Cnm bende ilk defa gecen hafta oldum 5 ay olmadim bende senin gibi dudunmeye baslamistim ki oldu olursun sende cnmGünaydın hatunlar. Talia dun gece yazamadım ben adet olmadim daha ya. Kiiizzzzz ben hamile cikmiyim simdi ammaaaaannn
Cnm ben ek gidaya baslamadim ama ara ara meyve tattiriyorum siyah ve sari uzum ikisindende verdim agzina sikiyorum oyle hosuna gidiyor mandalinayida azicik ucundan deliyorum emiyor hemde disleri kasiniyor iyi oluyor bence birsey olmazcanlar siyah üzüm veren oldu mu hiç yavrulara
nasıl versem
ilk kez deneyim diyorum ne dersinz
Ahh ahh diyetisyenin totosu yese de kendi diyete başlasa iyi olacak da nerdeee :26:
Aranıza katılmak hep aklıma geldi de ben 6 aylık hamileyken üye oldum buraya o zaman da sanki herkes birbirini çoktan tanıyor gibiydi utangaçlığım tuttuneyse en azından bebikler ek gıdaya geçtiğinde yetiştim sayılır kabul ederseniz tabii :26:
Aramiza hos geldin o zaman cnm yok ya bizim kapimiz herkese acik hem senden sonra ne annalerimiz geldioğlum dünden beri yüzüstüyken ters dönmeye başladı. yüzüstüyken sırt üstüne dönüyor. fakat hala oturmadı. yani sanırım vakti var. taktığımdan değil de merakımdan soruyorum. çoğunuzun çocukları oturuyor , öyle görüyorum fotolardan. özel bişi yapıyor musunuz. akışına mı bırakayım?
Sevgili arkideşim hoşgeldin sefalar getirdin psikolojik olarak kendimi doktorum programında gibi hissettim hemen soru sormalıyım ordan şurdan burdan yani benim göbektenTamam diyete başlayalım barışalım diycem de o zamanda mutluluk hormonu salgılayamayıp depresif dolaşmak da var işin ucunda
Kendim zayıflasam salınarak gelirdim şimdiama 4.5 aydr yiyip içip yattım
Sevgili arkideşim hoşgeldin sefalar getirdin psikolojik olarak kendimi doktorum programında gibi hissettim hemen soru sormalıyım ordan şurdan burdan yani benim göbekten
Şimdi benim boyum 1.60 kilo 56 ama bel bölgesi ölçülerini girince kilolu çıkıyorum hesaplayıcılarda
Benim ideak kilom kaç olmalı ?
kızlar elimde 500 gram devam sütü var 1 numara açılmamış. zamanımız geçiyor artık 1 numaranın son demleri gerkirse diye almıştım ama gerekmedi kullanmadım. kullanan varsa özelden bi ses etsin kargolayayım hemen
gözümün önünde çocuk kendini boğuyor yaçok yaramaz. gitmiş yan koruyucuyu sökmüş. nasıl yapmışsa onu. iplerinden bağlamıştım. bi güzelde üstüne geçirmiş. bütün yüzü kapalı. çırpınıyor beni emmiyor. bende mama için az daha bekliyorum. çünkü şimdi öğle arasındayım. işe gittikten 6 saat sonra döneceğim. o süre içinde 2 öğün yetsin diye gitmeye yakın mama vercektim. sırf arandığı için böyle yapıyor
benimkide böyle yaaaa şimdiden ortalıgı dagıtmaya başladıı
sofraya vuruyor, elleri ayakları durmuyor sürekli çığlık atıyooo buda yani adetiiii
yatagına yatırıyorum kuzusunu veriyorum bu eve 2 kuzu fazla der gibi saldırıyorkuzusyla birlikte dönüyor
ayaklarını parmaklıklardan cıkarıyor...
bunlar ayaklanınca napcaz kii bizz :44:
Canım bnm kızımda öksuruyırdu uzun zmndır bende buhar makınesini araştırdım ama almamaya karar verdım .söyle bır cözum buldum bütün odalara büyük kavanozların ıçınde su koydum.bıttıkce tazelıyorum ama butun evde var
Gece yatarken havlu uslatıp koyuyorum yatagının başına cok faydasınu gördüm.sımdı öksurmuyor kızım
Anneler haftaya taşınıyorumoğluma ve gündelik işlerime ancak yetişen ben bir de ev toplamaya başladım.. Dün iki görümcemle birlikte yeni evi temizlemeye gittik oğlumada 3. görümcem baktı. Temizlik sırasında görümcelerimden ''benim çocukta seninki kadardı. Yere kilim serip hem bebeğe bakıyor hem ev taşıyorduk yardım eden mi vardı'' gibi şeyler söyledi. Benim onların geleceğinden haberim yoktu eşimede bebeği ana kucağıyla götürelim yanımızda dursun demiştim ama eşim kabul etmedi. Zaten ev buz gibiydi. öyle yapsam çocuk hastalansa bu seferde çocuğu hasta etti diyecekler. Onlar mükemmel ben beceriksizim illa laf oraya gelecek... Bir iyilik yapıyosunuz tadında bırakın... Oysa ben onlara saygısızlık etmemeye, güler yüzlü davranmaya, mümkün olduğunca evimde ağırlamaya çalışıyorum. Ne gerek var bu sözlere bilmem... Takmıyım diyorum ama...
Sevgili arkideşim hoşgeldin sefalar getirdin psikolojik olarak kendimi doktorum programında gibi hissettim hemen soru sormalıyım ordan şurdan burdan yani benim göbekten
Şimdi benim boyum 1.60 kilo 56 ama bel bölgesi ölçülerini girince kilolu çıkıyorum hesaplayıcılarda
Benim ideak kilom kaç olmalı ?
oğlum dünden beri yüzüstüyken ters dönmeye başladı. yüzüstüyken sırt üstüne dönüyor. fakat hala oturmadı. yani sanırım vakti var. taktığımdan değil de merakımdan soruyorum. çoğunuzun çocukları oturuyor , öyle görüyorum fotolardan. özel bişi yapıyor musunuz. akışına mı bırakayım?
Kızlar dün meleğimin mezarına gittik...
Annecim seni çok seviyorum kızım, sen hep benim ilk göz ağrım olarak kalacaksın...ama annen ve baban senin bir kardeşin olsun istiyor dedim...sen de ister misin canım yavrum dedim...istersen kuzum noolur kardeşini yukarıdan kolla koru dedim...
yani meleğimize de bildirdik durumu...
ben de bugün ovulasyon testi alıcam...ama ilk defa kullanıcam..netten araştırdığım kadarıyla ilk koyu çıktığı zaman ovulasyon gerçekleşiyormuş...koyu çıktıktan sonra mı ilişki olması gerekiyor????...hiç kullanıp da hamile kalan var mı aranızda???
hoş benim yumurtalama zamanım genelde düzenlidir ama bu sefer içimden böyle bişey yapmak geldi...
evet bende bunu düşünüyorum kara kara. ayaklanınca yandık valla. kafalarını gözlerini kırar bunlar.
o ayaklarını parmaklıktan çıkarmasına bende çok gıcık oluyorum. daha doğrusu korkuyorum. kırcak bi gün ayağını görcek gününü. ben yan koruyucu aldım ama sadece yarısını kapladı o. senin yan koruyucu yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?