2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
anammmmmmmmmmmm, burda neler oluyormuş... ohhhh ohhh zeyno akıl etmiş ne iyi etmiş.

yaşım 32 doğum tarihim 1 haziran yani burcum ikizler. kızımın da doğum tarihi 1 haziran

çok tembelim ben. ama öyle böyle değil. sadece kızımla ilgileniyorum onun dışında hiçbişey yapmıyorum. tüm gün evde olucam ne güzel şunu yaparım bunu yaparım diyordum yok anacım hiçbişey yapmıyorum. bugün temizlik yapayım dedim. ama eşimi bekliyorum. o gelsin öyle. temizlik dediğim de süpür sil toz al o kadar yani. ay öyle köşe koltukta duruyorum resmen ya...

28 aslan

sıkılmayın hanımlar sıkılmayın. benim gibi yapın. 3 saatlik yolu tek başına o toplu taşıma aracından bu toplu taşıma aracına binerek belinizi ağrıtarak çocuğu perişan ederek geçirin. hiç sıkılmazsınız

power kurabiyelerinle buluşabiliriz

her dışarı çıktığımda bi daha asla diyorum gerçi ama

:) estağfurullah canım ben de bilmiyordum bir arkadaşım söyledi o da mayısta doğum yaptı doktoru söylemiş ona:)))
ama yürüyüşte çok hareketli olmadığın için öyle birşey olmaz sanırım:))) ama en güzeli evde 5 m koşusu bebekle uğraşmak bence daha fazla kalori harcatıyordur eminim

bebiş için doktorum 6 ay dedi bana, benim de kilo verip kendimi bulmam heralde anca o zaman olur :))çünkü geçen sefer yurtdışından dönüşte hamile kalmıştım ve orda düzensiz beslenmekten 5-6 kilo fazlayla hamile kaldım bi de hamile kalır kalmaz sigarayı bıraktığım için ilk 3 ayda 6 kilo amıştım...şimdi öyle olsun istemiyorum:))))

Ben 1 ayda 5 kilo almıştım

doktorumuz eğer 4. ayda sadece anne sütü veriyorsan ek gıdaya geçme dedi. ama anne sütü yetmiyo mamada veriyorsan o zaman meyvesuyu ve yoğurtla başlamalısın dedi. 6.aydan sonra kesinlikle başlamalısın çünkü enerji olarak anne sütü bebeğe yetmez dedi. ek gıdaya geçince konnuşuruz neler vermen gerektiğini dedi

canım sen sadece anne sütü veriyosun bildiğim kadarıyla bizim doktor sadece anne sütü ile besleniyorsa 6. aydan sonra ek gıdaya başlayın dedi. ama ben 4. aydan sonra enazından yaz meyveleri zamanı geçmeden günde 1 yemek kaşığı taze meyve suyu vermeyi düşünüyorum
canım ben nuk dan memnun kaldım hiç sıkıntı çekmeden aldı normal silikon uç kullandım

kızlarrr cuma günü ameliyat oluyorum dua edin bana kolay geçsin bebeğimin en kısa zamanda bakımlarını yapabilimmm

geçmiş olsun canım hayırdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…