2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım valla çok hoşsun bayıldımm ama gelinliğin hikayesini merak ettimmm

çok teşekkür ederim canım gelinlik dediğim gibi çerkes gelinliklerinden esinlenip diktirildi, kemer ve düğmelerde gümüş ustasına yaptırdık. kaynanam beni bundan beri sevmiyo sanırsam tuzluya geldi azıcık pehh

çok güzel tasarım bi gelinlik belli özel ve hoşş aman sen onlara ne bakıyosunn onlar düğünden sonra masraflıda olsa masrafsızda olsa gelinleri pek sevmiyolarr

canm ben cuma günleri çalışmıyorum. süt izni kullanıyorum ama bedenim o saate alışık herhalde uyuyamıyorum. eşim de kızım da uyuyor. ben üniversitede böyle değildim aslında sonra oldum, o düğündeki fotodan sonra benim de törpülendi taktım ben o fotoya

yanlız kızlar fotoların altına yorum yapmayınnnn

düşüncelerinizi burdan paylaşınnn

hahataktın valla yaaa neyse ozaman vermeye çalışıcaksın napıcan bukadar gözüne batıyoo mademmm ben sabah sabah kazandibi yedimm zor görünüyo vermek bu gidişleee

dimiiii bencedeee

her ne kadar esra erol sayfası gibi olsada güzel oldu güzellllll

zeyno kız bunalımda gibiymişim be o fotoda, 3 adam doğramışım da müebbetim isteniyormuş gibi dertlenmişim. ay diğer fotolarla toplu olarak bakıp değerlendirince çok güldüm...

dimiiii bencedeee

her ne kadar esra erol sayfası gibi olsada güzel oldu güzellllll

ee birazz ama olsunn canım olcak okadarr aradığım özelliklerr kesinlikle evi olsun arabası olsun emekli maaşı olsunn ama dışardanmı ödemiş onuda bilmek istiyorummm elektrik almak çok öneliii:82:

sabah kazandibi?? muhteşem performans... sana neden kanımın kaynadığı çok belli
hımmm tatlıyı en çok sabah aç karnına severimm demekki kanımız ondan kaynıyooo bizimmm ama bu böle olmaz bacımm bi dur demek gerek bu gidişeee

zeyno kız bunalımda gibiymişim be o fotoda, 3 adam doğramışım da müebbetim isteniyormuş gibi dertlenmişim. ay diğer fotolarla toplu olarak bakıp değerlendirince çok güldüm...

sen böyle söyleyince dönüp bir daha baktımm

ee birazz ama olsunn canım olcak okadarr aradığım özelliklerr kesinlikle evi olsun arabası olsun emekli maaşı olsunn ama dışardanmı ödemiş onuda bilmek istiyorummm elektrik almak çok öneliii:82:

O güven bide şeyde var çok gülüyorum twitterda 3 takipçisi var "tüm türkîye günaydın"diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…