2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
oğlum resmen elleri azındayken böyle sesleniyor '' bu yumruk bir harika dostum :)))''
2 gündür susak kendi elleriyle kafayı bozdu piskopat gibi ellerini inceliyor sonra cuuk ağzına :)))

benimkide aynı tüm yumrugunu sokmaya calışıyo agzına
girmeyince de sinirleniyo sıpam

bu arada bayramıda atlattık hanımlar önümüzdeki hafta yeni bir buluşma düzenlesek mi

Harikasin
Sen Kac kilosun. CANIM daha dogrusu Kac kilo fazlalığın var

ben şuan 69 kiloyum boyum 1.70 öyle çok kilolu görünmüyorum ama eski çıtır halimi özlüyorum

oğlum resmen elleri azındayken böyle sesleniyor '' bu yumruk bir harika dostum :)))''
2 gündür susak kendi elleriyle kafayı bozdu piskopat gibi ellerini inceliyor sonra cuuk ağzına :)))

Benim oğlanda aynı. Geçen gün iki elini birden ağzına sokmaya çalışırken yakaladım

anacım beni eklemeyi unutmuşşun listeyee

Haklısın hemen ekliyorum

Yaa benim eşim geç geliyor biz akşam yemeğimizi 8:30 gibi yiyoruz 9:30 gibi pastalarla çay keyfi yapıyoruz

Bugün biraz disari ciktik oglusum arabasin da esim de var parkta sakin kenarda banka oturup oglumu emziriyorum omzuma da oglusumun battaniyesini örttüm ayy zillinin biri 35-40 yaslarin da gecerken taa karsidan gelirken ters ters bakmaya basladi tam önümüzden gecerken geri kafali birde battaniye örtmüs demesinmi şok oldum meme orta da o sekil de emzirmem lazimmis meger.. Bu cok geri kafalilik oldu ilk bir iki saniye saskin saskin baktim sonra salteller atti yuhh diyorum

Salak şey sinir oldum okurken. Asıl geri kafalı o. İster memeni kapatırsın istersen açarsın ona ne oluyor ki?

Rahat mı nee .dangalak
Hee bende öyle yaptım gecen gün , bende geri kafalıyım

Peki bana ne dersin 1.63 boy 73 kilo
ooh hamileyken gece yediğin poğaçalar börekler yaramış derim hayatım

bakalım ne zaman dönebileceğiz eski formlarımıza

ya da dönebilecek miyiz
hepimiz löpürdeğiz hayatım kendini yalnız hissetme

bütün sexy bayanların g.tü büyük oluyor üzülmeee
Örnek; Beyonce, jennifer lopez, kim kardashian, hadise ......
g.t tamam da göbeği napıcaz canım
Hamileyken yediğim pogacalardan kebaplardan gece yemeklerinden
Keske yapmasaydım
çoğumuz yaşıyoruz o pişmanlığı canım
canım sabah kepekli sandiviç yapıyorum şekersiz çayla onu yiyorum,
6 dan sonra bir şey yemiyor musun

ay ben açlıktan ölürdüm herhalde 12 ye 1 e kadar
bu hamilelik beni hurdaya çıkardı
2. ele düşürdü
basenlerim, kenarlarım çöldeki kumullar gibi
dalgalı dalgalı
Allah seni iyi etsin ne güldüm

aslında düzenli sporla eski halimize dönebiliriz hatta daha bile hoş olabiliriz
sadece zamana ihtiyacımız var
yani umarım öyledir
g.tü memeyi açmak ilericilikle eşdeğer bir çoğu için hayatım önemseme gül geç

uzunnnnnnn bir aradan sonra herkese meraba
geçmiş sayfalara şöyle bir göz attım herkes bebişlerin fotosunu koymuş hepsine kocamannnn bir maşallah diyorum allah hepsini nazardan korusun hepsinie bol uyku bol iştah sağlık huzur versin tabiki annelere de bol süt versin.
benim kuzumda 2 aylık oldu kalça muayenemizi olduk haftayada üçlü aşımızı olucaz çok ağır bir aşı olduğu için şimdiden hazırladık ateş düşürücü ve fitilimizi bunu da bi atlatsaydık.

bugünkü konunuzda doğum sonrası kilolarrrrrrrrrrrr ben de 13 kilo almıştım doğumla birlikte baya bi gitti herkes şaşırmıştı sanki eski halime geri dönmüştüm küçük bir göbek vardı şimdi o göbek davul gibi oldu 3-4 aylık hamile gibiyim yürüyüşede çıkamıyom birde süt azalcak diye boğazdan da kısamıyorum boy 1.57 kilo 65 sonum ne olcak bilmiyorum saldım çayıra mevlam kayıra hesabı:)

kızlar ben kendimi çok saldım.bugün eşimin bi bayan arkadaşıyla konuştum topla kendini dedi.hiçbir şeyin içine girmiyorum hala.5 kilo fazlalığım var ve hala çok yiyorum.bu gidişle vermek yerine daha alacağım.bazen duş alacak vakit bile bulamıyorum.eşimle öteki konuda kardeş gibi olduk.offff offff.ne yapmam gerek.eşim önceden işten çıktı mı hemen eve gelirdi şimdi aradım dışarıda arkadaşlarıyla oturuyormuş.(((((gelmesi sekiz buçuk oluyo, yemek ye, tv bak, pc ye takıl hop yatma vakti ve gidip yatıyo((((

Hepimiz lömbürdeğiz aynen katılıyorum popo bir taraftan göbek bi taraftan kollar bacaklar göğüsler lömbür lömbür oldu yaaa parmaklarım bile kalınlaştı doğuma gidene kadar taktım alyansımı ama şimdi hiç olmuyo
ayrıca yırtılmadık yer kalmadı arkadaşlar bu göğüsler tekrar küçülür mü ya? acayip sinir oluyorum kendime kendimi danacana gibi hissediyorum.Bu nasıl bir fizyolojik değişimdir arkadaş böyle insan resmen evrim geçiriyor :)

hayatım zayıflamasan bile kendine bak biraz cidden kocan öyle yapıyorsa
bebeğini ve bir arkadaşını al yanına kuaföre git
saçını değiştir boyat filan ne bileyim
ben geçen gün gittim saçımı kestirdim fön filan da çektirdim
kocam kızımla kapıda arabada bekliyordu
kuaföden bir çıktım kocamın gözleri açıldı fal taşı gibi
ne güzel olmuşsun deyip durdu
tabi akşamına banyo yaptım ve saçımın bütün o süsü bozuldu
birden eski halime döndüm külkedisi gibi
ama olsun arada hatırlatmak lazım gözleri açılsın biraz

kızımın hiperaktif olmasından korkuyorum
uyku dışında iki kolu da sürekli havada
ayağımızda sallıyoruz gezdiriyoruz salıncağına koyuyoruz kollar hiç inmiyor ya hiç
çoğu zaman bacakları da eşlik ediyor
yattığınız yerden kollarınızı ve bacaklarınızı kaldırdığınızı düşünün
ne kadar yorucu oluyor
kızıma bu enerji nerden geliyor bilmiyorum
ona baktıkça ben yoruluyorum resmen ya
son zamanlarda emmesi bile değişti
acıkmaz oldu yavrum ya doğru düzgün emmiyor
5 dk zor kalıyordur memede
sonra diliyle ucunu ittirip oynamaya başlıyor aguluyor filan
nasıl doyuyor o kadarcık zamanda anlamıyorum
önceden zırt pırt emmek isterdi zor ayırırdım memeden
şimdi 3 saat filan geçiyor alıp ben emziriyorum acıkmıştır kesin diye
ama dediğim gibi 5 dk emip bırakıyor ve tepinip duruyor sürekli
neden böyle ya hiperaktif filan mı bu çocuk
sizin bebeklerde var mı böyle bir durum?
şimdi bile babası ayağında sallıyor kollar havada ayrı sallanıyor
bacakları da kaldırıyor zırt pırt
böyle giderse kilo verecek diye korkuyorum

Son düzenleme:
valla canım bende sizi özledim ama inan 2 çocukla hiç vaktim olmuyo artık oğlumda okula gitmiyoo yakında yicem kafayı bebeişte rahatsız ancaa girebildiğim kadar geliyorum işte..

ahh canım keşke bizde öle yapsak hemen kilolarımızı versek dimi ne güzel olurrcanım benm onun şimdi ellerini ayakalrını farkettiği kendine ait olduğunu keşfettiği bir dönem sürekli hareket ettirmesi normal bi durum benm kızımda öle hatta okadar çok kıpırdanıyoki ben artık koltukta yalnız bırakamıyorum poposunu attırıveriyoo...merak etme o aç olsa çığlıkları basar büyüdüler ve emme süreleri azalıcak çünkü artık daha hızlı ve kuvvetli çekiyo dha çabuk boşaltıyo memeyi korkmana hiç gerek yokk bencee...

iiyi akşamlar kızlarr dün yine girmedim bugün anca vaktim olduu...yarın kızımın kontorolü var kalça ultrasonumuz çekilicek bende dişçiye gidicem diş ağrım berbatt başıma vuruyo ağrısı emzirirken nasıl tedavi edicek merak ediyorum dilerim sorun olmaz..

Kızlar benim kayınvalidem bebeğim 17 günlükken vefat etti.3 senedir kanserdi onun için bekliyorduk.resmen bebeği görmeyi bekledi ...torununu gördü ve yoğun bakıma yatırdılar 2 hafta sonra da öldü.59 yaşındaydı....Bizde hem lohusalık ,hem ölüm durumlarından hiç bir yere gitmedik.Ama çook bunaldım .yarın 1 eylüle kadar marmarise gidiyoruz.Oğlumun bacaklarını denize de sokarım diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…