2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
o kadarı az biraz canım, burnu tıkalı olduğu için olabilir? doktora bir sor istersen ne olur ne olmaz:44:benim sütüm epey yağlı misal yine de dedikleri kadar içiyor aşağı yukarı aynı miktara denk geliyor 20-30 ml oynar belki yağ faktöründen ama daha fazla olacağını sanmam..Gerçi bir de şöyle birşey var, belki içiyor da sen fark etmiyorsun..benim oğlanda öyle oldu misal meğer epey içiyormuş da ben fark etmemişim

benimkinde de oluyor, yağa bağlamıştım ben ama bilemiyorum..bir de aşamalı çözmek gerek onu biliyorsun değil mi, dondurduğunu önce buzdolabında açıp sonra ısıtıyorsun benmari şekilde

Canım; arkadaşlarımdan falan hep gördüğüm araya vakit girdi mi daha yeni rahata erdik, baştan aynı şeyleri yaşayamayız diyor anne babalar. O yüzden bence kredi falan beklemeyip gözünüzü karartıp yapın ikinciyi. Anneler de kıyamaz aynı şehirdeyseniz bakarlar. :)

Bugun oglum yine huysuz.Surekli kucakta durmak istiyor. Uykusu var ama kucagimdan indirince hemen aciyor gozlerini. Ben de feci uykusuzum. Bari uyusun diye kucagimda tutuyorum

Denizkizi gecmis olsun. Keske annen biraz daha anlayisli olsaymis

Canım kızım 2,5 aylık, 6 kg. 4 saatte bir 180 cc anne sütü alıyor.
sağol canım, benimki daha fazla içiyormuş ya neyse yapacak birşey yok sağacağız işte...

kızlar, daha önce çocuğu olup tam zamanlı çalışmaya dönenler (hani 3-5 aylıkken fln) ne zaman alışılıyor acaba yoksa emzirdiğimiz sürece hormonlar aktif olduğundan ağlak mı olacağız bir gün gittim o günün akşamı hep gözler dolu dolu geçti bir duygusallık bir duygusallık..

selam kızlar

nirelerdesiniz yahuuu
denozcum evet denk gelemıyoruz bi türlü sanırım kader bizim için aglarını örmüyor bu aralarr

aman bosver seker yaaa izinleri götüren götürdüüü tasası bize düştü sankiii

ne zmn başladın? bebeğim ne zmn doğmuştu? süt iznini nasıl kullanıyorsun? iş yerinde süt sağıyor musun? kaç ml? gibi sorularım var sana :))))
:9 :) dün başlamamı yaptım süt izniöi pazrtesiden itibaren kullanıcam 3 saat 17 haziranda doğdu kızım iş yerşnde sağabileceğimi sanmıyorum zaten çok sütüm yok sağıp eve bırakabildiğim kadar burakıcam eve gittikten sonra yetse gene iyi

sen devlet memuru musun? günde 1,5 saat ya biz sefil işçilere ondan sordum :44:

Mutfak ile uğraşmayı çok seviyorum ama çocukla zor oluyor. Hünkar beğendi yapmaya niyetlendim bugün. Sadece patlıcanları közleyebildim. Hünkarım beğenmedi benimle uğraş diye ağlayıp durdu

zuhaha kız bende hünkar beğendi yapıcaktım patlıcanları közledim baktım uğraşamıcam ali ünazike çevirdim daha kolay oldu :)))

canım bende geçen hafta grip oldum aynen senin dediğin çoçuğa bakıcak halim yoktu 3 gün boğazlarım için agumentin içtim ama grip için ilaç vermiyorlar oğlumun çocuk doktorunada sordum oda grip ilacı içme dedi bebeğine geçmez sendeki antikorlar bebeğini korur dedi. nitekim oğluma geçmedi. ıhlamur limon bal ve karabiberden oluşan çay içtim bol bol o şekilde atlattım. sinoptasın sanırım hala sinopta kestane balı bulabilrsin şimdi tam taze bal zamanı. kestane balı çok işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…