2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ben de sabah 9da kalktım ve sağdım süt. o kadar terliyorum ki süt sağarken Allahım sırılsıklam oluyorum. neyse sağdık attık dolaba çok şükür. her sabah rutin bizde süt sağma :))

sabahkileri içiyor benimki. anca gece sağabilirim biriktirmek için. benim pompanın ucundan akıyıor hep süt. üstüm başım mahvoluyor deli oluyorum

yıldız, sağol canım yastığa bakayım..duymuştum onları ama cesaret edememiştim küçük diye şimdi epey de büyüdü haklısın böyle eziyet çekeceğimize

kendini çevirse iyi sadece, benim oğlanı yatağın bir ucuna koyuyorum kalktığında tam ters yönde yatar ya da ayakları yatağın kenarlarına dayanmış vs. bulabiliyorum çok hareketli yatıyor babasına çekmişgerçi baba ve amcada çocukken uyurgezerlik varmış umarım olmaz öyle birşey, dikkat etmek lazım öyle rızası dışında bırakınca dönmüyor mu Agah?

bugun sosyete pazarına gitcem paşamla
bakalım bizi neler bekliyo
gerçi kapımın önü hemen ama şimdiye kadar çıkamaya cesaret edemememiştim
benim de aklımdan geçti gitsem mi diye ama cesaret edemedim..şimdi senden cesaret alıp çıkarırım belki arabayla mı gezeceksiniz?

gazı olduğunda yüzüstü olmasına itiraz etmiyor zaten. itiraz ettiğinde de 1-2 kafayı yarı gövdesiyle beraber kaldırıyor sonra bırakıyor. yorulup sızıyor :) tamamen gövdesini döndüremiyor. kafasıyla kendini itiyor. belini havaya kaldırarak bazende ayaklarıyla bi yerden destek alarak haraket ediyor. bizimkiler haraketli buluyor benimkini ama seninkine göre pek haraketli sayılmazmış bu arada bende uyurgezerdim ya. ne maceralarım vardı ufakken. kimsede çelik kapı yokken bizimkiler benim için çelik kapı yaptırmıştı kaçıp kaçıp gidiyordum rüyamda. tuvalet yerine muıtfağa gidiyordum. Allah tan annemin uykusu hafiftir de olası kazaları hep önlüyordu..

Son düzenleyen: Moderatör:
canım sıkılıyor. eşimle tanışma hikayemizi yazmaya da üşeniyorum :) uykum var ama yatasım yok :) yapılacak işler var ama yapasım yok :)

amin canım Allah kimsenin mutluluğunu azaltmasın arttırsın inşallah :)
evet artık bana bakamıyor ama tek gördüğü çok yakışıklı biri var seni çok seviyor dio fal bitio
hem haziran hem ekim annesiyim
ben ilayda iki bıdık oglum var biri 5e az kaldı diğeri 1yaşında :) eşim denizci bende ev hanımıyım yarışmaya izmirden katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

oy oy oy umarım olmaz bizim oğlanda yaa. İlk haftadan beri kafasını kaldırıp kendini döndürüyor. Anne karnında öğrenmiş de gelmiş sıpa Bizim baba da böyleymiş, 9 aylıkken yürümüş Bana çekmediği kesin benim hareket kabiliyetim içler acısıdır hala, kafamı bile 2. aydan sonra kaldırmışımNe zaman geçti senin durum peki? şimdi hiç oluyor mu?

çocukken artık dayanılmaz boyuta gelmişti ailem için. işte o zaman muska yaptırdılar. içinde dua falan vardı sanırım. onu takınca geçmişti. :)

şu anda kalkıp yürümüyorum ama sapırtladığım oluyor arada. :) bi ara gece uyanıp hep eşime kızıyordum. sen kimsin utanmıyorr musun yanımda yatmaya vb şeyler.

kızlar bende hamiş oldugumu bu haziranda ögrendim simdi 10 haftalık gebeyim inşallah rabbim kucagıma almayıda nasp eder. ben cookk zayıp biriydim boyuma göre şimdi 5 kilo o kadar güzel o kadar tatlı oldumki eşim eskisinden daha cok üzerime düşüyor tatlı oldun diyo bi hosuma gidiyoki hep böle kalsam keske azcık etlendim yanaklarım falan şisdi

uyurgezerlik kötü gerçektende. inş çocuklarımızda böyle birşey olmaz. annem beni hep kapıda yakalıyordu. az daha uykusu ağır olsa çıkarmışım dışarı demekki. o zamanlar bizim mahallede pek güvenli değildi. benim uykum ağırdır inş oğlumda öyle bişi olmaz

ne zmn başladın? bebeğim ne zmn doğmuştu? süt iznini nasıl kullanıyorsun? iş yerinde süt sağıyor musun? kaç ml? gibi sorularım var sana :))))

slm kızlar ben 2012 haziran annesiyim desty seni sorunu gördüm cvp vermek istedim

desty ben süt iznimi bebeğim birlikte olabilmek için toplatmıştım toplu kullandım

işyerinde süt sağıyordum diğer gün kayınvalidem veriyordu

sabah öğlen ve akşam üzeri sağıyordum 500 ml civarı oluyordu sütüm

Son düzenleyen: Moderatör:

hayırlısı olsun canım allah kucağınıza sağ salim almayı nasip etsin.
kilo içinde kafana takma doğumdan sonra bir miktarı sende kalacaktır umarım üzmek istemem ama ilk hamileliğimde 11 kilo aldım sonrasında millet kilo alır ama ben 45e kadar düştüm ama ikincisinde 3kilo kadar kaldı bende ve kalmasından ötürü çok mutluyum genelde iskelet falan diyorlardı ilkinden sonra en azından iskeletlikten kurtuldum :)

bende aynen öle yüzün cökük duruyor diyorlardı simd, ise sempatik güzel oldun diyorlar .inşallah banada dogumda 5 kilo kalrı tabi benim doguma daha coookkk inşallah rabbim hayırlısıyla bebegimi bana nasip eder.

500 ml ?? :) maşallah yaa deme heryerde nazar değer bende yok süt

hayırlısı olsun canım allah hayırlısı ile sağ salim kucağına almayı nasip etsin zaten normal insanlar kilo aliyor al zatende ben oğlumda 12 kilo almıştım doğumdan sonra hepsi gitti kızımda 6 kilo verdim son ayda diyetisyen eşliğinde 2.5kilo aldım karnım nasıl gerildi bebek büyüycek doktor alan yok falan dedi son ayımda yatamıyordum karnımın gerginliğinden oturarrak uyuyordum sağlıklısı kilo almak allah versin bol bol al hiçi önemli değil bence

tesekkür ederim canımmmm bak ben bunları bilmiyordum :) asırıya gitmem inşallah 3 haftada 5 kilo alınca tereddüt etmiyorum desem yalan olur ama su halimde cookk hosuma gidiyor :) iyi dileklerin içinde cok tesekkür ederim sen nasıl dogul yaptın sezeryan normal

selam kızlar bebeğim 3.üncü ayını dolduracak ama gündüz kuş uykusu dalamıyor ayaklarmda sallamak istemiyorum(oğlmdan ağzım yanık bacaklarım kopuyordu)kendi başına uyusun istiyorum bebeklerinize uyku planı hazırladınız mı saat aralıkları nasıl uyutuyorsunuz falan yardımcı olurmusunuz

kızlar biliyorsunuz ben aranıza katılalı kısa bir süre oldu sizleri yazdılarınızdan tanımaya çalışayorum ama mesela kimin kaç çocuğu var mesela herkez türkiye demi falan çocuklarınız kız mı erkek mi bunları merak ediyorum esra nın viyanada olduğunu öğprendiğimde çok hoşuma gitti ve çok şaşırdım nedense)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…