2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ay benimki de öyle yaaa..
hergün et koy önüne başka birşey yemez...
sebze yapıyorum yiyor sonra yemekte ne var diyor:9:
bir dananın bacağını olduğu gibi koyasım geliyor önüne:27:

Hic sasirmadim :) erkeklere et olsuun yeter ki
Halbuki ben sebzeleri pek bi severim :) ıspanak pirasa kabak bamya semizotu :) ama esim hic sevmiyor ve mutlaka ya tavuk ya et yada kofte yiyecek ;) sen dana nin bacagini diyosun ben okuzun kendisini koysam 3 gunde biter :D

Hic sasirmadim :) erkeklere et olsuun yeter ki
Halbuki ben sebzeleri pek bi severim :) ıspanak pirasa kabak bamya semizotu :) ama esim hic sevmiyor ve mutlaka ya tavuk ya et yada kofte yiyecek ;) sen dana nin bacagini diyosun ben okuzun kendisini koysam 3 gunde biter :D

ahahahaaa :)
okuzün kendisi iyiymiş:)
al bizden de o kadar..
ben de zeytinyağlıları çok severim özellikle yeşil fasülye, ıspanak ama nerdeeeeeee...onlar yemekten sayılmaz:)

haaa bu arada ben de biraz protein ağırlıklı beslensem iyi olacak aslında...
hani zayıflama açısından...

yaaa bi de ben kendimi hiç olmadığı kadar çirkin hissediyorum...
acaip özgüvenim gitti...
gerçi son birkaç gündür biraz kendime bakmaya başladım ama, nasıl eski güvenim kendime gelecek bilmiyorum...
hani sizi bebek falan meşgul ediyordur en azından onlarla ilgilendiğiniz için çok önemsemiyorsunuzdur da ben de o da olmayınca kendime taktım kafayı...
nasıl gelir bu özgüven kendine arkadaş :)))))

kaç zamandır korse almaya niyetliydim alamıyordum. demin a101 markete gitmiştim. oraya gelmiş aldım. 10 tl. almak isteyenler için söyleyeyim dedim.

birde birşey soracağım. markete gitcem diye süt sağıp bırakmıştım. çocuk o sütün hepsini içmemiş. kalan sütü tekrar dolaba koymayacağım. anne sütü dışarda 4 saate kadar kalabiliyor bildiğim kadarıyla. ısıtılmış olan süt de 4 saate kadar kalıp tekrar içirilebilir mi acaba.

birde işe başlamaya birşey kalmadı. sütüm çok yok. her emzirmeden sonra sağıp azar azar da olsa süt biriktirmek istiyorum. milkway in biberon gibi olan süt saklama kablarından almıştım. onlar buzluğa atılabiliyor mu?

ve ola ki çok süt biriktirdim. o süt saklama kablarından 4 tane var 125 cc lik. çok sağarsam onlar yetmez. böyle bir durumda buzdolabı poşeti ile buzluğa süt atılır mı?

kızlar canımı sıkan bir konu var :24:
benim işyerimde çok yakın çok samimi oldugum bir kız arkadasım var.. malum dogum yaptım izne ayrıldım bebek görmeye geldi,
10 liralık bir tişört almış gelmiş, buraya kadar hersey normal olabilir maddi olarak iyi olmayabilir bu aralar kesinlikle sorun etmemiştim bunu,
sonra işyerinde başka bir kız arkadasımız var normal düzeyde konustugumuz oda birkaç gün önce dogum yaptı, bu benim çok samimi dısarda görüştügüm evime gelip giden canım arkadasım bu kıza 2 takım kıyafet 1 yarım altın götürmüş :51:
bunu duyunca açıkçası acayip moralim bozuldu ve canım sıkıldı,
malum 1 hafta işe gittim o sırada benden eski samimiyetimi bekledi fakat benim hiç içimden gelmedii :ssz:
yani acayip sogudum kendisinden :2:
aslında maddiyata kesinlikle önem veren biri degilim ama bu yaptıgını benim ona verdigim degeri demekki o bana vermiyormuş diyee yorumladım ister istemez, sizce yanlış mı düşünüyorum :27:

Bu insanlar ne kadar da degisken bence ayip etmis tavrı ni koy canim

ahahahaaa :)
okuzün kendisi iyiymiş:)
al bizden de o kadar..
ben de zeytinyağlıları çok severim özellikle yeşil fasülye, ıspanak ama nerdeeeeeee...onlar yemekten sayılmaz:)

haaa bu arada ben de biraz protein ağırlıklı beslensem iyi olacak aslında...
hani zayıflama açısından...

Evet protein alınmadığı zmn kilo veremiyorsun. Özellikle yumurta kasar peyniri beyaz peynir mutlaka sabah ogunlerinde tüketmeye çalış cnm birde ceviz cok onemli :)

yaaa bi de ben kendimi hiç olmadığı kadar çirkin hissediyorum...
acaip özgüvenim gitti...
gerçi son birkaç gündür biraz kendime bakmaya başladım ama, nasıl eski güvenim kendime gelecek bilmiyorum...
hani sizi bebek falan meşgul ediyordur en azından onlarla ilgilendiğiniz için çok önemsemiyorsunuzdur da ben de o da olmayınca kendime taktım kafayı...
nasıl gelir bu özgüven kendine arkadaş :)))))

Cnm inanki hersey beyinde bitiyor ister istemez kilo aldik daha once zayif oldugumuz icin her giydigimiz yakışıyordu su an en başta giydiklerimizi yakistiramiyoruz kendimize gözümüz alışık degil çünkü :) e haliyle de kendini beğenmiyorsun işte. Buda özgüvenini kaybettiriyor. En başta kilo verip form tutmak sart :) ondan sonra sac bas bi sekilde degisir :) mesela benim hedefim su kalan kiloyuda verdikten sonradsac rengimi degistirmek :) biraz sabirli ol hepsi yavaş yavas olacak sende dogum yaptin sonuçta. Vucut biranda toparlayamaz ki kendini :)

Evet protein alınmadığı zmn kilo veremiyorsun. Özellikle yumurta kasar peyniri beyaz peynir mutlaka sabah ogunlerinde tüketmeye çalış cnm birde ceviz cok onemli :)

Sabahları 1 yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 2 yeşil biber, biraz maydonoz, bol domates ve 4 yarım ceviz yiyorum hergün...
Ama sonra et falan yemek aklıma gelmiyor...biraz et tüketsem iyi olacak...
bu arada hala kan hapı ve elevit kullanıyorum doktorum kesme demişti 3 ay...

Cnm inanki hersey beyinde bitiyor ister istemez kilo aldik daha once zayif oldugumuz icin her giydigimiz yakışıyordu su an en başta giydiklerimizi yakistiramiyoruz kendimize gözümüz alışık degil çünkü :) e haliyle de kendini beğenmiyorsun işte. Buda özgüvenini kaybettiriyor. En başta kilo verip form tutmak sart :) ondan sonra sac bas bi sekilde degisir :) mesela benim hedefim su kalan kiloyuda verdikten sonradsac rengimi degistirmek :) biraz sabirli ol hepsi yavaş yavas olacak sende dogum yaptin sonuçta. Vucut biranda toparlayamaz ki kendini :)

aynen öyle de şu göbek beni benden alıyor...
önde lömbür lömbür sallanan bi cisim var:8:
göbeğe hiç alışık olmadığım için kendimi acaip tuhaf hissediyorum kuzu...
neyse zamanla o da gidecek heralde..

ben iki gün önce değiştirdim saç rengimi iyi geldi bana :12:

Sabahları 1 yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 2 yeşil biber, biraz maydonoz, bol domates ve 4 yarım ceviz yiyorum hergün...
Ama sonra et falan yemek aklıma gelmiyor...biraz et tüketsem iyi olacak...
bu arada hala kan hapı ve elevit kullanıyorum doktorum kesme demişti 3 ay...

Ooo kahvaltin süper mis valla :) birde sık sık ve az az yemek lazim. Cnm kan hapi ve eleviti banada kullan demisti dr ama ben hic kullanmadim yaa :( kan hapi kabizlik yapiyo diye hamileykende kullanmamistim pek :)

aynen öyle de şu göbek beni benden alıyor...
önde lömbür lömbür sallanan bi cisim var:8:
göbeğe hiç alışık olmadığım için kendimi acaip tuhaf hissediyorum kuzu...
neyse zamanla o da gidecek heralde..

ben iki gün önce değiştirdim saç rengimi iyi geldi bana :12:

Bendede gobek var :) onun icin mekik cekmek lazım ama sezeryaniz ya cekiniyorum biraz.. 6 ay dolmadan gitmez o gobis :) bide regl olmaya baslayinca kendiliğinden gidiyor diyenlerde var ben henuz regl olmadim sen oldun mu? Ins oyledir kendiliğinden gitse ne guzel olur :D

Bendede gobek var :) onun icin mekik cekmek lazım ama sezeryaniz ya cekiniyorum biraz.. 6 ay dolmadan gitmez o gobis :) bide regl olmaya baslayinca kendiliğinden gidiyor diyenlerde var ben henuz regl olmadim sen oldun mu? Ins oyledir kendiliğinden gitse ne guzel olur :D

evet mekik falan için en az 3 ayın bitmesi lazım ki onda da yavaş yavaş yapmak lazımmış...

regl olayına gelince ben oldum canım lohusalık bittikten sonra..ben emzirmediğim için benim hormonlar biraz daha çabuk normale döndü ama göbek gitmedi maalesef...gerçi ilk adetimi 32. günde (ki bu regl mi onu da bilmiyorum) ikincisini de 64. günde oldum ama göbekte bi değişiklik olacak gibi değil :((((

evet mekik falan için en az 3 ayın bitmesi lazım ki onda da yavaş yavaş yapmak lazımmış...

regl olayına gelince ben oldum canım lohusalık bittikten sonra..ben emzirmediğim için benim hormonlar biraz daha çabuk normale döndü ama göbek gitmedi maalesef...gerçi ilk adetimi 32. günde (ki bu regl mi onu da bilmiyorum) ikincisini de 64. günde oldum ama göbekte bi değişiklik olacak gibi değil :((((

Olur olur uzulme spora gidiyosun o kdr yokmu orada spor hocasi fln :) soyle calistirsin senii eritsin o gobisi yeni bebise yer hazirlasin :) ♡

Bugün bi düğüne gittik bende ozendim kendime baya bizimkinin baya hosuna gitti aslinda bende kendime geldim

kızlar ben mayıs 23 ünde doğum yaptım haziran değilim yani ama bende araya kaynak yapabilir miyim acepp:52:

canım ben o damlayı aldım her eczanede yok sipariş üzerine ecza depolarından geliyor ben elazığdayım firmayı aradım çoook ilgililer iki kere aradılar merkezi diyarbakırmış şansıma görümcem orda ve iki günde elime geçti vee ağladığım günlere yanıyorum şimdi niye daha önce duymadım ben bu damlayı diye umarım sende faydasını görürsün

canım bu damlanın yan etkisi varmı? yani bebeğe bir zarar vermiyordur dimi gerçi sağlık ocağında broşürü var demiş diğer arkadaş ama..

Son düzenleme:
Back
X