Herkese iyi faksamlar benim size sormak istedigim bisey var bebegim 2 ay 10gunluk genelde yukari bakmak istiyo tavana falan gunduzleri daha cok bakiyo benimle emerken goz temasi kurmuyo ama bazen bana bakip guluyo aguluyo kisa sureli yani 1 dakka falan bakiyo guluyo sonra kafasini ceviriyo baska noktalara bakiyo goz takibi yapiyo beni ariyo ama tam net gozlerime uzun sure bakmiyo yani benle degil etrafla ilgileniyo bugun doktor kontrlmuz vardi doktor goz reflekslerinin iyi oldugunu soledi ama sanki bunlar sorunmus gibi geliyo sizde durumlar nasil ayni seyleri yasayan varmi lutfen biseyler soyleyin icim hic rahat degil
aynen ben de senin gibi kuruntu yapıyordum aynı şeylerden dolayı, doktora sordum bunların 3 ya da 3 buçuk ay dolaylarında olacağını söyledi, şu an bebişimin 3 aylık olmasına 10 gün var hala dediğin şeyleri yapmıyor ,arada bir ( 2 -3 günde bir gülerse olay oluyor) daha bana bakmaca falan yok yani ,beliyorum ben de sabırla
He ya :) mutfağa gitmissin ya suyun gelmiş
Evet canım maalesef kayinbabam özellikle cok yüklendi ona bir şey diyemedim ama kaynanaya söyledim artık ben üvey annesi değilim onun en çok ben düşünürüm evladımı çiçek gibi bakıyorum yavruma dedim çenelerini kestiler yok sen yanlış anladın bizi dediler
Topikte ilk doğum yapan benim haftaya 4. Ayımız bitiyo ama doktorumuz 5. Ay sonuna doğru oda 1-2 çay kaşığı şeklinde elma suyu Yada şeftalinin suyunu tattırabileceğimizi asıl ek gıdanın 6. Ayda başlanacağını söyledi
Hele birde özürlü muamelesi yapıyorlar o çok zoruma gidiyor zeynom aman kimseye gösterme cocuğun ayağını kat kat çorap giydir tutumunu giydir diyorlar utanilacak ne var ki bir gün onada patlayacağım
çalışan (çalışmayan) anneler desteğinize ihtiyacım var...bugün oğluşumu bırakıp işe gittim ilk defa beş saat kadar ayrı kaldık yakın bir zamanda da 7-8 saatlik çalışma ritmine dönmem gerekecek galiba:44: işte böyle hissettim...geri dönünce kendimi çok kötü hissettim o kadar özlemişim ki uyuyana kadar izledim yetmedi resimlerine baktım bakarken gözlerim doldu. Öyle içim acıdı öyle içim acıdı ki anlatamam.. Normal mi bu kadar etkilenmek yoksa ben mi abartıyorum? Gözüm arkada kalmadı annem ve babam birlikte baktılar,işimi çok seviyorum çalışmayı da öyle, hiç sanmazdım böyle hissedeceğimi:44:
He ya :) mutfağa gitmissin ya suyun gelmiş
Evet canım maalesef kayinbabam özellikle cok yüklendi ona bir şey diyemedim ama kaynanaya söyledim artık ben üvey annesi değilim onun en çok ben düşünürüm evladımı çiçek gibi bakıyorum yavruma dedim çenelerini kestiler yok sen yanlış anladın bizi dediler
Iyi yapmissin ben olsam daha büyük tepkiler verirdim tersim kötüdür yaniii
peki esinin yaninda mi soyluyorlar bunlari o hic bisi demiyormu onlar boyle konusunca
Hele birde özürlü muamelesi yapıyorlar o çok zoruma gidiyor zeynom aman kimseye gösterme cocuğun ayağını kat kat çorap giydir tutumunu giydir diyorlar utanilacak ne var ki bir gün onada patlayacağım
Alla allaaaa terbiyesizlik yapıyorlar ama iyiceee
ne alakasi var kii kat kat giydir fln.. utanilacak ne var sonuçta sagligiyla ilgili bir durum bu.. ay merve allah sana peygamber sabri vermiş vallahii
Iyi yapmissin ben olsam daha büyük tepkiler verirdim tersim kötüdür yaniii
peki esinin yaninda mi soyluyorlar bunlari o hic bisi demiyormu onlar boyle konusunca
Yok esim bir şey demiyor orali bile olmuyor. sen söyle diyorum rahatsız olan sensin laflarından kendi ısını hallet diyor bana
Ne derdin mesela canım merak ettim :26: