2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kizlar burda havalar artik sürekli yagisli kış kapıda malum ogluma kislik alisveris yapicam sizin de fikirlerinizi alayim dedim özellikle ikinci cocuk sahibi olan tecrübeli anneler kışlık tulummu yoksa montmu daha kullanisli olur?

Diger tarafta sorucaktim yaa sanki de düzeltip sileyim baska birsey yazayim dedim oda olmadi sinir oldum sabah sabah iyimiii

canım ben eğitim olduğum için hastane olmuyo dersaneyide ben düşünmedim
şimdi onlarda kapanıyor
kpssde düşünmedim hep üniversite düşündüm
oda şimdilik olmadı
kızım biraz büyüyünce bıkkınlık olmazsa yeniden bakacam

Canım kışınız soğuk geciyorsa tulum kullanışlı olur. .bacaklarını da sıcak tutar
Ama giydirmeside pratik olsun, onada dikkat et

Canım ben yanlış anlamışım afedersin
Egitim fak.mezunuymussun.
Bende fen edb.sandım:26:
Ins unv.ye girersin, gönlüne gore olur herşey..akademik kariyer yapacaksin hı. . Kolay gelsin nirann

canım benim oğlum öyleydi primanın 3 nolu bezine geçmiştik hep nemli duruyordu kıyafeti ama aklıma ondan huysuz olabileceği gelmemişti hiç ben üşütücek bu bezle çocuk diye düşünerek başka bez aldım oğlum eski düzenine geri döndü :) meğerse bezden oda çok rahatsızmış yani anlıyacağın bıcırığı rahatsız eden bişey vardır oda sıcaktır yada soğuktur bezi rahat değildir vs vs deneye deneye bir bak istersen umarım geçer çok zor oluyor böyle olunca seni çok ii anlıyorum

Hele birde özürlü muamelesi yapıyorlar o çok zoruma gidiyor zeynom aman kimseye gösterme cocuğun ayağını kat kat çorap giydir tutumunu giydir diyorlar utanilacak ne var ki bir gün onada patlayacağım
Merve çok geçmiş olsun bebeğine canım...
Gerçekten çok sabırlı insanmışsın o ne biçim laflar yahuuu, tepemin tasını attrırıyorlar burdan

yok canım ben lisansı bitirdim yetnmedi doktoramı yaptım
ama yerleşemedim
işim adama baktığı içn olmadı

erva biraz büyüsün tekrar üniversitelere başvuruda bulunucam
hatta yeniden sınava girmeyi düşünüyom,çocukla nasıl olacaksa

canım o kadar doktora falan yaptıysan yazık olmasın emeğine derim, zor bişeydir çünkü doktorayı bitirmek
ama üniversitelerin hali de içler acısı bu dönemde..kadro yok olan kadrolar tutuluyor...benim çok arkadaşım doktoradan sonra atıldı (( çocukla nasıl olacak falan deme doktorayı bitirdiysen tamamdır gerisi çorap söküğü gibi gelir..hatta akademisyenlik bir çok mesleğe göre daha rahat anne olmak açısından:))saatini kendin ayarlarsın çok önemli işlerin yoksa...bak ben eğer bebeğim olsaydı beni ocak ayına kadar idare edeceklerdi..7 ay falan yapıyor hangi meslekte olur bu rahatlık...

Çooook canım sıkılıyorrr nerdesiniz hatunlar

öfff benim de öyle loverlover yaaa...sırf evde kalmamak için okula geliyorum onda da bişey yaptığım yok
evde durunca afakanlar basıyor:44:

Hııı..tamamm
Bişey olmasın amann
Yapacak işin yoksa, bebisle öğlen uykusuna yatın .. uykunu al biraz
,,

Keşke o dediğin mümkün olsa bana hayal gibi geliyor öğlen uykusu. Ben uyurumda benimki uyumaz en fazla 30 dk

Bende akademisyenim evet rahat kısımları war ama doktora bittikten sonra Benim gibi tez aşamasında anne olmak tam bir delilik

nabersin denozum
zayıflama işleri nasıl gidiyooo
yawf benim dr sporu yasakladı bana sen de sezaryen diil misin nasıl spor yapıyorsun :26:

hem ben biraz ani hareket etsem dikiş yerim acayip yanıyor. ne zaman geçecek bu acıııı

evet orasına kesinlikle katılıyorum zaten benim de bu yaşıma kadar bekleme sebebim oydu ((yok doktora bitsin yok üstüne bi de post doc. yapayım falan bi de bakmışşsın yıllar geçmiş...herşey zamanında güzel..evet zor bişey aynı anda ikisinin de olması ama en azından mis gibi minnoşunla berabersin doktora başladıktan sonra öyle yada böyle biter merak etme, ama yaşı geriye alamıyorsun maalesef

Ucon ve Denizkizi cok gecmis olsun. Allah sifa versin.

canım sen bilirsin ama 0-2 yaş arasında tv izletmek iyi değil aslında.
Ben de ayni dusuncedeyim.Ben Tv ye bakarsa hemen baska tarafa ceviriyorum dikkatini

Bebegim her sehir disi donusu burnumdan getiriyor. Hava degisiminden galiba asiri huysuz oluyor. Dun cok kotuydu. Hic susmadan tum gun agladi. Toplamda yarim saat anca uyudu koca gun. Sinirlerim bosaldi benim de Meme bile emmedi, dolapta duran sutumu cikarip biberonla verdim Sabah 7 de baslayan cigliklar aksam 7 gibi son buldu ve yorgunluktan sizdi kaldi. Ben de mahalleye reklam oldu, oyle cigliklar atti ki

Yakinda oglumu sunnet ettirecegim insallah. Rotavirus asimizi da yaptirmadik onu da yaptirmak lazim bir an once. Ben ek gidaya cabucak gecilmesini dogru bulmuyorum. Ama etrafimdakiler ornekler vererek 6 ayin gec oldugunu, bebegin ek gidayi reddedecegini, 4 aydan sonra alistirmamin en iyisi oldugunu soyluyor. Bilemedim ne yapacagimi.

Ben de aktif bebeke gectim ama cok memnun degilim. Pisik oldu bebegim. Hemen sisiyor bez iki saatte bir degistiriyorum bazen, benim bebek cok cis yapiyor bu aralar. Bi de bebegim rahatsiz galiba, altinda cok dursun istemiyor. Bundan oncekini 3 saatte bir degistiriyordum sorun yoktu. Doktor tavsiye etti de prima aldim yoksa molfix kullanacaktim

iyiyim seyzenim, sen nasılsın
kilo çok yavaş veriyorum tatlım ama görüntüde incelme var..spor olarak ben sadece yürüyüş bi de bisiklet yapıyorum canım...bi de arada havuza giriyorum...bunlar rahatsız etmiyor ama hareketlere 3 ay bitsin ondan sonra geçmeyi düşünüyorum..bi kontrole gideyim dikişler ne alemde doktorda izin verirse yavaştan karın hareketlerine falan da başlarım...malum benim biran önce zayıflayıp hazırlıklara geçmem lazım bi de canım emzirdiğin için çok spor yapmak da pek iyi değil diyorum ben, sporda salgılanan laktik asitin süte geçme ihtimali var, o yüzden ilk 6 ay ağırdan alman lazım heralde...

kızlarrr cuma günü ameliyat oluyorum dua edin bana kolay geçsin bebeğimin en kısa zamanda bakımlarını yapabilimmm

iyiym bende saol canım.
yaa ben bu laktik asit olayını hiç bilmiyorduum cahillik işte
aslında bana da yürüyüş yapabilirsin dedi de dr um ama ben sadece evin içinde 5 m koşusu yapıyorum bol bol
bebiş için 3 ay beklemen yetiyor di mi

Hocamla çalışmak için yurtdışına gitmem gerekiyor nasıl yapacağım bilmiyorum. Küçücük daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…