neyse ben gideyim artık. uykusuzluktan başım dönüyor artık. bebek iyi hoşta onlarda doğar doğmaz bizim gbi beslense uyusa ya üç öğün yesin benim yediklerimden yesin. akşam 10 yatsın sabah 10 da kalksın
anneme diyorum ne zaman kesintisiz uyuyacğım diye. büyüse bile tam uyuyamazsın dedi anca beş yıl sonra falan dedi
gerçi baya alıştım uykusuzluğa. 10 saatten az uyuyunca uykusuz kalan ben şimdi bölük pörçük bi kaç saatle idare ediyorum.
tamam sen ara vermeden yap çocuğu :) bende ilerde işi bırakacak maddi kıvamda olursam 2. yi yapmak istiyorum. yada en azından 1 yıl ücretsiz izin alabilecek kıvamda olmalıyım. oğlum 3 aylıkken işe döncem. çok zorrr
neyse ben gideyim artık. uykusuzluktan başım dönüyor artık. bebek iyi hoşta onlarda doğar doğmaz bizim gbi beslense uyusa ya üç öğün yesin benim yediklerimden yesin. akşam 10 yatsın sabah 10 da kalksın
anneme diyorum ne zaman kesintisiz uyuyacğım diye. büyüse bile tam uyuyamazsın dedi anca beş yıl sonra falan dedi
gerçi baya alıştım uykusuzluğa. 10 saatten az uyuyunca uykusuz kalan ben şimdi bölük pörçük bi kaç saatle idare ediyorum.
tamam sen ara vermeden yap çocuğu :) bende ilerde işi bırakacak maddi kıvamda olursam 2. yi yapmak istiyorum. yada en azından 1 yıl ücretsiz izin alabilecek kıvamda olmalıyım. oğlum 3 aylıkken işe döncem. çok zorrr
canım Allah yardımcın olsun
okadar erken işe başlaman kötü olmuş
ama güçlü kadınsın onunda üstesinden gelirsin
kuzunda inş. iyi bakılır sen yokken yanında
Merhaba bayanlar,
Cıldırmak üzereyim. Bebeğim uyumuyorrrr. Gün boyunca hic uyumadı. Gazı vardır dedim sabırla ilgilendim çıkardı. Kakası vardır dedim onu da yaptı iki defa hemde. Karnı açtır dedim mama da verdm. Tık yok. Ağlamıyor ama huzursuz. Ağrısı var gibi de durmuyor. Neden uyumuyor ki
Merhaba bayanlar,
Cıldırmak üzereyim. Bebeğim uyumuyorrrr. Gün boyunca hic uyumadı. Gazı vardır dedim sabırla ilgilendim çıkardı. Kakası vardır dedim onu da yaptı iki defa hemde. Karnı açtır dedim mama da verdm. Tık yok. Ağlamıyor ama huzursuz. Ağrısı var gibi de durmuyor. Neden uyumuyor ki
Herkese güzel keyifli ve sağlıklı bir gün diliyorum... ben az sonra işe gideceğim, dün başladım işe... çalışmak gayet iyi ama şu uykusuzluk olmasa... bebeğim dün bütün gün hiç uyumadı, gece uyur ne güzel dedim ama gece iki saatte bir uyandı... sabahta 6'tan sonra hiç uyumadı... şimdi ben gideceğim yaa artık uyudu, bu çocuğun garazi bana...
Merhaba bayanlar,
canım hoşgeldin uyumayan bebekler kulübüne
bizimkide genelde uyumuyor gündüzleri, gece uyuyor ama
dün bizi şaşırttı bütün gün ve gece uyudu
sosyalleşmeye çalışıyor keratalar
Birileri çocuğun bakımında seni destekler, yardımcı olursa;hepsi olur cnm
yeniden sınava girmeyi neden istemiştin?
Cocuklar arası pek yas farkı olmadan 3 tane çocuk:) cesaretli gördüm seni nirann
Bende 3.yu düşünüyorum..ama ara olsun biraz.. Böyle sindire sindire yol alayım ben, ki tıkanmayayım
Birileri çocuğun bakımında seni destekler, yardımcı olursa;hepsi olur cnm
yeniden sınava girmeyi neden istemiştin?
Cocuklar arası pek yas farkı olmadan 3 tane çocuk:) cesaretli gördüm seni nirann
Bende 3.yu düşünüyorum..ama ara olsun biraz.. Böyle sindire sindire yol alayım ben, ki tıkanmayayım
ya canım şuan ailelerden farklı şehirde oturduğumuz için desteklenme ancak bir kaç ay olur
bakma şimdi böyle söylüyorum
kv gidipte kızımla tek başıma kaldığımda muhtemelen fikrim değişecek
eğitim biyoloji okudum canım onca sene emek verdim
ama ben bitirince bölüm kapanmaya başladı
açıkta kaldım bari farklı bi bölüm okuyup bir yerlere yerleşeyim diyorum
bide öğrencilik güzel yawf
ya canım şuan ailelerden farklı şehirde oturduğumuz için desteklenme ancak bir kaç ay olur
bakma şimdi böyle söylüyorum
kv gidipte kızımla tek başıma kaldığımda muhtemelen fikrim değişecek
eğitim biyoloji okudum canım onca sene emek verdim
ama ben bitirince bölüm kapanmaya başladı
açıkta kaldım bari farklı bi bölüm okuyup bir yerlere yerleşeyim diyorum
bide öğrencilik güzel yawf
Cok haklısın. . Bölümlerin kapanmaya başlaması fena oldu
Ama yinede mat ve biyoloji çıkışlı olmak daha iyi..is alanı var
Benim arkadaslarim(biyoloji mezunu) genelde dersane yada hastanedelerde laboratuardalar..
Hastane düşünmüyormusun hic?
Öğrencilik cok guzel yaa..gelmez o günler. . o yaşta güzeldi haniii:))