Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo nefis gözüküyor da tarif nerde kuzum
Bu benden size gelsin
![]()
benden 5 tane olsa ne güzel olurdu
1. niran bebeğe bakardı
2. niran ev işi yemek yapardı
3. niran uyurdu
4. niran spor yapardı
5. niranda kocişe
ama her niranın yaptığından diğerleride etkilense
4. niran spor yaptığında diğerleride zayıflasa
1.si bebeği sevdiğinde diğerleride mutlu olsa
3.sü uyuduğunda hepsi uykusunu alsa
ama 5.sinin yaptığı diğerlerini etkilemesin lüzum yok![]()
Oglumu yikadim bebek yagiyla bi guzel masaj yaptım salliyorum bakalim uyuyacak mi
Oglumun kıyafetlerini ayirdim artik buyumusuz buyuk kıyafetleri ni cikarttim
Cnm cok basit tarifi
malzemeler : yarim margarin-1su bardağı un-1 su bardagi seker-1 litre süt- 2 paket vanilin
Uzeri için : petibor bisküvi- cok az findik- çikolata sosu
tarif : yarim margarini tencerede eritiyorsun sonra 1 bardak unu ekleyip karistiriyorsun 5 dakika kadar. Cok fazla pembelesmeden ocagi kisip 1 litre sutu ekleyip surekli karistiriyorsun topaklanmamasi icin. Cirpiciyla karistirinca daha kolay oluyorsonra 1 bardak sekeri ekleyi karistirmaya dvm ediyorsun yavas yavas katilasiyor. Kaynamaya baslayinca 2 paket vanilin ekleyip 2 dakika daha karistirip ocaktan aliyorsun.
6-7 tane petibor bisküvi ve findigi robottan geciriyosun
bir borcama yarisini serpiyorsun.üzerine ocaktan aldigin tatliyi dokup uzerine kalan bisküvi fındık karsimini dokuyorsun sonra buzdolabinda 1-2 saat sogumasi icin bekletiyorsun dolaptan alinca dilim dilim kesip üzerine çikolata sosu dokuyorsun. Bu kadar
afiyet olsunnnnn![]()
Ellerine sağlık canımafiyet olsun
Bende fasulye almıştım, onu yarına sakladım.bugun bamya pisirdim
Bu benden size--derken bi dilimi bölüşşceğizzmiii yani
Getir kıs datlı tepsisini burayaaa..o gelmezse, biz geliriz bak
![]()
haa ha ha... süper valla, benden de lazım bir o kadar... benden bir fazlası olsun ama... 6. işe gidecek çünkü...
Ben bebişi akşam 10 gibi yıkıyorum hep, o zaman gece biraz daha rahat ediyorum, mışıl mışıl uyuyor çünkü...
Bende bebişin küçülen kıyafetlerini bir arkadaşıma verdim... o da 9 eylülde doğum yapacak... ama bazı özel kıyafetleri var onları saklıyorum... Birde ben bebişin mümkün olduğunca her kıyafetiyle resimlerini çekiyorum, hergün resimlerini, videolarını çekiyorum bebişimin, büyüyünce görsün her halini..
Ellerine sağlık canımafiyet olsun
Bende fasulye almıştım, onu yarına sakladım.bugun bamya pisirdim
Bu benden size--derken bi dilimi bölüşşceğizzmiii yani
Getir kıs datlı tepsisini burayaaa..o gelmezse, biz geliriz bak
![]()
Haftaya misafirlerim var onlara yapicam nasil olucak bakalim cikolata sosunu cok severim zaten tarif defterime de ekliyorum hem gayet pratik saol tatlim
Benim de canim bamya istiyor sürekli ama nezaman konservesine elimi uzatsam kocis alip yerine koyuyor zaten tazesi yok burda.. gecen seneye kadar hic sebze yemegi sevmeyen ben simdi kilo kilo dolmalik biber, taze fasulye, patlican aliyorum ne alametse
Aaa bende yesil fasulye yaptim
Becerikli hatunlar sizi. Benim mesaim haftaiçi başlıyor haftasonu tatildeyimBebeğe kociş bakıyor dışarı gittik gezmelere yemeğide dışarda yedik geldik. Evimide mok götürüyor ama tatildeyim yoramam kendimi hafta içi temizlerim
![]()
Haftaya misafirlerim var onlara yapicam nasil olucak bakalim cikolata sosunu cok severim zaten tarif defterime de ekliyorum hem gayet pratik saol tatlim
Benim de canim bamya istiyor sürekli ama nezaman konservesine elimi uzatsam kocis alip yerine koyuyor zaten tazesi yok burda.. gecen seneye kadar hic sebze yemegi sevmeyen ben simdi kilo kilo dolmalik biber, taze fasulye, patlican aliyorum ne alametse
asem bir tatliya geleceksen buraya ben sana tepsi tepsi yollarim sekerim sen yeter ki gelben sana daha neler yaparim neler
Ne demek cnm bisi dil
basit pratik ve çok lezzetli gönül rahatligiyla yapabilirsin misafirlerine![]()
Topikte taze fasulye çılgınlığı var desenize![]()
![]()
![]()
dün göğsümdeki mastit antibiotik biter bitmez tekrardan alevlendi.allahım sezeryandan çıktıktan sonra bile bu kadar ağrı yaşamamıştım.göğüs hassas bölge olunca fena oluyor.eşim kalk gidelim acile dedi.3 tane devlet hastanesi gezdik koca istanbulda birinde genel cerrahi yokmuş.diğer ikiside mastit sadece hafta içi polikliniklerde bakılıyor şuanda bakamayız diye yolladı beni:)çok çaresizim.1 aydır geçmek bilemdi.hadi acıyı geçtim sütüm oldukça iyiydi bu illet yüzünden birinden nerdeyse hiç süt gelmiyor.sağdığumda 20 cc zar zor çıkıyor.diğeride 50 cc olmuyor bile.kızım hep aç.huysuz o yüzden.bende çaresiz mama takviyesine başladım.içim yanıyor.kızımı sütten kesmek zorunda kalıcam diye.daha 2 aylık olucaz 3 gün sonra.
Tamam cnm Sağol bende öyle yapıyorum sık sıkgeçmiş olsun canım bol sıvı mantığı ile sık emzir bi de ateşini sık sık ölç.Aspiratörü ben uzun zamandır kullanıyorum bi alışsan çok rahat edersiniz hadi karart gözünü dene bi daha![]()
cnm çok geçmiş olsun valla nedir senin bu mastitten çektiğin :-( cnm sağmaya çalış ama çok da aciyodur demi :26: inşallah gecer ve sütün de artar cnm üzme kendini.dün göğsümdeki mastit antibiotik biter bitmez tekrardan alevlendi.allahım sezeryandan çıktıktan sonra bile bu kadar ağrı yaşamamıştım.göğüs hassas bölge olunca fena oluyor.eşim kalk gidelim acile dedi.3 tane devlet hastanesi gezdik koca istanbulda birinde genel cerrahi yokmuş.diğer ikiside mastit sadece hafta içi polikliniklerde bakılıyor şuanda bakamayız diye yolladı beni:)çok çaresizim.1 aydır geçmek bilemdi.hadi acıyı geçtim sütüm oldukça iyiydi bu illet yüzünden birinden nerdeyse hiç süt gelmiyor.sağdığumda 20 cc zar zor çıkıyor.diğeride 50 cc olmuyor bile.kızım hep aç.huysuz o yüzden.bende çaresiz mama takviyesine başladım.içim yanıyor.kızımı sütten kesmek zorunda kalıcam diye.daha 2 aylık olucaz 3 gün sonra.
Cnm ben mutfak dolabında saklıyorum.buzdolabina koymustum nemlendi o yüzden çıkardım bidaha da koymadim. Mamanin ömrü 4 hafta diye biliyorum ben.kızlar mamalarınızı nerde saklıyorsunuz. evdeki kutu bitince daha almıcam diyordum ama yok mamasız olmuyor. karnı tam doymuyor benim sütümle. doyurucu değil sütüm. kaç gündür az mama veriyorum çocuk gene eskisi gibi huzursuz. gene devam etcem mamaya.
mamanın üstünde buzdolabında saklamayın diyor ama benim ev çok sıcak. 2 haftadır yeşil kakası vardı oğlumun. belkide mamadan oluyor diye düşünüyorum.
buzdolabında saklasam ne olur ? siz nerde saklıyorsunuz. en fazla 3 hafta kullanılıyor dimi?