ay ben duygusala sardım haziran anneleri paylaşım alanının ilk sayfalarını okuyorum
ben kkyı geç keşfettim
sonrada koçiş kıskançlıktan girmemi istemeyince sessiz takipçi oldum
çatlıyodum yazmadığım için
şimdide bi bakiyom neler yaşanmış
ay ben duygusala sardım haziran anneleri paylaşım alanının ilk sayfalarını okuyorum
ben kkyı geç keşfettim
sonrada koçiş kıskançlıktan girmemi istemeyince sessiz takipçi oldum
çatlıyodum yazmadığım için
şimdide bi bakiyom neler yaşanmış
sizlerin bebek şekerlerinize el becerilerinize özenip bi sürü kudela falan aldım
bende bi ara niyetlenip en baştan okucam demiştim ama en başlar bana çok yabancı geldi. o zaman ben yoktum. hamileliğin başında sürekl uyuyordum pek yazamıyordum.
canım ben alıştımda o bana alıştımı şüpheliyim
şimdi gülücükler veriyo aguluyo daha bi zevk alıyo insan
ama önceki rahatlığımı özlüyormuyum ne
senin oğluşunla aran nasıl
canım ben alıştımda o bana alıştımı şüpheliyim
şimdi gülücükler veriyo aguluyo daha bi zevk alıyo insan
ama önceki rahatlığımı özlüyormuyum ne
senin oğluşunla aran nasıl
ben önceki rahatlığımı hatırlayamıyorum bile :) sanki hep böyle ayağım bağlıymış gibi hissediyorum. hep çocuk varmış da ben bi yere gitmekte hayat boyu zorlanmısım gibi
ben önceki rahatlığımı hatırlayamıyorum bile :) sanki hep böyle ayağım bağlıymış gibi hissediyorum. hep çocuk varmış da ben bi yere gitmekte hayat boyu zorlanmısım gibi
ben de ne yalan söyliyim uzun uzun tembellik yaptığım günleri özlüyorum biraz :26:
ama sonra oğlumun bi gülücüğü bi bakışı yada kucağıma aldığımda boynumu emmeye başlaması beni benden alıyooo
bende o eski halimi unutuveriyorum hemencik
ben de ne yalan söyliyim uzun uzun tembellik yaptığım günleri özlüyorum biraz :26:
ama sonra oğlumun bi gülücüğü bi bakışı yada kucağıma aldığımda boynumu emmeye başlaması beni benden alıyooo
benim zor geçti dilim yandı baya. hem maddi sıkıntı, hem doğumun verdiği fiziki sıkıntılar , manevi sıkıntılar, yalnızlık, çocuğun huysuzluğu falan filan 5 yıldan önce planlı olarak düşünmem gibime geliyor. 5 yıl sonrada yaşlandım diye vazgeçerim :)