Klasik olacak ama belki de kilosu boyuna gitmiştir bebişinin
Ben birtek gaz şurubu veriyorum günde 2 kez onun dışında ilaç fitil falan vermedim. Aynı yerde 1 ay arayla ölçtük farklı yerlerde ölçtürsem fark olabilir ama ne bilim canım çok sıkıldı.Ne yapalım bebekliği önemli değil ergenlikten sonraki boyu önemli diye teselli ediyorum kendimi. Basketbola yüzmeye göndeririz up uzun olur yavrum Annesi uzun babası uzun dayılar amcalar uzun kısa olmaz dımı :18: Bir tek babaanne kısa inşlh ona çekmez
en son gittiğim doktor iyiydi sanki güvenilir geldi canımaynı beni tarif etmişsin.eşim kızıyor bana.kızım ağlıyor ben ağlıyorum.azıcık metanetli ol diyor.haklıda ama öyle bağrış çağrış susturamayınca kimbilir ne sorunu var yavrumun diye içim yanıyor.bugün bizimde bazı testlerimiz vardı.kan verirken o ağladı ben ağladım.ah yavrum ah doğduğundan beri kaç tüp kan verdi bebişim.
bu arada geçmiş olsun iğnelerden kurtulmuşsunuz ama bana soracak olursan iyice araştırıp iyi bir hastane ve iyi bir doktor bul canım.doktor hataları yüzünden boş yere eziyet görmesin yavruşun.
burada özel hastanelerin acilinde uzman çocukçu bulunuyor canımcanm özele gidiyorum aslında
2 kere acile gittik malesef
ikisinde de acil doktoru baktı o yüzden gitmedik bu sefer
istanbulda hangi hastanenin acilinde cocuk doktoru var biliyomusunuz hanımlar aklımızda olsunda ne olur ne olmaz
çok teşekkür ederim tekrar canmay cnm çok sevindimm
rica ederim cnm ne demek sen lökasit degerini yazmasaydın bende geçmiş olsun deyip geçecektim
etkisi olur tabi hayatım çok eşekkür ederimBızde ptesı tahlıl yaptırdık yarım saat ıcınde burda olcaksnz dıye otuz kere soyledıler.yazık degıl mı yavruya koca ıgnelere nıye durduk yere maruz kalsın cok sınır bozucu !! Bu tarz sorumsuzlukları kabullenemıyorum cok defa benzerını yasadım her ınsan her seyı bılemez kı.bılırsın sorarsın bızım hastalarımız bızden cok bılıyor zaten derler atar yaparlar bılmezsın soylemezler gel de sınırlenme ey guzel Allahım yaaa
Neyse kı durum bı sekılde acıga cıkmıs ıns bı daha yasamazsnz boyle seyler canım cok gecmıs olsun mınıgını op benım ıcın burdan ona sıfa ayetlerını okuyorum etkısı olur Allahn ıznıyle
Bende almadım ama bebişimin çok güzel bir yastığı var onu koyuyorum üstünede bebişimi bize özel bir emzirme yastığı oluyor. Bir tek kafasını tutuyorum içip içip kafasını geriye atıyor korkutuyor anneyi
cnm ben en son 68 den 63 e kadar indim, zaten 58 ile hamile kalmıştım, hedefim 55
benimkine diyet yapmak denmez, beyaz ekmek ve şekeri tamamen kestim, birde 2 saatte 1 mutlaka yiyorum,
sen kaç ile hamile kaldın şu an kaçsın söyle bakalım
Maşallah iyi kilo vermişsin. Bende verebilsem keşke. diyet yaptım sütüm azaldı sonra korkudan ne bulduysam yedim. Accayip tatlı düşkünüyüm. Kilolar yapıştı kaldı
cnm ben en son 68 den 63 e kadar indim, zaten 58 ile hamile kalmıştım, hedefim 55
benimkine diyet yapmak denmez, beyaz ekmek ve şekeri tamamen kestim, birde 2 saatte 1 mutlaka yiyorum,
evet bizim rota aşısı 3-5 ay şeklinde olacak:2:
benimde 5-6 kilo fazlam kaldı onlarda yavaş yavaş gider
zaten dogumdan 6 ay sonra kilo veriliyormuş, bizim için erken aslında dogum yapalı az oldu,
seninkilerde gider yavaş yavaş..
maasallah guven cımm allah bagıslasın hayırlı olsun mevludunuz ınsll dua ılee gule gule buyut yvarunuu :)
benım paşamda tammmm 35 gunluk oldu cok sukur
benimde 5-6 kilo fazlam kaldı onlarda yavaş yavaş gider
zaten dogumdan 6 ay sonra kilo veriliyormuş, bizim için erken aslında dogum yapalı az oldu,
seninkilerde gider yavaş yavaş..
bebişler birbirine benzer tetesi :) bütün bebişler güzeldir rabbim esirgesin tşk ederiz :)abooooo .. o nedir kız .. hatunlar tv izler gibi uzanmışlar ya kolay heralde dedim .. bende denedim 4. dakikada nefesim tıkanmaya başladı.. 11. dakikada bıraktım ..sezeryan dikişlerim acımadı ama basenler fena yanıyor.. bu bizim için ağır bence daha hafif şeyler yapmalıyız..yürüyüş gibi esneme hareketleri gibi..
benim bebeğim 10 günlükken başladı mamaya.. gelişimi de gayet iyi Allaha şükür.. başlarda ben de çok üzülüyodum mamaya başladık diye.. çok sütüm vardı ama hastaneye yatınca kurudu gitti.. o sütü verende ALlah alan da .. demekki benim yavrumun kısmeti mamadaymış.. üzülme zamanla alışıyo insan ..bebeğinde sende ..
maşallah subanallah allah nazardan saklasın.. benimkine benziyo ya bu .. hayırlı olsun mevlüdünüz darısı başımıza..
valla canım aynı Esra gibi bende seni 21 yaşında sanıyodum.. resimde de küçük görünüyosun..
link çalışmıyo canım.. direk resim at istersen görelim paşayı ..
bu arada bugün aşı yaptırdık.. verem ve karma aşı.. önce huysuzlandı mamasını yedi şurubunu içirdim uyuyakaldı şimdi.. kilosuda 6kiloya ulaşmış nerdeyse ( 5.900 ) boyu 56 cm tulumlarımızın bi kısmı küçük geliyor artık .. zaman çabuk geçiyor.. büyüyoruz..
Dogru söylüyorsun canım
Suan biraz erken ama gel gor ki sabırsızlık oluyor zaman zaman (istedigim kıyafet olmayinca mesela:)
Bende daha ilk hamileligimde aldigim 24 kiloyu beslenmeme hic takilmadan sadece 6.aydan sonra düzenli mekik çekerek; 1 yılda verdim
Umutluyuz..yolumuz açık olsun
beyaz ekmek neyse de şekeri nasıl kestin ya tebrik ederim
ben de bir süredir çavdar ekmeği yiyorum ama miktarda kısıtlama yapmadım
ama şekeri kesmem pek olası değil
lover gibi tatlıya felaket düşkünüm
her gün dondurma çikolata tatlı ne bulursam yiyorum
önceden yiyip yatmazdım uykudan 2 saat önce bırakırdım yemeyi
şimdi gece kızımı emzirmeye kalkıyorum peşinden de bir mutfak turu
tatlı bir şeyler bulup atıyorum ağzıma
yemek bile yemem aramam ama tatlıyla arama mesafe koyamıyorum zaafım var çok fena
bu kadar yemeye kilo da veremiyorum tabi
55 le hamile kaldım doğumdan bir süre sonra 61 dim
dün eczanede tartıldım hala 61 im
bu kiloları nasıl vericem bakalım
yememden kesemediğime göre hareketimi arttırmam gerek
ama spora başlarsam sütüm etkilenir diye de korkuyorum
çünkü vücut enerjisini önce annenin ihtiyaçları için harcarmış
sonra süt üretimi için kullanırmış
sütümün azalmayacağından emin olsam hemen spora başlamak istiyorum
hayırlısı bakalım
Avcılar yakın bana aklımda olsun inşşlh gerek olmaz tabiiiavcılar medicanada vardı acilde çocuk dr u.
kanuni yada bakırköy dr sadi konukta da vardır die tahmn ediyorum
burada özel hastanelerin acilinde uzman çocukçu bulunuyor canım
hatta cerrah bile bulunuyor şanslıyız o konuda
sen de istanbul da hangi hastanenin acilinde varsa öğren cidden
çünkü acil doktorları konusunda uzman kişiler değiller genelde pratisyen hekimler
elbette onlar da bilgili hekimler ama konusunda uzman olması çok önemli bence
zaten ne kilon kalmış kiii benden az
bu kadar yemeyle özellikle geceleri 61 isen hiç şikayet etme otur oturdugun yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?