2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

3 gun yikamamak en iyisi dilerim artik. Saol açıklanan icin canım

yaa yaz günü benden başka girp:2: olan boğazları şişen varmı yaa ( bademciklerim davul gibi oldu antibiyotik kullanmak zorunda kaldım yaa inşallah bebeğe bi zararı olmaz:26:

kızlar bu aşıdan sonra banyo işini bizim hemşirede 3 gün yıkama dedi ama belinden aşağısını yıkayabilirsin dedi kolundakine su değmese yeter dedi

canım salma kendini bizde bir ara öyleyd,k valla kızdım eşime ev arkadaşı gibi takılıyoruz farkındamısın diye. bende kendime biraz çeki düzen verdim. en azından biraz daha cicili bicili şeyler giymeye çalışıyorum onun hoşuna gidecek şekilde. bi akşam dışarı beraber çıkalım farkılılığa ihtiyacım var açılmam lazım evde çok sıkıldım falan de o gelmeden bi göz kalemi sürsen bile yeter o bile farklı gelecektir.

kızlar biz verem aşısını pazartesi olmuştuk.Ama herhangi bir çıkmadı.Bizim zamanımızdaki gibi iz kalmıyormu artık?bilen varmı?
2 3 ay sonra yara oluyomuş cnm hemşire öle dedi

ohh ne güzel eğlenme bak canım bebişi ayaklarını sok denize bişey olmaz ama kremlemeyi unutma

Cok gecmis olsun. Sagmiyor muydun goguslerini, nasil boyle sarmis tumunu. Sicak soguk masaji yapip sag bol bol

Bu dediklerimi diyebilmeyi 4 gozle bekliyorum. Uc ayi gecince duzeliyor sanirim. Az kaldi az

Kızlar bugün 2. Ay asilarimizi olduk. Ebe 1 gun yikama dedi. Ben 3 gun diye biliyorum.sizlere ne dediler
Nerelerdesin gorunmuyorsun hic. Cimcimenin haberlerini alamiyoruz. Hemsire bana da 3 gun yikama dedi

3 yasina kadar kullaniliyor bu sling. Bir cok farkli sekilde durabiliyor cocuk icinde. Ustunde herbir pozisyonun resmi var. Ayaklar disarda, sadece bel sarili, kafa sagda ya da solda olabiliyor. Umarim memnun kalirsin. Ben iyi ki almisim diyorum

kızlar çok korkuorum ayın 22sinde oğlumun 3 aşısı var ateşlenir dio herkes sizde durumlar ne oldu annemi çağırdım iğne olurken giremem zaten alışmamışım oğlumun ağlamasına hep gülen bi bebek o yzden dayanamam ben ateşlenirse ne yaparım ne ederim çok korkuorum kara kara ayın 22sini düşünüyorum sizin bebişler çok ateşlendimi veya ateşlenmeyen oldumu

Rahat ooool benimki hic ateslenmedi ama ateslensede gececek ilacini vereceksin o kadar

bizde dün olduk asımızı ateş olmadı ama 2 gündür cook huzursuz

Nerelerdesin gorunmuyorsun hic. Cimcimenin haberlerini alamiyoruz. Hemsire bana da 3 gun yikama dedi

Bilgisayarim bozuldu.telefondan girip bakıyorum. Zor oluyor. Kızım gazı ve huysuzlugundan birsey yaptirmiyorki. Bugün 61 günlük ve 18 kilo verdim sayesinde

Herkese 3 gün denmiş desene. Bizim ebe bişey bilmiyor demek.

slm kızlar kilo muhabetti dönmüş valla eski kiloma çok yakınım ama gel gör ki eski kıyafetlerime giremiyorum annem hala ödem var 6.aydan sonra düzelirsin dedi ama bilemedim..

bu arada ben oğluma biberon ile su vermek istiyorum hatta çarşamba 3-4 saatliğine evden çıkmam gerekecek kv ye bırakacağım süt vermesi gerekecek ama korkuyorum emmesi bozulur diye bebişlere biberon kullanıyor musunuz kızlar emmeleri farketti mi?

kullandığım biberona göre değişti emmesi. dr browns ve avent geniş ağızlı olduğu için onlar uymadı bize.

nuk kullanıyorum. onla bi sıkıntı olmadı.

korkma cnm ya her bebekte aynı olmuyomuş ama benimki ateşlendi 38e kadar çıktı huysuzluk falan olmadı aşılar ağır gelecekki
susak gibi durdu bütün gece

Merhabalar herkese... uzun zamandır takip edemiyordum.. geçmişe de bakamadım kızlar kusura bakmayın... Bebişle uğraşıp duruyorum.. benim oğlan 3 aylık oldu ve dün sünnet ettirdik... çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı. sünnet çok kısa sürdü zaten.. sonra eve geldik oğluşum uyuyordu ama uyuşukluk geçince biraz ağladı hemen ağrı kesici verdik ama etki edene kadar on dk kadar ağladı sonra uyudu.. ondan sonra 5 saatte bir verdik ağrı kesiciyi.. hep uyudu oğlum hiç sıkıntı olmadı... pipisine karton bardak kesip koyduk.. çok rahat oldu.. bacaklarını hareket ettirse bile bardak koruyor... bez falan değmiyor.. ayrıca bugün kaka yaptı ve bardak sayesinde pipisine hiç bulaşmadı... bardak işi çok iyi oldu yani... bugün ağrı kesici şurup vermedik ama ağlamıyor hatta gülücükler atıyor... yani ağrısı yok.. şimdi uyuyor bebişim.. gece iyi uyuması için ağrı kesici vereceğim yine... bunları sünnet düşünenler için paylaşmak istedim... herkese kolaylıklar diliyorum... görüşürüz...

merhabalar bebekler ve annişleri nasıllarmış :) kafma takmalımıyım bilmiyorum ama benim bir sıkıntım var içime dert oldu kızımın durup dururken bazen tek bacağı titiriyor bazen gözlerininde daldığı oluyor ama ikisi birarada değil önemsemiyordum nete bakayım dedim epilepsi belirtisi çıktı içim hiç rahat değil varmı bebeğinin bacağı ttreyen benim gibi

canım biz o üç aşıyı yaptırdık, kolundan yapılan yani verem aşısında pek ağlamadı... ama iki bacağından ayrı ayrı yapılan aşıda çok ağladı yavrum... bacaktan yapılanlar yakıcıymış hemşire çok ağlayacak demişti zaten... bende zor dayandım... aşıdan sonra eve getirince hemen calpol ağrı kesici ateş düşürücü şurup verdim yarım ölçek... ondan sonra yavrum uyudu bir sorun olmadı... ateşlenmedi ve ağrısı olmadı...

merhabalar bebekler ve annişleri nasıllarmış :) kafma takmalımıyım bilmiyorum ama benim bir sıkıntım var içime dert oldu kızımın durup dururken bazen tek bacağı titiriyor bazen gözlerininde daldığı oluyor ama ikisi birarada değil önemsemiyordum nete bakayım dedim epilepsi belirtisi çıktı içim hiç rahat değil varmı bebeğinin bacağı ttreyen benim gibi

bugün sabah bi keyifli uyandım.. karar aldım eskisi gibi olmaya çalışcam.. öğünleri azaltıcam falan filan ..evi toparladıktan sonra gittim bi duş aldım saçlarımı fönledim makyaj yaptım .. bebeğimde saolsun kendi kendine oynadı yormadı beni.. neyse öğleden sonra oğlumla oynarken eşim çıktı geldi.. iş yeri yakın olduğu için ara ara gelir gider.. eskiden beni öper giderdi şimdi oğlunu öpüp gidiyo.. bugünde geldi beni öyle giyinmiş süslenmiş görünce hayırdır düğüne mi gidiyosun dedi.. ne var halimde doğumdan önce hep böyleydim şimdi garip mi geldi dedim .. neymiş kendi kendime kırmızı ruj sürmüşüm normalmiymiş.. moralimi bozdu gitti.. o gidince sildim makyajı başladım ağlamaya ..oğlum ağlıyo ben ağlıyorum.. yani bazen okadar odunlaşıyo ki sobaya atsam çıtır çıtır yanacak.. tüm iştahım kaçtı uyuz gibi hissediyorum..

Uzme tatlı canını, bozma moralini. .bildiğinden de sasma..
illa biri icin değil, insan önce kendi icin yapıyor bu bakımı..tabi kendi kendinede olur
Erkekler kendini bırakmış hatun istemez..senin o haline ne tav olması gerekirdi halbuki:26:
Kesin kafası bişeye bozuk gelmiş eve..mümkün değil yoksaa

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…