2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

benim kide suyu ilk zamanlar agzını burnunu buruştura buruştura içiyordu
biberonla sadece şekerli suyu conk conkk içiyordu onuda ben vermiyordum
kaşıkla azar azar tüküre tüküre içiyorsun işte

ben emzirmeye başlamadan önce emzirme yastıgımı agız bezimi suyu mama kaşıgını yanıma koyuyorum,
sonra emzirdikten sonra hersey yanımda oldugu için hemen 2-3 kaşık suyu agzına tıkıyorum
çünkü emzirdikten sonra su yanında hazır degilse daha sonra üşenebiliyosun

ay cnm çok sevindimm
rica ederim cnm ne demek sen lökasit degerini yazmasaydın bende geçmiş olsun deyip geçecektim

Günaydın hanimlar
68 gunluk bebisimin dun saat 9 gibi altini degistirip uyuttum gece 2 3 saatte birr kaldirip emzirdim simdi altini degistireyim diye baktim ki hic cis yapmamis bu kadar saatte normal mi sizce?????

dünden beri bende de aynı.sabahtan beri onu düşünüyorum.hergün bezleri dolduran oğlumda çiş yok.bu arada bizde 65 günlüğüz.acaba normal mi???

kızlar bizimde kaka sayımız günde 1 e falan düştü bende bunu doktora sordum oda bebek büyüdükçe kaka ve idrar sayısı azalır vücudu yediklerinden daha fazla faydalanmaya başlar demişti, bu durumda normal sayılıyor galiba

canm özele gidiyorum aslında
2 kere acile gittik malesef
ikisinde de acil doktoru baktı o yüzden gitmedik bu sefer
istanbulda hangi hastanenin acilinde cocuk doktoru var biliyomusunuz hanımlar aklımızda olsunda ne olur ne olmaz

bugunde BCG aşımızı olduk, çok ağladı paşam içim yandı bakamadım iğneyi yaparken... eşimde bana kızıyo neden bakmıyosun yanlış bişey yapsa görmiceksin fln ama napim dayanamadım
birde oglum 500 gr almış bu ay eskisi gibi emmiyo zaten yada sütüm az bilemedim götürcem bakalım hafta sonu ne dicek doktorumuz

Son düzenleyen: Moderatör:
hu huuuu kızlar günaydınnnn :79::79::79:
nerelerdesin yahuuu kimsecikler yokk

sabah işe gelmeden oğluşumu doktora götürdüm kontrol günüydü, rota aşımızı yaptırdık

ben damla şeklinde sanıyordum ama şırıngaya benzeyen bişeyle sırt üstü yatırarak agzına
mama verir gibi yedirdi :26: tadını begenmedi ama sırt üstü oldugu için tüküremedi dee

boyumuz 59 cm den 64 cm olmuş
kilomuzda 6.290 dan 7.200 gelişimi oldukça iyi dediii

İstanbul da değilim ama bulunduğum şehirdeki acıbadem de geceleride acilde çocuk dr var
Ordada aynıdır muhakkak..

Ben hergün 1er tane hüpleteyim o zaman:)

Kilo cok iyi ..maşallah maşallah
Kactan düştün? Bu diyetle ne kadar verdin?
Bir on çalışma yapayım, gelecem arkandan. Ben kendiliginden 1 kilocuk daha vermisim

Uzerini daha ince giydiriyorum sorun olmuyor

Canim cok erken. Doktorlar ilk 6 ay su bile vermeyin diyor. Ek gidaya gecmeye bu kadar heves etme zamani gelince olacak zaten. Dondurucuya meyve koymak iyi fikir. seftali koyayim ben de

Canım ek gıda sayılmaz o kadar az veriyorum ki 1 damla kadar ağzı o tadı alsın istiyorum.

Kızlar bugün 2. ay aşımızı yaptırdık ama canım çok sıkıldı. 54 cm ile doğan çocuğum 2 aydır 1 cm uzamış şuan 55 cm. Kilo gelişimi normal ama boyu neden uzamıyor

canm özele gidiyorum aslında
2 kere acile gittik malesef
ikisinde de acil doktoru baktı o yüzden gitmedik bu sefer
istanbulda hangi hastanenin acilinde cocuk doktoru var biliyomusunuz hanımlar aklımızda olsunda ne olur ne olmaz

Beylikdüzü kolan hastanesinde var diye biliyorum.

Zeynoo maşallah oğluna
Aşıyı da olmuşsunuz.. 3-5.ayda yaptırıyorsun sen o zaman
Bizimde 2-4.ay olmus oluyor rotamız
Bir aşı bitiyor diğeri basliyor..dun sağlık ocağına kontrole gittik.randevuyu verdiler yine

canm boyu tam ölçemiyolar bence
gecen ay saglık ocagı ve hastane birbirlerinden 2 cm farklı söylemişlerdi bir gün arayla götürdüğüm halde
canını sıkma bence zaten tulumlarından fln anlarsın uzayıp uzamadıgını
benimde kilosuna canm sıkıldı neden emmiyo oglum
baslarda iyi gidiyoduk
cok kilo alsın gibi bi derdim yok ama istikrarlı olsun istiyorum bi az bi çok olmaz ki

birde canmm sen surup fitil fln verdın mi ben cok sıkışmadıkça vermeyi düşünmüyorum ama huysuzlanmaya basladı benmki sallayıp duruyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

aynı beni tarif etmişsin.eşim kızıyor bana.kızım ağlıyor ben ağlıyorum.azıcık metanetli ol diyor.haklıda ama öyle bağrış çağrış susturamayınca kimbilir ne sorunu var yavrumun diye içim yanıyor.bugün bizimde bazı testlerimiz vardı.kan verirken o ağladı ben ağladım.ah yavrum ah doğduğundan beri kaç tüp kan verdi bebişim.
bu arada geçmiş olsun iğnelerden kurtulmuşsunuz ama bana soracak olursan iyice araştırıp iyi bir hastane ve iyi bir doktor bul canım.doktor hataları yüzünden boş yere eziyet görmesin yavruşun.

emzirme yastığı bele geçirilen büyük yastıklardan mı canım.almamıştım şimdi pişman oldum.yalnış emzirmeden kaynaklı sırt ağrılarım var.sen memnun musun?şimdi boyu falan uzadı artık almak için geç mi kaldım acaba?

avcılar medicanada vardı acilde çocuk dr u.

kanuni yada bakırköy dr sadi konukta da vardır die tahmn ediyorum

cnm niye geç kalmış olasın kii sonuçta epey bir emzirmen gerekecek, evet ben emzirme yastıgımdan cok memnunum,
yan yatırıyorum ve tek elimle sadece poposundan tutuyorum çok rahat oluyor mutlaka almalısın bence hatta almalıydın

benimki bu cnm

Eklentiler

• $emzirme_yastigi.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 31

Klasik olacak ama belki de kilosu boyuna gitmiştir bebişinin

Ben birtek gaz şurubu veriyorum günde 2 kez onun dışında ilaç fitil falan vermedim. Aynı yerde 1 ay arayla ölçtük farklı yerlerde ölçtürsem fark olabilir ama ne bilim canım çok sıkıldı. Ne yapalım bebekliği önemli değil ergenlikten sonraki boyu önemli diye teselli ediyorum kendimi. Basketbola yüzmeye göndeririz up uzun olur yavrum Annesi uzun babası uzun dayılar amcalar uzun kısa olmaz dımı :18: Bir tek babaanne kısa inşlh ona çekmez

cnm ben en son 68 den 63 e kadar indim, zaten 58 ile hamile kalmıştım, hedefim 55
benimkine diyet yapmak denmez, beyaz ekmek ve şekeri tamamen kestim, birde 2 saatte 1 mutlaka yiyorum,
sen kaç ile hamile kaldın şu an kaçsın söyle bakalım

evet bizim rota aşısı 3-5 ay şeklinde olacak:2:

Bende almadım ama bebişimin çok güzel bir yastığı var onu koyuyorum üstünede bebişimi bize özel bir emzirme yastığı oluyor. Bir tek kafasını tutuyorum içip içip kafasını geriye atıyor korkutuyor anneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…