2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

hamilelikte bişey olduğunda buraya bakıyodum aa kkdeki hamilelerde aynı sorunları yaşamış normalmiş diyodum. çocuk olduktan sonrada o diyodu aç bakalım ne yazmışlar bizim durumları yaşayan var mı diye aynen canım ya hiç kıyamıyolar kızlarına ben diyorum nasıl vercen sen bunu diye o zor diyo.gerçi bende diyorum veremem kızımı diye özellikle gurbet ellere o nereye ben oraya anası gurbette olunca kızını vermek zor geliyo :85::85:

sevgili dünürüm resimler eklemeye calistim ama boyutlari buyuk geldi bir tek bunu ekleyebildim simdilik yarin ugrasip eklemeye calisacam ömercigim beni affetsin geciktirdim sözlüsünun fotosunu

ahh ahh gurbet ne demek bende cok iyi bilirim o yuzden bende vermek istemem kizlarimi uzaklara yanimda olsunlar isterim bende ama cokda icli disli olmayalim o da guzel olmuyor onuda kendimden iyi bilyiorum mesafeli yakin olsunlar

canim benim cok uykum geldi ben cikiyorum artik zaten kizimda uyanim simdi bir saate onu emzir uyut sureryine kaldik uykus7z iyimi ahh ahh kk yaktin beni yine uykuusz biraktin iyi geceler kizlar allah rahatlik versin sizlelrede bebislerinizi öpüp koklayin benim icinde hoscakalinn

aaaaaa o kadar cok mu ben bır kac kasık verdım sadece

Yani öyle dedi ama yarım çay bardağı en fazla50cc yapar heralde.en az şuanda 100-110 la besleniyorlar zaten
Çok değil gibi.ben verdim cnm ama bütün güne bölüp verdim oğlum bşraz daha iyi şimdi.

günaydın cicişler
bugün kv de gidiyorum 3 gün tatil ooh yan gelip yatarım

hülyaaa taliaaa coşmuşsunuz akşam yineee süpersiniz yaw
taliaaa hafsa nın beresine bayıldım eski zaman bebekleri gibi çok güzel bi poz olmuş

bence 2 3 normal ya bendede vardı biogaia kullanıyım bari bendee
canım benimki bir gün arayla yapmaya başladı artık

ben e bebekten alıyorum tatlım güvenli orası bugün butikbebe de avent kampanyası gördüm avent alacaksan oradan da alabilirsin kargo da ücretsizdi

hemen bakıyom canım çok saol

canım hoşgeldinnn geçmiş olsunn bende merak ediyodum seni herşeyin yolunda olmasına sevindimm öptüm ervayıda senideee....

gözümde canlandı o hali yavrum benim allah korumuş çok dikkat etmek lazım canım anlık mesele bunlar abisi de daha bebek sayılır ona da bişey denmez ki
valla bende sürekli yanlarındayım korkuyorum bişi olur diye ama kaşla göz arasında atıveriyo böle iştee

azıcık takılayım dedim benim oğlan izin vermedi bi türlü..
zeynooooooo kız süper olmş resimler..
ama azcık esra erol da koca arayanlar gibi olmuş
:82:

kırdın beni hülyaaa kısss öldüm gülmekten formun yerinde bakıyorummm

canım benm geçmiş olsun deprem benm en büyük fobim 17 ağustostan sonra allah göstermesin canımm sen yinede temkinli olll...
Neyyyyyy :111: şaka yapiyosun dimiiii evet evet kesin sakaaa
kiz o topikte kac kisi var haberin var mi seninnn
ben yarin bu gelen mailleri nasil aralarda hallederim diye düşünürken bu teklifin sarstii beniiiii
ayyy zeynoooooo

hulyaaa bi anda gözümde canlandıda şpıdık terlikler iyi olmuşşş

bak ama resim bulabirsem dedim ona göre:26: hadi ordan topikcek merak eden yok senden baska kimse demedi sen niye eklemedin diye:26::26::26:
aşk olsunn talıaa kaç defa dedik eklemssen küseriz ozaman bizdeee hade bakalımmmm

talia ben erkeğim demiiceksin dimi

hadi yaz bakalım
olabilirmiii

Eki Görüntüle 822533
sevgili dünürüm resimler eklemeye calistim ama boyutlari buyuk geldi bir tek bunu ekleyebildim simdilik yarin ugrasip eklemeye calisacam ömercigim beni affetsin geciktirdim sözlüsünun fotosunu

sen bunu büyütmüşsün bacım maşallahhh allahım esirgesinn öpüyorum onu bennnnn

kız deli misin? 3 tane çocuk yapmaya cesaret etmişsin maşallah... bi kere sırf bu yüzden özgüvenin tavan yapmalı. kadınsın, eşsin, annesin... hem sen neye inanırsan insanlar tarafından farkedilen ve hissedilen de odur bu hayatta. o yüzden ben hep prensesmişim gibi davranmayı severim, herkes kıymetimi farketsin diye bi de tipik ikizlerim işte, çok severim kendimi, ben mükemmelim diye iddia ederek değil ama tüm saçmalıklarımla çok severim. yoksa gördün işte fotomu normal ortalama bi kadınım... he bak aklıma ne geldi. bi arkadaşım geçen gün whatsapptan bana bu günün sözü bu diye bişey yollamış diyor ki "Allahım bana toplum içinde Murat131'in egsozunu patlatarak şekil yaptığına inanan adamın özgüvenini ver, gerisini ben hallederim" kopmuştum gülmekten. Aha işte o salağın özgüveni var bende herhalde...
hadi hemen foto yolla zeynoya... bi daha da öyle şeyler duymıyim, çok pis atarlanırım ona göre

bendede o salağın özgüveni varrr

kızı uyuyttum gidiyimde biraz evi toplıyım barii siz ogeçmişi bitirene kadarr ben çok tan gelmişş olurum zateennn

bak ama resim bulabirsem dedim ona göre:26: hadi ordan topikcek merak eden yok senden baska kimse demedi sen niye eklemedin diye:26::26::26:

aşkolsun dünürüm nasıl merak etmeyiz seni, hele ben güzel gelinimin annesini görücem diye çok heyecanlıyım

ben 4te uyudum 8:30da ayaktayım yine
ah canım yaa çalışmak zorr tabii bende öle 2 çocukla bütün gece ayakta 6 da kalkıyorum bidaha yatmıyorumm rezillikk ama dün gece 10 da uyumuşumm

süpermiş. hepimizde olsun olsun olsunnnnn

olsun tabi yaaa hele üniversitede dahada beterdimde şimdi biraz daha törpülendimmm en güzel günlerimdi ah ahh

Eki Görüntüle 822533

ay ben senin bereni yerim , fındık ağzını yerim, hello kityleri giymiş fıstığıma bak ya, maşallahh

buda ömerin tepkisi

dün akşam mail atanları ekledimm kızlar

yanlız esra senin resim açılmıyor canım resmi yapıştırarak gönderme, eklenti yap pleaseee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…