- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm biraz emire baksana ben biraz ortalıgı toplicam dedim, boşver uyurken toplarsın dedi
ters anıma geldii saydım saydırdımoda bana saydı biraz şimdi küsüz ayrı odalarda tv izliyoruz
![]()
Olur öyle arada ben de dağıtma evi yeni topladım diyorum bana diyorki olsun senin arkamı toplaman hoşuma gidiyor :))))
olurmusn oldururmusun :))))
kızlar paylaşım alanına yazdım ama kimse cvp vermdi sizede sormak istiyorum hamile kaldığım kilodan 4 kilo aşayıdayım ama kıyafetlerim olmuyo doktorum ödem dedi nasıl gidecek bu ödemler düğünde güzel görünmem gerekiyor uyguladığınız bişey varmı
Herkese merhaba.hala yazlıktayız ıyıde gecıyor ama salı dönuyoruz artık. Evımı ozledım. Buranın bebegıme olumlu katkıları oldu acık ve temız hava ohh misler gıbı. Uyudu buyudu guzel kızım... Olumsuz olarakta ne yazıkki sutum gıttı. Hala ısrarla sagıyorum ama bırkac damla cıkıyor sadecebebegım mememı almıyor kavga edıyor ne yazıkkı. Oyle moralim bozuk ki sureklı aglamaklıyım yuzum gozum sıstı aglamaktan
artık elıme ne gelırse (sut yapıcı denen) yıyıp içiyorum bı damla kar kardır diye ... Bu arada dun adet oldum sanırım uzuntuden erken geldı gecelıkten oncede hep boyle olurdu zaten :44: Neyse sağlık ocagına gıttık bı iş için emzirme odasında bır brosur gordum sut arttırıcı damla galactago adında. Netten sadece fırma bılgılerı cıkıyor yorum veya fiyat bulamadım. Bugun pazar fırma kapalıdır dıye aramadım facebooktan mesaj atıp telımı verdım aradılar, ılgılendıler. 50 ml fiyat 22 tl gunde 3 defa 15 damla bır ıcecege karıstırarak ıcılıyormus. 24-48 saat arasında etkısı goruluyormus. Saglık bakanlıgı onaylıymıs. Bazen aynı gun bıle etkısı görulebılıyormus. Bu benı cok heyecanlandırdı salı dönuyoruz ıst a. Doner dönmez hemen alıcam bakalım denemekten zarar gelmez nede olsa ... Denızımın masum yuzune baktıkca aglayasım gelıyor moralım sıfır sıfır sıfır
emzirmeye calıstıkca cıglıgı basıyor bıde aglıyor ıclı ıclı anne nıye zorluyorsun der gibi kıyamammm
![]()
Herkese merhaba.hala yazlıktayız ıyıde gecıyor ama salı dönuyoruz artık. Evımı ozledım. Buranın bebegıme olumlu katkıları oldu acık ve temız hava ohh misler gıbı. Uyudu buyudu guzel kızım... Olumsuz olarakta ne yazıkki sutum gıttı. Hala ısrarla sagıyorum ama bırkac damla cıkıyor sadecebebegım mememı almıyor kavga edıyor ne yazıkkı. Oyle moralim bozuk ki sureklı aglamaklıyım yuzum gozum sıstı aglamaktan
artık elıme ne gelırse (sut yapıcı denen) yıyıp içiyorum bı damla kar kardır diye ... Bu arada dun adet oldum sanırım uzuntuden erken geldı gecelıkten oncede hep boyle olurdu zaten :44: Neyse sağlık ocagına gıttık bı iş için emzirme odasında bır brosur gordum sut arttırıcı damla galactago adında. Netten sadece fırma bılgılerı cıkıyor yorum veya fiyat bulamadım. Bugun pazar fırma kapalıdır dıye aramadım facebooktan mesaj atıp telımı verdım aradılar, ılgılendıler. 50 ml fiyat 22 tl gunde 3 defa 15 damla bır ıcecege karıstırarak ıcılıyormus. 24-48 saat arasında etkısı goruluyormus. Saglık bakanlıgı onaylıymıs. Bazen aynı gun bıle etkısı görulebılıyormus. Bu benı cok heyecanlandırdı salı dönuyoruz ıst a. Doner dönmez hemen alıcam bakalım denemekten zarar gelmez nede olsa ... Denızımın masum yuzune baktıkca aglayasım gelıyor moralım sıfır sıfır sıfır
emzirmeye calıstıkca cıglıgı basıyor bıde aglıyor ıclı ıclı anne nıye zorluyorsun der gibi kıyamammm
![]()
![]()
canım sütün için üzüldüm inş. giysilerini kirletecek kadar çoğalırHerkese merhaba.hala yazlıktayız ıyıde gecıyor ama salı dönuyoruz artık. Evımı ozledım. Buranın bebegıme olumlu katkıları oldu acık ve temız hava ohh misler gıbı. Uyudu buyudu guzel kızım... Olumsuz olarakta ne yazıkki sutum gıttı. Hala ısrarla sagıyorum ama bırkac damla cıkıyor sadecebebegım mememı almıyor kavga edıyor ne yazıkkı. Oyle moralim bozuk ki sureklı aglamaklıyım yuzum gozum sıstı aglamaktan
![]()
benim kızımda durduk yerde bi çığlık çığlığa ağlıyor anlamıyorum nesi var biraz ağladıktan sonra kendiliğinden susuyor acaba bi yerimi ağrıyor kuzumun
yeni topiğimiz hayırlı olsun valla iyi kaynatmışsınız kızlar. bu kocişler hep mi böyle ya. dün galiba tartışma günü olmuş. benim kocişte 2 saatliğine diye çıkıp akşam geldi tabi ben sinir küpü. halıları yıkamaya verecektim o da kaldı sağolsun.
zeynoo hayırlı olsun topik tatlım. iyi olmuş gerçekten ortak konu bulmakta zorlanmayız gibi geliyor
yaaa çok sabırlıınız kızlar. bazen çok bencil oluyor bu erkekler. bende sabah altıdan onbire kadar uğraşıyorum oğlumla sabahları iki tur emzirmemiz kaka seansımız oyun satimiz ve uyuma çabalarımız oluyor bazen 12 yi buluyor. eşime diyorum kahvaltıyı hazırlayıver hatta sen yee ben de ilk fırsatta oturup 10 dk da yerim. sanki duvara söylemişimoturup bilgisayarda oyun oynuyor. şeytan diyor
...
bol bol su iç canım. bir de yürüyüş yapmaya çalış. zeyno da yazmış gerçi sabah aç karna ılık su çok işe yarıyor. hem su içmek sütünü de arttırır. arada bir ayaklarını yükseğe kaldırıp yat. kan dolaşımı hızlanınca ödemleri de atarsın![]()
anamm bende diyorum ki diğer topic neden sessiz. Herkes buraya kaçmış
Sıkıldınız mı bebişlerden![]()