isyanım vaaaaar
iki gündür sularımız kesikti dün gece 11 gibi geldi.Ev berbat,ben bekarlığımda bile bu kadar dağınık ve kirli evde oturmadım ya!
Zaten bebişten fırsat bulamıyordum temizlik yapmak için.Eşim 2 gündür evde, bu seferde sular kesikti.Hadi bugün temizliyim
diyorum ama 3.30 dan beri ayaktayım,bayılmak üzereyimbebişim kabız ıkınıp duruyor.Kıyamam ona ben
ne güzel hikayeler varmış öyle çok hoşşş
Bizimki sıradan bir hikayeAynı sınıfta arkadaştık sonra birlikte olalım mı dedik tamam dedik şimdide evliyiz
kolay gelsin canım. benim bebişde ıkınıp duruyor sabahları zorla yaptırdım ama sağolsun babamız ıslak mendil almayı unutmuş baya uğraştım bende yıkamakla
Günaydınlar,kızımla yatakta oynaşıyorum günün en çok sevdiğim zamanı kızımın mutlu mutlu benimle oynaması:)
Benimde günün en secdiğim zamanı paşamın uyuduğu zamanlar
uyuduğunda mutluluktan havalara uçuyorum:119::119:
Dogru diyosun cnm aslında ama ben malesef kaçamiyorumdeniz kızı çok geçmiş olsun. elevit falan vitaminin varsa ondan da al. güç kuvvet veriri belki. pek bilgim yok grip konusunda birşey öneremeyeceğim.
annen konusunu da takma.eş de dahil bi süre sonra herkes bıkıyor emin ol. o yüzden ben hiçbiyerde uzun kalmıyorum. bi anneme geliyorum bi evime gidiyorum. nerde çok kalsam ordakiler bıkıyorbıktıklarını hissettiğim an kaçıyorum. önceden alınıyordum ama artık sorun etmiyorum..
Sağol cnm teşekkür ederim tavsiyelerin için . Anneme gelince bende çok şaşırdım bebeğe sadece sevmek için kucağına alıyo hiç bakmama yardım etmiyocanm benm çok geçmiş olsunn kıyamam sana yaa ama annen de yapılcalk şeymi yaa sen ona herzaman bakmı diyosun hastasın keyfindenmi yanii kızdım ama bakkneyse bol bol bitki çayı iç canım ve dinlen en iyi ilacı buu ıhlamurr çok iyi geliyo canım bide sık sık sıcak duş al gerçekten çok faydasını görüceksin gribin iyileşmesine yardımcı oluymuş duşunu al yat sürekşi bikaç güne hafiflicektir allah yardımcın olsun canım dilerim bebeğine geçmez emzirirken maske takmayı unutma tekrar geçmiş olsun...
aynı cnm bizdede düzen diye birşey yok hep mizirdak vr uykusu da çok hafif en ufak citirtiya uyanıyokızlarr ben bu kızın uykusunu düzene sokamadım sizin bebeişler geceleri napıyoo uyuyolarmı benmki çok vızırdakkk
çok geçmiş olsun...kısaca, toz zencefil-1tatlı kaşığı bal-yarım limon-az tarçın cezvede kaynat ılık iç.bir kaç defa iç hemen sonuç vermiyor.bana çok iyi gelmişti.gebeyken 3-4 defa ağır grip olmuştum tavsiye ederim...
Sağol un kızlar evde olanlarla idare ediyorum nane limon bal ve sallama ihlamurla kuşburnu var onlari içiyorum dışarı çıkıp aktara gidecek halim olsa gidip alicam dediklerinizi ama hic halim yok hemde çocuk la zorcok geçmiş olsun
Ilac kullanmayacaksan,Bitki caylariyla atlatirsin cnm
ıhlamur, elma kabuğunu (1 elmayı soyup kabuğunu çay da kullan, meyvesinide ye) kaynat, balla tatlandır.
Hatta icine limon dilimi, bi cubuk tarcinda ekle.sık sık ic, dogal yollardan atlatmaya çalış cnm
Kendinize iyi bakin annesi amann..
Bugun oglum yine huysuz.Surekli kucakta durmak istiyor. Uykusu var ama kucagimdan indirince hemen aciyor gozlerini. Ben de feci uykusuzum. Bari uyusun diye kucagimda tutuyorum
Denizkizi gecmis olsun. Keske annen biraz daha anlayisli olsaymis
Sağol cnm ben aile hekimine guvenememistim agumentini icmedim hic cnm benim soğuk algınlığı öksürükten boguluyorum kulaklarima jadar vurdu ve ayıptır söylemesi icim iltihap dolmuş eger daha kötü olursam bugün icerim ozaman. Buarada sinoptayim cnm kestane balını nerde bulabilirim ben hiç bilmiyorum kicanım bende geçen hafta grip oldum aynen senin dediğin çoçuğa bakıcak halim yoktu 3 gün boğazlarım için agumentin içtim ama grip için ilaç vermiyorlar oğlumun çocuk doktorunada sordum oda grip ilacı içme dedi bebeğine geçmez sendeki antikorlar bebeğini korur dedi. nitekim oğluma geçmedi. ıhlamur limon bal ve karabiberden oluşan çay içtim bol bol o şekilde atlattım. sinoptasın sanırım hala sinopta kestane balı bulabilrsin şimdi tam taze bal zamanı. kestane balı çok işe yarıyor
hayırlı olsun cnm sevindim adına3 saat evet yeni atandım oldum memur çok şükür
bizimkide ayni cnm normal atesi.kızlar sebamedin banyo köpüğü saç için de kullanılıyor mu yoksa sadece bebişleriniz vücuduna mı kullanıyorsunuz birde bebeğim ateşleniyor devamlı da bir bebeğin normal ateşi kaç acaba kulaktan ölçtüğümde 37 yi geçiyor o zaman ateşi var mı oluyor başı bana baya sıcak geliyor alından ölçtüğümde daha düşük çıkıyor
Sağol cnm yaa bak bunu öğrendiğim iyi oldu cunku ben aile hekimine güvenip icmemistim eğer bugün de duzelemezsem icerim artık agumentini cnm sana yazacaktim power e yazmisim benim grip degil soğuk algınlığı çünkü ben terliyken ceryanda kaldim ve tetim rüzgarla kurudu o gece hastalandim bogazim falanda fena faranjitim azdı iltihap cikartiyorum hepDENİZKIZI geçmiş olsun canım.ben göğsüm yüzünden augementini 2 kez kullanmak zorunda kaldım.hem genel cerrah hemde kadın doğumcum kullanabilirsin bebeğe eser miktarda geçiyor zaten bebek hastalansa aynı ilacın şurubunu verilir dedi.iyice hastalanmaktansa ilacı içebilirsin.ama grip virüs hastalığı olduğu için antibiotik işe yaramaz.eğer soğuk algınlığıysa yaşadığın o zaman işe yarar.
AHHSEN sanada geçmiş olsun canım.bir süre daha devam ederse kusma bir doktora göster bebeğini canım.ama inşallah doktora gitmeye gerek kalmadan bir daha kusmaz.
MİNİKKALBİM benim kızımın başıda hep sıcak.artı ateşide hep 37 üzerinde.çocuk doktorumuz 36,5 ile37,5 arası normal dedi.
BİZDE BUGÜN 2. AY AŞIMIZI OLDUK.SABAH DİREK YARIM FİTİL VERDİM.ŞİMDİ ATEŞİ 37,7 FALAN TEKRAR YARIM FİTİL DAHA VERMELİ MİYİM KIZLAR CEVAP YAZIN LÜTFEN...............
zorla derken canım
öğreneyimde bende yapayım...rezene veriyorum rahatlasın diye ama 2 gündür yapmadı yine...kısırdöngü yaşıyoruz...
annelik söylediklerini yutma sanatı resmençocuk doğduğundan beri büyükler yüzüstü yatır diyor ben de karşı çıkıyorum. Anca gündüzleri başındayken yatırıyorum. Bugün epey sıkıntısı var, kabızlık fln..Saatlerdir yarı uyur yarı uyanık yüz üstü yatırıyorum saniyesinde uyuyor içim rahat etmiyor kaldırıyorum uyanıyor ve geri uyuyamıyor . Yatırdım yüz üstü bu sefer de ben uyuyamadım sıkıntıdan, geldim buraya
Saat gecenin üçü ve ben süt sağmakla uğraşıyorum ev çok sessiz süt sağma makinası çok gürültülü. Bebeğin olduğu odada sağmak istiyorum uyanır diye korkuyorum. Sonuç uykusuz kalmak ve sadece tek göğüsten 75 cc emdiği göğüstende 25 cc olarak 100cc süt çıkması...
Bu arada bebekler kg başı 150cc süte ihtiyaç duyarlarmış. Bu miktar sekize bölünerek bebeklere öğün başına verilecek süt miktarı bulunuyor.
Neye girdiklerini bilmiyorum ama bişeye girdikleri kesin
2gündür hem istahsiz hem huysuz hemde uyuyamiyor
Sebepsiz yere içli içli agliyor.. ne gogsumu ne biberonu emmek istemiyor.
Sonra huysuzluk tan yorgun düşüp zar zor uyuyor(
bende eve dönünce geceleri sağmaya başlıyacağım. sağmaktanda çok bıktım. bu sıcakta üstüm başım süt oluyor sağarken. hiç sağasım gelmiyor artık
o nasıl canım öyle?Canim dr bize kulak çubuğuyla yapin demişti ama ben beceremedim benim gizli yontemim sabun eakiden annelerimiz hep boyle yaparlarmis once yapmadim israrla ama ne varsa eskilerde varmis ben bi zararini görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?