bende bazı kitapları da var, mantıklı..o kdını bi kere bende dinledim. güzel şeyler anlatmıştı
valla bizimkine ayakta sallayarak uyumayı kv öğretti
o seçmedi
Kadınların depresyon hali:drüm dürüm dürüm
anne sütü deği mi canım anne sütü tekrar ısıtılmıyo sanırım ama kalanını yoğurt yapıyorlar diye biliyorum deneyebilirsin:26:bide ben ek gıdaya başlamadım ama bişi merak ediyorum. şimdi süt ısıtıyorum bazen. ee o da hepsini yemiyor. sonra dökmek gerekio. böyle durumlrda hemencicik sütü mayalasam yoğurt yapsam olur muki. bu yoklukta sütü dökmek zoruma gidio
neyin kafası bu arkadaşımgazete okuyorum nette. sedef avcının resmi var kocasıyla. altında hiç kilo almamış yazıyor. ben ne okudum. HİÇ ÇİKOLATA ALMAMIŞ.nedir halim. neyiin hikmetidir bu :)
Astranot olanlardan kızlar. Torba şeklinde olanlarda bizimki hayatta yatmaz.
İçine uzun kollu çıtçıtlı badi giydirdim birde ince pijama üstü incecik ama. Altına da kilotlu çorap giydirdim sadece.
Üstü çok mu kalın oldu acaba. 11 gibi kaldırıcam o zaman bakarım terlemiş mi diye. Tabi 11 den önce dişi aklına gelip de kendisi kalkmazsa.
Hiii ben de begendim seni de oglusun da cok tatli ay bakinca benim kizima benzettim isin garibi bizim kizi da erkek saniyolar
bızım o bıle yok kızımla dogru durust fotomuz yok:26nu cekıyoruz ama aıle olarak yok
bedo kim yahuuu
gidip birde ben bakayım
şu güzel hatuna bakalım benim kadar güzel miymişş
bedo kim yahuuu
gidip birde ben bakayım
şu güzel hatuna bakalım benim kadar güzel miymişş
değil
hatuna bak ay geldi gündeme oturdu
ben de diyetisyen olcam büyüynce pek rağbet görüyo
Canımm teşekür ederiz oğluşumla. Senin kız merak ettim bakayım albümden bi. Ama o benzetme işi ilginç olmuş cidden bizim yavrular neye benziyo şimdi :44:
Eki Görüntüle 857634 beni kız sanan kimdi bakiiiiymmm
Eki Görüntüle 857635 montumuzuda burda görev yapan anaokulu öğrtmeni göndermiş
eşimin servisiyle gidip geliyo sağolsun düşünmesi yeter
Cekilin bencee ilerde album filan yaptirirsinizzz ya da odasini bu resimlerle suslersiniz ben oyle dusunuyom yaniii
oyyy yerim ben onun tatlı gülüşünü yumuk yumuk ellerini
face ye gel canımSnin resmin yok ama sana bakamiyoruzzz
canım bende seni çok beğeniyorumdeğil
kızımdogmadan her ay bır album yaparız dıyoduk ama kızım dogdu bır fotosu bıle yok daha cıkarttırmadık hıcesım cok gevsek davranıyo bu konuda daha nısan ve dugun fotolarımızı bıle cıkarttırmadık evlenelı uc seneyı gectı
oyyy yerim ben onun tatlı gülüşünü yumuk yumuk ellerini
face ye gel canım
buraya foto koymak yasak banakocişim izin vermiii
canım bende seni çok beğeniyorum
çok fitsin ve saçların bana çok hoş geliyo
benimkiler bişeye benzemediği için sanırım
Hımmm. Öhöm öhöm. Seni anlatırım agah'ın annesi. Hatta ilk başta isim ile ilgili tam karar verememiştin ama ben beğenmiştim agah ismini adıyla yaş sın oğluş :) bide ilk anne olduğun zamanlarda bişey yazmıştın kendime çok yakın hissetmiştim " ben anneliğin böyle olduğunu düşünmemiştim daha kolay sanmıştım" gibi bişeyler yazmıştın. Çok içten yazıyorsun bide bürokrat hağnımmbide bedo çok kolayca girdi aramıza. öylee olmas olamass.
diğer kızlara yaptığımız gibi hepimizi anlatmalıönce ben. topiğin ileri gelenlerindenim. çok görevim var. topiğin bürokratı gibi bişiyim. zeyno gibi agalar gelip geçer ama bürokratlar daimidir ayy ne çok övdümm kendimiii.
değil
Hımmm. Öhöm öhöm. Seni anlatırım agah'ın annesi. Hatta ilk başta isim ile ilgili tam karar verememiştin ama ben beğenmiştim agah ismini adıyla yaş sın oğluş :) bide ilk anne olduğun zamanlarda bişey yazmıştın kendime çok yakın hissetmiştim " ben anneliğin böyle olduğunu düşünmemiştim daha kolay sanmıştım" gibi bişeyler yazmıştın. Çok içten yazıyorsun bide bürokrat hağnımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?