2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Cnm hosgeldin :))) gel firsat buldukcaa tamam mi ♡♡

Hadi bacılar gelin eski günlerdeki gibi cene çalalım gecelere akalım

nuby doğal dokunuş ve dr. brawn

Hele de Taliaa ile ben gece 3,e kadar sohbet ederdik sonrada öğleye kadar uydurduk

Sorma burada sohbet ederken doğuruyordun neredeyse

Aynen canim ya gece 2 gibi biraz uzanim yine gelirim demistim size.
Direk doguma gittim

ee sen napiyosun esinin ailesiyle ilgili yazdiklarini okudum
gerçekten sana bakamadin cocugu mahvettin gibi seyleri direk soyleyebiliyorlar mi.

aynen ben de senin gibi kuruntu yapıyordum aynı şeylerden dolayı, doktora sordum bunların 3 ya da 3 buçuk ay dolaylarında olacağını söyledi, şu an bebişimin 3 aylık olmasına 10 gün var hala dediğin şeyleri yapmıyor ,arada bir ( 2 -3 günde bir gülerse olay oluyor) daha bana bakmaca falan yok yani ,beliyorum ben de sabırla

Aynen canim ya gece 2 gibi biraz uzanim yine gelirim demistim size.
Direk doguma gittim

ee sen napiyosun esinin ailesiyle ilgili yazdiklarini okudum
gerçekten sana bakamadin cocugu mahvettin gibi seyleri direk soyleyebiliyorlar mi.

He ya :) mutfağa gitmissin ya suyun gelmiş
Evet canım maalesef kayinbabam özellikle cok yüklendi ona bir şey diyemedim ama kaynanaya söyledim artık ben üvey annesi değilim onun en çok ben düşünürüm evladımı çiçek gibi bakıyorum yavruma dedim çenelerini kestiler yok sen yanlış anladın bizi dediler

Hele de Taliaa ile ben gece 3,e kadar sohbet ederdik sonrada öğleye kadar uydurduk

Ama izne cikinca bende gececiler olarak size eslik etmeye başlamıştım
valla taliada donemedi gitti. Yoklugu cok belli oluyor ozledim keratayi

benim doktorum 4. ayın sonunda yoğurda başlayacağımızı söyledi , sabırsızlıkla bekliyorum o günü , gazı azalır diye

Hele birde özürlü muamelesi yapıyorlar o çok zoruma gidiyor zeynom aman kimseye gösterme cocuğun ayağını kat kat çorap giydir tutumunu giydir diyorlar utanilacak ne var ki bir gün onada patlayacağım

çalışan (çalışmayan) anneler desteğinize ihtiyacım var...bugün oğluşumu bırakıp işe gittim ilk defa beş saat kadar ayrı kaldık yakın bir zamanda da 7-8 saatlik çalışma ritmine dönmem gerekecek galiba:44: işte böyle hissettim...geri dönünce kendimi çok kötü hissettim o kadar özlemişim ki uyuyana kadar izledim yetmedi resimlerine baktım bakarken gözlerim doldu. Öyle içim acıdı öyle içim acıdı ki anlatamam.. Normal mi bu kadar etkilenmek yoksa ben mi abartıyorum? Gözüm arkada kalmadı annem ve babam birlikte baktılar,işimi çok seviyorum çalışmayı da öyle, hiç sanmazdım böyle hissedeceğimi:44:

Son düzenleme:

Iyi yapmissin ben olsam daha büyük tepkiler verirdim tersim kötüdür yaniii
peki esinin yaninda mi soyluyorlar bunlari o hic bisi demiyormu onlar boyle konusunca

Ama izne cikinca bende gececiler olarak size eslik etmeye başlamıştım
valla taliada donemedi gitti. Yoklugu cok belli oluyor ozledim keratayi

Evet evet herkes soz verdi izne çıkınca bizde sizle takilacagiz geceleri diye saat 11 oluna herkes nakavt oluyordu birtek senle Dilca dayanmıştı

Hic sorma bende cok özledim keratayi Eylül'ün bası gibi gelir herhalde

Hele birde özürlü muamelesi yapıyorlar o çok zoruma gidiyor zeynom aman kimseye gösterme cocuğun ayağını kat kat çorap giydir tutumunu giydir diyorlar utanilacak ne var ki bir gün onada patlayacağım

Alla allaaaa terbiyesizlik yapıyorlar ama iyiceee
ne alakasi var kii kat kat giydir fln.. utanilacak ne var sonuçta sagligiyla ilgili bir durum bu.. ay merve allah sana peygamber sabri vermiş vallahii

Son düzenleme:
Iyi yapmissin ben olsam daha büyük tepkiler verirdim tersim kötüdür yaniii
peki esinin yaninda mi soyluyorlar bunlari o hic bisi demiyormu onlar boyle konusunca

Yok esim bir şey demiyor orali bile olmuyor. sen söyle diyorum rahatsız olan sensin laflarından kendi ısını hallet diyor bana
Ne derdin mesela canım merak ettim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…