2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
zeynoom üçüncü kişilerin haberi olmaz demişsin amaa biz nooluyoruz kız siz daha geçen gün kavga etmediniz mi? adamı koltukta yatırmadın mı??? kk üyelerinin üçte biri biliyo bunu

kız siz üçüncü kişiler olarak mı görüyosunuz kendinizi
siz ailedensinizz

ben şu an ortadayım cnm bu konuda kafam karısık
o cesaret edemeyip çocuga bir çorabı bile giydiremiyor ya külliyen yalan
uğraşmak istemiyor sadece. hem kız ve erkek cocuk ayırımı yapması da hiç hoş degil
bu durumda koy sende tavrını bence yüz verme hiç :2:

hanımlar nerelerdesiniz yahuuuuu
birazdan doktora gidicez kafama takılan bikaç sey var inşllh önemli değildir de güzel haberlerle dönerizz

aynen öyle yapıyorum canım iç yüzüne bile bakmıyorum ama anlayana ama işim çok zor sabah oğlmu doktora götürdüm mecburen kızımda yanımda minübüsler falan canım çıktı

bide neye kızıyorum biliyormusun zeyno düğün yapıcam ya maddi yardımı geçtim yapılacak bir işin var mı eksiğin falan diye bilesormuyo hani erkek torunu ya yani düğüne dair hiç birşey yok hazzırlıklar bile benim üstümde aslında takıntılı bir insan değilim yaptıklarını şimdipye kadar görmezden geldim çünkü ama nedense şimdi üzülüyorum

asescim nerdesin sen çukurovada????
ben 16 senedir istanbuldayım ama annemler mersinde yaşıyorlar yani orda doğdum büyüdüm:)
Hatta İAL mezunuyum ben....

Canım adana buralıyım
Ama yazları hep Mersindeyiz yazlıkta
doğduğumuz yermış gibi severimm yani
Hemserimiyiz ki:) Bi tarafımda mut- lu bu arada
Anadolu Lisesindensin demek. .ist unv icin mi gittin, dugun sebebiyle mi..nerden nereye gitmişsin cnm ..

Son düzenleyen: Moderatör:
hadi nerelisiniz nerde yaşıyorsunuz mesleğiniz ne yazalım

Balıkesir liyim
Diyarbakır da yaşıyorum
Sınıf Öğretmeniyim

ayyyy valla akraba çıkacaz birazdan :)))
benim anne tarafım da muttan:)))
mersinde doğdum büyüdüm üniversite için geldim ve istanbulda kaldım:))
mersini çok özlüyorum öyle sık gidemiyorum ben de

hadi nerelisiniz nerde yaşıyorsunuz mesleğiniz ne yazalım

Balıkesir liyim
Diyarbakır da yaşıyorum
Sınıf Öğretmeniyim

canım ben mersinliyim
istanbulda yaşıyorum
üniversitede öğretim üyesiyim yrd. doçent olarak çalışıyorum
yarışmacı arkadaşlara da başarılar dilerimmmmmm

kaç gündür kv deydim. aşıdan sonra hastalanırız diye 5 gün kaldık. ordan hastahaneye gitmek daha kolay da...
bugün evdeyim ve bi yığın iş beni bekliyiii
ben birde günün menüsünü yazayım da kaçayım bariii

-buğday çorbası
-körili ve boool kimyonlu tavuk sote
-kuskus salatası
-tatlı olarak kavun veeee DONDURMAAA

öpüldünüüüz

maşallah oğluşuna çok yakışıklı olmuş bende bayramlık bakarken görüp beğenmiştim bunu bayram için olmaz dedi eşim mevlüt için alırız dedik giyilmiş şekilde görünce bir kez daha güzelmiş dedim :))

Sizce oyun halısı mi portatif hamak salincak mi

canım oyun halısı al istersen hamak salıncak 3-4 ay anca kullanılır bende var ama ben baştan almıştım bakıyorumda şimdi biraz daha kullanırım herhalde diyorum çocuk dönmeye başlıyınca hiç kullanılmıyor fikrin olsun

benimki de dün 2 saat uyudu gece de 12 de yattı ama bu arada uykusunda hep ağlamaklıydı ara ara ağlayacak gibi yapıp durdu.. 2 gündür burnu tıkalı ben ona bağladım bir de gazı vardı çok ondan da olabilir ama burun tıkanıklığı ne yaptıysam geçmedi doktora da soruyorum serum fizyolojik kullan aspiratörle temizle ateş yoksa önemli değil diyor iyi de geçmiyor öyle de 5 dk rahatlıyor çocuk sonra yine aynı nezle mi olduk anlamadım..

canım doktora git tabi ama bişey demiyolarki.. kolik ağlamasına benziyor netten saç kurutma makinesi sesi veya aspiratörün altına tut biraz rahatlatıyor bir de gaz damlası veriyor musun? burnu tıkalı mı? ne bileyim aklıma gelenler bunlar..

Sizce oyun halısı mi portatif hamak salincak mi

ne amaçla kullanacaksın canım?

hiç açlıktan olduğunu sanmam ben ilk zamanla çok ağlaması olduğunda avutamayınca mama verdim birkaçkere acaba süt mü az geldi diye ama o da avutmadı boşuna mama aldığıyla kaldı yani süte bağlama bence gazı olduğunda ve uykusu geldiğinde de aranıyor bebişler eğer aylık kilo alımı normalse neden sütün az olsun ki?

ben de bişey eksik diyorum yemek yemem lazımmış, menüyü görünce aklıma geldiii
ellerine sağlık canım:))))

bu arada zeynooo hala iddiadayım ona göre gerçi kilo veremiyorum ama olsun ben az yiyim de

Oglumun kulagindan yine koyu yesil akinti gelmis kostur kostur cocuk doktoruna gittim hala tatilde 1,5 ay tatilmi olurmus neyse arabayla hastaneye gideyim diye eve döndüm arabanin anahtari yok 10 dakikalik mesafe işe yürüyerek gidip geldigi halde anahtari da yanin da götürmüs akilli kocam be adam madem arabaya ihtiyacin yok ne diye anahtari tasiyorsun cebinde hadi taksi cagirayim cüzdanim nerde gecen gün annemlere gitmistim orda unutmusum parada yok tren desek yine bilet alacak para yok güne bukadar talihsizlikle basladik bukadar aksilik olurmu ardi ardina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…