az önce kızıma ilk suyunu verdim.ben kana kana içicek diye bekliyorum ki gece çayını aynen iğrenç kokmasına rağmen içiyor suyu sevmedi haspam:)suratını nasıl buruşturuyor görmelisiniz.biberonla içmeyince kaşıkla verdim.yarısını içti yarısını tükürdü.
bende su verme kararı almıştım ama nedense vermiyorum. bi ara nasılsa rezene veriyorum diye vermiyordum. şimdi tembellikten rezene de vermiyorum. bazen ağzını şaplatarak uyanıyor. o zaman susuyor gibime geliyor. birde 2 saatten önce emmek isterse susadığından emmek istiyor gibi geliyor bana.
suyu nasıl veriyorsunuz. ben bazen kaynattığım mama suyundan veriyorum ama sürekli vermiyorum.evimde çok sıcak aslında versem iyi olur.
canım sen öyle dedikten sonra içim rahat etmedi başka doktora gittik bugün
o da iğneye gerek görmedi bir şurup verdi bunu kullanın dedi
çok şükür diğer iğnelerden kurtuldu kuzucum
teşekkür ederim canım iyi ki yazdın doktorunun sana söylediklerini
Günaydın hanimlar
68 gunluk bebisimin dun saat 9 gibi altini degistirip uyuttum gece 2 3 saatte birr kaldirip emzirdim simdi altini degistireyim diye baktim ki hic cis yapmamis bu kadar saatte normal mi sizce?????
dünden beri bende de aynı.sabahtan beri onu düşünüyorum.hergün bezleri dolduran oğlumda çiş yok.bu arada bizde 65 günlüğüz.acaba normal mi???
amin hayatım çok teşekkür ederim
canım bizim aşılarımız da bugündü ama acildeki doktor iğneler bitmeden yaptırmayın aşıyı dedi
yani bir kaç gün ertelemekten bir sıkıntı olacağını sanmam
bir de özel hastanenin aciline gidersen oralarda çocuk doktoru oluyor
canm özele gidiyorum aslında
2 kere acile gittik malesef
ikisinde de acil doktoru baktı o yüzden gitmedik bu sefer
istanbulda hangi hastanenin acilinde cocuk doktoru var biliyomusunuz hanımlar aklımızda olsunda ne olur ne olmaz
cnm benim diyet iyi gidiyor arada kaçamaklarım var tabii :86:
63 e kadar düştüm
emzirme döneminde günde en fazla 2 bardak yeşil çay içilebilir diye okumuştum,
fazlası bebekte huzursuzluk yapıyormuş,
bence 1 fincan içsen hiç bişi olmaz
İstanbul da değilim ama bulunduğum şehirdeki acıbadem de geceleride acilde çocuk dr var
Ordada aynıdır muhakkak..
Uzerini daha ince giydiriyorum sorun olmuyor
Canim cok erken. Doktorlar ilk 6 ay su bile vermeyin diyor. Ek gidaya gecmeye bu kadar heves etme zamani gelince olacak zaten. Dondurucuya meyve koymak iyi fikir. seftali koyayim ben de
istanbulda hangi hastanenin acilinde cocuk doktoru var biliyomusunuz hanımlar aklımızda olsunda ne olur ne olmaz
Kızlar bugün 2. ay aşımızı yaptırdık ama canım çok sıkıldı. 54 cm ile doğan çocuğum 2 aydır 1 cm uzamış şuan 55 cm. Kilo gelişimi normal ama boyu neden uzamıyor
Beylikdüzü kolan hastanesinde var diye biliyorum.
biz önceki gün kaka ve idrar tahlili yaptıracağımızda hastanede beklemedik yavrum huzursuz olur diye
kapları alıp eve geldik yapınca hemen götürürüz hastaneye dedik
kakayı yaptıktan en geç bir saat sonra götürmemiz gerektiğini söylediler
aksi takdirde sonuç hatalı çıkarmış
neyse evde kızım önce idrarını yaptı
bir kaç saat sonra da kakasını yaptı biz de hemen aldık örnekleri götürdük
ben de bugün otururken aklıma geldi
kakayı bir saat içinde götürdük tamam da idrarı götürdüğümüzde bir kaç saatlik olmuştu bile
acaba idrar için de böyle bir şart var mı diye laboratuvarı aradık
ne deseler beğenirsiniz
idrar yarım saat içinde götürülmeliymiş
beynimden vurulmuşa döndüm
neden bunu bize söylemediler ya biz nereden bilelim
kaka için söylüyorlar bir saat içinde getirin diye de idrar için neden söylemiyorlar
neyse eşim hemen gitti sağlık ocağından idrar torbası aldı
kızım yapar yapmaz da tahlile götürdü
sonuçta bir önceki gün 8 çıkan lökosit bugün 3-4 çıktı
deli oldum ya kuzum boşu boşuna çekti bütün o eziyetleri
neyse hemen başka bir doktora bütün olan biteni anlattım
bügünkü sonuçta lökositin azalması yapılan iğnelerden de olabilir idrar geç gittiği için de bunu bilemeyiz dedi
ama artık kullanmana gerek yok onları dedi sadece bir şurup verdi
5 gün boyunca içiricekmişim
bir taraftan yavrumun onca eziyet çekmesine üzüldüm
bir taraftan da seviniyorum en azından diğer iğneleri yaptırmadan farkettim olayı çok şükür
bebeğim delik deşik olmaktan kurtuldu kurban olduğum
bu arada akşam üstü kızım o günkü gibi ağladı yine bir süre susturamadık
bir ben mi böyleyim ya ama size de oluyordur kesin
o ağlarken canımdan can gidiyor ne yapacağımı şaşırıyorum
minik dudakları bir büzülüyor Allah ım o nasıl bir acı kahrımdan üzüntümden perişan oluyorum
çok mu abartılı bir üzüntü benimki Allah aşkına?
kızım o şekilde ağlarken kv ler de vardı bizde
benim halimi görünce kv ve kp olur öyle bebek bu ağlar bu kadar üzülme filan dediler hep
sanki elimde olan bir şey
dayanamıyorum işte ağlamasına ne yapayım elimde değil
kucağımda ağlarken suratını suratıma yaklaştırıp üüğ üüğ diye ağlıyor meleğim gözlerinden yaşlar iniyor resmen
nasıl dayanayım buna ben
ben emzirmeye başlamadan önce emzirme yastıgımı agız bezimi suyu mama kaşıgını yanıma koyuyorum,
sonra emzirdikten sonra hersey yanımda oldugu için hemen 2-3 kaşık suyu agzına tıkıyorum
çünkü emzirdikten sonra su yanında hazır degilse daha sonra üşenebiliyosun
bugunde BCG aşımızı olduk, çok ağladı paşam içim yandıbakamadım iğneyi yaparken... eşimde bana kızıyo neden bakmıyosun yanlış bişey yapsa görmiceksin fln ama napim dayanamadım
birde oglum 500 gr almış bu ayeskisi gibi emmiyo zaten yada sütüm az bilemedim götürcem bakalım hafta sonu ne dicek doktorumuz
emzirme yastığı bele geçirilen büyük yastıklardan mı canım.almamıştım şimdi pişman oldum.yalnış emzirmeden kaynaklı sırt ağrılarım var.sen memnun musun?şimdi boyu falan uzadı artık almak için geç mi kaldım acaba?
canm boyu tam ölçemiyolar bence
gecen ay saglık ocagı ve hastane birbirlerinden 2 cm farklı söylemişlerdi bir gün arayla götürdüğüm halde
canını sıkma bence zaten tulumlarından fln anlarsın uzayıp uzamadıgını
benimde kilosuna canm sıkıldı neden emmiyo oglum
baslarda iyi gidiyoduk
cok kilo alsın gibi bi derdim yok ama istikrarlı olsun istiyorum bi az bi çok olmaz ki
birde canmm sen surup fitil fln verdın mi ben cok sıkışmadıkça vermeyi düşünmüyorum ama huysuzlanmaya basladı benmki sallayıp duruyorum
cnm niye geç kalmış olasın kii sonuçta epey bir emzirmen gerekecek, evet ben emzirme yastıgımdan cok memnunum,
yan yatırıyorum ve tek elimle sadece poposundan tutuyorumçok rahat oluyor mutlaka almalısın bence hatta almalıydın
benimki bu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?