Ohh iyi yapmışsın cnm..
Benimde hamileyken 20ligim cok ağrıyordu, hamileligim riskli diye müdahele etmediler.cok kotuydum.simdide tık yok:26:
Karanfil yağı uyusturuyor ama kullanılabilir mi bizim durumlarda bilmiyorum
Karbonatla gargara yapabilirsin
Küçüklü büyüklü iki yavruda iyi cok şükür
Kosturmaca hep tahmin edersin ki
2cocuga alışıp, düzeni yavaşça oturtacagiz ins
Dedigin gibi okul açılınca biraz daha rahatlanır..kolay gelsin cümlemize
ya benm iki dişim birden ağrıyo mahvetti benii anlıyosundur mutlaka...
maşallah canıum ya aman iyi olsunlarda biz bişekilde katlanıyoruzz ya alışıcazda bebişimin rahatsızlıkları onu biraz huysuz yapıyoo amip belası bizi mahvetti sancısı oluyo kakasını yaparken çok rahatsız oluyo uyku sorunu oluyoo büyükte ilgi bekliyo sürekli eve yetişemiyorum e kocada ilgi bekliyo biyanda valla zorr allah yardımcımız olsun...kreşten allah razı olsun vallaamin hepimize kolay gelsin..
kızlar selam ben girene kadar topik boşalıyor ama 2 çocukla anca e ben bu saatlerde girip tümgünü okuyorum bugün gündem kilolaröış sanırım ya popomun üstüne sabun koysam durur kocaman göbeğim benden önce köşeyi dönüyor ben doğumdan çıktığımda 64 kiloydum şimdi 68 oldum ama hamileliğim boyunca hep çıkardım açımmmm dedim şimdi yiyorum aama şiştim bi de benim sütüm az dızaten mamaya başladık ve gittikçe azalıyo sanırım geri gidicek arkadaşimdan süt için bi hap olduğunu duydum bilgisi olan var mı
kızlar selam ben girene kadar topik boşalıyor ama 2 çocukla anca e ben bu saatlerde girip tümgünü okuyorum bugün gündem kilolaröış sanırım ya popomun üstüne sabun koysam durur kocaman göbeğim benden önce köşeyi dönüyor ben doğumdan çıktığımda 64 kiloydum şimdi 68 oldum ama hamileliğim boyunca hep çıkardım açımmmm dedim şimdi yiyorum aama şiştim bi de benim sütüm az dızaten mamaya başladık ve gittikçe azalıyo sanırım geri gidicek arkadaşimdan süt için bi hap olduğunu duydum bilgisi olan var mı
valla canım bende sizi özledim ama inan 2 çocukla hiç vaktim olmuyo artık oğlumda okula gitmiyoo yakında yicem kafayı bebeişte rahatsız ancaa girebildiğim kadar geliyorum işte..
ilacının adı ney canm
flagy ve bıfıform
Canim bize 3 gun dediler banyo yok diye
Kızlar bugün 2. Ay asilarimizi olduk. Ebe 1 gun yikama dedi. Ben 3 gun diye biliyorum.sizlere ne dediler
Kızlar bugün 2. Ay asilarimizi olduk. Ebe 1 gun yikama dedi. Ben 3 gun diye biliyorum.sizlere ne dediler
Bugun TRT1 de bir program vardi.Uzman doktor bebege su vermeye hic gerek yok dedi. Zarari yok sanirim ama geregi de yokmus.
Bebek slingde nasil durur merak edenler icin
bende su verme kararı almıştım ama nedense vermiyorum. bi ara nasılsa rezene veriyorum diye vermiyordum. şimdi tembellikten rezene de vermiyorum. bazen ağzını şaplatarak uyanıyor. o zaman susuyor gibime geliyor. birde 2 saatten önce emmek isterse susadığından emmek istiyor gibi geliyor bana.
suyu nasıl veriyorsunuz. ben bazen kaynattığım mama suyundan veriyorum ama sürekli vermiyorum.evimde çok sıcak aslında versem iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?