Benim bebeğim 6 kilo 120 cc yazınca şaşırdım. Ben 2-3 saatte bir emziriyorum sütümde çok değil. tüm gece tek gögsümü emzirmezsem sabahına 80- 90 ml süt birikiyor. Biberon ile verince 60 ml sütü zor içiriyorum. Oda yarısını ağzında biriktirip biriktirip tükürüyor. Zaten 2 gündür çok iştahsız çok moralim bozuk. Mememi veriyorum 2 dil atıyor kapasını kaldırıp suratıma bakıyor. Zorla kafasını mememde tutuyorum içsin diye ağlıyor sonra. biberon veriyorum dili ile itiyor. 4 saat hiç süt içirmedim acıksın diye sonra 30 cc süt verdim gazını alırken kustu çoğunuHasta mı oldu acaba. burnu tıklı o kadar.
3 saat evet yeni atandım oldum memur çok şükürsen devlet memuru musun? günde 1,5 saat ya biz sefil işçilere ondan sordum :44:
yani diyosunuzki marmara parkı piknik alanına çevirelimYaparım canım benim hemde seve seve ama benim fırın yokTava böreği yapsam olur mu
bende de selülit oluştu bol bol
çok sinir bozucu sporda yapamıyorum malesef
hele bu sene ki şort modası beni deli ediyoooooo
bronz bronz bacaklarla kısacık sortları giymiyolar mı
öyle bakakalıyorum ve sinir oluyorum
bu sene evde bile paçalı don paklar benii
hani biz işyerinde dogum yapan kız var ya, hani işden atılan ona bebek görmeye gittigimde göstermişti o da çok fena çatlamış
heryeri hemde beli karnı basenleriii.. oda baya krem falan kullanmıştı.
üzülme zamanla görüntü olarak su andaki gibi olmuyormuş...
ben hiç krem kullanmadım krem duş jeli gibi maddelere vücudum tepki veriyor..
genetik olarak anneme çekmişim hiç çatlamadım
slm haziran anneleri..anladığım kadarıyla hiç kimse ücretsiz izne ayrılmayarak işe başlıyor..benimde 4 eylülde başlamam gerekiyor ama 2 aylık heyet raporu ayarladım ama şimdide vicdanen rahatsız oluyorumm..herkes bebeğini bırakıp giderken sırf tanıdıklarım var diye bebeğimle daha fazla vakit geciricem ve paramı alıcam..ücretsiz izne ayrılmak gibi hakkım var ama eşimin maasıyla nasıl idare ederim bilmiyorum..eve 2 maaş girerken bile zorlanıyoruzz geçinmekte..hayat standartlarımdan vazgeçmek zor geliyor...işim çok kolay sadece imza atıyorum bi kamu kurumunda kontrolör olarak çalışıyorum..ama genede kurumda olmadan maaş almak beni rahatsız edecek sanırımm..sizce heyet raporu alarak kul hakkına girmiş mi oluyorumm(((
3 saat evet yeni atandım oldum memur çok şükür
o kadarı az biraz canım, burnu tıkalı olduğu için olabilir? doktora bir sor istersen ne olur ne olmaz:44:benim sütüm epey yağlı misal yine de dedikleri kadar içiyor aşağı yukarı aynı miktara denk geliyor 20-30 ml oynar belki yağ faktöründen ama daha fazla olacağını sanmam..Gerçi bir de şöyle birşey var, belki içiyor da sen fark etmiyorsun..benim oğlanda öyle oldu misal meğer epey içiyormuş da ben fark etmemişim
benimkinde de oluyor, yağa bağlamıştım ben ama bilemiyorum..bir de aşamalı çözmek gerek onu biliyorsun değil mi, dondurduğunu önce buzdolabında açıp sonra ısıtıyorsun benmari şekilde
canım ya benimkide geçenlerde aynıydı. doğru düzgün emmiyordu bende aç kalıyo diye korkuyordum ama sonra düzeldi arada bir bebekler yaparmış öyle bide benimkininde burunu tıkalıydı. ondan da olabilir düzgün nefes alamadığı için yoruluyodu sanırım.kusmasıda normal genizleri doluysa midesi bulanıyordur. geçen hafta benimkide senin bebiş gibiydi çünkü. şimdi burnuna sprey sıkıyorum emzirmeden 10 dk önce emmesi düzeldi.
darısı isteyenlere :)ohhh gözün aydın tatlım...
aman bosver seker yaaa izinleri götüren götürdüüü tasası bize düştü sankiii
Merhaba kızlar,benim kızımda bir gariplik var yaa emzirirken içli içli ağlıyor emmek istemiyor sanki resmen emzirme beni dercesine ağlıyor bırakınca susuyor anlamadım yaa halbuki aç huzursuz ama yok emmek istemiyor varmı böyle olanlar kızlar yaa bana bir akıl verin,ikinci sorum dün eşim bana saçlarıma röfle yaptırmamı istediğini söyledi (bunun neresi tuhaf derseniz)daha önce kesinlikle saçımı boyatmama izin vermezdi(para harcamayım diye)şimdi ne oldu da fikri değişti acaba(artık beni beğenmiyormu bu adam yaw
yani diyosunuzki marmara parkı piknik alanına çevirelimgeridönüşüm sende termosşa çay getir kız tam olsun
QUOTE]
düşünmedim değil :)
bu arada benim pazarteside aşım var ya
buluşacaksak çarşamba olsa
bi öpsün bakalım belki prenses olurOglum resmen oyun halısındaki kurbağa ile aşk yaşıyor
bi öpsün bakalım belki prenses olurne güzel sevmiş halısını
Selam kızlar
Bıkac gundur ugrayıp cıkıyorum kvalıde kbaba bızde artı oglusum derken yogunluk cok
Bunları uzerıne dun bıde rahatsızlandm sabah uyandım kollarım resmen tutmuyor oglumu kucagıma bıle alamıyorum bı taraftan mıdem agrıyor bı usuyorum bı terlıyorum derken aksama kadar yataktan cıkamadım :26:
Allah kımseye hastalık vermesın
Kendımı hıc dusunmuyorum bıle
Esım evde olmasa cocuguma nasıl bakardım bılmıyorum
Neyse asıl sorunum su
Oglum dun aksam gece uykusundan once cıglık cıglıga aglıyordu ne yaptıysak susturamadık sonra bı anda fıskırtarak fena bı sekılde kustu :26:
Sonra rahatladı uyudu cocuk ve ben gectı sandım
Ama bugun oglende tekrardan aynı sekılde fıskırtarak yıne kustu
Sonra banyo yaptırdık karnını bıle doyurmadan halsız halsız oldugu yerde uyuyakaldı(
Oda benımle usutmus yavrum buralar sogudu ben anlamamısım ınce ınce gıydırıyordum sıkılmasın rahat etsın dıye(
Ins bı daha kusmaz dua edın ogluma teyzelerı.yavrulara hastalık hıc yakısmıyor ınsanın ıcı parcalanıyor(
Kızlar Bebişler en uzun kaç saat uyuyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?