Ahh şu paşalar. ana yemek bitmişse boşver pilavı benim ana yemeğim yok pilavım var dünden kalma
Açlıktan ölüyordum sabah 6 kahvaltı yaptım az önce anca yiyebildim oda omzumda paşam tek elle yedim bişeyler bayılsam çocuğa yazık ağlamaktan morarar walla
canım ya ben bitireli 1 yılı geçti yrd. doç için başvurduğum yerler adamını al gel dedi resmen bendede adam yok..öğr gör.için başvurduğum yerlerde 1. sırada 2. sırada olduğum yerler vardı fen fakültesi olmadığım için başvurum reddedildi..ee haliyle insan artık pes ediyorcanım o kadar doktora falan yaptıysan yazık olmasın emeğine derim, zor bişeydir çünkü doktorayı bitirmek
ama üniversitelerin hali de içler acısı bu dönemde..kadro yok olan kadrolar tutuluyor...benim çok arkadaşım doktoradan sonra atıldı(( çocukla nasıl olacak falan deme doktorayı bitirdiysen tamamdır gerisi çorap söküğü gibi gelir..hatta akademisyenlik bir çok mesleğe göre daha rahat anne olmak açısından:))saatini kendin ayarlarsın çok önemli işlerin yoksa...bak ben eğer bebeğim olsaydı beni ocak ayına kadar idare edeceklerdi..7 ay falan yapıyor hangi meslekte olur bu rahatlık...
ay canım allah yardımcın olsun denozun altta dediği gibi bende çocukla çok zorlanacağım için okulun bitmesini bekledim..çocuk yokken yetişemiyordum valla..o tez var ya o tez ahh ah,,
Bende akademisyenim evet rahat kısımları war ama doktora bittikten sonraBenim gibi tez aşamasında anne olmak tam bir delilik
evet orasına kesinlikle katılıyorum zaten benim de bu yaşıma kadar bekleme sebebim oydu((yok doktora bitsin yok üstüne bi de post doc. yapayım falan bi de bakmışşsın yıllar geçmiş...herşey zamanında güzel..evet zor bişey aynı anda ikisinin de olması ama en azından mis gibi minnoşunla berabersin doktora başladıktan sonra öyle yada böyle biter merak etme, ama yaşı geriye alamıyorsun maalesef
Canm dunden vardi yemegim ama yanina pilav yada makarna olmazsa doymuyo benm koca 110. Kiloda kendisi birazcik duskun yemege
kızlar bebeğim orta kulak iltihabı olmuş ateşimiz yüksek sürekli nasıl atlatacağız yaşayan arkadaşlar vardı nasıl atlattınız iğne olduk dün gece antibiyotiğe başladık ateş düşürücü içiyoruz arada birde mama takviyesi yapmamı istedi çok halsiz kalmış dedi dr brovs ın yeni doğan için bir biberonunu aldım ama memeyi unutur biberona alıştırma diyor çevremdekiler napıcam sizinkiler nasıl hem güzel güzel emip hem de biberonla mama yiyen bebişleriniz var mı ? bu iltihabı ne kadar sürede atlatabiliriz
kızlar bebeğim orta kulak iltihabı olmuş ateşimiz yüksek sürekli nasıl atlatacağız yaşayan arkadaşlar vardı nasıl atlattınız iğne olduk dün gece antibiyotiğe başladık ateş düşürücü içiyoruz arada birde mama takviyesi yapmamı istedi çok halsiz kalmış dedi dr brovs ın yeni doğan için bir biberonunu aldım ama memeyi unutur biberona alıştırma diyor çevremdekiler napıcam sizinkiler nasıl hem güzel güzel emip hem de biberonla mama yiyen bebişleriniz var mı ? bu iltihabı ne kadar sürede atlatabiliriz
bende yemek yapmaya yapmaya 80 küsür kilodaki adamı 69 kiloya indirdim
lover sende başak burcuymuşun bi hamur işide senden bekliyorum
ay canım allah yardımcın olsun denozun altta dediği gibi bende çocukla çok zorlanacağım için okulun bitmesini bekledim..çocuk yokken yetişemiyordum valla..o tez var ya o tez ahh ah
Tez biterse böyle olacam
biter mi ki :44:
Benim belim göbeğim haritaya döndüm.Plastik cerrahına gittim bir krem verdi geçmeyecek biliyorum ama azıcık düzelse de olur. Eşimden utanıyorum walla Yapı meselesi galiba bir sürü krem sürmüştüm yine çatladım yineeee
canım sen sadece anne sütü veriyosun bildiğim kadarıyla bizim doktor sadece anne sütü ile besleniyorsa 6. aydan sonra ek gıdaya başlayın dedi. ama ben 4. aydan sonra enazından yaz meyveleri zamanı geçmeden günde 1 yemek kaşığı taze meyve suyu vermeyi düşünüyorum
canım ya ben bitireli 1 yılı geçti yrd. doç için başvurduğum yerler adamını al gel dedi resmen bendede adam yok..öğr gör.için başvurduğum yerlerde 1. sırada 2. sırada olduğum yerler vardı fen fakültesi olmadığım için başvurum reddedildi..ee haliyle insan artık pes ediyor
Tez biterse böyle olacam
biter mi ki :44:
bitiyo canım ya evetöle oluyon ama bitiyo
fekat bi tek benim şu koçişinki bitmedi
ben çıkayım kv koçişin teziyle uğraşıyom sanıyo yine
yakalanacam kötü olacak valla
kızlarrr cuma günü ameliyat oluyorum dua edin bana kolay geçsin bebeğimin en kısa zamanda bakımlarını yapabilimmm
evet yapının da çok etkisi var bende çatlak oluşmadı ama acaip selülit oldu ama neyse sporla biraz biraz azalıyor allahtan:)))
bana da doktor sezeryan kesiği için "DermatixSi" diye bir krem verdi...sürüyorum gerçi ama o izi de çok takmıyorum..çatlaklar için ne krem verdi sana????
hadi hanımlar yaşımızı burcumuzu yazallııım
31, yengeç
Bende 26 kovayim
yaşım 28 burcumda koç
çoook sıkıldımmm çookk
bizim köyde şöyle bi laf var :
canı sıkılanan canı koca istermiş
anammmmmmmmmmmm, burda neler oluyormuş... ohhhh ohhh zeyno akıl etmiş ne iyi etmiş.
yaşım 32 doğum tarihim 1 haziran yani burcum ikizler. kızımın da doğum tarihi 1 haziran
çok tembelim ben. ama öyle böyle değil. sadece kızımla ilgileniyorum onun dışında hiçbişey yapmıyorum. tüm gün evde olucam ne güzel şunu yaparım bunu yaparım diyordum yok anacım hiçbişey yapmıyorum. bugün temizlik yapayım dedim. ama eşimi bekliyorum. o gelsin öyle. temizlik dediğim de süpür sil toz al o kadar yani. ay öyle köşe koltukta duruyorum resmen ya...
evet yapının da çok etkisi var bende çatlak oluşmadı ama acaip selülit oldu ama neyse sporla biraz biraz azalıyor allahtan:)))
bana da doktor sezeryan kesiği için "DermatixSi" diye bir krem verdi...sürüyorum gerçi ama o izi de çok takmıyorum..çatlaklar için ne krem verdi sana????
valla bu başak burçları pek bi hamarat canım
Benim belim göbeğim haritaya döndüm.Plastik cerrahına gittim bir krem verdi geçmeyecek biliyorum ama azıcık düzelse de olur. Eşimden utanıyorum walla Yapı meselesi galiba bir sürü krem sürmüştüm yine çatladım yineeee
Kızlar tek tek okudum yorumlarınızı cok sagolun pozitif enerji geldi banaAllah razı olsun hepinizden sizleri seviyorum iyi ki varsınız
DENİZKİZİ Cok gecmis olsun canım Eylül'e.kuzucugu op yerime
REZENE; HOsgeldin canım tatilin nasıl gecti?annecigini bıraktın geldin sende
MELİNNAZ; Canım bebeğin dogunca yogunbakimda mu kaldı neden?simdi iyi demi:26:
hani biz işyerinde dogum yapan kız var ya, hani işden atılan ona bebek görmeye gittigimde göstermişti o da çok fena çatlamış
heryeri hemde beli karnı basenleriii.. oda baya krem falan kullanmıştı.
üzülme zamanla görüntü olarak su andaki gibi olmuyormuş...
ben hiç krem kullanmadım krem duş jeli gibi maddelere vücudum tepki veriyor..
genetik olarak anneme çekmişim hiç çatlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?