2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Oğlum grip oldu hanımlar:( 3 gündür keyifsizdi ama hem gaz sancısı hem grip birbirine karışınca ilk önce anlayamadık. Dün iki kez acile gittik gaz sancısı dediler. Ateşide vardı söylediğimde ağlamaktandır dediler. Benim oğlumun daha önce de çok ağladığı oldu ama böyle ateşlenmemişti. Akşam ateşi daha da yükselmeye başladı gece 38.5 e ulaştı. 39 dese tekrar acile gidecektim. Eşimde evde değildi akraba düğünü için köye gitmişti. O da bi alem çocuğu hasta hala gezme peşinde. Neyse ki gece dayanamadı döndü. Sabaha kadar bi o salladı beşiği bi ben uyuyamadı yavrum. Ablamda bana yardıma gelmişti 3ümüz sabahı zor ettik. Acil de doktor hafif dozda antibiyotik vermişti onu içirdik bikaç saat sonra da ağrı kesici parol verdim. Sabah ateşi biraz düşmüştü azönce ölçtüm 37.4 e düşmüş. Bugün biraz daha rahatladı galiba sabahtan beri emip emip uyuyor yavrum. Bir iyileşseydi şu ateşi bi düşseydi. Burnu gözle görülür şekilde tıkalı Allahdan burnu için deniz suyu alıştık onu sıkıyorum amerken falan pek zorlanmıyor.İnşallah daha fazla tıkanmaz çünkü nefes alabilmesi için çok az bi delik kalmış Allah kimsenin evladına hastalık vermesin stresten öldüm. İlk çocuk olunca daha bir panikliyosun galiba ablam iki çocuk büyütünce gayet rahattı...

kızlar canımı sıkan bir konu var :24:
benim işyerimde çok yakın çok samimi oldugum bir kız arkadasım var.. malum dogum yaptım izne ayrıldım bebek görmeye geldi,
10 liralık bir tişört almış gelmiş, buraya kadar hersey normal olabilir maddi olarak iyi olmayabilir bu aralar kesinlikle sorun etmemiştim bunu,
sonra işyerinde başka bir kız arkadasımız var normal düzeyde konustugumuz oda birkaç gün önce dogum yaptı, bu benim çok samimi dısarda görüştügüm evime gelip giden canım arkadasım bu kıza 2 takım kıyafet 1 yarım altın götürmüş :51:
bunu duyunca açıkçası acayip moralim bozuldu ve canım sıkıldı,
malum 1 hafta işe gittim o sırada benden eski samimiyetimi bekledi fakat benim hiç içimden gelmedii :ssz:
yani acayip sogudum kendisinden :2:
aslında maddiyata kesinlikle önem veren biri degilim ama bu yaptıgını benim ona verdigim degeri demekki o bana vermiyormuş diyee yorumladım ister istemez, sizce yanlış mı düşünüyorum :27:
ay belki mantıklı bi sebebi vardır ama bilmiyorum bende olsam gıcık olur soğurdum
bazı insanlar bi cins oluyo
kendisine değer verene değil yüz vermeyene kul köle oluyolar
var canım ya öle psikopatlar
sende onun tavrına göre tavır takın
sana verdiği değer kadar değer ver

Oğlum grip oldu hanımlar:( 3 gündür keyifsizdi ama hem gaz sancısı hem grip birbirine karışınca ilk önce anlayamadık. Dün iki kez acile gittik gaz sancısı dediler. Ateşide vardı söylediğimde ağlamaktandır dediler. Benim oğlumun daha önce de çok ağladığı oldu ama böyle ateşlenmemişti. Akşam ateşi daha da yükselmeye başladı gece 38.5 e ulaştı. 39 dese tekrar acile gidecektim. Eşimde evde değildi akraba düğünü için köye gitmişti. O da bi alem çocuğu hasta hala gezme peşinde. Neyse ki gece dayanamadı döndü. Sabaha kadar bi o salladı beşiği bi ben uyuyamadı yavrum. Ablamda bana yardıma gelmişti 3ümüz sabahı zor ettik. Acil de doktor hafif dozda antibiyotik vermişti onu içirdik bikaç saat sonra da ağrı kesici parol verdim. Sabah ateşi biraz düşmüştü azönce ölçtüm 37.4 e düşmüş. Bugün biraz daha rahatladı galiba sabahtan beri emip emip uyuyor yavrum. Bir iyileşseydi şu ateşi bi düşseydi. Burnu gözle görülür şekilde tıkalı Allahdan burnu için deniz suyu alıştık onu sıkıyorum amerken falan pek zorlanmıyor.İnşallah daha fazla tıkanmaz çünkü nefes alabilmesi için çok az bi delik kalmış Allah kimsenin evladına hastalık vermesin stresten öldüm. İlk çocuk olunca daha bir panikliyosun galiba ablam iki çocuk büyütünce gayet rahattı...
Canim ya cok gecmis olsun Rabbim acil şifalar versin

ayyy ne guzel olmus boyle burasıııı:16:
herkes hosgelmissss...
malum kızlar ben öteki tarafa giremiyorum zira bebegimi kaybettiğim için konuşacak birşey bulamıyorum ama sizleri de özlemişim çokkk, zeynom ne iyi yaptı da burayı açtı ♥♥♥

:) hosgeldin.. sikilmadik da baska seyler konusalim dedikk :) hem denoz arkadasimi ozlemistim iyi oldu boyle ♥♥♥

canım benim çoook saol:38:

benim işyerimde çok yakın çok samimi oldugum bir kız arkadasım var.. malum dogum yaptım izne ayrıldım bebek görmeye geldi,
10 liralık bir tişört almış gelmiş, buraya kadar hersey normal olabilir maddi olarak iyi olmayabilir bu aralar kesinlikle sorun etmemiştim bunu,
sonra işyerinde başka bir kız arkadasımız var normal düzeyde konustugumuz oda birkaç gün önce dogum yaptı, bu benim çok samimi dısarda görüştügüm evime gelip giden canım arkadasım bu kıza 2 takım kıyafet 1 yarım altın götürmüş :51:
malum 1 hafta işe gittim o sırada benden eski samimiyetimi bekledi fakat benim hiç içimden gelmedii :ssz:
aslında maddiyata kesinlikle önem veren biri degilim ama bu yaptıgını benim ona verdigim degeri demekki o bana vermiyormuş diyee yorumladım ister istemez, sizce yanlış mı düşünüyorum :27:

kesin diğerinden bi çıkarı vardır canım. böyle insanlar samimiyete insanlığa bakmaz. çıkarlarına göre hareket eder. bence tamamen kes görüşmeyi yavaş yavaş arama sorma anlar zaten senin eskisi gibi olmayacağını...

yaaa aslında bunun maddiyata önem vermekle alakası yok canım...
sadece diğer arkadaşına daha fazlasını yapınca ister istemez kıyaslama yapar insan...
madem durumu vardı neden bana yapmadı benle daha samimiydi der..
o yüzden soğumanda normal gibi geldi bana ama biraz daha zaman geçsin belki bir sebebi vardır diye düşünmeye başlayabilirsin belki...

Herkese merhaba.hala yazlıktayız ıyıde gecıyor ama salı dönuyoruz artık. Evımı ozledım. Buranın bebegıme olumlu katkıları oldu acık ve temız hava ohh misler gıbı. Uyudu buyudu guzel kızım... Olumsuz olarakta ne yazıkki sutum gıttı. Hala ısrarla sagıyorum ama bırkac damla cıkıyor sadece:43::43: bebegım mememı almıyor kavga edıyor ne yazıkkı. Oyle moralim bozuk ki sureklı aglamaklıyım yuzum gozum sıstı aglamaktan :43::43: artık elıme ne gelırse (sut yapıcı denen) yıyıp içiyorum bı damla kar kardır diye ... Bu arada dun adet oldum sanırım uzuntuden erken geldı gecelıkten oncede hep boyle olurdu zaten :44: Neyse sağlık ocagına gıttık bı iş için emzirme odasında bır brosur gordum sut arttırıcı damla galactago adında. Netten sadece fırma bılgılerı cıkıyor yorum veya fiyat bulamadım. Bugun pazar fırma kapalıdır dıye aramadım facebooktan mesaj atıp telımı verdım aradılar, ılgılendıler. 50 ml fiyat 22 tl gunde 3 defa 15 damla bır ıcecege karıstırarak ıcılıyormus. 24-48 saat arasında etkısı goruluyormus. Saglık bakanlıgı onaylıymıs. Bazen aynı gun bıle etkısı görulebılıyormus. Bu benı cok heyecanlandırdı salı dönuyoruz ıst a. Doner dönmez hemen alıcam bakalım denemekten zarar gelmez nede olsa ... Denızımın masum yuzune baktıkca aglayasım gelıyor moralım sıfır sıfır sıfır :43::43: emzirmeye calıstıkca cıglıgı basıyor bıde aglıyor ıclı ıclı anne nıye zorluyorsun der gibi kıyamammm :43::43:

canım ben o damlayı aldım her eczanede yok sipariş üzerine ecza depolarından geliyor ben elazığdayım firmayı aradım çoook ilgililer iki kere aradılar merkezi diyarbakırmış şansıma görümcem orda ve iki günde elime geçti vee ağladığım günlere yanıyorum şimdi niye daha önce duymadım ben bu damlayı diye umarım sende faydasını görürsün

ay belki mantıklı bi sebebi vardır ama bilmiyorum bende olsam gıcık olur soğurdum
bazı insanlar bi cins oluyo
kendisine değer verene değil yüz vermeyene kul köle oluyolar
var canım ya öle psikopatlar
sende onun tavrına göre tavır takın
sana verdiği değer kadar değer ver

kesin diğerinden bi çıkarı vardır canım. böyle insanlar samimiyete insanlığa bakmaz. çıkarlarına göre hareket eder. bence tamamen kes görüşmeyi yavaş yavaş arama sorma anlar zaten senin eskisi gibi olmayacağını...

yaaa aslında bunun maddiyata önem vermekle alakası yok canım...
sadece diğer arkadaşına daha fazlasını yapınca ister istemez kıyaslama yapar insan...
madem durumu vardı neden bana yapmadı benle daha samimiydi der..
o yüzden soğumanda normal gibi geldi bana ama biraz daha zaman geçsin belki bir sebebi vardır diye düşünmeye başlayabilirsin belki...

acıkçası dediginiz gibi diger kıza karsı bir sıkıntım yok kıskanmışım gibi degil yani zira kendisine bende altın götürdüm,
ama benim daha çok samimi oldugum kız bana 10 liralık basit bi tişörtle gelip diger kıza yarım altın + 2 takım kıyafet götürmesi
biraz tuhaf ve anlaşılmaz geldi bana :44:

zeynommmm kocanı yatırdın mı kız kanepede:9:
sabah nasıldınız????

yatırmazmıyım yattııı vallaa :27: sabah hiç bişi yokmuş gibi günaydınlaşıp kahvaltı yaptık, sonrada ben oğluşumla arkadasıma kahve içmeye gittim, geldigimde eşim yemek yapmıştıı :52::51:

asescim nerdesin sen çukurovada????
ben 16 senedir istanbuldayım ama annemler mersinde yaşıyorlar yani orda doğdum büyüdüm:)
Hatta İAL mezunuyum ben....

canım asef bu sabah hava degişimi için başka yere gitmiş 10 gün kalacakmış nete cok sık giremiyebilirim diye msj atmış akşam,
gelince cvp yazar artık :1:

acıkçası dediginiz gibi diger kıza karsı bir sıkıntım yok kıskanmışım gibi degil yani zira kendisine bende altın götürdüm,
ama benim daha çok samimi oldugum kız bana 10 liralık basit bi tişörtle gelip diger kıza yarım altın + 2 takım kıyafet götürmesi
biraz tuhaf ve anlaşılmaz geldi bana :44:

seyzenin dediği gibi bence de o kızdan bir çıkarı vardır..
o söyleyince bana da gayet mantıklı geldi...

valla aferinnnnnn, bak işe yaramış...
bunlar kötekten anlıyorlarrr:8:

kesinlikle erkek milletine yüz vermemek gerekiyor, birkere ipin ucunu bırakınca hemen tepene çıkıyorlar..
yaptıgı yemegi afiyetle yedim sofrayı da toplarsın dil mi aşkoş deyince bakışlarıyla epey bir sövdü bana :125:

:52::52::52:

kesinlikle erkek milletine yüz vermemek gerekiyor, birkere ipin ucunu bırakınca hemen tepene çıkıyorlar..
yaptıgı yemegi afiyetle yedim sofrayı da toplarsın dil mi aşkoş deyince bakışlarıyla epey bir sövdü bana :125:

:52::52::52:

ahahahaaaaa:)
kesinlikle öyle ben geçen hafta evdeydim ev işlerini hallettim hep ve hergün de yemeğimi yaptım baktım çok fena alışıyor ben yaptıkça o daha fazlasını istiyor, hemen durrrrr dedim:51:
işe başlıyayım bu hafta bakalım nasıl olacak :9:

ahahahaaaaa:)
kesinlikle öyle ben geçen hafta evdeydim ev işlerini hallettim hep ve hergün de yemeğimi yaptım baktım çok fena alışıyor ben yaptıkça o daha fazlasını istiyor, hemen durrrrr dedim:51:
işe başlıyayım bu hafta bakalım nasıl olacak :9:

çalışırken her akşam yemek yapıyormusun eve gelince :27: nasıl hallediyorsunuz?

ben bi akşam tavuk kızartıyorum, ertesi gün patates kızartıyorum, diger ertesi gün makarna yapıyorum, diger ertesi gün menemen kahvaltılık şeklinde, diger ertesi gün tost yapıyoruz, cumartesi- pazarda dışardan söylüyoruz :52:

nasıl ama :1::27:

çalışırken her akşam yemek yapıyormusun eve gelince :27: nasıl hallediyorsunuz?

ben bi akşam tavuk kızartıyorum, ertesi gün patates kızartıyorum, diger ertesi gün makarna yapıyorum, diger ertesi gün menemen kahvaltılık şeklinde, diger ertesi gün tost yapıyoruz, cumartesi- pazarda dışardan söylüyoruz :52:

nasıl ama :1::27:

o her hafta değişiyor cnm bizde...
eger çok yoğun değilsem işte genelde fırında tavuk köfte gibi yemekler yapıyorum, eğer yoğunsam ya dışardan söylüyoruz ya da kocam yardım ediyor mutlaka hatta bazen o yapıyor...
bazen de eğer pazar günü dışarı çıkmamışsak evde tencere yemeği yapıyorum hafta içinde de yenecek şekilde...
ama balık çok sevdiğimiz için ikimiz de haftanın iki günü mutlaka dışarda yiyoruz evde balık yapılmasını sevmiyorum ben...
hamileyken hiç yemek yapmamıştım ama:52:

o her hafta değişiyor cnm bizde...
eger çok yoğun değilsem işte genelde fırında tavuk köfte gibi yemekler yapıyorum, eğer yoğunsam ya dışardan söylüyoruz ya da kocam yardım ediyor mutlaka hatta bazen o yapıyor...
bazen de eğer pazar günü dışarı çıkmamışsak evde tencere yemeği yapıyorum hafta içinde de yenecek şekilde...
ama balık çok sevdiğimiz için ikimiz de haftanın iki günü mutlaka dışarda yiyoruz evde balık yapılmasını sevmiyorum ben...
hamileyken hiç yemek yapmamıştım ama:52:

bende arada bir haftasonları tencere yemegi yapıyorum, taze fasulye, etli patlıcan yada etli patates :27:
başka sebze eşim yemiyor çünkü:49:
köftede arada bir yapıyorum, ama genellikle sıralamamız pek degişmiyor :27::1:

bende arada bir haftasonları tencere yemegi yapıyorum, taze fasulye, etli patlıcan yada etli patates :27:
başka sebze eşim yemiyor çünkü:49:
köftede arada bir yapıyorum, ama genellikle sıralamamız pek degişmiyor :27::1:

ay benimki de öyle yaaa..
hergün et koy önüne başka birşey yemez...
sebze yapıyorum yiyor sonra yemekte ne var diyor:9:
bir dananın bacağını olduğu gibi koyasım geliyor önüne:27:

Back
X