2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ya benm iki dişim birden ağrıyo mahvetti benii anlıyosundur mutlaka...
maşallah canıum ya aman iyi olsunlarda biz bişekilde katlanıyoruzz ya alışıcazda bebişimin rahatsızlıkları onu biraz huysuz yapıyoo amip belası bizi mahvetti sancısı oluyo kakasını yaparken çok rahatsız oluyo uyku sorunu oluyoo büyükte ilgi bekliyo sürekli eve yetişemiyorum e kocada ilgi bekliyo biyanda valla zorr allah yardımcımız olsun...kreşten allah razı olsun vallaamin hepimize kolay gelsin..

Diş kötü yaa..ilk fırsatta baksınlar bakalım bi:26:

Amip nasıl bulaşır el kadar bebeğe cnm ya
cok geçmiş olsun unv.deyken yilda 1 olurdum:S
Iyi Yikanmamis Sebze meyve yada su dan olabilir demislerdi.agizdan geçiyor yani
Ama minişe nasil geçmiş. Bagirsakta fena sancısı da olur:S
Geçmiş olsunn..kendinize iyi bakın cnm
Sakınılan göze çöp batıyor işte
Hadii dinlen biraz, bu ağrıyla gezinme
Eve tam yetismek çevirebilmek icinde, her isten sorumlu olunsun diye bizden 4-5 tane lazım:))
Hadi iyi geceler cnm:79:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar selam ben girene kadar topik boşalıyor ama 2 çocukla anca e ben bu saatlerde girip tümgünü okuyorum bugün gündem kilolaröış sanırım ya popomun üstüne sabun koysam durur kocaman göbeğim benden önce köşeyi dönüyor ben doğumdan çıktığımda 64 kiloydum şimdi 68 oldum ama hamileliğim boyunca hep çıkardım açımmmm dedim şimdi yiyorum aama şiştim bi de benim sütüm az dızaten mamaya başladık ve gittikçe azalıyo sanırım geri gidicek arkadaşimdan süt için bi hap olduğunu duydum bilgisi olan var mı

kızlar en son kontrole gittiğimizde 1-2 hafta falan oluyor oğlumun boyu 63 kilosu 6 idi.. 10 gün sonra 3 aylık olacak..Sizce normal mi bana zayıf geliyor sütüm de az gibi acaba doymuyor mu?

Kullanmadım ama kullananları duydum.
Bende bu ilaci sorusturmustum ilk zamanlar
Benim bildigim ilaç motilium
sut arttırmak icin çok şey denedim ama; hipp süt arttırıcı çay ve ısırganotu cayindan cok fayda gördüm:128:
Denedinmi bilmiyorum ama ısırganı deneyebilirsin..yinede sık sık emzir annesi bebeğini

Son düzenleyen: Moderatör:

Brewer's Yeast ve DBT Formula. İkisi de Gnc'nin. İlkini sabah 2, akşam 2; ikincisini sabah 1, akşam 1 şeklinde içebilirsin.

oglum uyumusken bende biraz uyuyayım diye yattım, yine oglumun aglamasıyla kalktım
kalktıgımda uykumu aldım gibi gelmişti meger sadece 15 dk olmus

çoğumuzun derdi kilolar... hamilelikte hiç iştahım yoktu memnundum halimden. şimdi kendimi durduramıyorum özellikle tatlıyı deli gibi yiyorum çooooook üzgünüm 70 kiloyum boyum 155 bir ay sonra işe başlıycamm canım çooooooooook sıkılıyo çok.
güya yırtık olmamıştı karnım indikçe daha doğrusu sarktıkça yırtıklar ortaya çıkıyo çoooooooooook darlandım çokkk

Kızlar bugün 2. Ay asilarimizi olduk. Ebe 1 gun yikama dedi. Ben 3 gun diye biliyorum.sizlere ne dediler

Kızlar bugün 2. Ay asilarimizi olduk. Ebe 1 gun yikama dedi. Ben 3 gun diye biliyorum.sizlere ne dediler

ben salı günü sabah yaptırdım verem aşısı (BCG) sağlık ocağında bi hemşire vardı bu aşıyı ben yapamam sertifikalı aşı bu sertifikası olan bi hemşiremiz var o yapıcak dedi onu bekledik geldi yaptı aşıyı ve 3 gün yıkama buraya su değmemesi lazım dedi.. su aşının özelliğini bozuyomuş.. deri altına enjekte edildiği için su alırsa iltihaplarmış.. 3 gün yıkama sen canım.. ben daha az önce yıkadım uyudu .. çok kirlenmişti garibim.. dinlendi baya..

Bugun TRT1 de bir program vardi.Uzman doktor bebege su vermeye hic gerek yok dedi. Zarari yok sanirim ama geregi de yokmus.

Bebek slingde nasil durur merak edenler icin

ya hiç aklımda sling yokken sayende girdi.bende alayım bari:)peki bu slingde hani böyle ayaklar dışarda pozisyonuda oluyor mu.inş benim kızım durur bir kere alışveriş merkezine gittik arabasını süs olarak gezdirdik kız kucağımızda gezdi.inş işe yarar.

kızlar bebeklerinize su vermeyin..benim doktorum bunu çok güzel açıkladı daha önce anlatmıştım aslında gözden kaçmış sanırım bi daha söyleyeyim.. anne sütünde yeterince su varmış zaten bu bir.. ikincide su anne sütünün kalitesini bozuyormuş.. sonuçta bu süt mide sıcaklığıyla mayalanıyo su verdiğinizde ise nasıl inek sütüne su karıştırırsan mayası tutmaz yada az tutar onun gibi midede mayalanmıyormuş.. yani sütün yararını yarıya indiriyor.. eğer çok susadığını düşünüyorsanız emdikten bi kaç saat sonra verin.. ben veriyorum gerçi çünkü benim oğlum mamayla besleniyor .. mama yiyince vermek şartmış .. ben böyle duydum ve mantıklı gelmişti.. söyliyim dedim..

Son düzenleme:
Evim hic bu kadar pis olmamıştı kizlar ya nasil bas edeceğim akil verin kocis de durmadan asabi yemek konusunda once cocuga bak yeter diyor du simdi tersliyo sonrada gonlumu almaya calisiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…