Oğlum grip oldu hanımlar
3 gündür keyifsizdi ama hem gaz sancısı hem grip birbirine karışınca ilk önce anlayamadık. Dün iki kez acile gittik gaz sancısı dediler. Ateşide vardı söylediğimde ağlamaktandır dediler. Benim oğlumun daha önce de çok ağladığı oldu ama böyle ateşlenmemişti. Akşam ateşi daha da yükselmeye başladı gece 38.5 e ulaştı. 39 dese tekrar acile gidecektim. Eşimde evde değildi akraba düğünü için köye gitmişti. O da bi alem çocuğu hasta hala gezme peşinde. Neyse ki gece dayanamadı döndü. Sabaha kadar bi o salladı beşiği bi ben uyuyamadı yavrum. Ablamda bana yardıma gelmişti 3ümüz sabahı zor ettik. Acil de doktor hafif dozda antibiyotik vermişti onu içirdik bikaç saat sonra da ağrı kesici parol verdim. Sabah ateşi biraz düşmüştü azönce ölçtüm 37.4 e düşmüş. Bugün biraz daha rahatladı galiba sabahtan beri emip emip uyuyor yavrum. Bir iyileşseydi şu ateşi bi düşseydi. Burnu gözle görülür şekilde tıkalı Allahdan burnu için deniz suyu alıştık onu sıkıyorum amerken falan pek zorlanmıyor.İnşallah daha fazla tıkanmaz çünkü nefes alabilmesi için çok az bi delik kalmış Allah kimsenin evladına hastalık vermesin stresten öldüm. İlk çocuk olunca daha bir panikliyosun galiba ablam iki çocuk büyütünce gayet rahattı...