- 10 Ekim 2012
- 2.951
- 299
- 113
kızlar ben mayıs 23 ünde doğum yaptım haziran değilim yani ama bende araya kaynak yapabilir miyim acepp![]()
Cnm burada hic farketmiyor kim olursan ol gel :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben mayıs 23 ünde doğum yaptım haziran değilim yani ama bende araya kaynak yapabilir miyim acepp![]()
Az ye sende cnm :) bol bol su icip goguslerine sicak su ile masaj yaparsan yine sutun olur aslinda. Sütü % 90 su yaparmis unutma :)
Cnm burada hic farketmiyor kim olursan ol gel :))))
Farkettim bende :) guzel soylemis ama dimiMevlana gibi konuştun valla![]()
Farkettim bende :) guzel soylemis ama dimi![]()
Saclarim da n sıkıldım
Benimde koca bi gobe gim var aslinda gitmişti ama sut icin yedikce tine oldu
Olur olur uzulme spora gidiyosun o kdr yokmu orada spor hocasi fln :) soyle calistirsin senii eritsin o gobisi yeni bebise yer hazirlasin :) ♡
Bugün bi düğüne gittik bende ozendim kendime baya bizimkinin baya hosuna gitti aslinda bende kendime geldim
Saclarim da n sıkıldım
O her bayanda olan bisey :) canimiz sıkıldıkça ilk degistirdigimiz yer saclarimiz oluyor. Bende bi sure sonra karamel tonlarini denemek istiyorum :)
yeme canım yeme sonra vermesi daha zor oluyor((
3 ay bitsin cnm hocayla çalışmaya başlıcam ben de...
zaten tüm derdim o:)))) yeni bebiş için yer hazır olsun :))))
geçen gün ben de saçımı boyattım ilk defa makyaj yaptım benimki de gözünü alamadı benden ama işte kilo olayı düzene girmeyince tam benmişim gibi gelmiyor bana...ama yine de kendimize bakalım dimi şekercim:))))
hoşgeldin cnmmmmm:)))
offff ben de öyleydim boyattım kendime geldim:))))
ben de öyle yaptım cnm:)) karamel oldu şimdiiii
Ben kizil istiyorum
ben de öyle yaptım cnm:)) karamel oldu şimdiiii
bence karameli bir dene:) eminim kızıldan daha hoş durur, ama beyaz tenliysen kızıl da çok hoş olur:)
Hadi yaaa :)) iyi gunlerde kullan o zmnbende yapicam ins ♡
Ya bide ben herseyden cok cabuk sikilabiliyorum,, kendimi gectim eve de kafayi takiyorum esyalarin yerleriyle 2 de 1 oynuyorum kendi aldigim şeyleri begenmiyorum ne bilim enterasan bi tip oldum ciktim)))
Ben kizil istiyorum
Esmerim ben hep bi kızıl merakim vardi ama okulda actigim icin cesaret edemedim simdi izne ayrilacagim icim denesem mi
Ben kizil saci epey bir kullandım :) zor bir renk ama esim kizili seviyor :) zor derken de cabuk akıyor yani surekli boyatmak gerekiyor
boyattığım gün nefret ettim kendimden ama sonra beğenmeye başladım:))))
bende de o ruh hali var ama neyse ki eve dalmadım:)))
sanırım bunların hepsi kendimize yabancılaştığımız için....