2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızımı tam uyutmuştum ki yerdeki cam su şişesine çarptım paat diye devrildi şimdi de dalamıyor bir türlü saçımı başımı yolasım var sinirden çok aptalım niye dikkat etmedim ki

ilk doğumum yani oğlum malesef normal kızım epidural sezaryan oldu

Ya bu süt icin su icme olayi iyice kafami karistirmaya basladi burda ki emzirme uzman danismanlarinin cogu fazla su icme sirf susadikca ic iyi degil, emzirme cayini en fazla günde 2 veya 3 fincan ic hem senin hemde bebegin midesini rahatsiz eder derken özellikle Türkiyede ki doktorlarin kesinlikle cok fazla sivi almalisiniz deyisini anlayamiyorum.. Kime kulak verecegim sasirdim..
Gögüslerim önceden 3 saat gibi zaman icerisin de taş gibi oluyordu ama artik neredeyse hic şişme yok sirf 5-6 saat hic emzirmezsem ozaman şişiyor.. Gögüslerimmi alisti artik şişmiyor yoksa sütümmü azaliyor diye düsünüp moralimi bozmadan edemiyorum bu aralar.. Sizin gögüsler de eskiye oranla dahami yumusak belli bir süreden sonra normalmi acaba bu durum biz suan 2,5 aylik olduk

Kızımı tam uyutmuştum ki yerdeki cam su şişesine çarptım paat diye devrildi şimdi de dalamıyor bir türlü saçımı başımı yolasım var sinirden çok aptalım niye dikkat etmedim ki

Canim cok fazla sessiz ortam da uyutmaya alistirma devamli.. gündüzleri tv falan acik sesli ortam da uyuyabilmeyi de ögrensin

Benzerini bende yaptim
Tam uyudu besigine koydum, makineye camasir atmistim onu calistirmak icin dugmesine bastim cikan cit sesiyle benimkinin ciglik atmasi bir oldu
Halbuki biliyorum oglumun en ufak sese uyanicagini
Simdi bekleki uyusun sabahtir hic uyumadi onun huzursuzluguda var
Oyyy oyyy
Aglamayi yeni kesti salliyorum bakalim

Neden sasirdin kiz :) sendemi burdasin yoksa

Benim ilk bebeğim allah bagislarsa erkek. Iğdır'da yaşıyorum

Ayy ne oluyor burda ben kilolari vermek icin bir tarafimi yirtiyorum resmen coguda almak icin can atiyor adaletmi bu yaa ne vardi bende almak isteyenlerden olaydim da gece gündüz yiyebilseydim
Gelin kizlar bende o istediginizden suan bolca mevcut hepinize yetecek kadar göbek kalca bacak yagi var hepsini alabilirsiniz hic sikayet etmem hahahhaah

aynen benimde öyle oluyor yaa... tam yatırdım, gece lambası açık kalmış kapatayım dedim ufak çıt sesinden uyanıverdi... bu bebişler niye böyle yaa... ama geçen gün düğüne gittik yüksek müzik sesinde bana mısın demedi hep uyudu

Benim gosguslerimde onceden tas gibi oluyodu simdi yumusacik ici bos gibi sanki
Sikiyorum ucundan sut geliyo
Ogluma sadece anne sutu veriyorum yetmese aglar herhalde
Ama eskisi gibi emmiyo da bilemiyorum

Birde ben oyle saatli fln emzirmiyorum
Agladikca fln ara ara. Veriyorum yanlis mi yapiyorum acaba
Aradab bikac saatgecmesini beklemelimiyim

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar...bişey soracağım. d vitaminlerini veriyor musunuz devamlı? içinde paraben var diyorlar,aynı kan ilaçlarında olduğu gibi bende soğudum ve 1 haftadır falan vermeyi kestim d vitaminini bebişkoma.

kızlar yaılarınızı okuyorum bende sizin gibi aynı şeyleri yaşadım ama geçiyor sakin kendinizi uzmeyin

bebişler büyüdükçe biraz daha rahatlıyosunuz ama yürümeye başladı mı daha zor haberiniz olsun

fare gibi hemen arkanda oluyor hiç olmadık yerden pat diye çıkaveriyor

ama annelik çok güzel bir duygu çok zor ama evlatlarımızın bir gülüşü hepimize yetiyor

Benimki gündüzleri hic sasmaz her 2 saatte bir emer 5 dk da memeyi tamamen bosaltir aksama dogru dikkat ettim gögüslerim cok gec doluyor oglum da tam o saatlerde her saat basi 2 memeyi birden emiyor memeden cekince mizmizlanip duruyor bende artik önceden biriktirdigim sütlerden cikarip aksam saatlerin de veriyorum mecburen sonra 2 gögsüm tekrar doldugun da birini sagip verdigim sütün yerine buzluga atiyorum atabilirsem diger gögsüde o emiyor.. Bu gögüslerin eskiye oranla yumusak olmasi normalmi bende merak ediyorum, kafam da hep sütüm azaliyormu sorusu bi türlü atamiyorum.. Eger doymasalar ac olsalar hep huzursuz olup aglarlar, doktorumuz bir beze 5- 6 yemek kasigi su dök ve agirligina bak eger gün icin de 5-6 defa altini islatip bezi bukadar agirlikta oluyorsa tamamen doyuyordur dedi . Ögle saatleri emzirmiyorum derken nasil yapiyorsun benim ki en fazla 2,5 saat emzirmesem yikar ortaligi

selam kızlar...bişey soracağım. d vitaminlerini veriyor musunuz devamlı? içinde paraben var diyorlar,aynı kan ilaçlarında olduğu gibi bende soğudum ve 1 haftadır falan vermeyi kestim d vitaminini bebişkoma.

Bildigim kadariyla kafasinda ki bingildagi kapanana kadar yaklasik 1-1,5 yasina kadar verilmeli

cnm artık emzirmiyorum oğlum 11,5 aylıkken kendi bıraktı memeyi emmek istemedi

su anda oğlum 14,5 aylık
güzel emmiş canım benim kızım 2.5 aylık ama sütüm az çok üzülüyorum bir kere birikirse irikiyor onuda zaten bir emmeye bitiyr e sonrası 1 2 öğün

selam kızlar biz oğlum doğduğundan beri biogaia isimli damlayı kullanıyorduk her gün kakasını yapıyordu ama gaz sancısı 3.ayda hafifledi hala da var.ben o çok pahalı falan dedim metsil aldım 5tlye ama o da anlık çözüm üretiyor diye kullanmadım biogaia ya devam ettik 3 aylık olduk doktora bırakalım mı artık dedim ilaçla yapsın istemioruz devam edin zorlanır gözlemleyin siz bilirsiniz dedi. eşim de dün gitmiş eczanede yokmuş nurse harveys diye bi şurup almış o da anlık spazmı giderir yazıo recetesinde vermeyelim dedim ama çocuk ıkınırken ağlıyo verdim neyse şimdi de patır patır yapıo ama bence müsil etkisi yaratyo biogia ise bağırsak düzenleyici gibi bişeler yazıodu buzdolabında saklanıo zaten prebiotik bişemiş.onun diğerlerinden farklı old inandım ben alıcam yine onu sanırım kullanan var mı bu ilaçları?

canım d vitamini çocuğun bıngıldağının kapanması için gerekli başka bir d vitamini araştır istersen mesela ben ACD diye bir d vitamini veriyorum doktorumuzun tavsiyesiyle belki onda da vardır gerçi bilemiyorum..

canım artık daha çok emiyor ondan boşaltıyordur ve çabuk dolmuyordur vücut bebek için gereken kadar süt üretmeye programlı sen kafana takma o gerekeni alıyordur..

aynen benimki de sabah çapraz yatar vaziyette kalkıyor yer olmadığından daha dönemiyor :)

canım bende seninle aynı durumdayım çok kötüyüm boğazım rezalet burun akıntısı hapşırık halsizlik hepsi var bugün çocuk doktorumuzu aradım agumentin 1000 likten günde 2 tane içebilirmişim. zaten bebeğe %10 u geçermiş o da zarar vermezmiş.. tabi dinlenmek şart ama bebişlerle çok zor.. ben emzirirken maskede takmadım şimdi çok üzülüyorum oğluma geçerse diye keşke taksaydım ama oda çok zor ya hapşırıken çıkar burnunu silerken çıkar zaten ellerimiz de mikrop içinde allaha emanet artık kuzular rabbim saklasın valla inşallah hasta olmaz kuşum benim yüzümden hasta olursa kahrolurum..

Biz nurse harvey kullanıyoruz ama artik cok sık degil ama ben memnun kaldim hemde bitkisel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…