2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
slm tetelerrr ne habersiniz
fotolar eklenmiişş maşallahhhhh hepinizee
bu arda kendi kendime diyet yapmaya çalışıyorum hamile kaldığım kiloma 3 kg cık kaldı
dewamıda gelecek tabi çok güzel gidiyor
kaynımun leptobunu aldım ver bi kaç güblüğüne yaa işim var gücüm var dedim
bebüşşlere bayıldım maşallah raabbim esirgesin nekaaaaa tatlı olmuşlar çok çabuk büyüdüler bee

ay bende yazacaktım maşallah hafsanınannesine çok güzel bi hatunmuş gözler yakıyo valla

Ay tesekkur ederim masallah bu topikteki herkes genc ve de guzel

nerdesin kısss sennn kilo verirken bizi niye unutuyonnnn bakimmiyi neysee affetim bakknaptın canımm ya ne var neyokkkk

ayy cidden çok duru bi güzelliğin varr hayatımm allah nazarlardan korusunn maşallahhh

evlerin içi buz gibii yaa ufo yakıyorum akşama yöneticinin kapısına dayanıcamm olmaz böle çocuklar üşüyoo iyice hasta olucaklarr zaten kızımın doğr düzgün uykusu yokkk

Biz de hep elektrik sobasi aciyoruz aslinda havalar baya bi sogudu, kaloriferleri yakmalari lazim merkezi sisteminde boyle bir dezavantaji var malesef

sende muhabbetlerinden tahmin ettiğim gibisinn çok tatlısınnn şekercimi baban seninnn amann

nerdesin kısss sennn kilo verirken bizi niye unutuyonnnn bakimmiyi neysee affetim bakknaptın canımm ya ne var neyokkkk

sağol cüüücüüüm benim inan benim suçum yok
valla içim gidiyo ya buralardayımda eşim pc yi kuzenine verdi ben ortada kaldım :44:
kilolara gelince çok hırslandım bakalım pes etmezsem eğer güzel gidiyo siz kendi kendinizi zorlamadan gitmiş ne güzell

ayy yaa ne olcak şimdii neyse bulursun sen bi yolunuuu
güzel ermişsn hayatım devam et tabii inşallah istediğin kiloya çabuk gelirsinnn
Tesekkur ederim ama sen de cok guzelsin masallah hatta az once okudum bir de oglun mu var masallah yasini hiiiicc gostermiyorsun

saol canım evet 4 yaşında bi oğlum varr bu topicte bi keramet varr herkes genç ve güzell maşallahh

kızlar bugun yazlıkları kaldırıp kıslıkları cıkarcam sız nasıl kaldırıyosunuz kıslıklarınızı kaldırdıgım gıbı kokmuyolar yaaa yumusatıcı koksun ıstıyorum ben

kızlar bugun yazlıkları kaldırıp kıslıkları cıkarcam sız nasıl kaldırıyosunuz kıslıklarınızı kaldırdıgım gıbı kokmuyolar yaaa yumusatıcı koksun ıstıyorum ben

canım benm kullandığımm yumuşatıcı kalıyo yaa zaten ben kaldırmıyorum sadece yerini değiştiriyorumm dolaptaa eğer nemli kalmadıysa aynı kokusunu devam ettiriyoo ama aralarına güzel kokulu sabunlardan koyabilirsinnn

Belki vakumlu posetler oluyor ya onlarla kaldirirsan kokmaya devam edebilir ama bilemiyorum tabi ben normal hurclarin icine koyup kaldiriyorum

kızlarrr ben geldiiim anaaam bir geçmiş birikmiş tam 47 sayfaaaa insaaaaf:18: vallahi atlaya atlaya okuyorum bana bişi dicekseniz sevabına alıntı yapın da göriyim yoksa benim halim harap bu haftayı doktorlarda hastanelerde geçirdik malum bizim olaysız bir haftamız geçmiyor bu seferki de bu oldu. Hatırlamayanlar için dizinin son bölümünü özet geçiyimyakın zamanda 20 saatlik yol yapmıştık oğlumla, iş yerindeki sorunlar yüzünden benim sütüm azalmıştı, k.valide bizde idi _ sağlık ocağına kontrole bir gittik ki oğlan kilo vermiş, kaça düşmüş hiç söylemiyim düşündükçe içim sıkılıyor sonra testler,kontroller, mama verme uğraşı süt arttırma uğraşı, yine kontroller vs. derken haftayı bitirdim. Hafta sonunda oğluma 300gr civarı aldırmayı başardım, sütüm de 45ten 130a kadar çıktı ama ben de ben olmaktan çıktım (bu arada benim keçi saçlı oğlumun keçi inadı tuttu tam 5 mama denedik almadı en sonunda golden goat diye bi keçi sütü maması varmış onu aldı tekem,tavsiye ederim aklınızda bulunsun). Akşama girmeye çalışcam yine bebekliğe döndük biz, gece iki saatte bir gündüz saat başı besliyoruz ben de yine emzirme kampındayım. Kamptan sesleniyoruuuum hu huuuuuçok özledim siziii

vericem vericem bak istediğim kiloya ulaşınca belki bi karre foto paylaşırımm
kayın annemlerde de var pc ama orda rahaat edemiyorum ,yaşlı kadın senin ortamınıda bilmiyor tabi
yapcaz artık bişiler pc gelene kadar orda burda şurda hatta DENOZ gibi cafelere takılırım

valla yaa bencede yakmaları lazım artıkkk kızımı battaniyeden çıkartamıyorumm
38kayseri canım geçmiş olsunnen yakın zamanda düzelir inşallahhh

seni çok merak ediyordum tatlım.
tam düşündüğüm gibisin çok zarifsin

tokoyay ve seyzen ben de sizi gördüm nihayettokoyay o ne güzellik öyle seyzenim seninle de yaşıtız ya ben ablan gibi duruyorum hehehehe saç rengine de bayıldım

HafsanınAnensi sen nesin yafff ne kadannn güzel bir bayan hafsa boştaysa oğlumla kertsek mi acaba?

Kendimi forumun sapığı gibi hissettim hepinize laf atasım war. Bide güvenlikçi olacam
valla öyle ama,

hafsanın annesi ve wait resmen biblo gibisiniz

wait, canım seni tanıyor gibiyim ya ankarada mısın sen? yahut öğrencilik yıllarında bulundun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…