastanede gece uyumuyor gündüz uyanmiyordu alisti diye korkuyordum ama eski düzenine döndü sükür.. Suan cok rahat oglum kurban olurum ben ona günde 3 defa antibitotik ve burun damlasi veriyorum sadece
kakasi biraz dikkatimi cekmeye basladi altin sarisi ama inanilmaz derece cok beyaz parcaciklar var ve kokusu tamamen bambaska bir haftadir antibiotik aliyor belki ondandir diyorum ben yoksa keyfi yerin de
Sizde kendinize cok iyi bakin öpüyorum seni ve bebegini

ben milupanın gece çayını veriyorum ara ara ama içim çokta rahat değil.vermesem uykusuzluktan bayılmasına rağmen uyuyamıyor.çıldırıyor bazı günler.doktoru önermişti ama bilemiyorum yinede...

sağol canm sildim bi kaç kere ama uçları sılınıyor arkaları duruyor bembeyaz

ahh canm emse =) mama veriyorm tskkr ederm canm sılıcem ıyıce umarım gecer

Evet dilin arka kısmı daha zor oluyor
Birde tadını alınca ağzını kitliyordu, temizlemek zor oluyor:) aglarken yapıyordum yoksa hic izin vermiyordu yapmama
Gazli bezi serçe parmagina dolarsan daha rahat temizlersin dilin arkasını

Esra, çok şükür yuvaniza dönmüşsünüz
Oglusunun duzenini kisa sürede yakalamış olmasına sevindim
Anne sutunden dolayi kakasinin rengi ve puturcukler normal..kokusu da antibiotiktendir..ilaç alınca idrarında bile olabiliyor

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bebişine mama saati yaptın mı nekadar aralıklarla nekadar veriyosun benim oğlan doymuyor sürekli yemek istiyor

kızlar hava çok sıcak ve acaba bebeğim suya ihtiyaç duyuyorda ondan mı huzursuz diyorum.siz veriyormusunuz su?

kızlar göğsümün yarası 1.5 aydır devam ediyor buna rağmen emzirmeye çalışıyorum ama doymuyor mama veriyorum hem mama hem de anne sütü ile bebeğini besleyenler mamayı kaç ölçek ve ne zaman veriyorsunuz bebeğimin elleri hep ağzında oluyor doymuyor diye çok üzülüyorum emzirmek istiyorum ama canım çok acıdığı için dayanıyorum uzun emzirmeye birde kalça usg si ne zaman çekiliyor hastaneden bişey dememişlerdi bize aşı için gittiğimzde sağlık ocağındaki hemşire sordu özel hastanede yaptırsak ne kadar tutuyor ayrıca nasıl bişey yapıyorlar

İltifata karsilik sende hayirdir kafana birseymi düstü demedin dimi :))))

Yok ya demedim. Kırk yılda bir iltifat etmiş ürkütmeyeyim dedim

Uconnn
ben bebeğime her emzirmeden sonra su veriyorum. Hem dilindeki beyaz tabakada azalıyor bu şekilde. 30 cc suyu gün boyunca her emzirme sonrası azar azar veriyorum çok terliyor çünkü

Son düzenleme:

cnm herhangi bir hastaneye gittiginde danışmaya idrar tahlili yaptırmak istiyorum dersen yönlendirirler

kızlar hava çok sıcak ve acaba bebeğim suya ihtiyaç duyuyorda ondan mı huzursuz diyorum.siz veriyormusunuz su?

cnmm su ver tabii, bizim doktorumuz her emzirmeden sonra 2-3 cay kaşıgı ver diyor havalar cok sıcak oldugu için anne sütünden aldıgı su yeterli gelmeyebilir demişti
şimdiye kdr hiç vermedin mi sen ay kuzumun içi yanmıştırrr içir annesiii

Nihayet yazabildim..foruma bakıyorum, tam yazacak oluyorum.; kucuk delikanlı izin vermiyor
Uyanıksa illa onunla ilgilenecegim.. :))
Araya ev isleride giriyor tabi

ah bu yaramazlar ahh, annelerini bırakmıyorlar ki şurda 2 lafın belini kıralım
hiç demiyolar zeyno teyzem iş yerinde yavrusundan ayrı canı sıkkın bırakalımda annelerimiz biraz çene çalsınlar
kafası dagılsın

zeynoo : işe başlamışsın allah kolaylıklar versin senin için çok zor olsa gerek bütün gün kokusu burnundadır.

cnm tşk ederimmm hemde ne kokuuu zaten üstüm başım dalin yumuşatıcı kokuyorrr
iyice delleniyorum

cnm ya onların aranmasına bakarsak ooo hep emmek istiyorlar tok evin aç kedisi gibiler valla :)) kalça usg ben beylikdüzü medilifeda 55 tlye yaptırdım

cnm bebeginin ellerinin hep agzında olması aç oldugunu göstermiyor,
yumruk yapıp yutmaya calışıyor muhtemelen, bu diş kasları geliştigi için kaşınmadan maydana geliyormuş,
bizimki su an çok fena durumda agzı salya doluyor ve yumruugunu yalayıp yutmaya calışıyor
çok sokuncada ögürüyorr
eger aglamıyorsa aç degildir bebegin,
kalça usg yi bizim doktor ilk ay kontrolünde yaptı, ben özel hastanede yaptırmıştım 88 tl ödemiştim

Kendisiyle muhabbettin dibindeyiz..ama başkasına gelince musade yokhh
Sen zeyno teyzemle iki lafın belini kirma, beni böyle taşı taşııı ben senin belini kırayım diyoo
Bi musait zamanımız olacak.. hepimiz rahata edeceğiz zamanla inşş
Kayfe yapıp gelecegm sanaa valla:13:

hahaaa evet cok bencil bu yaramazlarrr çoookkk
hadi müsait olda al kahveni gel bekliyorum şekerimmmm :82::126:yanına keklerde bendennnn:125:

hahaaa evet cok bencil bu yaramazlarrr çoookkk
hadi müsait olda al kahveni gel bekliyorum şekerimmmm :82::126:yanına keklerde bendennnn:125:

Kek mii? Kaç kalori acep
Bak o ekledigin ikondaki gibi yerimm..ama nefsime hakim olmaya calisiyorum
Ama bi kereden bisey olmaz dimi:))
Sekerli şeylerle hic aram yoktu ama şimdi cok yokluyor:44:gecistirmeye çalışıyorum bende
Senin diyet nasil gidiyor. .verdinmi kilo?

Birde yesilcay icebilirmiyim emzirme döneminde, fikrin varmı?
Cok severim, icerdimde ama gebelikle birlikte bıraktım
(Yalniz kotu bi alışkanlıktan sıyrılmış gibi yazdım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…