o kadarı az biraz canım, burnu tıkalı olduğu için olabilir? doktora bir sor istersen ne olur ne olmaz:44:benim sütüm epey yağlı misal yine de dedikleri kadar içiyor aşağı yukarı aynı miktara denk geliyor 20-30 ml oynar belki yağ faktöründen ama daha fazla olacağını sanmam..Gerçi bir de şöyle birşey var, belki içiyor da sen fark etmiyorsun..benim oğlanda öyle oldu misal meğer epey içiyormuş da ben fark etmemişimBenim bebeğim 6 kilo 120 cc yazınca şaşırdım. Ben 2-3 saatte bir emziriyorum sütümde çok değil. tüm gece tek gögsümü emzirmezsem sabahına 80- 90 ml süt birikiyor. Biberon ile verince 60 ml sütü zor içiriyorum. Oda yarısını ağzında biriktirip biriktirip tükürüyor. Zaten 2 gündür çok iştahsız çok moralim bozuk. Mememi veriyorum 2 dil atıyor kapasını kaldırıp suratıma bakıyor. Zorla kafasını mememde tutuyorum içsin diye ağlıyor sonra. biberon veriyorum dili ile itiyor. 4 saat hiç süt içirmedim acıksın diye sonra 30 cc süt verdim gazını alırken kustu çoğunuHasta mı oldu acaba. burnu tıklı o kadar.
benimkinde de oluyor, yağa bağlamıştım ben ama bilemiyorum..bir de aşamalı çözmek gerek onu biliyorsun değil mi, dondurduğunu önce buzdolabında açıp sonra ısıtıyorsun benmari şekildeBir hastalığı olmasında zayıf olmuş çok önemli değil. Benim bebeğim zayıf bir bebek. Sütüm öyle çok yağlı durmuyor ama belkide öyledir.
Kızlar soracam hep unutuyorum. Sütümü sağıyorum normal beyaz. donduruyorum sonra ısıtınca sapsarı oluyor. Normal midir? Dondurmasam bile sütü benmari usulü ısıtınca sararıyor. Yanlış bir şey mi yapıyorum
Canim allah bebeklerinizi size bagislasin
aslinda bende emir 2 yasina geldiginde 2. Cocugu yapmayi cok isterdim.. fakat şartlar müsait degil maleseff. Onun icin eger yapmak istersek evin kredisi bitmis olmali oda emirin okula başlamasına denk geliyor
iste o zaman 2.cocugu yapip evimin kadini cocuklarimin anası olabilirim
Cunku 2.cocugu yapsam bizim anneler hayatta bakmazlar
Suan zordur ama ileride cok rahat olursun..ne guzel herkesin klişe olarak söylediği seyi gerçekleştiriyorsun birlikte buyuyorlar
kızlar 3 aylık bebek(ortalama 6 kg) kaç saatte kaç ml anne sütü tüketiyor bilgisi olan var mı? misal 7-8 saatte kaç ml olması gerek?
sağol canım, benimki daha fazla içiyormuş ya neyse yapacak birşey yok sağacağız işte...Canım kızım 2,5 aylık, 6 kg. 4 saatte bir 180 cc anne sütü alıyor.
bende geldim artık buaralardayım kızımı bıraktım işteyiö
bu açıdan sende haklısın zeynom
ama bak yazmışsın en sona "bende istiyorum hem bebeğimle olup hem paramı almak" diye. bende istiyorum herkes istiyoo bu bizim en doğal hakkımız. ve bizim bağlı olduğumuz düzen yiyor hakkımızı. o yüzden bende diyorum ki alabiliyorsanız alın raporu yedirmeyin hakkınızı.
yani bence bi sıkıntı yok alabilen alsın keyfine baksıın.
düzen bozulmuş bi kere naparsın...
şiir gibi konuştum haaa
oğluşum uyanıyooo benden bu kaaaaa
iyi geceleeeer
:9 :) dün başlamamı yaptım süt izniöi pazrtesiden itibaren kullanıcam 3 saat 17 haziranda doğdu kızım iş yerşnde sağabileceğimi sanmıyorum zaten çok sütüm yok sağıp eve bırakabildiğim kadar burakıcam eve gittikten sonra yetse gene iyine zmn başladın? bebeğim ne zmn doğmuştu? süt iznini nasıl kullanıyorsun? iş yerinde süt sağıyor musun? kaç ml? gibi sorularım var sana :))))
Yalnizlikta dibw vurdum aile arkadas kimse kalmadi oh mis
selam kızlar
nirelerdesiniz yahuuu
denozcum evet denk gelemıyoruz bi türlüsanırım kader bizim için aglarını örmüyor bu aralarr
:9 :) dün başlamamı yaptım süt izniöi pazrtesiden itibaren kullanıcam 3 saat 17 haziranda doğdu kızım iş yerşnde sağabileceğimi sanmıyorum zaten çok sütüm yok sağıp eve bırakabildiğim kadar burakıcam eve gittikten sonra yetse gene iyi
yanlız degilsin tatlım biz varızzzbiz kocaman bir aileyiz
Mutfak ile uğraşmayı çok seviyorum ama çocukla zor oluyor. Hünkar beğendi yapmaya niyetlendim bugün. Sadece patlıcanları közleyebildim. Hünkarım beğenmedi benimle uğraş diye ağlayıp durdu
canım bende geçen hafta grip oldum aynen senin dediğin çoçuğa bakıcak halim yoktu 3 gün boğazlarım için agumentin içtim ama grip için ilaç vermiyorlar oğlumun çocuk doktorunada sordum oda grip ilacı içme dedi bebeğine geçmez sendeki antikorlar bebeğini korur dedi. nitekim oğluma geçmedi. ıhlamur limon bal ve karabiberden oluşan çay içtim bol bol o şekilde atlattım. sinoptasın sanırım hala sinopta kestane balı bulabilrsin şimdi tam taze bal zamanı. kestane balı çok işe yarıyorKızlar Nasılsıniz herkes iyidir inşallah. Ben çok fena grip oldum nefes alamıyorum, agzim burnum tıkalı v gözümede bulaştır gözüm de akıyo hiç halim yok etlerim acıyo bide üstüne dün gece isal de oldum icim bitti resmen , , geceyi tuvalette geçirdim yorgunlukta cabası. ... bu halde bebeğime bakıyorum kimsenin yardımı yok kızlar inanırmisiniz çocuğumu kucağımda tasiyacak gücüm yok. Emzirip altını alıp uyutmaya uğraşıyorum zavallı uyumak istemiyo aglata aglata uyutuyorum cok vicdan azabı çekiyorum ama etlerim acıyo heryerim sizliyo ve öksürükten burnumun akintisindan kendime gelemiyorum.
Annemin yanındayim ama bakmıyo bebeğe, sadece yemek ev işi yapıy çocuğa hiç yardımı yok dun ağlamakli yalvardim yardim et çocuğa bakamiyorum gücüm kalmadı dedim on tane laf saydı o 18likmiymis o da hastaymis ve o zamanında hasta olduğunda hem bize bakarmis hem ev işi yaparmis hiç yatamazmis ben çok nazliymisim....:2:
Kızlar cok moralim bozuk hem hastalık hem cocuguma düzgün bakamamam hemde annemin bu tavrı çok canımı sıktı, kocisde istanbul da keşke o yanımda olsa o bundan çok daha yardım ederdi.
Aile hekimine gittim o da bi halt anlamiyo minoset ve agiz burun spreyi yazdı bide agumentin 1000 mg antibiyotik yazdı ama antibiyotigi icmesen daha iyi dedi, e dogal olarakbemzirme doneminde her ilaç yazilmiyo minosetbsadece ateş düşürücü ağrı kesici onunla grip gecmezki bugün 3.gunum daha beterim. Kizlar siz ne önerirsiniz? Ne yapim ne iyi gelir gribe ? Ben limon bal kaynarsu ile içecek yapıp ictim ama cok icmem gerek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?