kızlarrr ben geldiiim
anaaam bir geçmiş birikmiş tam 47 sayfaaaa insaaaaf:18: vallahi atlaya atlaya okuyorum bana bişi dicekseniz sevabına alıntı yapın da göriyim yoksa benim halim harap
bu haftayı doktorlarda hastanelerde geçirdik malum bizim olaysız bir haftamız geçmiyor bu seferki de bu oldu. Hatırlamayanlar için dizinin son bölümünü özet geçiyim
yakın zamanda 20 saatlik yol yapmıştık oğlumla, iş yerindeki sorunlar yüzünden benim sütüm azalmıştı, k.valide bizde idi _ sağlık ocağına kontrole bir gittik ki oğlan kilo vermiş, kaça düşmüş hiç söylemiyim düşündükçe içim sıkılıyor
sonra testler,kontroller, mama verme uğraşı süt arttırma uğraşı, yine kontroller vs. derken haftayı bitirdim. Hafta sonunda oğluma 300gr civarı aldırmayı başardım, sütüm de 45ten 130a kadar çıktı ama ben de ben olmaktan çıktım
(bu arada benim keçi saçlı oğlumun keçi inadı tuttu tam 5 mama denedik almadı en sonunda golden goat diye bi keçi sütü maması varmış onu aldı tekem,tavsiye ederim aklınızda bulunsun). Akşama girmeye çalışcam yine bebekliğe döndük biz, gece iki saatte bir gündüz saat başı besliyoruz ben de yine emzirme kampındayım. Kamptan sesleniyoruuuum hu huuuuu
çok özledim siziii