2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ne güzel hikayeler varmış öyle çok hoşşş
Bizimki sıradan bir hikaye Aynı sınıfta arkadaştık sonra birlikte olalım mı dedik tamam dedik şimdide evliyiz

Canım bende 3 ten beri ayaktayım. Güzel bir kahve içtim. Anca kendime gelebildim

Günaydın annişler,

Oğlum salı günü sünnetini oldu.eve gelirken,ilk çişini yaparken birde krem sürülürken biraz ağladı ama şimdi çok rahat.iki gecedir başında bekliyorum çok hareket etmesin dikişlerine birşey olmasın die.dr iki tane şurup verdi onlar kullandığımızdan beri kakası yemyeşil.şuruptan mı yoksa yine mi mikrop kaptı oğlum bilmiyorum.....bu arada uykusuzluktan ölüyorum..
Kv gitti sonunda.zor oluyo bebeğe bakmak ama huzurum yerinde.evde istediğim gibi davranıyorum:)))istediğimi yapıyorum.çok yorgunum ama mutluyum:)))

Sizden ne var ne yok hanımlar,geçmişe şöyle bi baktım.umarım herkes iyidir....

Bol sütlü günler diliyorum....

Meger herkes birbiriyle ilgileniyormus birbirinden çok önceleri etkilenmis ama soylememis nasip iste bi sekilde birleştiriyor kader

ne güzel hikayeler varmış öyle çok hoşşş
Bizimki sıradan bir hikaye Aynı sınıfta arkadaştık sonra birlikte olalım mı dedik tamam dedik şimdide evliyiz

aynen bizimde oyle klasik bi hikaye
ortak arkadaşlarımız vardı öyle tanıştık... evlendik...:97::97:
ne sıkıcı

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydınlar,kızımla yatakta oynaşıyorum günün en çok sevdiğim zamanı kızımın mutlu mutlu benimle oynaması:)

kolay gelsin canım. benim bebişde ıkınıp duruyor sabahları zorla yaptırdım ama sağolsun babamız ıslak mendil almayı unutmuş baya uğraştım bende yıkamakla

zorla derken canım
öğreneyimde bende yapayım...rezene veriyorum rahatlasın diye ama 2 gündür yapmadı yine...kısırdöngü yaşıyoruz...

bu hikayelerden sonra insanın yazası gelmiyor

niran senin hikaye nerde

Benimde günün en secdiğim zamanı paşamın uyuduğu zamanlar
uyuduğunda mutluluktan havalara uçuyorum:119::119:

bende bende :)

2 gündür çok az uyudum. bugün çocuğun mıkırdanmalarına zor ayıldım. her sabah olduğu gibi benim uykumu iyice açıp kendi uyuyor neyse bunada şükür.. bende büyüyünce onu uyutmayacağım

Dogru diyosun cnm aslında ama ben malesef kaçamiyorum çünkü sinoptayim evim istanbul da arasında 10 saatlik yol var evimi de düzenimi de kocişkomu da cok özledim bir buçuk ayay oldu bizi buraya bırakalı ama neyseki 6 gün sonra burda ve beraber 10 gün daha kalıp 13 eylül de birlikte dönücez ama sanırım buseferde 3-4gün kayinvalidemlerde kalicaz malum görümcek bizi bekliyo inşallah orda beni sinir hastası etmezler telefondan bile uyuz edip günümü zehir ediyolar.
Sağol cnm teşekkür ederim tavsiyelerin için . Anneme gelince bende çok şaşırdım bebeğe sadece sevmek için kucağına alıyo hiç bakmama yardım etmiyo ben sinoba gelirken hiç böyle hayal etmemistim 2 aydir burdayim deniz gözümun önünde pırıl pırıl ama 4kere gidebildim çünkü annem cocuga bakmadi onuda al götür diyo ki o 4 seferde öyle yaptım ama burnumdan geldi suda 10 dakika bile kalamadim herkes bebeğe bakamaz azcik aglasa çağırıyolar sudan bi çıkıyorum kosturmaca ay yazdıkca sinirleniyorum ha annemin bakmama nedenide korkuyomus ya bişey olursa diye offf offf

kızlarr ben bu kızın uykusunu düzene sokamadım sizin bebeişler geceleri napıyoo uyuyolarmı benmki çok vızırdakkk
aynı cnm bizdede düzen diye birşey yok hep mizirdak vr uykusu da çok hafif en ufak citirtiya uyanıyo bi debhep sallanmak istiyo o uyurken ben besigini sallamazsam da uyanıyo hiç dinlenemiyorum yorgunum hastayım ve yaz bitti denizin kenarında ben denize giremeden

Sağol un kızlar evde olanlarla idare ediyorum nane limon bal ve sallama ihlamurla kuşburnu var onlari içiyorum dışarı çıkıp aktara gidecek halim olsa gidip alicam dediklerinizi ama hic halim yok hemde çocuk la zor
Bugun oglum yine huysuz.Surekli kucakta durmak istiyor. Uykusu var ama kucagimdan indirince hemen aciyor gozlerini. Ben de feci uykusuzum. Bari uyusun diye kucagimda tutuyorum

Denizkizi gecmis olsun. Keske annen biraz daha anlayisli olsaymis

Sağol cnm ben aile hekimine guvenememistim agumentini icmedim hic cnm benim soğuk algınlığı öksürükten boguluyorum kulaklarima jadar vurdu ve ayıptır söylemesi icim iltihap dolmuş eger daha kötü olursam bugün icerim ozaman. Buarada sinoptayim cnm kestane balını nerde bulabilirim ben hiç bilmiyorum ki
3 saat evet yeni atandım oldum memur çok şükür
hayırlı olsun cnm sevindim adına

bizimkide ayni cnm normal atesi.

Sağol cnm yaa bak bunu öğrendiğim iyi oldu cunku ben aile hekimine güvenip icmemistim eğer bugün de duzelemezsem icerim artık agumentini cnm sana yazacaktim power e yazmisim benim grip degil soğuk algınlığı çünkü ben terliyken ceryanda kaldim ve tetim rüzgarla kurudu o gece hastalandim bogazim falanda fena faranjitim azdı iltihap cikartiyorum hep

Ahsenn cnm sana ve oglusunada geçmiş olsun iyilesirsinz hemen inşallah bizde ana kız hastayiz ben 4gün dur uzun Kollu giydiriyorum çünkü kolları buz gibi oluyo Üşüyo kızım zaten bide hasta oldu.

zorla derken canım
öğreneyimde bende yapayım...rezene veriyorum rahatlasın diye ama 2 gündür yapmadı yine...kısırdöngü yaşıyoruz...

Canim dr bize kulak çubuğuyla yapin demişti ama ben beceremedim benim gizli yontemim sabun eakiden annelerimiz hep boyle yaparlarmis once yapmadim israrla ama ne varsa eskilerde varmis ben bi zararini görmedim

banada annem çok demişti ben korkudan yatırmamıştım. hem gazdan rahat eder demişti. hiç dikkate almamıştım. sonra bi kere yatırdım ve uzun uyuduğunu gördüm. gündüz yanımdayken hep yüzüstü yatırdım. artık gecede öyle yatırıyorum. sadece uykum çok ağır olduğunda yada sert bi zemine yatırmamışsam sırtüstü yatırıyorum. yada yüzüstü yattığında yorulduğunu düşündüğüm zamanlarda ters çeviriyorum.

hatta uyutmakta güçlük çektiğim zaman yüzüstü bırakıyorum yatağına, bir iki uğraşıyor kalkmak için sonra yoruluyor uyuyor. kafasını baya kaldırıyor benimki. dua ederek yatırıyorum. benimde hala içim rahat olmyor ama en iyi pozisyon bu bizim için. sırtüstü yattığında da kusma tehlikesi var. yan yatırmayıda ben bi türlü beceremedim. zaten benimki yan yatmıyor çeviriyor kendini.

bende eve dönünce geceleri sağmaya başlıyacağım. sağmaktanda çok bıktım. bu sıcakta üstüm başım süt oluyor sağarken. hiç sağasım gelmiyor artık

Bu arada bebekler kg başı 150cc süte ihtiyaç duyarlarmış. Bu miktar sekize bölünerek bebeklere öğün başına verilecek süt miktarı bulunuyor.

bebekler günde 8 öğün mü beslenmeli? benimki sanırım daha fazla besleniyor. 10 öğün falan tahminimm

bugun sosyete pazarına gitcem paşamla
bakalım bizi neler bekliyo
gerçi kapımın önü hemen ama şimdiye kadar çıkamaya cesaret edemememiştim

Son düzenleyen: Moderatör:

Şimdi internette dolanırken farkettim 3-4 ay arası gerçekten zor geçiyormuş. Herkesde aynı şikayetler var. Benimki de sürekli mızmız. Ağlasa mı uyusa mı filiyle mi oynasa dişini mi kaşısa karar veremiyor. Deli oliciiimm.

bende eve dönünce geceleri sağmaya başlıyacağım. sağmaktanda çok bıktım. bu sıcakta üstüm başım süt oluyor sağarken. hiç sağasım gelmiyor artık

ben de sabah 9da kalktım ve sağdım süt. o kadar terliyorum ki süt sağarken Allahım sırılsıklam oluyorum. neyse sağdık attık dolaba çok şükür. her sabah rutin bizde süt sağma :))

Canim dr bize kulak çubuğuyla yapin demişti ama ben beceremedim benim gizli yontemim sabun eakiden annelerimiz hep boyle yaparlarmis once yapmadim israrla ama ne varsa eskilerde varmis ben bi zararini görmedim
o nasıl canım öyle?anlatır mısın,valla kaç zamandır kabız oğlum artık hatırlamıyorum yapmadığımız şey kalmadı dur bi de onu deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…