tesekkür ederim canımmmm bak ben bunları bilmiyordum :) asırıya gitmem inşallah 3 haftada 5 kilo alınca tereddüt etmiyorum desem yalan olur ama su halimde cookk hosuma gidiyor :) iyi dileklerin içinde cok tesekkür ederim sen nasıl dogul yaptın sezeryan normal
o nasıl canım öyle?anlatır mısın,valla kaç zamandır kabız oğlum artık hatırlamıyorum yapmadığımız şey kalmadı dur bi de onu deneyeyim
Kızımı tam uyutmuştum ki yerdeki cam su şişesine çarptım paat diye devrildi şimdi de dalamıyor bir türlü saçımı başımı yolasım var sinirden çok aptalım niye dikkat etmedim ki
Benzerini bende yaptimKızımı tam uyutmuştum ki yerdeki cam su şişesine çarptım paat diye devrildi şimdi de dalamıyor bir türlü saçımı başımı yolasım var sinirden çok aptalım niye dikkat etmedim ki
kızlar biliyorsunuz ben aranıza katılalı kısa bir süre oldu sizleri yazdılarınızdan tanımaya çalışayorum ama mesela kimin kaç çocuğu var mesela herkez türkiye demi falan çocuklarınız kız mı erkek mi bunları merak ediyorum esra nın viyanada olduğunu öğprendiğimde çok hoşuma gitti ve çok şaşırdım nedense)))
kızlar biliyorsunuz ben aranıza katılalı kısa bir süre oldu sizleri yazdılarınızdan tanımaya çalışayorum ama mesela kimin kaç çocuğu var mesela herkez türkiye demi falan çocuklarınız kız mı erkek mi bunları merak ediyorum esra nın viyanada olduğunu öğprendiğimde çok hoşuma gitti ve çok şaşırdım nedense)))
Kızımı tam uyutmuştum ki yerdeki cam su şişesine çarptım paat diye devrildi şimdi de dalamıyor bir türlü saçımı başımı yolasım var sinirden çok aptalım niye dikkat etmedim ki
Ya bu süt icin su icme olayi iyice kafami karistirmaya basladi burda ki emzirme uzman danismanlarinin cogu fazla su icme sirf susadikca ic iyi degil, emzirme cayini en fazla günde 2 veya 3 fincan ic hem senin hemde bebegin midesini rahatsiz eder derken özellikle Türkiyede ki doktorlarin kesinlikle cok fazla sivi almalisiniz deyisini anlayamiyorum.. Kime kulak verecegim sasirdim..
Gögüslerim önceden 3 saat gibi zaman icerisin de taş gibi oluyordu ama artik neredeyse hic şişme yok sirf 5-6 saat hic emzirmezsem ozaman şişiyor.. Gögüslerimmi alisti artik şişmiyor yoksa sütümmü azaliyor diye düsünüp moralimi bozmadan edemiyorum bu aralar.. Sizin gögüsler de eskiye oranla dahami yumusak belli bir süreden sonra normalmi acaba bu durum biz suan 2,5 aylik olduk
500 ml ?? :) maşallah yaa deme heryerde nazar değer bende yok süt
Benim gosguslerimde onceden tas gibi oluyodu simdi yumusacik ici bos gibi sanki
Sikiyorum ucundan sut geliyo
Ogluma sadece anne sutu veriyorum yetmese aglar herhalde
Ama eskisi gibi emmiyo da bilemiyorum
Birde ben oyle saatli fln emzirmiyorum
Agladikca fln ara ara. Veriyorum yanlis mi yapiyorum acaba
Aradab bikac saatgecmesini beklemelimiyim
selam kızlar...bişey soracağım. d vitaminlerini veriyor musunuz devamlı? içinde paraben var diyorlar,aynı kan ilaçlarında olduğu gibi bende soğudum ve 1 haftadır falan vermeyi kestim d vitaminini bebişkoma.
güzel emmiş canım benim kızım 2.5 aylık ama sütüm az çok üzülüyorum bir kere birikirse irikiyor onuda zaten bir emmeye bitiyr e sonrası 1 2 öğüncnm artık emzirmiyorum oğlum 11,5 aylıkken kendi bıraktı memeyi emmek istemedi
su anda oğlum 14,5 aylık
selam kızlar...bişey soracağım. d vitaminlerini veriyor musunuz devamlı? içinde paraben var diyorlar,aynı kan ilaçlarında olduğu gibi bende soğudum ve 1 haftadır falan vermeyi kestim d vitaminini bebişkoma.
Ya bu süt icin su icme olayi iyice kafami karistirmaya basladi burda ki emzirme uzman danismanlarinin cogu fazla su icme sirf susadikca ic iyi degil, emzirme cayini en fazla günde 2 veya 3 fincan ic hem senin hemde bebegin midesini rahatsiz eder derken özellikle Türkiyede ki doktorlarin kesinlikle cok fazla sivi almalisiniz deyisini anlayamiyorum.. Kime kulak verecegim sasirdim..
Gögüslerim önceden 3 saat gibi zaman icerisin de taş gibi oluyordu ama artik neredeyse hic şişme yok sirf 5-6 saat hic emzirmezsem ozaman şişiyor.. Gögüslerimmi alisti artik şişmiyor yoksa sütümmü azaliyor diye düsünüp moralimi bozmadan edemiyorum bu aralar.. Sizin gögüsler de eskiye oranla dahami yumusak belli bir süreden sonra normalmi acaba bu durum biz suan 2,5 aylik olduk
yıldız, sağol canımyastığa bakayım..duymuştum onları ama cesaret edememiştim küçük diye şimdi epey de büyüdü haklısın böyle eziyet çekeceğimize
kendini çevirse iyi sadece, benim oğlanı yatağın bir ucuna koyuyorum kalktığında tam ters yönde yatar ya da ayakları yatağın kenarlarına dayanmış vs. bulabiliyorumçok hareketli yatıyor babasına çekmiş gerçi baba ve amcada çocukken uyurgezerlik varmış umarım olmaz öyle birşey, dikkat etmek lazım öyle rızası dışında bırakınca dönmüyor mu Agah?
Dogru diyosun cnm aslında ama ben malesef kaçamiyorumçünkü sinoptayim evim istanbul da arasında 10 saatlik yol var evimi de düzenimi de kocişkomu da cok özledim bir buçuk ayay oldu bizi buraya bırakalı ama neyseki 6 gün sonra burda ve beraber 10 gün daha kalıp 13 eylül de birlikte dönücez ama sanırım buseferde 3-4gün kayinvalidemlerde kalicaz malum görümcek bizi bekliyo inşallah orda beni sinir hastası etmezler telefondan bile uyuz edip günümü zehir ediyolar.
Sağol cnm teşekkür ederim tavsiyelerin için . Anneme gelince bende çok şaşırdım bebeğe sadece sevmek için kucağına alıyo hiç bakmama yardım etmiyoben sinoba gelirken hiç böyle hayal etmemistim 2 aydir burdayim deniz gözümun önünde pırıl pırıl ama 4kere gidebildim çünkü annem cocuga bakmadi onuda al götür diyo ki o 4 seferde öyle yaptım ama burnumdan geldi suda 10 dakika bile kalamadim herkes bebeğe bakamaz azcik aglasa çağırıyolar sudan bi çıkıyorum kosturmaca ay yazdıkca sinirleniyorum ha annemin bakmama nedenide korkuyomus ya bişey olursa diye offf offf
selam kızlar biz oğlum doğduğundan beri biogaia isimli damlayı kullanıyorduk her gün kakasını yapıyordu ama gaz sancısı 3.ayda hafifledi hala da var.ben o çok pahalı falan dedim metsil aldım 5tlye ama o da anlık çözüm üretiyor diye kullanmadım biogaia ya devam ettik 3 aylık olduk doktora bırakalım mı artık dedim ilaçla yapsın istemioruz devam edin zorlanır gözlemleyin siz bilirsiniz dedi. eşim de dün gitmiş eczanede yokmuş nurse harveys diye bi şurup almış o da anlık spazmı giderir yazıo recetesinde vermeyelim dedim ama çocuk ıkınırken ağlıyo verdim neyse şimdi de patır patır yapıo ama bence müsil etkisi yaratyo biogia ise bağırsak düzenleyici gibi bişeler yazıodu buzdolabında saklanıo zaten prebiotik bişemiş.onun diğerlerinden farklı old inandım ben alıcam yine onu sanırımkullanan var mı bu ilaçları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?