2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım benim kızımda çok fazla uyku problemi vardı o yüzden doktor önerisiyle aldım çayı.hergün vermiyorum çok zor durumda kaldığımda veriyorum.bitkisel ama yinede içim çok rahat değil.kızım gündüzleri genelde hiç uyumuyordu.bir ara gecede sapıttı.bende sinir hastası olmak üzereydim o yüzden aldım çayı.
canım benim kızında oluyor öyle ama hergün değil.bikaç sefer hastaneye götürmeye yeltendim ya eşim engel oldu ya da kızım gitmeme ramak kala sustu falan.o anda elim ayağım titriyor benimde.onla ağladığım falan bile oluyor ama en fazla 15-20 dk sürüryor ve genelde bu hava kararmaya yakın oluyor hep aynı saatlerde.sanırım kolik nedeniyle ağlıyor.
Bu cayin yan etkisi var mi bitkisel mi ve gunduz de verebilirim miyim
yan etkisi falan yok.ilaç değil çünkü. bitki çayı bu yüzden bitkisel:)içinde rrezene papatya melisa anoson vs otları var.gece veya gündüz farketmez verebilirsin.adı gece çayı.

ya kızlar benim saçlarım acayip dökülüyor
her elimi attığımda tutam tutam geliyo
ne yapmalıyım bi öneriniz varmı maske falan
bide üst ön dişlerimin arası biraz açılmış

Benimde oyle beslenmemize daha çok dikkat etmeliyiz bence emzirdikce gidiyo vitaminler

bizimkininde ara ara ağlama krizleri var öyle içli içli ağlıyorki
ama mızmızlığından yapıyo
yüzü yere bakacak şekilde tuttummu duruyo
çıngırak falan bazen susturuyo
bide bizimki sürekli ilgi istiyo çok sosyal konuşacaksın
ilgileneceksin..
canım biraz uğraşıp bulacaksın onun sevdiği pozisyonu
önceleri ben hiç susturamıyodum hep kv susturuyordu
ama şimdi bende buldum kendimce yöntemler

bide bizimki uykudan birden çığlık çığlığa ağlayarak uyanıyor
rüyasında çölde sütünü yere döküp işkence yapıyorlar diyorum:18::18::18:
yada benim ona zorla meme verdiğimi görüp ağlıyo

Benim takimla hic alakam yok ama kocis besiktasli fanatik iki sene once bana sozde süpriz diye digiturk almış meğer kendine almis mac icin beni uyutacak uyanik

ewet ewt sen bizim esrasıın şimdi tanıdııım

Ama evlilik te olmasi gereken ztn bu. Bizde oyleyiz ne olursa olsun asla 3. Kisiye yansimaz kavga etmis olsak bile o an biri geldi diyelim aninda askimlar bitanemler havada ucusur :))))

zeynoom üçüncü kişilerin haberi olmaz demişsin amaa biz nooluyoruz kız siz daha geçen gün kavga etmediniz mi? adamı koltukta yatırmadın mı??? kk üyelerinin üçte biri biliyo bunu

Son düzenleme:
ya kızlar benim saçlarım acayip dökülüyor
her elimi attığımda tutam tutam geliyo
ne yapmalıyım bi öneriniz varmı maske falan
bide üst ön dişlerimin arası biraz açılmış
benim saçlar da felaket dökülüyor
kestirince geçer sandım ama yok aynen devam
elevit kullanıcam düzenli bakalım inşallah durur dökülmesi
yoksa kel kalacak gibiyim bu gidişle
Canim Dr a gittiniz mi belki bi yeri agriyordur
gitmiştik ama cumartesi başka bir doktora daha götürücez canım
evet ya saat 6-8 arası genelde
ay çok kötü oluyorum o öyle ağladıkça ya napıcam ben böyle
şu çaydan alsam rahatlatır mı acaba
her seferinde calpol vermek istemiyorum
ah be canım naz ağlaması farklı benim kızımın keşke nazından ağlasa
canı yandığı o kadar belli ki yavrumun
gözyaşlarını gördükçe mahvoluyorum ya
sesi kesiliyor resmen nefessiz kalıyor ağlamaktan içim parçalanıyor
ne derdi var kuzumun kim bilir
doktora götürücem ama onlara göre her şey normal
üff Rabbim beterinden korusun

Evt benimki artikk gündüz nerdeyse hic uyumuyor. Aksam da 21.00 gibi yatiyor sabaha kadar. Sadece acikkinca uyaniyor 2 defa emip yatiyor

benimki daha iki ayını yeni doldurdu ama aynı tarif ettiğin gibi gündüz tuvalete zor gidiyorum valla

Kitap okumayi sever misiniz burdan beğendiğimiz kitaplari paylasalim mi ne dersiniz

sunay akın- kırdığımız oyuncaklar
sabahaddin ali- tüüm kitapları ama özellikle kürk mantolu madonna yı tavsiye ederim

ama bu aralar hep bebekler ile ilgili dergileri okuyorum :26:

Son düzenleme:
ben çocukları yatırıp gelenekadar topik boşalıyor ya amma kaynatmışsınız ha esra ve ben dışında herkez k.v seviyor benimki alt katta oturuyor sabrım sınanıyor bazen kızımın gaz sancıları tutuyor akşam saat 8 ile 10 arası ben onunla uğraşıyorum her akşam gelip niye ağlıyo ne yapçan şimdi ağlıyan çocuğa saçma sapan sohpetler anlatmaya çalışıyor ben evin içinde gezdiriyorum oda peşimde yani ayağımın altında geziniyo hiç birşey yaptığı yok ha zaten çocuğu daha ellemiş insan değil oğlumada 1 yaşına kadar çorap bile giydirmedi cesaret edemiyormuş işim olduğunda çocukları ta anneme taşıyorum bide o kızımı pek istemedi hamileliğim boyunca boyunca hep görmezden geldi doktora gidiyordum nasıl iyimi falan diye bile sormuyordu oğluma sen benim ilk göz ağrımsın biltanemsin falan diye seviyor ayrım yapıyor yani buna beni sinirlendiriyor kızıma yaklaşmasına bile tahammül edemiyorum ama bişey demiyorum yine ne yapıyım

toplu cvp verim dedim

denızkızı canım bizim işyeride tam tersi 1 yıl hergün 1 gün izne pek sıcak bakmıyor toplu kullan bi kerede cıksın aradan diyorlar,
keşke benim is yerimde öyle olsa cok ozendim sana valla
merve 02
Kız niye yazmıyorsun sen mesaj atacaktım azıcık daha yazmasaydn
Senin Tombik nasıl iyi mı
e[/QUOTE] tombisimde bende iyiyiz çok şükür swn nasıl sin cnm ervos nasıl :-D öp benim yerime minik ervosu

Cnm ya gerçekten firsat bulamıyorum ben memlekette annemlerdeyim hala burda gelen giden çok oluyo yada arkadaşlarimla dışarı cikiyoruz ve kızımla ilgilenirken buraya yazamıyorum. Ama okuyorum hep mesela 3gundur geçmişi anca bitirebildim bide geçmişi bitirmeden yazmakda istemiyorum
Cnm hiperaktif falan degil butun bebeklerin elleri ayaklari havada, ben yarım kundak yapıyorum ellerini sariyorum öyle uyutuyorum yoksa elleri sallandikca uyumuyo sende uyuturken ince biseyle kollarını sar ozaman çok dsha iyi uyur. Cnm kizina col geçmiş olsun baya cani yanmış iğneler den hele o igneyi yaptiktan sonra doğru düzgün tampon yapmayan saglik görevlisini öldüresim geldi cok sinirlendim.

Kizlar bebisi hasta olan diğer arkadaşlar hepinize gecmis olsun.
Bizde 16 ağustosta aşı olduk, yavrucugum peşi peşine yapılan o 3 aşıdan sonra agaya ağlaya cani çıktı sağlık ocağında hemen emzirdim sakinlessin diye ama bi süre icini cekti hatta uykusunda bile oicim sizladi. Neyseki Calpol verdim ve atesinde çıkmadı hiç simdi cok daha iyiyiz. Kizim bizimle konusmaya calisiyo cevap vermeye calisiyo agucuklar yapiyo içime sokasim geliyo, evlat gerçekten baldan tatliymis...

Bu arada kizlarben bir aydir memleketteyim Kocişkom istanbulda ama izin alıp gelemiyo çok özledim yaaa valla gelse hic aciyo maciyo demiycem aganigi naganigi yaniii neyse bugecelik bizden bukadar kizim uyumuşkenn bende yatm.

cnm sanada cok geçmiş olsun inşallah mastitin biran önce düzelir yok olur.

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah. Benim zilli kızım doğru düzgün uyutmadi bugece beni sık sık uyandı , emzir yatır derken sersem gibiyim. En son 7de kalktı ve 9 a kadar uyumamak için direndi şimdi uyudu umarim uyanmaz hemen çok uykum var
Kızlar taliaa dan haber yok demi acaba tatili nasıl geçti ki ve nezaman dönecek ti haberiniz var mı
Bide mehseleray dan haberiniz var mı bebeği nasıl oldu acaba iyilesebildimi ki yavrucak?

.....

Ne kadar da minikmiş.

Bebegi 3 ayligi gecenler gündüzleri ne kadar uyuyor sizinkiler? Gitgide gün icin de daha cok uyanik kalirmis 3. Aydan sonra degisim varmi hic? Biz henüz 2,5 bile olmadik ama oglumun düzenin de biraz degisiklik var merak ettim

Benim oğlum bugün tam 3 aylık oldu. 10 gün öncesine kadar gündüzleri neredeyse hiç uyumuyordu, gece uykuları güzeldi ama. 10 gündür gündüzleri de düzenli uyumaya başladı.

Akşam 8 buçukta yatıyor, 3 buçukta kalkıyor. 4 e doğru geri yatıp 7 buçukt agucuklarla kalkıyor. Karnını doyuruyor 9 a doğru geri yatıyor. 1 saat kadar uyuyor. Sonra 12-12 buçuğa kadar ayakta. Saat 1 de beraber öğle uykusuna yatıyoruz yanyana. 4 te kalkıyoruz. Saat 5 buçukta banyomuz var. 6 gibi tekrar yatıp 1 saat şekerleme yapıyor. 8 buçukta da gece uykusu. Bazen 9 a sarkıyor.

aynı durumu bizde yasıyoruz canm 6 ya dogru bi baslıyo 9a kadar ama ne aglama morarıyo resmen
sanırım koik dedikleri zıkkım bu
nedensiz aglıyo karnı tok, altı temiz, kakasını yapmış gaz cıkarmış olsada aynı
saat kurulmuş gibi aynı vakitte baslıyo
ama bu krizlerin pskolojik ve fiziksl olarak zararı yokmuş çok şükür

Son düzenleyen: Moderatör:
oğlum çokk agladıgı zamanlarda hemen dışarı çıkıyoduk sesi kesiliyodu
alışveriş merkezlerinde evde hıç uyumadıgı kadar uyuyodum
şimdiyse tam tersi arabaya bindiği an basıyo çığlığı
eve hapsolmuşşş durumdayız
birde aglama krizlerınde battaniye arasına koyup sallayınca biraz sakinleşiyo bizimki
hiç istemiyodum sallamayı ama napim kendini paralamasından iyidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…