2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım varya en samimi arkadşıma okadar çok benziyosunkii özlemiştim onudaa çok tatlısınnn

valla öyle ama,

hafsanın annesi ve wait resmen biblo gibisiniz

wait, canım seni tanıyor gibiyim ya ankarada mısın sen? yahut öğrencilik yıllarında bulundun mu?

ay canım teşekkür ederim, bende seni merak ediyorum
aa ankaraya gidip geliyorum, teyzem ve dayılarım orda, gidip gelmişliğim var sıksık, tanıştıkmı yoksam:44:

siz mimarları bir gün evime beklerim

işim var sizinlee

kızlar çok datlusunuzz maşallahh totonuza birer çimdik bendenn

saçım sarı, gözüm mavi güzelligim avrupaiiiiiii

çok zilliii çıktınız sizdeeeee heeee

kızlarr vırt vırt yazmamdanda anladığınızz üzeree bugün hiçbir iş yapmadımm hergün böle olursam birhaftaya evi haberlerde izlersiniz çöp ev diyeee

zeynom bi benim gelinlikli fotom var listede, iyiki bi evlenmişim der gibi
rica etsem. diretsem, hatta yalvarsam değiştirirmisinn:84:

şekerlerim sizleri daha önce eklediginizde görmüştüm onun için es geçiyorum siziii

neyse sizde fena dilsinizzzz

Bende de aynı problem vardı. Yapmadığımız şey kalmadı. Göz damlası, her gün defalarca masaj, sütümü sürdüm. En son çay dediler. Denemeye fırsat olmadan kendiliğinden geçti. İstersen pamuğa çay döküp silebilirsin. Belki işe yarar.

canım güzel güzel ev yemekleri çekiyor ya. keşke benimde yapacak bi kv yada bi annem olsaydı.

üstü salça soslu bi yemek çekti canım.

zeynom bi benim gelinlikli fotom var listede, iyiki bi evlenmişim der gibi
rica etsem. diretsem, hatta yalvarsam değiştirirmisinn:84:

cnm aslında ben sana dicektim gelinlikli olmasın istersen diye ama yanlış anlarsın diye söylemedimm

hadi yollaaa degiştirimmm

sen geri kalma taam mıııı önce bana gelsinler ben yakınımmm, sana sonra bir ara ugrarlarrr

aman tamam beee önce senin evini halletsinlerrr yalnız benm aklıma gelmişti tamamı senden önce gelmiştiii
ayıpsınız hanımlar, eve gelmedende çözeriz, fotoğraf yollayın yeter
saol canım yaa sölemen yeter ama ciddi ben düşünüyorum evi değiştiriken bi içmimar tutmayıı ne dersin değermi sencee

kızlarr vırt vırt yazmamdanda anladığınızz üzeree bugün hiçbir iş yapmadımm hergün böle olursam birhaftaya evi haberlerde izlersiniz çöp ev diyeee

şu an ensenden tuttum atıyorum seniiiii

hadi kışt kışt git işine gücüne bakkkk

sonra yine gelirsin, sanki kaçıyor burasıııı

sizlerde sarışının adı esmerin tadı gibiiiii

çok şükür yareppiim topigim güzellik kaynıyorrr

şekerlerim sizleri daha önce eklediginizde görmüştüm onun için es geçiyorum siziii

neyse sizde fena dilsinizzzz
diilliizz tabeee

canım güzel güzel ev yemekleri çekiyor ya. keşke benimde yapacak bi kv yada bi annem olsaydı.

üstü salça soslu bi yemek çekti canım.

yap canım kolay bi seçenekk ne yapsan üstüne salça dökeblirsinnn afiyett olsunn
şu an ensenden tuttum atıyorum seniiiii

hadi kışt kışt git işine gücüne bakkkk

sonra yine gelirsin, sanki kaçıyor burasıııı

aman boşver kaldı bugünn zatenn yemek olayınıda halletmek üzereyimm evide toparladım üsttenn yeter kocamda yemek yiyomuş şimdii kesin tok olur odaa öle iştee gitmiyom yanii saol düşündüğün için şekerimmm

ben içmimar değilim canım bildiğin kaba kaba koca binalar yapıyoruz, ama fikrimi sorarsan kendi evim için hiç düşünmedim açıkçası, bende o kadar estetik eğitim aldım ve geliştiriyorum kendimide .Ama mimarlık eğitimi almasaydım düşünebilirdim. Toplumda sadece çok lüks evlerde çok zenginler iç mimarla çalışır gibi saçma bir algı var malesef , o yüzden fiyatlar biraz tuzlu. Onunda ötesinde iç mimarın beğendiği eşyalarıda almak gerekki tam manasıyla değsin dersen ki o da bana ters
benle çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…