ooo sen baya ilertmemisin masallah esinede dediign gibi kimisi yasak koyuyor sanki ne varsa burda anlamadim yasak koyacak
hahaha kizini vermeye kiyamamis bütün babalar öyle aaa bende bilmeden ne pot kirmisin ilk gun dedim bu kiza talip cikin kacirmayin diyebende bugun esime damadimin resmini gösterdim bebise bak ne kadar tatli diye bakti bakti evet cok guzel cok tatli bir bebek dedii bekledi eeeee nolmus diyor kim bu yani simdi diyor cakti köfteyi ama ben anlamazliktan geldim bebek iste gösteriyorum dedim:26::26: damadimiz desem biliyorum hemen kizcak bana ne damadi sacmalamayin diye :26: erkekler ne anlar kadin ruhundan iste
hamilelikte bişey olduğunda buraya bakıyodum aa kkdeki hamilelerde aynı sorunları yaşamış normalmiş diyodum. çocuk olduktan sonrada o diyodu aç bakalım ne yazmışlar bizim durumları yaşayan var mı diyeaynen canım ya hiç kıyamıyolar kızlarına ben diyorum nasıl vercen sen bunu diye o zor diyo.gerçi bende diyorum veremem kızımı diye özellikle gurbet ellere o nereye ben oraya anası gurbette olunca kızını vermek zor geliyo :85::85:
Eki Görüntüle 822533
sevgili dünürüm resimler eklemeye calistim ama boyutlari buyuk geldi bir tek bunu ekleyebildim simdilik yarin ugrasip eklemeye calisacam ömercigim beni affetsin geciktirdim sözlüsünun fotosunu
aaaaaa o kadar cok muben bır kac kasık verdım sadece
bizim kakamiz 10 gun oncesine kadar gunde 5 6 kezdi..hatta cok mu acaba diyodum ishal mi...sonra birden gunde 1 kereye dustu bazen 2 gunde bir oldu..dr.umuzu aradim bagirsaklarini duzene sokmak icin bio gai diye bi damla verdi simdi onu kullaniyoruz gunde 1 en fazla 2 3 oluyo artik hic 5 6 olmadi...hangisi normal bilmiyorum
canım benimki bir gün arayla yapmaya başladı artık
ben e bebekten alıyorum tatlım güvenli orası bugün butikbebe de avent kampanyası gördüm avent alacaksan oradan da alabilirsin kargo da ücretsizdi
canım hoşgeldinnn geçmiş olsunn bende merak ediyodum seni herşeyin yolunda olmasına sevindimm öptüm ervayıda senideee....oooooooooooooooo
ilk defa aşağıyı bu kadar kalabalık görüyorum
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Erva nın hastane işleri ile uğraştık çok şükür bişi çıkmadı küçük bi grip geçirmiş
sonra modem bozuldu kocişin işlerinden dolayı yenisini alana kadar baya zaman geçti
bende bi değişiklik yok hala bıyıklı ve şişkoyum
zaten bir ara geçmişi biriktirmeden devam edince baktım olmuyo formdan düşmüşüm öyle bi biriktirerek geldim ki düşman başına
sizde maşallah yazdıkça yazmışsınız bana kastınız varmışcasına
nese yavaş yavaş 3-5 güne geçmişi okur aranıza katılırım
şimdi ben gideyiim
ay çok özlemişim hepinizi
inş. hepiniz çok çok çok iyisinizdir canlarım
valla bende sürekli yanlarındayım korkuyorum bişi olur diye ama kaşla göz arasında atıveriyo böle işteegözümde canlandı o hali yavrum benim allah korumuş çok dikkat etmek lazım canım anlık mesele bunlar abisi de daha bebek sayılır ona da bişey denmez ki
azıcık takılayım dedim benim oğlan izin vermedi bi türlü..
zeynoooooookız süper olmş resimler..
ama azcık esra erol da koca arayanlar gibi olmuş
kırdın beni hülyaaa kısss öldüm gülmekten formun yerinde bakıyorummmhee çok benziyo çünkü ondandır
benim koca duymasın yer seni cicim..
az önce kocamla aramızda geçen muhabbet :
ben : vadiyimi izliiceksin
o : evet
ben: ozaman bende nete girerim
o : nereye takılcaksın..
ben : tabiki kk
o :.........
ben : tamammı
o : iyi hadi gir
ben bu arada pc yi açıyorum o sırada
o : ama yok yok girme sen ordaklerle benden daha çok ilgileniyosn
ben :sende polatla benden çok ilgileniyosun
o :.........
ben : ?????? ( burda cvp bekleyen sarı kafa )
o : ii tmm ama önce oğlanı uyut..
o : bide makinaya çamaşır at geceleri yıkayınca daha az elektrk yakıyomuş..
o : bide bi bardak çay yapıver ..fazla uğraşma sallama olabilr...sonra girersin..
ben .. : tamda bu sarı kafa >>>>>
o arada açmış bulundum bikaç dakika bakındım efe ağlamaya başladı susturdum
sonra çamaşırları seç at mak.ya çay yap ..sonra efe kustu üstünü değiştr
sonra oynat biraz sev .. uyut.. ( çok zor uyudu garibim)
zorla uyuttum sanırm..
kocada çok yorgunmuş erkenden yatmaya gitti bende buraya geldm ..
klavyeyi bi çektim.. benm herif kupayı yanına koymuş .. bardak düştü.. tuzla buzz..
tam temizliicektim .. dursun ulan önce geçmişe bakcam dedm.. baktım ve burdayım..
ohh beee.. şimdi temizleyebilirim işte..
Dün hayatim da ilk defa deprem hissettim cocugu uyuttum karanlikta bilgisayarin sandalyesine oturdum iki dk kendime geleyim diye, hic kimildamadigim halde sandalye besik gibi sallandi kalkip isigi actim sandalyeye baktim vidasi falanmi cikti acaba diye,yarim saat sonra tv i bir actim deprem oldu dedi nasil korktum anlatamam evde tek basima birde.. Bu ikinci depremdi 2 haftada daha büyügü gelmez insallah
Neyyyyyy :111: şaka yapiyosun dimiiiievet evet kesin sakaaa
kiz o topikte kac kisi var haberin var mi seninnn
ben yarin bu gelen mailleri nasil aralarda hallederim diye düşünürken bu teklifin sarstii beniiiii
benimki çok sever gezmeyi..
yeterki hadi de .. dünden hazır
bak sana bi hikayemizi anlatayım aklıma geldi birden ..
bi cumartesi günü işten geldi(c.tesi yarım gün yada 3e kadar falan calışır)
hadi denize gideilm dedi..çocuk yok tabi..tmm dedm..
motor var ozaman araba yoktu..
hazırlandık şıpıdık terlikler deniz modundayız..
bindik motora gidiyoruz..
dedimki annemde gitmek isityodu dizi ağrıyomuş kuma gömerim demişti keşke olsaydı
ordan laf açıldı özledim valla dedm..
götüreyimmi seni mersine dedi
ciddimsn dedm evet istiyomusun söyle dedi
olur da dedim nasıl dememe kalmadı
motoru çevirdi hadi gidiyoruz dedi..
motorda ööle büyük bişey deil haa
denize varamadan mersin yolcusu olduk..
basıyo gaza falan bende kıkırdıyorum arkada ..
yolda başımıza gelenleri bilsen ..
motorun tekeri patlar ben yolun bi kısmını otobüsle tamirciye kadar giderim
eşim arkadan tıkır tıkır motoru süre süre 6 km yol yapar
ben o sürede şpıdık terliklerim başımda yazma dilenci gibi yol kenarında onu beklerim..
1 saat sona gelir motoru tamire bırakıp market gezer ekmek arası cipsle aç karnımızı doyururz
motorun teker tamir olr yola çıkarız bu seferde benzin biter hemde otobanda
ayyy çok rezildik yaa.. ama yineede eğlenmiştim..
talia >>> ben kimseye söylemem söz...
hem var ya ben özgüvensiz insanlara şaşırıyorum ..
Allah herkese ayrı bi güzellik vermiştir..
herşeyin tamsa tek gözün yada 3 burnun yoksa zaten rabbim sana güzelliiğin en alasını vermiş daha ne isteyesin..
hiç öyle düşünme ..
sen kendine insaflı davranmazsan kimsedende insaf bekleme ..
hem ben okadar eminmki hoş bi bayan olduğuna..
bi kere bi yıl olcak nerdeyse seni tanıyalı
görmeden sevmişiz görünce bişey değişmez
sadece merakımızı gidermiş olucaz ..
aynı merak sende de var dimi bizler için
acaba nasıllar diye..
bak biz seni tatmin ediyoruz hadi bi cesaret sende bizi mutlu et..
at zeynoya mesajı..
hem sen kaç yaşındasın ben onu bile bilmiyorum..
aşk olsunn talıaa kaç defa dedik eklemssen küseriz ozaman bizdeee hade bakalımmmmbak ama resim bulabirsem dedim ona göre:26:hadi ordan topikcek merak eden yok senden baska kimse demedi sen niye eklemedin diye :26::26::26:
olabilirmiiitaliaben erkeğim demiiceksin dimi
hadi yaz bakalım
Eki Görüntüle 822533
sevgili dünürüm resimler eklemeye calistim ama boyutlari buyuk geldi bir tek bunu ekleyebildim simdilik yarin ugrasip eklemeye calisacam ömercigim beni affetsin geciktirdim sözlüsünun fotosunu
biliyorum canim benimee birbirimize takilacagizki keyfi ciksin sohbetin dimi
ivet ivet benim gece sohbetlerimle sabah sabah keyifleniyor calisanlar kahvelerini yudumlarken
o listede olup olmama konusunda hala karar vermis degilim:26:ay hani bguun desty demisya kendime olan özguvenim cok tur diye bendede tam tersi ya sifir özguven varya napcam bilemedim sana torpil gecsem digerleride diyecek hani bize torpil diye
ahh evet öyle olsa cok guzel olurduhayatimiza bir zamanlar giren ve herkesei kendisine baglayan msn denilen birsey valigini bile hatirlamiyordum sen diyene kadar yukarda bize ulasin yaziyor oraya tikla mesaj at yetkili kisiler sana ulasiyor daha sonra
nereye dah karpuz kesecektik diye klasik bayatlamis bir espiri yapim dedimiyi geceler canim allah rahatlik versin kizceni öp bzim icin
kız deli misin? 3 tane çocuk yapmaya cesaret etmişsin maşallah... bi kere sırf bu yüzden özgüvenin tavan yapmalı. kadınsın, eşsin, annesin... hem sen neye inanırsan insanlar tarafından farkedilen ve hissedilen de odur bu hayatta. o yüzden ben hep prensesmişim gibi davranmayı severim, herkes kıymetimi farketsin diyebi de tipik ikizlerim işte, çok severim kendimi, ben mükemmelim diye iddia ederek değil ama tüm saçmalıklarımla çok severim. yoksa gördün işte fotomu normal ortalama bi kadınım... he bak aklıma ne geldi. bi arkadaşım geçen gün whatsapptan bana bu günün sözü bu diye bişey yollamış diyor ki "Allahım bana toplum içinde Murat131'in egsozunu patlatarak şekil yaptığına inanan adamın özgüvenini ver, gerisini ben hallederim" kopmuştum gülmekten. Aha işte o salağın özgüveni var bende herhalde...
hadi hemen foto yolla zeynoya... bi daha da öyle şeyler duymıyim, çok pis atarlanırım ona göre
kızı uyuyttum gidiyimde biraz evi toplıyım barii siz ogeçmişi bitirene kadarr ben çok tan gelmişş olurum zateennn
bendede o salağın özgüveni varrr
bak ama resim bulabirsem dedim ona göre:26:hadi ordan topikcek merak eden yok senden baska kimse demedi sen niye eklemedin diye :26::26::26:
ah canım yaa çalışmak zorr tabii bende öle 2 çocukla bütün gece ayakta 6 da kalkıyorum bidaha yatmıyorumm rezillikk ama dün gece 10 da uyumuşummben 4te uyudum 8:30da ayaktayım yine
süpermiş. hepimizde olsun olsun olsunnnnn
Eki Görüntüle 822533
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?