- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
Cok haklısın. . Bölümlerin kapanmaya başlaması fena oldu
Ama yinede mat ve biyoloji çıkışlı olmak daha iyi..is alanı var
Benim arkadaslarim(biyoloji mezunu) genelde dersane yada hastanedelerde laboratuardalar..
Hastane düşünmüyormusun hic?
Öğrencilik cok guzel yaa..gelmez o günler. .o yaşta güzeldi haniii:))
Kizlar burda havalar artik sürekli yagisli kış kapıda malum ogluma kislik alisveris yapicam sizin de fikirlerinizi alayim dedim özellikle ikinci cocuk sahibi olan tecrübeli anneler kışlık tulummu yoksa montmu daha kullanisli olur?
canım ben eğitim olduğum için hastane olmuyo dersaneyide ben düşünmedim
şimdi onlarda kapanıyor
kpssde düşünmedim hep üniversite düşündüm
oda şimdilik olmadı
kızım biraz büyüyünce bıkkınlık olmazsa yeniden bakacam
Merhaba bayanlar,
Cıldırmak üzereyim. Bebeğim uyumuyorrrr. Gün boyunca hic uyumadı. Gazı vardır dedim sabırla ilgilendim çıkardı. Kakası vardır dedim onu da yaptı iki defa hemde. Karnı açtır dedim mama da verdm. Tık yok. Ağlamıyor ama huzursuz. Ağrısı var gibi de durmuyor. Neden uyumuyor ki
Hayırdır canım bisey mi oldu
Hayırdır cnm..?
Bişey olmadı canlar
Gece hiç uyuyamadım 12 de uyudum 2 buçukta kalkmak zorunda kaldım. Malum sebeptenDahada uyuyamadım.
Sohbet edecek arkadaş arıyordum
Merve çok geçmiş olsun bebeğine canım...Hele birde özürlü muamelesi yapıyorlar o çok zoruma gidiyor zeynom aman kimseye gösterme cocuğun ayağını kat kat çorap giydir tutumunu giydir diyorlar utanilacak ne var ki bir gün onada patlayacağım
yok canım ben lisansı bitirdim yetnmedi doktoramı yaptım
ama yerleşemedim
işim adama baktığı içn olmadı
erva biraz büyüsün tekrar üniversitelere başvuruda bulunucam
hatta yeniden sınava girmeyi düşünüyom,çocukla nasıl olacaksa
Çooook canım sıkılıyorrr nerdesiniz hatunlar
,,Hııı..tamamm
Bişey olmasın amann
Yapacak işin yoksa, bebisle öğlen uykusuna yatın .. uykunu al biraz
canım o kadar doktora falan yaptıysan yazık olmasın emeğine derim, zor bişeydir çünkü doktorayı bitirmek
ama üniversitelerin hali de içler acısı bu dönemde..kadro yok olan kadrolar tutuluyor...benim çok arkadaşım doktoradan sonra atıldı(( çocukla nasıl olacak falan deme doktorayı bitirdiysen tamamdır gerisi çorap söküğü gibi gelir..hatta akademisyenlik bir çok mesleğe göre daha rahat anne olmak açısından:))saatini kendin ayarlarsın çok önemli işlerin yoksa...bak ben eğer bebeğim olsaydı beni ocak ayına kadar idare edeceklerdi..7 ay falan yapıyor hangi meslekte olur bu rahatlık...:44:
,,
Keşke o dediğin mümkün olsa bana hayal gibi geliyor öğlen uykusu.Ben uyurumda benimki uyumaz en fazla 30 dk
Bende akademisyenim evet rahat kısımları war ama doktora bittikten sonraBenim gibi tez aşamasında anne olmak tam bir delilik
Ben de ayni dusuncedeyim.Ben Tv ye bakarsa hemen baska tarafa ceviriyorum dikkatinicanım sen bilirsin ama 0-2 yaş arasında tv izletmek iyi değil aslında.
canım benim oğlum öyleydi primanın 3 nolu bezine geçmiştik hep nemli duruyordu kıyafeti ama aklıma ondan huysuz olabileceği gelmemişti hiç ben üşütücek bu bezle çocuk diye düşünerek başka bez aldım oğlum eski düzenine geri döndü :) meğerse bezden oda çok rahatsızmış yani anlıyacağın bıcırığı rahatsız eden bişey vardır oda sıcaktır yada soğuktur bezi rahat değildir vs vs deneye deneye bir bak istersen umarım geçer çok zor oluyor böyle olunca seni çok ii anlıyorum
nabersin denozum
zayıflama işleri nasıl gidiyooo
yawf benim dr sporu yasakladı banasen de sezaryen diil misin nasıl spor yapıyorsun :26:
hem ben biraz ani hareket etsem dikiş yerim acayip yanıyor. ne zaman geçecek bu acıııı
iyiyim seyzenim, sen nasılsın
kilo çok yavaş veriyorum tatlım ama görüntüde incelme var..spor olarak ben sadece yürüyüş bi de bisiklet yapıyorum canım...bi de arada havuza giriyorum...bunlar rahatsız etmiyor ama hareketlere 3 ay bitsin ondan sonra geçmeyi düşünüyorum..bi kontrole gideyim dikişler ne alemde doktorda izin verirse yavaştan karın hareketlerine falan da başlarım...malum benim biran önce zayıflayıp hazırlıklara geçmem lazımbi de canım emzirdiğin için çok spor yapmak da pek iyi değil diyorum ben, sporda salgılanan laktik asitin süte geçme ihtimali var, o yüzden ilk 6 ay ağırdan alman lazım heralde...
evet orasına kesinlikle katılıyorum zaten benim de bu yaşıma kadar bekleme sebebim oydu((yok doktora bitsin yok üstüne bi de post doc. yapayım falan bi de bakmışşsın yıllar geçmiş...herşey zamanında güzel..evet zor bişey aynı anda ikisinin de olması ama en azından mis gibi minnoşunla berabersin doktora başladıktan sonra öyle yada böyle biter merak etme, ama yaşı geriye alamıyorsun maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?