2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Asesim sagol CANIM gecen sana yazdım görmedin sanırım
İyiyiz çok şükür bir sıkıntı yok sizde ne var ne yok kızımla zaman su gibi akıp geçiyor anlamıyorum bile bi bakmışm aksam olmuş bir bakmışim sabah olmuş :) oyun halisi iyi ama 20 Dakika'dan fazla durmuyor iste ayna var o cok ilgisini çekiyor bakıp bakıp gülüyor
Bu arada aynı kilodayiz senle bende 65 ile başladım suan 73 kıloyum nasıl vereceksem :26:

Sagol CANIM hastane cok kalabalıktı
Enfeksiyon kapacak diye korktum vals bu sıcakta battaniyeye sardım bebeyi :)
Kardeşinede cok gecmis olsun

Zeyno CANIM ya yeşil cayı icebiliriz değil mı şuandan itibaren bende başlıyorum yediklerime dikkat etmeye

Peki bana ne dersin 1.63 boy 73 kilo

ben kilo vermekten ziyade sıkılasmak istiyorum
dogum öncesi kiloma çok bişey kalmadı ama bedenim hala cok geniş ve lömbür lömbür biliyorum iğrenç bi tabir ama napim öleee
o yuzden biran önce spora baslamak istiyorum :108:

bütün sexy bayanların g.tü büyük oluyor üzülmeee
Örnek; Beyonce, jennifer lopez, kim kardashian, hadise ......

Hamileyken yediğim pogacalardan kebaplardan gece yemeklerinden
Keske yapmasaydım

Zeyno CANIM ya yeşil cayı icebiliriz değil mı şuandan itibaren bende başlıyorum yediklerime dikkat etmeye

cnm ben bi yerde emziren kadınlar günde 2 fincana kadar içebilir diye okumuştum,
sanırım ender saraç da öyle söylemişti,
için gitsin şifa olsunnn

cnm ben bi yerde emziren kadınlar günde 2 fincana kadar içebilir diye okumuştum,
sanırım ender saraç da öyle söylemişti,
için gitsin şifa olsunnn

Hep şu çekirdek ile kek beni mahvediyor bırakamıyorum ikisinin de bağımlısı oldum :)
Birazdan kalkıp icecem yeşil çayımı

CANIM demişsin ya iki saate bir atıştırıyorum diye ne yiyorsun mesela??

Peki bana ne dersin 1.63 boy 73 kilo

Evt 1 hafta once yazmıştın:44gluslari sormustun
Kıskançlık yok.abimiz kardeşine cok düşkün.
Sen olmasan ben napardım abicim-- diyor kardeşine
Kosturmacayla geçiyor günler. Bu sene ilkokulada başlıyor yavru, heyecan stress karışık

Bebiste oyuncaklarla pek vakit gecirmiyor. playskoolun egzersiz arkadaşım oyuncağı var . bakıyor korkuyor bazen, ,aynasi da var bakip gülüyor falan.duygu karmaşası yaşıyor:)) biraz oyalanirsa, islerim daha kolaylasacak

Kilolarda oyle böyle gidecek valla merve..beslenme ye dikkat etmeli ama. Bazi seyleri kismali.
Yeşilçay cok severim, iyi içerdim.gebelikte dr; içilebilir ama zayıflatıcı etkisi var; icmesen daha iyu demişti
1 yıldır tadını unutmuşum derkenn; yaseminlisinden aldırdım ahandaa içtim bile

Başa baş gidiyor kilolarımız, hadii bakalım
Hep destek tam destek..teşvik edelim biraz birbirimizi. .

CANIM demişsin ya iki saate bir atıştırıyorum diye ne yiyorsun mesela??

canım sabah kepekli sandiviç yapıyorum şekersiz çayla onu yiyorum,
2 saat sonra kurukayısı ve ceviz atıyorum agzıma kayısı3-4 tane, cevizde 2-3 tane
sonra ögle yemegi niyetine ne yemegi varsa onu yiyorum yogurt ve bugday ekmegiyle
sonra 2-3 saat sonra ne meyve varsa meyve yiyorum, genellikle nektari ve karpuz çok az yada kavun
en son en gec akşam 6 civarı tekrar sandiviç yapıyorum büyük bir tane içine kaşar peynir jambon
artık canım ne isterse onu koyuyorum ve afiyetle götürüyorum

6 dan sonra yemek yemiyorum,
6 dan sonrada yatana kadar nescafe rezene çayı humana still-tea çayı içiyorum bol bollll

güzel kilo veriyorum sütümde kaçmıyor bi yere

hiç acımadan nasılda vurdu 3 iğneyi yaww (( sanırım oğlumun ses telleri yırtıldı :)) biraz inlettik ortalığı umarım gece falan ateşi çıkmaz.

ya kilo vermeye çalışanlar kıskandırmak gibi olmasın ben hamile olmadan önceki pantalonlarımın içine girebiliyorum :))
giydikyen sonra biraz esnemesi için zorlasamda :))

Zeyno gayet dengeli menün var:128::128:
Bakalım bu kısıtlamış halimle nasıl bi gidişatım olacak
Olumlu gelişme olursa paylaşırım..
Sütüm kaçmasın bi yere amann

oğlum resmen elleri azındayken böyle sesleniyor '' bu yumruk bir harika dostum :)))''
2 gündür susak kendi elleriyle kafayı bozdu piskopat gibi ellerini inceliyor sonra cuuk ağzına :)))

oğlum resmen elleri azındayken böyle sesleniyor '' bu yumruk bir harika dostum :)))''
2 gündür susak kendi elleriyle kafayı bozdu piskopat gibi ellerini inceliyor sonra cuuk ağzına :)))

cnm nerede oturuyorsun ki uzun kollu giydiriyorsun biz valla tek zıbınla duruyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…