2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
o kdını bi kere bende dinledim. güzel şeyler anlatmıştı
bende bazı kitapları da var, mantıklı..
valla bizimkine ayakta sallayarak uyumayı kv öğretti
o seçmedi

drüm dürüm dürüm
Kadınların depresyon hali:
Bunalım... Bunaalım... Bunu alım... Bunu alayım... Bunu da alayım... Bunu al bunu... Al bunu da... Bunu da bunu da
Erkeklerde;
Bunalım... Bunalımdan çıkayım... Bununla çıkayım... Bununla da çıkayım... Hepsiyle çıkayım...
gibi olmuş
anne sütü deği mi canım anne sütü tekrar ısıtılmıyo sanırım ama kalanını yoğurt yapıyorlar diye biliyorum deneyebilirsin:26:
gazete okuyorum nette. sedef avcının resmi var kocasıyla. altında hiç kilo almamış yazıyor. ben ne okudum. HİÇ ÇİKOLATA ALMAMIŞ. nedir halim. neyiin hikmetidir bu :)
neyin kafası bu arkadaşım
geçenlerde eşim tam beni opecek oldu
bende yeni toparlamıştım ortalığı
dökme yeter diyeceğim yere öpme beni yeter demişim
çok alındı

bedo kim yahuuu
gidip birde ben bakayım
şu güzel hatuna bakalım benim kadar güzel miymişş

bence biraz fazla olmuş canım ben uzun kollu body ve çorap giydiriyorum yeterli oluyor o tulumlar kalın zaten üzerine de ince bir battaniye örtüyorum tamamdır sen uyanınca kontrol et terlediyse azaltırsın üzerindekileri

Cekilin bencee ilerde album filan yaptirirsinizzz ya da odasini bu resimlerle suslersiniz ben oyle dusunuyom yaniii

kızımdogmadan her ay bır album yaparız dıyoduk ama kızım dogdu bır fotosu bıle yok daha cıkarttırmadık hıc esım cok gevsek davranıyo bu konuda daha nısan ve dugun fotolarımızı bıle cıkarttırmadık evlenelı uc seneyı gectı

geldim bebeğim geldim kıyamam ben dünürüme

öpüyoruz lina'yla kocamanEki Görüntüle 857859
oyyy yerim ben onun tatlı gülüşünü yumuk yumuk ellerini

Snin resmin yok ama sana bakamiyoruzzz
face ye gel canım
buraya foto koymak yasak bana kocişim izin vermiii

değil
hatuna bak ay geldi gündeme oturdu
ben de diyetisyen olcam büyüynce pek rağbet görüyo
canım bende seni çok beğeniyorum
çok fitsin ve saçların bana çok hoş geliyo
benimkiler bişeye benzemediği için sanırım

Kislar ya simdi kendi elcezlerimizle mayalayip koyduk dolaba yogurduda cikarincada Öle buz gibi verilmiyor Yoghurt bu isitilmiyorda Mikro Dalgada Tabagi isittim koydum yogurdu eksiyor tatli Yoghurt ne sekilde sicaga degerse eksiyor o zamanda oglus yemiyor soguk soguk verdim Korka Korka bayila bayila yedi dokunmaz ins siz nasil veriyorsunuz bi aydinlatin beni liften :18:

Hii orasi bizim de oyle biz de hic cikarttirmadik ayni sekilde benim esim de cikartmiyo olsun ben cekiyim de... Bir ara secilip cikartilir

Ben kimseyi bilmiyom face de bulabilirsem ekliyimmmm

Hımmm. Öhöm öhöm. Seni anlatırım agah'ın annesi. Hatta ilk başta isim ile ilgili tam karar verememiştin ama ben beğenmiştim agah ismini adıyla yaş sın oğluş :) bide ilk anne olduğun zamanlarda bişey yazmıştın kendime çok yakın hissetmiştim " ben anneliğin böyle olduğunu düşünmemiştim daha kolay sanmıştım" gibi bişeyler yazmıştın. Çok içten yazıyorsun bide bürokrat hağnımm

Benimde bi dünürüm vardııııı amaaaa hiç sesi soluğu çıkmıyor bikere gelin kızını sormuyor,hediye göndermiyor,sevgi pıtırcığı olmuyorlar,dünürü bişe yazdığı zaman yorum yapmıyor,ne olcek böyle halimiz bilmemki kız evi naz evi acık nazlasa ya gelin kızını:)))))dünür dünürrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…