2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bu arada zeynoyada bak hele ..
feysten çalmış resmimi..
ağzım bi karış açık..:120:
oysa kapalı olanlarıda vardı ..
siz o resmin altındaki çilekleri görseydiniz varyaaaaaa

melinaz hoşgeldin bugünümüze
bu arada senin 29 yaşında olduğuna inanmak güç..
eski bi resimmi o yoksa

hoşbuldum şekerim bir saattir süt pompasıyla cebelleşiyorum resim eski sayılmaz geçen yıldan ama yaşımı göstermediğimi söylerler babaanneme çekmişim hiç sevmem kendisini ama hiç yaşlanmıyor kadın 83 yaşında görsen 60 65 dersin

ben bi cigara içip geliyom ..
geldiğimde bi hareketlilik görmessem bırakıp gitcem sizi..
banane yaa zeynonun topiğini benmi kurtarcam hıııh

yaaa ekle o zaman sende resmini net olsun ama bu kez yoksa kazene ben şikayet edicem seni:84:

abooo fena bir sekidle tehtid ediliyorummmmmm
bu arada zeynoyada bak hele ..
feysten çalmış resmimi..
ağzım bi karış açık..:120:
oysa kapalı olanlarıda vardı ..
siz o resmin altındaki çilekleri görseydiniz varyaaaaaa
görebilirdik cileklerii görebilirdik isterik yanii
aboo siz facededemi ekliydiniz :44::44: kim kimle ekli bakim cikin ortaya

geldim taliacım senimi kırcam seni yalnız bırakmiyim buralarda

hosgeldin canim tsk ederim kirmadigin icinn birakma canim bunlar beni tehtid ediyor yalniz kaldim hih sende ekleme kiz catlasinlar bunlarda

valla bende zeyno pdnk bide keep ekli datlım.. gel sende istersen

bu arada ben kaçıyorum ..koca yakalrsa kıtır kıtır doğrar..
ay bide sigara içtim evde..hemen dişleri fırçalayıp sokulayım yanına..
hadin ii geceleeeerrr..
yarın görüşürük ..

talia senin sadece hamilelikte göbeğini görmüştük oda yetiversin mi diyosun

aaaaaaaa sendemi görmustun ozamanlar göbisimi kiz sen uye olmadan baya aktifmisin niye basta olmadin üye
ay yok sekerim bunlar daha fazlasinida gördu ama yetmedi daha net olcakmis:26: azucuk bulaniktida

aaaaaaaa sendemi görmustun ozamanlar göbisimi kiz sen uye olmadan baya aktifmisin niye basta olmadin üye
ay yok sekerim bunlar daha fazlasinida gördu ama yetmedi daha net olcakmis:26: azucuk bulaniktida

evet diyorum ya nerdeyse 2-3 aylık hamilelikten beri takip ediyorum.o zamanlar daha sık takipteydim şimdi kız fırsat vermiyo pek giremiyorum.

nasil gelcem canim oraya ay canim sigarayi az ic hatta mümkpnse hic icme bak ben biraktim dunya varmis herseyin tadi lezzeti farkli geliyor yedigmden ictigimden anliyorumm nefes almanin tadina variyourm inanki simdiki aklim olsa hayata hic icmezdim o zikkimi neyse canim icene birakmak zor geliyor:))

Iiyi geceler alah rahatlik versin tatli ruyalar

evet diyorum ya nerdeyse 2-3 aylık hamilelikten beri takip ediyorum.o zamanlar daha sık takipteydim şimdi kız fırsat vermiyo pek giremiyorum.

ay nasil durabildin yazmadan ben bir ay duramamistim tmm üye olmaya karar vermistim pc bozuldu tlfdan denedim yapamamistim bir ayda onu beklemistim 2 aylik kaybim var yani olmasaydi suna mervenin gevezelim rekorunu ben kirmis olcaktim evet simdi firsat olmuyor ne yazikki simdi benimkide uyanir artik bende kacmam lazim yavas yavas hazrilanim yatim sonra wc ye fln girmeye firsat bulamyorum:26:

misaifr olarak devamli takip edipte hala üye olmayanlar varmi acaba cok merak ettim suan :44:eger varsa üye olunda ögrenelim pls

bak sennn kendi eklemiyor birde başkalarını kışkırtıyor sen bakma taliaya may07 ekle görelim senide

hatta ben eşime falan bahsetmiştim o zamanlar o bana sürekli üye olsana sende deyip duruyodu düşün yani çoğunun kocası kızar benimki girsene diyodu :)))) ama bir şartla izin verdi herkes birbiriyle dünür ya kızını vermeye kıyamadı talip bulma ordan deyip duruyo

bak sennn kendi eklemiyor birde başkalarını kışkırtıyor sen bakma taliaya may07 ekle görelim senide

eee napim yanima bir yoldas ariyorum kiz mani olma iste kendisi versin kararini ekleme fikrinden cayma kizidiyecem ama onun öyle bir dusuncesi yokki

azucuk muuu kız buzlu camın arkasında gibiydin nerden buldun o fotoları hiçbirşey anlayamadık ki

ooo sen baya ilertmemisin masallah esinede dediign gibi kimisi yasak koyuyor sanki ne varsa burda anlamadim yasak koyacak
hahaha kizini vermeye kiyamamis bütün babalar öyle aaa bende bilmeden ne pot kirmisin ilk gun dedim bu kiza talip cikin kacirmayin diyebende bugun esime damadimin resmini gösterdim bebise bak ne kadar tatli diye bakti bakti evet cok guzel cok tatli bir bebek dedii bekledi eeeee nolmus diyor kim bu yani simdi diyor cakti köfteyi ama ben anlamazliktan geldim bebek iste gösteriyorum dedim:26::26:damadimiz desem biliyorum hemen kizcak bana ne damadi sacmalamayin diye :26: erkekler ne anlar kadin ruhundan iste

azucuk muuu kız buzlu camın arkasında gibiydin nerden buldun o fotoları hiçbirşey anlayamadık ki

buzlu camin arkasinda cekinmistim ya:26: sekerim demistim ozamanlarda eskiden cekmistim cikma resimleri bi ara face ekleyecektim guya olmamisti fotograf makinasindan iyi cekmedibende öylece birakmistim sizde resim deyince aklima geldi ekeldim

yoktuki simdiki giib akilli telofonlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…