oğlum resmen elleri azındayken böyle sesleniyor '' bu yumruk bir harika dostum :)))''
2 gündür susak kendi elleriyle kafayı bozdu piskopat gibi ellerini inceliyor sonra cuuk ağzına :)))
benimkide aynı tüm yumrugunu sokmaya calışıyo agzına
girmeyince de sinirleniyo sıpam
bu arada bayramıda atlattık hanımlar önümüzdeki hafta yeni bir buluşma düzenlesek mi
Harikasin
Sen Kac kilosun. CANIM daha dogrusu Kac kilo fazlalığın var
oğlum resmen elleri azındayken böyle sesleniyor '' bu yumruk bir harika dostum :)))''
2 gündür susak kendi elleriyle kafayı bozdu piskopat gibi ellerini inceliyor sonra cuuk ağzına :)))
anacım beni eklemeyi unutmuşşun listeyee
canım sabah kepekli sandiviç yapıyorum şekersiz çayla onu yiyorum,
2 saat sonra kurukayısı ve ceviz atıyorum agzıma kayısı3-4 tane, cevizde 2-3 tane
sonra ögle yemegi niyetine ne yemegi varsa onu yiyorum yogurt ve bugday ekmegiyle
sonra 2-3 saat sonra ne meyve varsa meyve yiyorum, genellikle nektari ve karpuz çok az yada kavun
en son en gec akşam 6 civarı tekrar sandiviç yapıyorum büyük bir tane içine kaşar peynir jambon
artık canım ne isterse onu koyuyorum ve afiyetle götürüyorum
6 dan sonra yemek yemiyorum,
6 dan sonrada yatana kadar nescafe rezene çayı humana still-tea çayı içiyorum bol bollll
güzel kilo veriyorum sütümde kaçmıyor bi yere
Bugün biraz disari ciktik oglusum arabasin da esim de var parkta sakin kenarda banka oturup oglumu emziriyorum omzuma da oglusumun battaniyesini örttüm ayy zillinin biri 35-40 yaslarin da gecerken taa karsidan gelirken ters ters bakmaya basladi tam önümüzden gecerken geri kafali birde battaniye örtmüs demesinmi şok oldum meme orta da o sekil de emzirmem lazimmis meger.. Bu cok geri kafalilik oldu ilk bir iki saniye saskin saskin baktim sonra salteller atti yuhh diyorum
Bugün biraz disari ciktik oglusum arabasin da esim de var parkta sakin kenarda banka oturup oglumu emziriyorum omzuma da oglusumun battaniyesini örttüm ayy zillinin biri 35-40 yaslarin da gecerken taa karsidan gelirken ters ters bakmaya basladi tam önümüzden gecerken geri kafali birde battaniye örtmüs demesinmi şok oldum meme orta da o sekil de emzirmem lazimmis meger.. Bu cok geri kafalilik oldu ilk bir iki saniye saskin saskin baktim sonra salteller atti yuhh diyorum
ooh hamileyken gece yediğin poğaçalar börekler yaramış derim hayatımPeki bana ne dersin 1.63 boy 73 kilo
hepimiz löpürdeğiz hayatım kendini yalnız hissetmeben kilo vermekten ziyade sıkılasmak istiyorum
dogum öncesi kiloma çok bişey kalmadı ama bedenim hala cok geniş ve lömbür lömbürbiliyorum iğrenç bi tabir ama napim öleee
o yuzden biran önce spora baslamak istiyorum :108:
g.t tamam da göbeği napıcaz canımbütün sexy bayanların g.tü büyük oluyor üzülmeee
Örnek; Beyonce, jennifer lopez, kim kardashian, hadise ......
çoğumuz yaşıyoruz o pişmanlığı canımHamileyken yediğim pogacalardan kebaplardan gece yemeklerinden
Keske yapmasaydım
6 dan sonra bir şey yemiyor musuncanım sabah kepekli sandiviç yapıyorum şekersiz çayla onu yiyorum,
Allah seni iyi etsin ne güldümbu hamilelik beni hurdaya çıkardı
2. ele düşürdü
basenlerim, kenarlarım çöldeki kumullar gibi
dalgalı dalgalı
g.tü memeyi açmak ilericilikle eşdeğer bir çoğu için hayatım önemseme gül geçBugün biraz disari ciktik oglusum arabasin da esim de var parkta sakin kenarda banka oturup oglumu emziriyorum omzuma da oglusumun battaniyesini örttüm ayy zillinin biri 35-40 yaslarin da gecerken taa karsidan gelirken ters ters bakmaya basladi tam önümüzden gecerken geri kafali birde battaniye örtmüs demesinmi şok oldum meme orta da o sekil de emzirmem lazimmis meger.. Bu cok geri kafalilik oldu ilk bir iki saniye saskin saskin baktim sonra salteller atti yuhh diyorum
ooh hamileyken gece yediğin poğaçalar börekler yaramış derim hayatım
bakalım ne zaman dönebileceğiz eski formlarımıza
ya da dönebilecek miyiz
hepimiz löpürdeğiz hayatım kendini yalnız hissetme
g.t tamam da göbeği napıcaz canım
çoğumuz yaşıyoruz o pişmanlığı canım
6 dan sonra bir şey yemiyor musun
ay ben açlıktan ölürdüm herhalde 12 ye 1 e kadar
Allah seni iyi etsin ne güldüm
aslında düzenli sporla eski halimize dönebiliriz hatta daha bile hoş olabiliriz
sadece zamana ihtiyacımız var
yani umarım öyledir
g.tü memeyi açmak ilericilikle eşdeğer bir çoğu için hayatım önemseme gül geç
kızlar ben kendimi çok saldım.bugün eşimin bi bayan arkadaşıyla konuştum topla kendini dedi.hiçbir şeyin içine girmiyorum hala.5 kilo fazlalığım var ve hala çok yiyorum.bu gidişle vermek yerine daha alacağım.bazen duş alacak vakit bile bulamıyorum.eşimle öteki konuda kardeş gibi olduk.offff offff.ne yapmam gerek.eşim önceden işten çıktı mı hemen eve gelirdi şimdi aradım dışarıda arkadaşlarıyla oturuyormuş.(((((gelmesi sekiz buçuk oluyo, yemek ye, tv bak, pc ye takıl hop yatma vakti ve gidip yatıyo ((((
valla canım bende sizi özledim ama inan 2 çocukla hiç vaktim olmuyo artık oğlumda okula gitmiyoo yakında yicem kafayı bebeişte rahatsız ancaa girebildiğim kadar geliyorum işte..henüz küçük bence endişe etmek için erken, kafasını bile zor çeviriyordur şimdi o
olmaz olmaz merak etme, gelişimi benim oğluşla hemen hemen aynı ilerlemiş, benimkide 3.300 dogdu, 2. ayında hemen hemen aynı civarda kilo almıştı, hatta ondan sonra dahada tombikleşti etleri bildigin kat kat olduama son 1 kaç haftadır bacakları kolları boyu baya uzamış ve o kat olan etleri düzelmeye başlamışşş yarın kontrolümüz ve rota aşımız var bakalım boyu kilosu nasıl çıkacak merak ediyorum :44:
5,5 aylık civarında olacak , ek gıdalara da geçeriz o zaman sanırım daha kolay olur,
evt su anda gercekten zorlanıyorum, özlüyorum bedenim burada ama aklım hep evde,
cnm ben sabah emzirip işe öyle geliyorum, ilk sagımı 12.30 gibi yapıyorum, aynı anda 2 gögsü birden sagıyorum.
tek gögüsden 6 dakikada 120 cc süt alıyorum, 2 gögüsden de 12-13 dakikada 240 cc süt oluyor, onu dolaba atıyorum,
sonra ki sagımıda akşam 17.00 civarlarında yapıyorum,
o zamanda aynı şekilde 12 dakika civarında 240-250 cc süt alıyorum,
eve gittigimde bu toplam sütü 80 cc olarak 6 adet süt saklama poşetlerine paylaştırıp buzluga atıyorum,
saat 18.40 gibi evde oluyorum hemen emziriyorum,
ondan sonrada ztn sabaha kdr hep emiyor.
cnm benim çok geçmiş olsun ama kendini suçlaman yanlış hepimiz çok iyi bakıyoruz ama hep bişilere yakalanıyoruz,
benimde oğluşum idrarında iltihap çıkmıştı, sanırım bir çok bebekte oluyor, bir çok anne bunu farketmiyor bile,
cnm hoşgeldin özlettin kendini
evet başladım ama tekrar cıkıcam iznecok tşk ediyorum bende seni ve minnoş derincimi çokk öpüyorum
gel sık sık buraya arayı açmayalım
canım aynı sorunu yaşıyoruz senle.oğlum 28 günlükken mikrop kapmış tahlil falan yapıldı şurup verdiler gönderdiler(kaka yeşil bazen sümüksü bazende su gibiydi).ama o zamandan beri oğlum hala ishal.düzelmedi.o kadar dr a götürdük bi çözüm bulamadılar.ama hiç idrar tahlili yapılmadı acaba onunla mı alaka bir şey?oğlum şuan ishal onu bile ıkınarak çok acı cekerek çıkarıyo ve çok ağlıyo yaparken.o kadar kötü ki dertlerine bi çare olamamak.
dün kızımıza dönence filan almak için avm ye gittik
kızım orda kakasını yaptı
kaka yemyeşil ve sümüksüydü
canım benim kızımda öyle oldu bayramın 1.günü.bizde acile gittik kaka tahlili yaptı.amip çıktı.ama bana dr ağız yoluyla bulaşır yediğinle alakası yok dedi.bende 1 gün önce dışardan et yemiştim sen öyle söyleyince kafa karıştı.ama biz 2 gün sonra kilo kaybı var mı diye gittik tekrar benim yediğimden kaynaklanır mı dedim ısrarla alakası yok dedi.2 tane ilaç verdi kullanıyoruz.hala geçmedi ama azaldı.umarım biran önce iyileşirler.
senin bebekte anlamadığım konu kakada sorun varken neden idrarda problem görüldüki.idrardaki problem neden kakaya etki etsinde yeşil yapsındoktorun bildiği vardır heralde.allah şifa versin çocuklarımıza
biz amip belasından hala kurtulamadık ama bizim kakada damar gibi kan vardı onun üzerine çıktı 14 gün şurup kullandık bi ara düzelmiş gibiydi şimdi yine yeşile döndü hala geçmedii bence yarın anlıcaz bakalım bizim doktorumuz çok şaşırdı yenidoğana bulaşması çok zor dedi ve bende anlamıyorum şimdide kafayı yemek üzereyim sürekli ellerimi yıkıyorum artık soyuluyolar ayy çok zorr hepimize geçmiş olsunbenim oğluşumunda kakası yeşik sümüksü bazende suluydu, bendeki burdaki yorumlara bakarak götürmüştüm doktora,
doktorumuz baktı kanlı olmadıgı sürece normal dedi,
bende ama mikrop olabilirmiş deyince gerek yok ama için rahat olsun diye tahlil yapıcam dedi,
sonuc kaka temiz idrarda iltihap çıktı, bunun için ilaç vermicem gerek yok bol bol emzirip su ver kendiliginden atar dedi
3 gün sonra kakası yine sapsarı oldu :44:
şu an bişeyi yok, yani idrarda iltihap olunca da kaka yeşile dönüyor demek kii :26:
Ohh kafani dagitip gelmene cok sevindim gitmeden önce sürekli stressli görüyordum seni ne güzel esin de gelmis aklin onda kalmamis.. Asilara bile dayanamiyoruz mecbur oldugu halde birde böyle bakteri kapip hasta olduklarin da hemen kan tahlili falan isteniyor ben cok güclü biriyimdir inan ama ogluma günlük serum üzerinden igne verdiler tuzlu bir ilac damarini acmasi icin nasil acitiyorsa canini 1 dakikalik sey icin cildiracak gibi agliyordu bunu günde 5 defa yasadi kuzum biz onlarin cektigi acinin on katini cekiyoruz o an hic hastalanmasinlar igne serum nedir bilmesin istiyor insan ama ne kadar cok üstüne düssekte yine oluyor olucak.. İnsallah atesi cikmaz kizinin asidan sonra simdiden gecmis olsun.. Firsat buldukca girmeye calis yine de telefonden girebiliyorsan eger emzirirken falan kizini bakarsin yine özletme kendini
Tatlim sütü dondurucudan cikardiginiz gibimi aciyorsunuz? Benim bildigim verilecek sütü bir gün öncesinden cikarip buzdolabina birakmak kendi kendine acilmasi sonra cikarip hafif isitip vermek.. Donmus sütü birden cikarip isitinca bebek icin önemli olan koruyuculugu ve kalitesi yariya iner dedi benim doktorum.. Hem tekrar ise basladigin da hala anne sütüne devam ederse evden cikarken buzluktan günlük ne kadar iciyorsa okadar süt cikarip buzdolabina birak ertesi güne hepsi acilmis olur ve ertesi gün her emzirme saati geldiginde de biberon isiticisinin icine koy veya ilik suda isit en sagliklisi bu, ama midesini bozmus hep ayni isida veremiyor sütü kayinvalidem diyorsan sen bu biberon isiticisinin ayari hep ayni sicaklik ve dakikaya ayarlarsin o sadece dügmeye ac kapa yapar bu sekil de cok daha pratik ben hep böyle yapiyorum belki fikir olur sana da canim
ayy gerçekten rahatlamıştım ama buraya geldim 4 gündür stres yumağı oldum yineee yorgunum uykusuzum hepsi bir arada ama güçlüyümmmateşten sonrada dün gece ateşlendik allahtan şurubunu vermiştim..bebeklerimiz hasta olmasın yaaa....
canlar hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
doktor kakası yeşildi dediğimde benim yediğimden kaynaklanabileceğini söyledi
ama her ihtimale karşı idrar tahlili de yapalım dedi
kakası temiz çıktı
ama zaten tahlil için verdiğim kakası sarıydı yani bir sefer yeşil oldu sonra normale döndü
ama gelin görün idrarı iltihaplı çıktı yavrumun
7-8 lökosit varmış ki bu cidden yüksek bir rakam bebek için
idrarındaki sorunun ise yediklerimde alakası yokmuş
kakasından idrar yoluna bakteri bulaşmış olabileceğini söyledi
o kadar dikkat etmeme rağmen neler geldi başıma ya
bir de özel hastaneye gittik tüküreyim keşke devlete gitseydik
o acildeki görevliyi şu an bile görsem boğabilirim sinirim geçmedi hala
bu sabah sağlık ocağına gittik iğnesi için
hemşire hemencecik yaptı iğneyi ve hiç kanamadı
kızım yavrum da dünkü kadar ağlamadı
kuzum benim nasıl iç çeke çeke ağlıyor ya düşündükçe içim daralıyor
artık korkudan her gün kakasını yapmasa bile sabah akşam yıkıyorum belden aşağısını şampuanla
şu dört gün geçse de yavrumun iğneleri de aşıları da bitse artık
valla canım bizimki artık mantara dönmüşş ve ilaç kullanıyoruz halada geçmedii bende ne yapıcağımı şaşırdım...kızlar bebeğinin ağzıda pamukçuk olan var mı nasıl geçirdiniz sanki gittikçe çoğalıyor
kızlar yeşil kaka olayı çok geçmiş benim oğlumun kakası neredeyse 3 haftadır hep yeşil doktoru 2 kere tahlil yaptırdı ve kendide baktı ama birşey yok dedi.. hiç idrar tahlili istemedi şimdi siz böyle deyince benimde içime kurt düştü bu idrar tahlil nasıl yapılıyor? bende yaptırayım bari bu yeşil kak çok canımı sıkıyor.. hatta 2 gün öncede ishal oldu 1 gün sürdü geçti ama kakası hep yeşil.. yaptıran arkadaşlar nasıl yapıldığını söyleyebilir misiniz bende yaptırtayım..
ciddi bişi olsa mutlaka çıkardı canım gaita tahlilinde merak etme..
bizim derinde aynıı elleri koca bir yumruk şeklinde ağzında sürekli bide güzel copurdatıyokiii bayılıyorum onu izlemetyee hemen memesini veriyorum bende coppur coppur emiyooo cadıı...cnm bebeginin ellerinin hep agzında olması aç oldugunu göstermiyor,
yumruk yapıp yutmaya calışıyor muhtemelen, bu diş kasları geliştigi için kaşınmadan maydana geliyormuş,
bizimki su an çok fena durumda agzı salya doluyor ve yumruugunu yalayıp yutmaya calışıyor
çok sokuncada ögürüyorr
eger aglamıyorsa aç degildir bebegin,
kalça usg yi bizim doktor ilk ay kontrolünde yaptı, ben özel hastanede yaptırmıştım 88 tl ödemiştim
canım bununla geçmiş olsun bu hastanelerin uyuzlukları varya insanı deli ediyooo senin yerinde olsam isyan ederdim onlaraa ...biz önceki gün kaka ve idrar tahlili yaptıracağımızda hastanede beklemedik yavrum huzursuz olur diye
kapları alıp eve geldik yapınca hemen götürürüz hastaneye dedik
kakayı yaptıktan en geç bir saat sonra götürmemiz gerektiğini söylediler
aksi takdirde sonuç hatalı çıkarmış
neyse evde kızım önce idrarını yaptı
bir kaç saat sonra da kakasını yaptı biz de hemen aldık örnekleri götürdük
ben de bugün otururken aklıma geldi
kakayı bir saat içinde götürdük tamam da idrarı götürdüğümüzde bir kaç saatlik olmuştu bile
acaba idrar için de böyle bir şart var mı diye laboratuvarı aradık
ne deseler beğenirsiniz
idrar yarım saat içinde götürülmeliymiş
beynimden vurulmuşa döndüm
neden bunu bize söylemediler ya biz nereden bilelim
kaka için söylüyorlar bir saat içinde getirin diye de idrar için neden söylemiyorlar
neyse eşim hemen gitti sağlık ocağından idrar torbası aldı
kızım yapar yapmaz da tahlile götürdü
sonuçta bir önceki gün 8 çıkan lökosit bugün 3-4 çıktı
deli oldum ya kuzum boşu boşuna çekti bütün o eziyetleri
neyse hemen başka bir doktora bütün olan biteni anlattım
bügünkü sonuçta lökositin azalması yapılan iğnelerden de olabilir idrar geç gittiği için de bunu bilemeyiz dedi
ama artık kullanmana gerek yok onları dedi sadece bir şurup verdi
5 gün boyunca içiricekmişim
bir taraftan yavrumun onca eziyet çekmesine üzüldüm
bir taraftan da seviniyorum en azından diğer iğneleri yaptırmadan farkettim olayı çok şükür
bebeğim delik deşik olmaktan kurtuldu kurban olduğum
bu arada akşam üstü kızım o günkü gibi ağladı yine bir süre susturamadık
bir ben mi böyleyim ya ama size de oluyordur kesin
o ağlarken canımdan can gidiyor ne yapacağımı şaşırıyorum
minik dudakları bir büzülüyor Allah ım o nasıl bir acı kahrımdan üzüntümden perişan oluyorum
çok mu abartılı bir üzüntü benimki Allah aşkına?
kızım o şekilde ağlarken kv ler de vardı bizde
benim halimi görünce kv ve kp olur öyle bebek bu ağlar bu kadar üzülme filan dediler hep
sanki elimde olan bir şey
dayanamıyorum işte ağlamasına ne yapayım elimde değil
kucağımda ağlarken suratını suratıma yaklaştırıp üüğ üüğ diye ağlıyor meleğim gözlerinden yaşlar iniyor resmen
nasıl dayanayım buna ben
dünden beri bende de aynı.sabahtan beri onu düşünüyorum.hergün bezleri dolduran oğlumda çiş yok.bu arada bizde 65 günlüğüz.acaba normal mi???
canım bebeğinde ishal varsa su kaybediyodur ve emzirmen yeterli olmayabilir bence gün içinde su ver azar azar
ahh canım keşke bizde öle yapsak hemen kilolarımızı versek dimi ne güzel olurrkızımın hiperaktif olmasından korkuyorum
uyku dışında iki kolu da sürekli havada
ayağımızda sallıyoruz gezdiriyoruz salıncağına koyuyoruz kollar hiç inmiyor ya hiç
çoğu zaman bacakları da eşlik ediyor
yattığınız yerden kollarınızı ve bacaklarınızı kaldırdığınızı düşünün
ne kadar yorucu oluyor
kızıma bu enerji nerden geliyor bilmiyorum
ona baktıkça ben yoruluyorum resmen ya
son zamanlarda emmesi bile değişti
acıkmaz oldu yavrum ya doğru düzgün emmiyor
5 dk zor kalıyordur memede
sonra diliyle ucunu ittirip oynamaya başlıyor aguluyor filan
nasıl doyuyor o kadarcık zamanda anlamıyorum
önceden zırt pırt emmek isterdi zor ayırırdım memeden
şimdi 3 saat filan geçiyor alıp ben emziriyorum acıkmıştır kesin diye
ama dediğim gibi 5 dk emip bırakıyor ve tepinip duruyor sürekli
neden böyle ya hiperaktif filan mı bu çocuk
sizin bebeklerde var mı böyle bir durum?
şimdi bile babası ayağında sallıyor kollar havada ayrı sallanıyor
bacakları da kaldırıyor zırt pırt
böyle giderse kilo verecek diye korkuyorum
valla canım bende sizi özledim ama inan 2 çocukla hiç vaktim olmuyo artık oğlumda okula gitmiyoo yakında yicem kafayı bebeişte rahatsız ancaa girebildiğim kadar geliyorum işte..
biz amip belasından hala kurtulamadık ama bizim kakada damar gibi kan vardı onun üzerine çıktı 14 gün şurup kullandık bi ara düzelmiş gibiydi şimdi yine yeşile döndü hala geçmedii bence yarın anlıcaz bakalım bizim doktorumuz çok şaşırdı yenidoğana bulaşması çok zor dedi ve bende anlamıyorum şimdide kafayı yemek üzereyim sürekli ellerimi yıkıyorum artık soyuluyolar ayy çok zorr hepimize geçmiş olsun
ayy gerçekten rahatlamıştım ama buraya geldim 4 gündür stres yumağı oldum yineee yorgunum uykusuzum hepsi bir arada ama güçlüyümmmateşten sonrada dün gece ateşlendik allahtan şurubunu vermiştim..bebeklerimiz hasta olmasın yaaa....
valla canım bizimki artık mantara dönmüşş ve ilaç kullanıyoruz halada geçmedii bende ne yapıcağımı şaşırdım...
ciddi bişi olsa mutlaka çıkardı canım gaita tahlilinde merak etme..
bizim derinde aynıı elleri koca bir yumruk şeklinde ağzında sürekli bide güzel copurdatıyokiii bayılıyorum onu izlemetyee hemen memesini veriyorum bende coppur coppur emiyooo cadıı...
canım bununla geçmiş olsun bu hastanelerin uyuzlukları varya insanı deli ediyooo senin yerinde olsam isyan ederdim onlaraa ...
canım bebeğinde ishal varsa su kaybediyodur ve emzirmen yeterli olmayabilir bence gün içinde su ver azar azar
ilacının adı ney canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?