ay canım teşekkür ederim, bende seni merak ediyorum
aa ankaraya gidip geliyorum, teyzem ve dayılarım orda, gidip gelmişliğim var sıksık, tanıştıkmı yoksam:44:
kızlar çoğunlukla takip ediyorum ama yazma fırsatım olmuyo pek...
bi sorum var...
kızımın göz kanalı tıkalı.. göz doktoruna da gittik.. NETİRA göz damlası kullanıyoruz...başlarda çapaklanma baya azalmıştı ama bitmedi.... gerçi doktor masaja devam en iyi ihtimalle 7- 8 ay sürer demişti...
akıntı neyse de çapak fazla oluyo ona üzülüyorum... çapaktan kapanıyo gözleri... artık temizlemekten de bıktı... elletmemeye çalışıyo gözüne...
aynı sıkıntıyı yaşayan var mı acaba ne gibi bi tedavi uygulandı?
masaj yapıyoruz ona devam zaten; ama başka bildiğiniz bişe var mı acaba?
Bende de aynı problem vardı. Yapmadığımız şey kalmadı. Göz damlası, her gün defalarca masaj, sütümü sürdüm. En son çay dediler. Denemeye fırsat olmadan kendiliğinden geçti. İstersen pamuğa çay döküp silebilirsin. Belki işe yarar.
aman boşver kaldı bugünn zatenn yemek olayınıda halletmek üzereyimm evide toparladım üsttenn yeter kocamda yemek yiyomuş şimdii kesin tok olur odaa öle iştee gitmiyom yanii saol düşündüğün için şekerimmm
ben içmimar değilim canım bildiğin kaba kaba koca binalar yapıyoruz, ama fikrimi sorarsan kendi evim için hiç düşünmedim açıkçası, bende o kadar estetik eğitim aldım ve geliştiriyorum kendimide .Ama mimarlık eğitimi almasaydım düşünebilirdim. Toplumda sadece çok lüks evlerde çok zenginler iç mimarla çalışır gibi saçma bir algı var malesef , o yüzden fiyatlar biraz tuzlu. Onunda ötesinde iç mimarın beğendiği eşyalarıda almak gerekki tam manasıyla değsin dersen ki o da bana ters
benle çalış