2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Haydi kizlar çok merak ettim hepinizi de hadi bekliyoruz
canım seni de gördüm nihayet çok hoşsun, ya herkes çok hoş hangi birinize yorum yapacağımı şaşırdım hakkaten de olay nedir ne yapıyoruz şimdi? eheee tamam şimdi anladım, zeynoya mesaj gönderiyoruz foto fln o da özel albüme koyuyooor tamam ben de yapıyıım

Son düzenleme:
ayy gerçekten çok komikk düşünsene bebek arabasıyla bi kadın bilgisiyara başındaaa

evet sonunda senide gördükk canımm çok güzel bi gülümsemen varr çok güzelsin maşallahh

ayy sen nasıl çirkin bişisin kısss tahmin etmiştim zatennn( kahkaha atıp yerlere yatan sarı kafa)beğenmedim senii 1 puann

öyle yorum yapmakla olmuyor hemen bir foto alayım,
gercek isim
ve meslek

yaz bana mesaj olarak

ay kızlar bu arada tanımadıgım insanlar ekleyip duruyorrr
burdan sesleniyorum yabancılaraa kapalıyızzzz

ayy sen nasıl çirkin bişisin kısss tahmin etmiştim zatennn( kahkaha atıp yerlere yatan sarı kafa)beğenmedim senii 1 puann

bi kere ben güzelll degilll güzel ötesii lokum gibi bişiyim taaam mıııııı

merak ettiler tabii öle lokum falan diyince ala ala dediler best model annelerimi bunlar dedilerrr

ne çektin be keeep
sütünü iyi arttırmışsın maaşallah yavaş yavaş yoluna girer oğlanın durumu hiç üzme kendini
bizim yaşımız ve burcumuz aynı yanlış hatırlamıyorsam sen de yengeçsin :44:
benim doğumdan önceki halim canım şimdi nerdee bu görüntüü
saç rengim doğal hiç boya kullanmadım şimdiye kadar. Annem göçmen de ondan

canım oğluşunu kocaöman öp benm için toplamaya başlamış bile bununla geçmiş olsun inşallahh sen kendine iyi bak yeterr çabukk gell toparlan silkelen seni bekliyoruzz

öyle canım, kurşun mu döktürsem bilemedim, peşpeşe geliyor valla geldi mi ama bırakmayacağım kendimi, daha da güçlendik ailecek birbirimize bağlandık..evet canım, aynı yaş ve burç aman kullanma bu rengi tutturmak için millet ne taklalar atıyor

zeyyynooo, foto gönderilmiyor mu özelden mesaj atınca ya:44:

ayy bugün nazar değmesin net iyi çalışıyoo bende yapıştırdım gidiyom tabeeee çokk güzelmiş böle bee hızlı hızlıı yemeği kim yapcak acabaa

Cok gecmis olsun. Senin kizinin ismi de mi hafsa

ayy bugün nazar değmesin net iyi çalışıyoo bende yapıştırdım gidiyom tabeeee çokk güzelmiş böle bee hızlı hızlıı yemeği kim yapcak acabaa
sabahtan beri yazıyosun valla acısını çıkardın giremediğin günlerin canım. bu arada ben de çok beğendim seni o iki çocuk nerden çıktı canım
ha bi de kim yapacak yemekleri gerçekten
tabii ki ben diil ooooh şimdi kv döktürmüştür dolmalar kavurmalar küfteler ler ler

aynen belli olmaz birden gidiverir falnnn..saol canımm çıktı allahtan ya içimde kalaydılarrrohh tabee kv döktürmüştür sana biz evde yemek derdinde sen keyfini çıkarr afiyet olsunn aman yaa bendemi gitsem kv acabaaa

himmmm ben icine bisey giydirmeyecegimi dusunmemistim evt o zaman üsür... kalitesine gore degisir mutlaka ama incede olsa pijamasini giydirirm sanki... ben once bi aliyim duruma gore tekrar danisrim sizlere saolun kizlar iyki varsiniz:)

Ben pijamasıyla yatırıyorum. İnce bir pijama, zaten tulum sıfır kollu. Sadece çorap giydirmiyorum sıcak olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…