2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ıyı geceler kızlar.. sonunda fırsat bulup yazabıldım.
hazıran 26da dogum yaptım..
sıfır dıkıs..4 kılo 56 cm dogdu pasam..
2 ay olacak dogum yapalı daha yenı basım rahatladı buyuk oglumun kıskanclıgı kucugun gaz sancısı falan derken ancak yazabıldım..

yeni topiğimiz hayırlı olsun valla iyi kaynatmışsınız kızlar. bu kocişler hep mi böyle ya. dün galiba tartışma günü olmuş. benim kocişte 2 saatliğine diye çıkıp akşam geldi tabi ben sinir küpü. halıları yıkamaya verecektim o da kaldı sağolsun.

zeynoo hayırlı olsun topik tatlım. iyi olmuş gerçekten ortak konu bulmakta zorlanmayız gibi geliyor :1:

cnm biraz emire baksana ben biraz ortalıgı toplicam dedim, boşver uyurken toplarsın dedi :53:
ters anıma geldii saydım saydırdım :ssz: oda bana saydı biraz şimdi küsüz ayrı odalarda tv izliyoruz :52:

Olur öyle arada ben de dağıtma evi yeni topladım diyorum bana diyorki olsun senin arkamı toplaman hoşuma gidiyor :))))
olurmusn oldururmusun :))))

yaaa çok sabırlıınız kızlar. bazen çok bencil oluyor bu erkekler. bende sabah altıdan onbire kadar uğraşıyorum oğlumla sabahları iki tur emzirmemiz kaka seansımız oyun satimiz ve uyuma çabalarımız oluyor bazen 12 yi buluyor. eşime diyorum kahvaltıyı hazırlayıver hatta sen yee ben de ilk fırsatta oturup 10 dk da yerim. sanki duvara söylemişim :53: oturup bilgisayarda oyun oynuyor. şeytan diyor :57:...

kızlar paylaşım alanına yazdım ama kimse cvp vermdi sizede sormak istiyorum hamile kaldığım kilodan 4 kilo aşayıdayım ama kıyafetlerim olmuyo doktorum ödem dedi nasıl gidecek bu ödemler düğünde güzel görünmem gerekiyor uyguladığınız bişey varmı

bol bol su iç canım. bir de yürüyüş yapmaya çalış. zeyno da yazmış gerçi sabah aç karna ılık su çok işe yarıyor. hem su içmek sütünü de arttırır. arada bir ayaklarını yükseğe kaldırıp yat. kan dolaşımı hızlanınca ödemleri de atarsın :16:

Son düzenleme:
Herkese merhaba.hala yazlıktayız ıyıde gecıyor ama salı dönuyoruz artık. Evımı ozledım. Buranın bebegıme olumlu katkıları oldu acık ve temız hava ohh misler gıbı. Uyudu buyudu guzel kızım... Olumsuz olarakta ne yazıkki sutum gıttı. Hala ısrarla sagıyorum ama bırkac damla cıkıyor sadece:43::43: bebegım mememı almıyor kavga edıyor ne yazıkkı. Oyle moralim bozuk ki sureklı aglamaklıyım yuzum gozum sıstı aglamaktan :43::43: artık elıme ne gelırse (sut yapıcı denen) yıyıp içiyorum bı damla kar kardır diye ... Bu arada dun adet oldum sanırım uzuntuden erken geldı gecelıkten oncede hep boyle olurdu zaten :44: Neyse sağlık ocagına gıttık bı iş için emzirme odasında bır brosur gordum sut arttırıcı damla galactago adında. Netten sadece fırma bılgılerı cıkıyor yorum veya fiyat bulamadım. Bugun pazar fırma kapalıdır dıye aramadım facebooktan mesaj atıp telımı verdım aradılar, ılgılendıler. 50 ml fiyat 22 tl gunde 3 defa 15 damla bır ıcecege karıstırarak ıcılıyormus. 24-48 saat arasında etkısı goruluyormus. Saglık bakanlıgı onaylıymıs. Bazen aynı gun bıle etkısı görulebılıyormus. Bu benı cok heyecanlandırdı salı dönuyoruz ıst a. Doner dönmez hemen alıcam bakalım denemekten zarar gelmez nede olsa ... Denızımın masum yuzune baktıkca aglayasım gelıyor moralım sıfır sıfır sıfır :43::43: emzirmeye calıstıkca cıglıgı basıyor bıde aglıyor ıclı ıclı anne nıye zorluyorsun der gibi kıyamammm :43::43:

Herkese merhaba.hala yazlıktayız ıyıde gecıyor ama salı dönuyoruz artık. Evımı ozledım. Buranın bebegıme olumlu katkıları oldu acık ve temız hava ohh misler gıbı. Uyudu buyudu guzel kızım... Olumsuz olarakta ne yazıkki sutum gıttı. Hala ısrarla sagıyorum ama bırkac damla cıkıyor sadece:43::43: bebegım mememı almıyor kavga edıyor ne yazıkkı. Oyle moralim bozuk ki sureklı aglamaklıyım yuzum gozum sıstı aglamaktan :43::43: artık elıme ne gelırse (sut yapıcı denen) yıyıp içiyorum bı damla kar kardır diye ... Bu arada dun adet oldum sanırım uzuntuden erken geldı gecelıkten oncede hep boyle olurdu zaten :44: Neyse sağlık ocagına gıttık bı iş için emzirme odasında bır brosur gordum sut arttırıcı damla galactago adında. Netten sadece fırma bılgılerı cıkıyor yorum veya fiyat bulamadım. Bugun pazar fırma kapalıdır dıye aramadım facebooktan mesaj atıp telımı verdım aradılar, ılgılendıler. 50 ml fiyat 22 tl gunde 3 defa 15 damla bır ıcecege karıstırarak ıcılıyormus. 24-48 saat arasında etkısı goruluyormus. Saglık bakanlıgı onaylıymıs. Bazen aynı gun bıle etkısı görulebılıyormus. Bu benı cok heyecanlandırdı salı dönuyoruz ıst a. Doner dönmez hemen alıcam bakalım denemekten zarar gelmez nede olsa ... Denızımın masum yuzune baktıkca aglayasım gelıyor moralım sıfır sıfır sıfır :43::43: emzirmeye calıstıkca cıglıgı basıyor bıde aglıyor ıclı ıclı anne nıye zorluyorsun der gibi kıyamammm :43::43:

Benimde oyle olmustu kesinlik le almiyordu memeyi itiyordy vuruyordu meger burnu tikaliymis seninde oyle olmasin canim

canım seni çook iyi anlıyorum 1 ay yaşadım bende aynı sorunu. hatta hastanelik oldu küçücük oğlum beslenememekten su kaybından.
ben de çok ağladım üzüldüm. sütüm çok azaldı hasteneye yattığımız gün hiç gelmedi. falan falan...
1 aylık kontrolümüzde dr a durumu anlattım. 3 saat arayla besle iyice acıksın acıkınca herşey tatlı gelir dedi. bir de eşim medelanın calma diye bir biberonu var. onu almış bebek çekmezse 1 damla bile süt gelmiyor ne kadar çekerse o kadar geliyor. 2-3 gündür onu kullanıyorduk. başta ona da memeye verdiği tepkiyi verdi oğlum, sonra çekmeyi öğrendi.
biz dr dan gelince tam 3 saat bekledim oğlum acıksın diye ağladı oyaladık veee sanki oğluma sihirlik değnek deymiş gibi memeyi tuttu ve hiç itir etmeden emdi. ben de şaşırdım. başlarda sütüm azdı ama arttı. şimdi sorunumuz kalmadı çok şükür.
sakın vazgeçme ve sütüm bitti kesildi diye düşünme tatlım. inşallah herşey yoluna girer :16:

Canım yediğimiz içtiğimiz bir yere kadar en önemlisi moral ve dinlenme sen önce ağlamayı bırak biliyorum zor ama üzmemeye çalış kendini sütüm var fışkırıyor diye düşün.. bende dönem dönem sütümün azalması durumunu yaşıyorum böyle düşünüp dinlenerek atlatıyorum..

Gece çayı kullanan anneler ne kadar veriyorsunuz. Uconn 20 ml veriyorum demiştin bende 20 ml verdim bir işe yaramadı. Gece sallanıp durduk :24:

Birde hangi markayı kullanıyorsun ben milupa aldım.

canım sütün için üzüldüm inş. giysilerini kirletecek kadar çoğalır
benimde süt çok az
bazen tutmayınca yorulup pes ediyorm ama sonra yine tam gaz çabalamaya devam
bende süt için ne duysam deniyorum
şimdide burda bi arkadaş tavsiye etmişti gnc'nin malt hapı onu aldım onu deniyorum
inş. işe yarar
bi damla bile anne sütü içse kardır deyip direniyorum
sende damlayı denediğinde sonucu bizimle paylaş
işe yararsa bende alayım
ayy inşallah işe yarar sular seller gibi akar sütün

Merhaba kızlar süt kesilmesini iyi bilirim benimde diyet yapınca 3gün hiç olmadı kızım mama da almadı mahfoldu yavrum açlıktan,sonra gün içinde dereotu,çörekotu,steel tea çayı,rezene çayı,ve bol bol su îçtim bide dinlendim moralimi yüksek tutmaya hep gülmeye çalıştım çok şükür sütüm geri geldi birdaha gitmez umarım ben bunların çok faydasını gördüm tavsiye ederim haaa bide kefir çok iyi geliyor süt oluşumuna kızlar mutlaka deneyin derim,benim kızımda durduk yerde bi çığlık çığlığa ağlıyor anlamıyorum nesi var biraz ağladıktan sonra kendiliğinden susuyor acaba bi yerimi ağrıyor kuzumun

benim kızımda durduk yerde bi çığlık çığlığa ağlıyor anlamıyorum nesi var biraz ağladıktan sonra kendiliğinden susuyor acaba bi yerimi ağrıyor kuzumun

aynı şeyi ben soracaktım canım ya benim kızım da günlerdir böyle
durduk yere bir ağlamaya başlıyor ama nasıl ağlamak
sanki birden adet sancısı gelmiş gibi ayaklarını çeke çeke ağlıyor yavrum :14:
hemen gaz ilacı veriyorum karnına da sıcak su torbası koyuyorum
bir süre sonra uyuyakalıyor kuzum
neden böyle oluyor anlamıyorum gazını çıkarsak bile ağlıyor
gaz sancısı olup olmadığından da emin değilim ki
acaba neresi ağrıyor diye düşünüp duruyorum

Merhaba hanımlar
Oglusu sallıyorum fırsat bu fırsat ıkı uc laf edeyım dedım
Kısa zaman once kv ıle kpeder bıze geleceklerını soylemıslerdı ama haber vereceklerdı bıletı alınca
Bende ona gore camlar kapılar balkonlar vs genel bır temızlık yapcaktm vakıtlıce sıkısmadan bende yorulmadan
En son esım annem ptesı kontrole gıdıcek (kv bıkac yıl once bobrek naklı olmus) bıletı ondan sonra alcaklar dedı
Bende bugun ufaktan baslarım ıslere dıye dusunuyordum
Ama bugun ogrendım kı yarın sabah 9 a almıslar bıletı
Kahvaltı sofrasındaydık kalakaldım oylece
Islerım fılm serıdı gıbı gecıyor onumden
Esıme de bugun soylemısler oda benı oyle gorunce kotu oldu hergun soruyodum annem bılmıyomus babam soylememıs dedı
Velhasıl ben bı dunya ısle basbasa kaldım :26:
Geleceklerını ogrennce sofradan kalktıgım gıbı tam gaz ıse basladım buyuk kısmı bıttı gıbı ama gırdıgım stres herseye bedel :26:
Neyse dedım gectım yapcak bısey yok Allahtan esım evde de emzırme harıcı o ılgılenıyor oglusla
Durum bu ıste kızlar
Oglusa araba almamıstık burda kalıtelı bısey bulamadıgımız ıcın ıst a gıdınce alırız demıstık esım sımdı aradı dedesı ogluma araba almıs.kalıtelı bısey oldugundan emınım ama ıns rengı tıpı falan guzel ve kullanıslıdır
Boyle ıste hanımlar bızde durumlar bu sekılde
Mısafırlerımız ne kadar kalırlar bılmıyorum ılk defa yatılı olarak kalcaklar.kucuk caplı endıselerım var ama rahat olmaya calısıyorum ıns hersey yolunda gıder
Cok ıyı ınsanlar ama aynı evde takılmak farklı olabılır
Sızde bıze dua edın ıns guzelce agırlayalım
Oglus uyudu ıs vaktı geldı gecıyor bıle
Ben kacar

yeni topiğimiz hayırlı olsun valla iyi kaynatmışsınız kızlar. bu kocişler hep mi böyle ya. dün galiba tartışma günü olmuş. benim kocişte 2 saatliğine diye çıkıp akşam geldi tabi ben sinir küpü. halıları yıkamaya verecektim o da kaldı sağolsun.

Sanirim oyle tartisan tartisana :) bosver sıkma canini sende hosgeldin cnm ♡

zeynoo hayırlı olsun topik tatlım. iyi olmuş gerçekten ortak konu bulmakta zorlanmayız gibi geliyor :1:

yaaa çok sabırlıınız kızlar. bazen çok bencil oluyor bu erkekler. bende sabah altıdan onbire kadar uğraşıyorum oğlumla sabahları iki tur emzirmemiz kaka seansımız oyun satimiz ve uyuma çabalarımız oluyor bazen 12 yi buluyor. eşime diyorum kahvaltıyı hazırlayıver hatta sen yee ben de ilk fırsatta oturup 10 dk da yerim. sanki duvara söylemişim :53: oturup bilgisayarda oyun oynuyor. şeytan diyor :57:...

bol bol su iç canım. bir de yürüyüş yapmaya çalış. zeyno da yazmış gerçi sabah aç karna ılık su çok işe yarıyor. hem su içmek sütünü de arttırır. arada bir ayaklarını yükseğe kaldırıp yat. kan dolaşımı hızlanınca ödemleri de atarsın :16:

Cnm sende hosgeldin :) ♡ biz kadinlar ayni anda heryere yetisip herseyi hallediyoruz ama onlara en ufak bisi soyleyince sanki dunyadaki tum isleri yapmasını istemisiz gibi tepki veriyorlar :)

anamm bende diyorum ki diğer topic neden sessiz. Herkes buraya kaçmış :1:
Sıkıldınız mı bebişlerden :1:

:) hosgeldin.. sikilmadik da baska seyler konusalim dedikk :) hem denoz arkadasimi ozlemistim iyi oldu boyle ♥♥♥

şekerler dün gece pat diye çıkmış göründüm ama net koptu bu saate kadarda eşim yeni halledebildiii
kusura bakmayın olur mu :17: bir sorun olmuş süperonlinedan geldiler yaptılar :32:

kızlar canımı sıkan bir konu var :24:
benim işyerimde çok yakın çok samimi oldugum bir kız arkadasım var.. malum dogum yaptım izne ayrıldım bebek görmeye geldi,
10 liralık bir tişört almış gelmiş, buraya kadar hersey normal olabilir maddi olarak iyi olmayabilir bu aralar kesinlikle sorun etmemiştim bunu,
sonra işyerinde başka bir kız arkadasımız var normal düzeyde konustugumuz oda birkaç gün önce dogum yaptı, bu benim çok samimi dısarda görüştügüm evime gelip giden canım arkadasım bu kıza 2 takım kıyafet 1 yarım altın götürmüş :51:
bunu duyunca açıkçası acayip moralim bozuldu ve canım sıkıldı,
malum 1 hafta işe gittim o sırada benden eski samimiyetimi bekledi fakat benim hiç içimden gelmedii :ssz:
yani acayip sogudum kendisinden :2:
aslında maddiyata kesinlikle önem veren biri degilim ama bu yaptıgını benim ona verdigim degeri demekki o bana vermiyormuş diyee yorumladım ister istemez, sizce yanlış mı düşünüyorum :27:

Back
X