ay inşallah öyledir canım yaahh canım keşke bizde öle yapsak hemen kilolarımızı versek dimi ne güzel olurrcanım benm onun şimdi ellerini ayakalrını farkettiği kendine ait olduğunu keşfettiği bir dönem sürekli hareket ettirmesi normal bi durum benm kızımda öle hatta okadar çok kıpırdanıyoki ben artık koltukta yalnız bırakamıyorum poposunu attırıveriyoo...merak etme o aç olsa çığlıkları basar büyüdüler ve emme süreleri azalıcak çünkü artık daha hızlı ve kuvvetli çekiyo d ha çabuk boşaltıyo memeyi korkmana hiç gerek yokk bencee...
canım bildiğim kadarıyla aşı yeri kabarıyorkızlar biz verem aşısını pazartesi olmuştuk.Ama herhangi bir çıkmadı.Bizim zamanımızdaki gibi iz kalmıyormu artık?bilen varmı?
Kızlar benim kayınvalidem bebeğim 17 günlükken vefat etti.3 senedir kanserdi onun için bekliyorduk.resmen bebeği görmeyi bekledi ...torununu gördü ve yoğun bakıma yatırdılar 2 hafta sonra da öldü.59 yaşındaydı....Bizde hem lohusalık ,hem ölüm durumlarından hiç bir yere gitmedik.Ama çook bunaldım .yarın 1 eylüle kadar marmarise gidiyoruz.Oğlumun bacaklarını denize de sokarım diyorum...
ay inşallah öyledir canım ya
hem doğru düzgün emmiyor hem aşırı hareketli hem de uyumuyor ya nasıl bebek bu anlamıyorum
öğleden beri hala uyumadı şu an bile babası salıncakta onunla oynuyor
kollar bacaklar yine havada ve kıpır kıpır
zerre uyku yok gözünde
milupanın uyku çayından mı alsam acaba işe yarar mı
canım bildiğim kadarıyla aşı yeri kabarıyor
komşumuzun kızı 8 aylık ve aşı yeri kabarık
doktor görünce aşı güzel tutmuş demiş hatta
orası yara oluyor ve kabarıyor diye biliyorum yani ben
benim oğluşkomda gündüzleri çok uyumaya başladı yaa..cumartesi sorcam bakalım doktoruna.gaz sancılarımız geçti sanırım,belki de rahatladığı için uyuyodur bebişim
bizimki tutmadımı ozaman ? yada belki zamanla kabarıyordur
cnm niye geç kalmış olasın kii sonuçta epey bir emzirmen gerekecek, evet ben emzirme yastıgımdan cok memnunum,
yan yatırıyorum ve tek elimle sadece poposundan tutuyorumçok rahat oluyor mutlaka almalısın bence hatta almalıydın
benimki bu cnm
ben geçenlerde bebeğim çok uyuyor diye yakınıyordum hatırlarsanız.Doktora sordum.Gaz<ı olmayan,aç olmayan bebek normalde bu ayda 18 saate kadar uyurmuş ,normalmiş.Durumun tadını çıkar kimseye de söleme dedi :))
bugün bilmem kaçıncı kez göğüslerim şişti.hemde bu sefer ikisi birden.gece acıdan ağladım resmen ne yapsam kar etmiyor artık.sonunda bugün doktora gideyim dedim.göğüs ultrasonu çektiler tahmin edildiği gibi mastit çıktı.allahtan kistleşme olmamış yoksa yarıp iltihabı temizliyorlarmış.ultrasonu çeken doktor şaşırdı kaldı.göğüsünün tamamı nerdeyse enfeksiyon olmuş diye.neyse mecburen antibiotiğe başlıyorum.birde bol bol makine ile sütü çektitip göğüslerime el ile masaj yapıcakmışım.bahtsız deve misaliyim resmen.hepmi beni bulur diyorum ama bunada şükür sağ salim bebeğim kucağımda.
cnm benim diyet iyi gidiyor arada kaçamaklarım var tabii :86:
63 e kadar düştüm
emzirme döneminde günde en fazla 2 bardak yeşil çay içilebilir diye okumuştum,
fazlası bebekte huzursuzluk yapıyormuş,
bence 1 fincan içsen hiç bişi olmaz
Bizimde gaz sancılarımız azaldı ve uyku düzenimiz oturdu. Gündüzleri parça parça toplam 5-6 saat akşamları ilk yatışında 7 saat ikinci yatışında 4 saat uyuyup kalkıyor genelde.
Çoğumuzun 3 ayları doldu. Bundan sonra daha rahat edeceğiz inşallah.
canım ben ilk cocuğumda rejime başladıktan sonra kızım sütün tadını beğenmemeye başlamıştı e bir ay sonrasında da tamamen sütüm kesilmişti.Onun için oğlum sütten kesilene kadar rejime ve spora niyetlenemiyorum.Senin rejiminin içeriği nasıl?Kaç kilo fazlan kaldı?
bende rejime başlanıldığın sütün miktarının azalacağına inanıyorum ondan dolayı bende yemeyi kesmicem fakat ekmeği azaltıp fırsat buldukça da yürüyüş yapmayı düşünüyorum zaten günde 2-3 lt de su içiyorum bu şekilde daha faydalı olduğunu düşünüyorum çok faydası olmasada en azından daha da kilo almayı önler.ciddi anlamdada diyete oğlum ek gıdalara başlayınca geçerim.
canım şimdide iz kalıyoo o öle hemen yara olmaz bizde dün olduk kırmızı duruyo şimdi sonra kabuk tutucak sabrettkızlar biz verem aşısını pazartesi olmuştuk.Ama herhangi bir çıkmadı.Bizim zamanımızdaki gibi iz kalmıyormu artık?bilen varmı?
valla canım bende sizi özledim ama inan 2 çocukla hiç vaktim olmuyo artık oğlumda okula gitmiyoo yakında yicem kafayı bebeişte rahatsız ancaa girebildiğim kadar geliyorum işte..
canım önce mukostatin kullandık fayda etmedi sonra triflucan verdi onuda kızım içemedi bi gün çirirken genzine kaçtı mosmor oldu çocuğum çok korktum bidahada vermedim yeni yeni şimdi başladım daha bi değişiklik yokk..ilacının adı ney canm
canım ben hiç kullanmadım daha bilmiyorum ama böle çocukları uyumayan arkadaşlarım vardı eltimde dahill melila diye bi damla vardı melisa yağında yapılıyomuş ondan kullanıyolardı bazısında işe yaradı bazısında yaramadı ondan öte arkadaşım bikarışım önerdi onunda oğlu hiperaktif ama o ciddi manada şimdi 2 yaşında anason papatya bikaç bitki daha var ben bugün ona başladım gündüz içirdim iyi uyudu akşamda verdim bakalım gece nasıl olucak memnun kalırsam sanada yazarım ama gece çayını bilmiyorum...ay inşallah öyledir canım ya
hem doğru düzgün emmiyor hem aşırı hareketli hem de uyumuyor ya nasıl bebek bu anlamıyorum
öğleden beri hala uyumadı şu an bile babası salıncakta onunla oynuyor
kollar bacaklar yine havada ve kıpır kıpır
zerre uyku yok gözünde
milupanın uyku çayından mı alsam acaba işe yarar mı
canım bildiğim kadarıyla aşı yeri kabarıyor
komşumuzun kızı 8 aylık ve aşı yeri kabarık
doktor görünce aşı güzel tutmuş demiş hatta
orası yara oluyor ve kabarıyor diye biliyorum yani ben
geçmiş olsun hayatım dilerim en kısa zamanda atlatırsınn..bugün bilmem kaçıncı kez göğüslerim şişti.hemde bu sefer ikisi birden.gece acıdan ağladım resmen ne yapsam kar etmiyor artık.sonunda bugün doktora gideyim dedim.göğüs ultrasonu çektiler tahmin edildiği gibi mastit çıktı.allahtan kistleşme olmamış yoksa yarıp iltihabı temizliyorlarmış.ultrasonu çeken doktor şaşırdı kaldı.göğüsünün tamamı nerdeyse enfeksiyon olmuş diye.neyse mecburen antibiotiğe başlıyorum.birde bol bol makine ile sütü çektitip göğüslerime el ile masaj yapıcakmışım.bahtsız deve misaliyim resmen.hepmi beni bulur diyorum ama bunada şükür sağ salim bebeğim kucağımda.
Yapıldığında hic iz bile yoktu. Hemşire aşı bi kaç ay uyur, sonra belirir kabuk tutar demişti. Gercekten 1 aydır aşının yeri belli değilken, bu ara kırmızı oldu oldu belirdi aşı yeri. Sanirim yakındada kabuk bağlar. Aşınız tutmuştur,merak etmebizimki tutmadımı ozaman ? yada belki zamanla kabarıyordur
iiyi akşamlar kızlarr dün yine girmedim bugün anca vaktim olduu...yarın kızımın kontorolü var kalça ultrasonumuz çekilicek bende dişçiye gidicem diş ağrım berbatt başıma vuruyo ağrısı emzirirken nasıl tedavi edicek merak ediyorum dilerim sorun olmaz..
Yapıldığında hic iz bile yoktu. Hemşire aşı bi kaç ay uyur, sonra belirir kabuk tutar demişti. Gercekten 1 aydır aşının yeri belli değilken, bu ara kırmızı oldu oldu belirdi aşı yeri. Sanirim yakındada kabuk bağlar. Aşınız tutmuştur,merak etme
Kv içinde başınız Sağolsun cnm..mekanı cennet olsun
Hoşgeldiniz:79: uzun zamandır yoktunuz cnm
Iyisiniz umarım ailece
Hayırdır dişin neden ağrıyor. Cok geçmiş olsun..o ağrı da, tum ağrılardan fenadır ya:26:
Hamileyken bile tedavi yapabiliyorlar, suan da da durumumuza uygun bi tedavi sekli muhakkak vardır
pdnk benim bebekte müthiş hareketli..heyecandan kımıl kımıl çoğu zaman
Iyidir cnm, bu sorun değil
Gece çayını bende kullandım.uykusuz gunleriniz varsa faydasını görürsünüz
Ben geceleri değil gunicinde de uykusuz kaldığında veriyordum
evet canım annemlerin yanına gitmiştim yeni geldim daha kendimi toparlayaamadımm 2 çocuk ağır geldi oğlum okula başlayana kadar biraz sıkışıcam herhalde dişim hamilelikte başlamıştı gitmedimm şimdide kudurdu ağrısından duramıyorum sende ne var ne yokk bebişin nasıl iyidir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?