2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım ya benimkide geçenlerde aynıydı. doğru düzgün emmiyordu bende aç kalıyo diye korkuyordum ama sonra düzeldi arada bir bebekler yaparmış öyle bide benimkininde burunu tıkalıydı. ondan da olabilir düzgün nefes alamadığı için yoruluyodu sanırım.kusmasıda normal genizleri doluysa midesi bulanıyordur. geçen hafta benimkide senin bebiş gibiydi çünkü. şimdi burnuna sprey sıkıyorum emzirmeden 10 dk önce emmesi düzeldi.

Yaparım canım benim hemde seve seve ama benim fırın yok Tava böreği yapsam olur mu
yani diyosunuzki marmara parkı piknik alanına çevirelim geridönüşüm sende termosşa çay getir kız tam olsun

valla ya güneş yüzü göremedik zaten böreklik beyaz peynir gibiyim bide

ayy bende hiç çatlamadım allaha şükür. sadece emzirmeden sonra gögüslerimde garip içerden mor mor çizgiler var sizlerdede oldumu kızlar yaa

canım evet belki kul hakkına giriyosun ama buna resmen devlet zorluyo seni.hem kamu spotu yapıyorla 6 ay anne sütü ile besleyin falan diye hemde 3 4 ay doğum izni veriyo onların yaptıkları hakmı şimdi. mubarek süt parası diye 90 lira para veriyo onuda almak için on dereden geçiyosundur. yarın ssk ya gidicem bakalım evin yakınında sorucam nasıl alınıyomuş kuruşumu bırakmam devlette.

damlalık var onunla veriyorum şırınga gibi bişey onunlada almıyor. aşamalı çözüyorum sütü aynen anlattığın gibi.

kulağım ağrıyor hemde kaşınıyor bebeğimi özledim ayakkabı vurdu canım yanıyor bebeğmi özledim ((( ne çok şikayetçiyim dimi)) çokkk şükürrr kızıma sahibim iş sahibi oldum mutluyum daha daha ne olsun tek acımız ayak vurması olsun inş :) :)

Merhaba kızlar,benim kızımda bir gariplik var yaa emzirirken içli içli ağlıyor emmek istemiyor sanki resmen emzirme beni dercesine ağlıyor bırakınca susuyor anlamadım yaa halbuki aç huzursuz ama yok emmek istemiyor varmı böyle olanlar kızlar yaa bana bir akıl verin,ikinci sorum dün eşim bana saçlarıma röfle yaptırmamı istediğini söyledi (bunun neresi tuhaf derseniz)daha önce kesinlikle saçımı boyatmama izin vermezdi(para harcamayım diye)şimdi ne oldu da fikri değişti acaba(artık beni beğenmiyormu bu adam yaw

Merhaba kızlar,benim kızımda bir gariplik var yaa emzirirken içli içli ağlıyor emmek istemiyor sanki resmen emzirme beni dercesine ağlıyor bırakınca susuyor anlamadım yaa halbuki aç huzursuz ama yok emmek istemiyor varmı böyle olanlar kızlar yaa bana bir akıl verin,ikinci sorum dün eşim bana saçlarıma röfle yaptırmamı istediğini söyledi (bunun neresi tuhaf derseniz)daha önce kesinlikle saçımı boyatmama izin vermezdi(para harcamayım diye)şimdi ne oldu da fikri değişti acaba(artık beni beğenmiyormu bu adam yaw

canım benim kızda öyle..
aç olduğunu biliyorum biberonu verdiğimde ağzına hatta yatırıp ağız bezini boynuna taktığımda
basıyor çığlığı ağlaya ağlaya bi hal oluyor
çıngıraklarla sakinleştirip vermeye çalışıyoruz
kocana gelince bende anlamadım yawf
seni beğenmeyen ahada böle olsun

mrb kızlar.günlerdir kk ne giremiyorum memurlar.net forumdayım ama sonuç hüsran. öğretmen olduğumu bilenler vardır. eş durumu ataması istedim merkeze eşim merkezde çalışıyor,fakat olmadı
pazartesi kv geliyor oğluma bakmaya..9 aydır eltim kvde de kalıyor.gayet güzel idare ettiler ama kv sıkılmış gibi bakalım bizde nasıl olacak inşallah güzel gecer.ben bakıcıya da verebiliriz diye düşündüm ama eşim istemedi bi yandan da küçük yavrularımız.
onun dışında paylaşmak istediklerim:
oğlumun gelişimi iyi çok şükür 3 ay btti ishal aşısı olduk ağızdan,3 doz olacakmış,
bu arada ben de sağlık ocağında tetenoz aşımın 3.sünü oldum seneye bi tane daha olacakmış.bizim yaptrdığımız aşıları yaptıran var mı? bahsedildi ben mi kaçırdım :44:

Selam kızlar
Bıkac gundur ugrayıp cıkıyorum kvalıde kbaba bızde artı oglusum derken yogunluk cok
Bunları uzerıne dun bıde rahatsızlandm sabah uyandım kollarım resmen tutmuyor oglumu kucagıma bıle alamıyorum bı taraftan mıdem agrıyor bı usuyorum bı terlıyorum derken aksama kadar yataktan cıkamadım :26:
Allah kımseye hastalık vermesın
Kendımı hıc dusunmuyorum bıle
Esım evde olmasa cocuguma nasıl bakardım bılmıyorum
Neyse asıl sorunum su
Oglum dun aksam gece uykusundan once cıglık cıglıga aglıyordu ne yaptıysak susturamadık sonra bı anda fıskırtarak fena bı sekılde kustu :26:
Sonra rahatladı uyudu cocuk ve ben gectı sandım
Ama bugun oglende tekrardan aynı sekılde fıskırtarak yıne kustu
Sonra banyo yaptırdık karnını bıle doyurmadan halsız halsız oldugu yerde uyuyakaldı (
Oda benımle usutmus yavrum buralar sogudu ben anlamamısım ınce ınce gıydırıyordum sıkılmasın rahat etsın dıye (
Ins bı daha kusmaz dua edın ogluma teyzelerı.yavrulara hastalık hıc yakısmıyor ınsanın ıcı parcalanıyor (

canım çook geçmiş olsun kuzucuğunada sanada
sen neredeydin
ben erzurumdayım biz bayadır uzun kolluları giyiyoruz
Allah şifa versin canım ateşi falan olmasında oğlunun bi an önce iyileşsin

Kızlar Bebişler en uzun kaç saat uyuyor ?

cnm gün günü tutmuyor dünden beri huysuz mesela haftada 1 mutlaka programnı değştiriyor şuan ki program akşam 8de uyuyor gece 12 de uyanıo emiyo tekrAR yatıo gece 4 ile 5 arası kalkıo yine yatıo 7de uyanıo snra bi daha uyumuo pek şımarıo saat öğlen 12 ye kdr aralıklı uyuyo gndzleri 1 saat uyuyo mesela 2 saat uyanık en uzun 5 saat uyuduğu oluyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…