2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canm dunden vardi yemegim ama yanina pilav yada makarna olmazsa doymuyo benm koca 110 Kiloda kendisi birazcik duskun yemege

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ya ben bitireli 1 yılı geçti yrd. doç için başvurduğum yerler adamını al gel dedi resmen bendede adam yok..öğr gör.için başvurduğum yerlerde 1. sırada 2. sırada olduğum yerler vardı fen fakültesi olmadığım için başvurum reddedildi..ee haliyle insan artık pes ediyor

,,

Bende akademisyenim evet rahat kısımları war ama doktora bittikten sonra Benim gibi tez aşamasında anne olmak tam bir delilik
ay canım allah yardımcın olsun denozun altta dediği gibi bende çocukla çok zorlanacağım için okulun bitmesini bekledim..çocuk yokken yetişemiyordum valla..o tez var ya o tez ahh ah

post doktorayı bende düşünmüştüm hatta sağlıkta yüksek lisans yapmayı (direk doktora yaptım çünkü) ama eşim bırakmadı yinemi aynı sıkıntıları yaşayacağız dedi
şimdide oturmuş onun teziyle uğraşıyorum oysaki

Canm dunden vardi yemegim ama yanina pilav yada makarna olmazsa doymuyo benm koca 110. Kiloda kendisi birazcik duskun yemege

bende yemek yapmaya yapmaya 80 küsür kilodaki adamı 69 kiloya indirdim

lover sende başak burcuymuşun bi hamur işide senden bekliyorum

Benim oglum hem emiyo hemde biberonlada sut içiyor

Geçmiş olsun canim

evet yapının da çok etkisi var bende çatlak oluşmadı ama acaip selülit oldu ama neyse sporla biraz biraz azalıyor allahtan:)))
bana da doktor sezeryan kesiği için "DermatixSi" diye bir krem verdi...sürüyorum gerçi ama o izi de çok takmıyorum..çatlaklar için ne krem verdi sana????

evet cnm anne sütüyle besleniyor benim kii.
15 eylülde 4. ay bitip 5. ayından gün alıcaz kontrolü var yani ozaman konusim doktorumuzla.

evet canım dedim ya üniv.lerde artık çok kötü halde...adamını alıp gelen kadroyu alıyor maalesef yayına falan bakan yok artık...ama yine de pes etme derim ben...o kadar emek sonuçta
Tez biterse böyle olacam
biter mi ki :44:

biter biter, merak etme çocukla da biter

bitiyo canım ya evet öle oluyon ama bitiyo
fekat bi tek benim şu koçişinki bitmedi
ben çıkayım kv koçişin teziyle uğraşıyom sanıyo yine
yakalanacam kötü olacak valla

ayy canım sen bi de kocanın teziyle mi uğraşıyorsun helal olsun valla sana:)))
çift doktora

kızlarrr cuma günü ameliyat oluyorum dua edin bana kolay geçsin bebeğimin en kısa zamanda bakımlarını yapabilimmm

coook gecmiş olsun hanımlar biran once atlatırsınız inşşlhh ((((

contractubex verdi ama nette baktım çatlakla ilgisi yok. ameliyat kesiklerine iyi geliyormuş. Ben sezeryan dikişine sürmüyorum bile nasıl olsa ikinci defa kesilecek orası

Son düzenleme:
hadi hanımlar yaşımızı burcumuzu yazallııım

31, yengeç

Bende 26 kovayim

yaşım 28 burcumda koç
çoook sıkıldımmm çookk

bende yaş 27,5 burcum akrep

bizim köyde şöyle bi laf var :
canı sıkılanan canı koca istermiş

cnm sende hoşgeldin ne güzel anneli kızlı aynı gün dogum gününüz

bende de selülit oluştu bol bol
çok sinir bozucu sporda yapamıyorum malesef
hele bu sene ki şort modası beni deli ediyoooooo
bronz bronz bacaklarla kısacık sortları giymiyolar mı
öyle bakakalıyorum ve sinir oluyorum
bu sene evde bile paçalı don paklar benii

Son düzenleyen: Moderatör:

hani biz işyerinde dogum yapan kız var ya, hani işden atılan ona bebek görmeye gittigimde göstermişti o da çok fena çatlamış
heryeri hemde beli karnı basenleriii.. oda baya krem falan kullanmıştı.

üzülme zamanla görüntü olarak su andaki gibi olmuyormuş...

ben hiç krem kullanmadım krem duş jeli gibi maddelere vücudum tepki veriyor..
genetik olarak anneme çekmişim hiç çatlamadım

evet cnım
annemi bıraktım ama kadın ne ağladı arkamızdan ya
oğlumun çarşafını yıkamamış kokusu sinmiş onu kokluyormuş öyle. kolay değil 50 gün de alıştı torununa çok zor oldu onun için
kızına geçmiş olsun canım
şu anda kucağımda oğlum var tek elle yazıyorum
beni rüyanda görmüşsün doğum yaptığımı felan,bana bunlar yazdığın saatlerde ben doğuma giriyordum
senin kalbinin çok temiz olduğunu söylemiştim mesajına karşılık olarak
umarım herşey güzel gönlüne göre olur

Çok kıskandım seni. Günde 3 kez o kremi sürüyorum liearac ampülleri varmış onları alacağım birde acnelyse diye soydurucu etkisi olan bir krem birde onu alacağım. Geriye lover diye biri kalmayacak toptan kendimi eriteceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…