bugun sosyete pazarına gitcem paşamla
bakalım bizi neler bekliyo
gerçi kapımın önü hemen ama şimdiye kadar çıkamaya cesaret edemememiştim
ben de sabah 9da kalktım ve sağdım süt. o kadar terliyorum ki süt sağarken Allahım sırılsıklam oluyorum. neyse sağdık attık dolaba çok şükür. her sabah rutin bizde süt sağma :))
kendini çevirse iyi sadece, benim oğlanı yatağın bir ucuna koyuyorum kalktığında tam ters yönde yatar ya da ayakları yatağın kenarlarına dayanmış vs. bulabiliyorumbanada annem çok demişti ben korkudan yatırmamıştım. hem gazdan rahat eder demişti. hiç dikkate almamıştım. sonra bi kere yatırdım ve uzun uyuduğunu gördüm. gündüz yanımdayken hep yüzüstü yatırdım. artık gecede öyle yatırıyorum. sadece uykum çok ağır olduğunda yada sert bi zemine yatırmamışsam sırtüstü yatırıyorum. yada yüzüstü yattığında yorulduğunu düşündüğüm zamanlarda ters çeviriyorum.
hatta uyutmakta güçlük çektiğim zaman yüzüstü bırakıyorum yatağına, bir iki uğraşıyor kalkmak için sonra yoruluyor uyuyor. kafasını baya kaldırıyor benimki. dua ederek yatırıyorum. benimde hala içim rahat olmyor ama en iyi pozisyon bu bizim için. sırtüstü yattığında da kusma tehlikesi var. yan yatırmayıda ben bi türlü beceremedim. zaten benimki yan yatmıyor çeviriyor kendini.
benim de aklımdan geçti gitsem mi diye ama cesaret edemedimbugun sosyete pazarına gitcem paşamla
bakalım bizi neler bekliyo
gerçi kapımın önü hemen ama şimdiye kadar çıkamaya cesaret edemememiştim
yıldız, sağol canımyastığa bakayım..duymuştum onları ama cesaret edememiştim küçük diye şimdi epey de büyüdü haklısın böyle eziyet çekeceğimize
kendini çevirse iyi sadece, benim oğlanı yatağın bir ucuna koyuyorum kalktığında tam ters yönde yatar ya da ayakları yatağın kenarlarına dayanmış vs. bulabiliyorumçok hareketli yatıyor babasına çekmiş gerçi baba ve amcada çocukken uyurgezerlik varmış umarım olmaz öyle birşey, dikkat etmek lazım öyle rızası dışında bırakınca dönmüyor mu Agah?
Allah mutlulugunuzu bozmasin
Ayriliklar yeter ki is sebebiyle olsun gonuller bir olsun
demek esin fal bakıyor supermis vallahii
buarada seni daha once hic gormedim haziran annesimisin sende
niye simdiye kdr hic yazmadin...
Hadi tanisalim ben zeyyynoanlat bakalim sen kimsin
oy oy oygazı olduğunda yüzüstü olmasına itiraz etmiyor zaten. itiraz ettiğinde de 1-2 kafayı yarı gövdesiyle beraber kaldırıyor sonra bırakıyor. yorulup sızıyor :) tamamen gövdesini döndüremiyor. kafasıyla kendini itiyor. belini havaya kaldırarak bazende ayaklarıyla bi yerden destek alarak haraket ediyor. bizimkiler haraketli buluyor benimkini ama seninkine göre pek haraketli sayılmazmışbu arada bende uyurgezerdim ya. ne maceralarım vardı ufakken. kimsede çelik kapı yokken bizimkiler benim için çelik kapı yaptırmıştı kaçıp kaçıp gidiyordum rüyamda. tuvalet yerine muıtfağa gidiyordum. Allah tan annemin uykusu hafiftir de olası kazaları hep önlüyordu..
oy oy oyumarım olmaz bizim oğlanda yaa. İlk haftadan beri kafasını kaldırıp kendini döndürüyor. Anne karnında öğrenmiş de gelmiş sıpa Bizim baba da böyleymiş, 9 aylıkken yürümüş Bana çekmediği kesin benim hareket kabiliyetim içler acısıdır hala, kafamı bile 2. aydan sonra kaldırmışım Ne zaman geçti senin durum peki? şimdi hiç oluyor mu?
ne zmn başladın? bebeğim ne zmn doğmuştu? süt iznini nasıl kullanıyorsun? iş yerinde süt sağıyor musun? kaç ml? gibi sorularım var sana :))))
Beylikduzu tarafinda marmara parkin biraz arkasindanerde bu semt pazarı
benim de aklımdan geçti gitsem mi diye ama cesaret edemedim..şimdi senden cesaret alıp çıkarırım belki arabayla mı gezeceksiniz?
kızlar bende hamiş oldugumu bu haziranda ögrendim simdi 10 haftalık gebeyim inşallah rabbim kucagıma almayıda nasp eder. ben cookk zayıp biriydim boyuma göre şimdi 5 kilo o kadar güzel o kadar tatlı oldumki eşim eskisinden daha cok üzerime düşüyor tatlı oldun diyo bi hosuma gidiyoki hep böle kalsam keske azcık etlendim yanaklarım falan şisdi
bende aynen öle yüzün cökük duruyor diyorlardı simd, ise sempatik güzel oldun diyorlar .inşallah banada dogumda 5 kilo kalrı tabi benim doguma daha coookkk inşallah rabbim hayırlısıyla bebegimi bana nasip eder.hayırlısı olsun canım allah kucağınıza sağ salim almayı nasip etsin.
kilo içinde kafana takma doğumdan sonra bir miktarı sende kalacaktır umarım üzmek istemem ama ilk hamileliğimde 11 kilo aldım sonrasında millet kilo alır ama ben 45e kadar düştümama ikincisinde 3kilo kadar kaldı bende ve kalmasından ötürü çok mutluyum genelde iskelet falan diyorlardı ilkinden sonra en azından iskeletlikten kurtuldum :)
500 ml ?? :) maşallah yaa deme heryerde nazar değer bende yok sütslm kızlar ben 2012 haziran annesiyim desty seni sorunu gördüm cvp vermek istedim
desty ben süt iznimi bebeğim birlikte olabilmek için toplatmıştım toplu kullandım
işyerinde süt sağıyordum diğer gün kayınvalidem veriyordu
sabah öğlen ve akşam üzeri sağıyordum 500 ml civarı oluyordu sütüm
kızlar bende hamiş oldugumu bu haziranda ögrendim simdi 10 haftalık gebeyim inşallah rabbim kucagıma almayıda nasp eder. ben cookk zayıp biriydim boyuma göre şimdi 5 kilo o kadar güzel o kadar tatlı oldumki eşim eskisinden daha cok üzerime düşüyor tatlı oldun diyo bi hosuma gidiyoki hep böle kalsam keske azcık etlendim yanaklarım falan şisdi
tesekkür ederim canımmmm bak ben bunları bilmiyordum :) asırıya gitmem inşallah 3 haftada 5 kilo alınca tereddüt etmiyorum desem yalan olur ama su halimde cookk hosuma gidiyor :) iyi dileklerin içinde cok tesekkür ederim sen nasıl dogul yaptın sezeryan normalhayırlısı olsun canım allah hayırlısı ile sağ salim kucağına almayı nasip etsin zaten normal insanlar kilo aliyor al zatende ben oğlumda 12 kilo almıştım doğumdan sonra hepsi gitti kızımda 6 kilo verdim son ayda diyetisyen eşliğinde 2.5kilo aldım karnım nasıl gerildi bebek büyüycek doktor alan yok falan dedi son ayımda yatamıyordum karnımın gerginliğinden oturarrak uyuyordum sağlıklısı kilo almak allah versin bol bol al hiçi önemli değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?