2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Günaydın hatunlar. Talia dun gece yazamadım ben adet olmadim daha ya. Kiiizzzzz ben hamile cikmiyim simdi ammaaaaannn
Cnm bende ilk defa gecen hafta oldum 5 ay olmadim bende senin gibi dudunmeye baslamistim ki oldu olursun sende cnm
canlar siyah üzüm veren oldu mu hiç yavrulara
nasıl versem
ilk kez deneyim diyorum ne dersinz
Cnm ben ek gidaya baslamadim ama ara ara meyve tattiriyorum siyah ve sari uzum ikisindende verdim agzina sikiyorum oyle hosuna gidiyor mandalinayida azicik ucundan deliyorum emiyor hemde disleri kasiniyor iyi oluyor bence birsey olmaz

Aramiza hos geldin o zaman cnm yok ya bizim kapimiz herkese acik hem senden sonra ne annalerimiz geldi

Power cok gecmis olsun cnm Rabbim acil sifalar versin unsallah bobreklerinde birsey cikmaz

Talliacim pulipet vardi kacirmissin demekki

Denozcum hosgeldin cnm calismalara artik basla hadi hayirlisi hakkinda

Geridönüsüm cnm hatirlattigin icin sagol ben tamamen unutmustum haber vermeyi Allah kabul etsin ahahanin bebegine de acil difalar versin Rabbim

Tamam diyete başlayalım barışalım diycem de o zamanda mutluluk hormonu salgılayamayıp depresif dolaşmak da var işin ucunda
Kendim zayıflasam salınarak gelirdim şimdi ama 4.5 aydr yiyip içip yattım
Sevgili arkideşim hoşgeldin sefalar getirdin psikolojik olarak kendimi doktorum programında gibi hissettim hemen soru sormalıyım ordan şurdan burdan yani benim göbekten
Şimdi benim boyum 1.60 kilo 56 ama bel bölgesi ölçülerini girince kilolu çıkıyorum hesaplayıcılarda
Benim ideak kilom kaç olmalı ?

56 kilosun
gelmişsin bu kiloyla koskoca topigin diyetisyenini meşgul ediyorsunnn sen en arka sıraya geççç

canım bence elinde kalan bu mamayı yaptıgın yoğurda muhallebiye yada sebze püreslerine kat, besleyiciligi artarr

benimkide böyle yaaaa şimdiden ortalıgı dagıtmaya başladıı
sofraya vuruyor, elleri ayakları durmuyor sürekli çığlık atıyooo buda yani adetiiii

yatagına yatırıyorum kuzusunu veriyorum bu eve 2 kuzu fazla der gibi saldırıyor kuzusyla birlikte dönüyor

ayaklarını parmaklıklardan cıkarıyor...

bunlar ayaklanınca napcaz kii bizz :44:

evet bende bunu düşünüyorum kara kara. ayaklanınca yandık valla. kafalarını gözlerini kırar bunlar.

o ayaklarını parmaklıktan çıkarmasına bende çok gıcık oluyorum. daha doğrusu korkuyorum. kırcak bi gün ayağını görcek gününü. ben yan koruyucu aldım ama sadece yarısını kapladı o. senin yan koruyucu yok mu?

ben kaçtım işe geç kalcam. sanki oğlum için değilde sizin için eve gelmişim gibi :26: kızdım kendime şimdi

bana doktor bol bol cattle kaynat bebeklerinin yattıgı odada demişti,size de faydası olur belki.

niye bütün görümceler böyle ben de bilmiyorum.ben de görümce olucam,böyle m i olucam yoksa :) bizde de var aynı sorun,birşey yapıyorlar ama hep laf vurarak.bazen ben mi art niyetliyim diye düşünüyüorum. bir kere çocukları görümceme bırakıp biryere gitmemiz gerekti,demedigi kalmadı.gelmeyince de gelmiyorsunuz çocukları özledik diyorlar.sabır sabır...

Hoşbulduk kızlar hepinize de teşekkürler ( çoklu alıntı yapmayı beceremeyen sarı kafa)
şimdi o orantı kas ve yağ kitlene göre çok değişken oluyor ama idealin 52-53 gibi. Ama dediğim gibi eğer yağ oranın fazlaysa belki olduğundan daha kilolu duruyosundur yada kas kitlen fazlaysa daha şekilli vücut ve daha ince görünürsün

benimki yüzüstünden sırtüstüne dönemiyor geç dönsün diye dua ediyom.en azından yüzüstü bırakabiliyorum çünkü:)benim kızda oturamıyor

Bikeresinde görmüştüm herkes sana mail atıyodu ben de atıyım mı? Ama ne atcam bilmiyorum:44:Bilgi miydi neydi

:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:

Eklentiler

• $aa.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 47
  • $img_3998.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 53
  • $DSC06069-Kopyala.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 49
  • $294.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 60
Canım şok olma en sağlıklısı anne sütü ile yapılan yoğurtmuş. Ben yaptım yaklaşık 60 ml süt ile denedim. Öyle ev yoğurdu gibi olmuyor cıvık koyu ayran gibi bişey oluyor anne sütündeki su oranı fazla olduğu için öyle cıvık oluyormuş. Bebeğe yedirdinmi dersen yedirmedim çocuğa kv bakıyor vermedi 2 gün geçince bende çöpe attım. Sütüme yazık oldu walla

Cok ozur dilerim ben anlamadim senin bebegin yok muydu?
Canim ben ilk ay hamile kalmisim ilkinde haemen kalamam diye dusunerek ovulasyonu cok arastirip almistim hatta birkactane kullandim tam hatirlayamiyorum.Ovuslayonun catladigi gun koyu cikiyor hemen calismalara baslamak lazim.

Benden size çooook güzel bir parça hediye gelsin. Beni çok rahatlatıyor ve hep bebişim aklıma geliyor.

Tüm annişlere öpücükler

:5 4:

[video=youtube;FJ5BXfXUYwM]http://www.youtube.com/watch?v=FJ5BXfXUYwM[/video]

Son düzenleme:

varda bir tarafı takmıyorum ben.. arada uyurken gözümü acıp bakıyorum dönmüş mü nasıl uyuyor diyee

Canım nacizane fikrimi belirtmem gerekirse testleri falan boşver. Ne kadar kafan rahat olursa o kadar çabuk hamile kalırsın. Deneyenlerden hep bunu duydum. Artık düşünmekten vazgeçtik işleri akışına bıraktık çocuğumuz oldu dediler. Sen kocişinle mutlu musmustlu geceler geçir "O" sizi bulacaktır

Günaydın güzel hatunlar....denözcüğüm hoşgeldin seni buralarda görmek çok güzel özlettin kendini hayatım,
zeynoom senide özledik neşeni,enerjini her halinle seni.....
Esra nerelerdesin senide özledik kııızz datlu oğluşunun fotolarını ekle de sevelim
kızlar diyetim iyi gidiyor 6kilom gitti:)))))bu cuma kocişim geliyor :)))bazı arkadaşlarıma kııılım bu aralar(dün yazmıştım)kızcem de iyi çok şükür fakat bu diş hiç huzur vermiyor yavruma son üç gündür gece uykumuz harab oldu
hülya sen yine karaborsasın kız nerelerdesiniz yokluğunu hissettiriyorsun şekerim:)
talia,gdk,niran,pdnk,ysmc,denizkızı,spring,başka dha ismini hatırlayamadığım kızlar affedin bu topik herkes olunca güzel yaa(
ayyy bugün bi tuhafım bende haaa,ben bile anlamadım nece konuşduysam:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…