2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
hkn
geçmiş olsun beterinden saklasın Allahım

tokoyay
oğluna geçmiş olsun

wait
sana da geçmiş olsun

power bugün nasılsınız

Oğluşun odası çok güzel olmuş iyi günlerde güle güle kullansın paşa

Zeynocum emirin resimlerini görmüştüm faceden çok tatlı kuzum yaa

Ama babalı oğullu bi resim vardı orda babasına benzemiştim ben şimdi bakınca sanada benziyor tatlı güler yüzlü sıcacık güzeller güzeli allahım korusun esirgesin

hkn2013 kullanıcısından alıntı

günaydınn millettt nasılsınız bakalımm beni dün evde temizlik yaparkenn yemeğe bakim diye koşarkenn ayağım halıya takıldıı ve benn koridorun ortasındannn mutfağaa bir uçuş yaşadımm sol kaburgamın üstüne düştümm direk acile gittik tabiii iki kaburgam çatlamışş şimdi perişan perişan dolanıyorummm bende haberler böylee

Ayy cok gecmis olsun hayatım ya
HKN canııım
şimdi spring in alıntısında gördüm
çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun
çabuk iyileş
sana çocuklara bakacak kimse varmı yanında
Iyiyim canım benim seni gördüm daha iyi oldum

Hazır Coşkun modundayken bide seni öpim tatlım özledim
benide öp
bide topikte amma Çoşkun var

Kızıma meyve filesiyle muz verdim cork cork nasıl emiyor ama daha tam anlamıyla kavrayıp ağzına götüremediğinden benim yardımımla emdi. Olsun yine de çok sevdi :>

oooo afıyet olsun kuzucuga bende almak ıstıyorum ama daha almadım bu yakınlarda almam lazım 5.5 aylık 6.ayda ek gıdaya gecıcez o zaman lazım olcak

Kızlardan oğluşumun aşısı varmış bende kontrol sandım attım arabaya gittim yanlız aşı ölçek dediler dedim yalnızım şimdi aşıdan sonra sakinleşmez kıvamı ister nasıl araba sürecem erteleyelim yok olmaz çünkü bidahaki aya yine var dediler neyse yaptık aşıyı korktuğum gibi olmadı Şükür'de sakinleştirmeler için ne yapacağımı şaşırdım emzik vardı çantamda bu arada oğlum emzik emmiyordu sevmemişti ana çantamda vardı n'olur n'olmaz die aklıma geldi verdim o atttı ben verdim derken bi tuttu emziği dünden beri emzik meiyor herkes takında emzik bırakacak biz başlıyoruz iyimi yapıyorum kötümü bi akıl verin :44:hoşumdan gitmiyor degil bugün emzik emdi oturdunornalde kucakta ve atakta omamı istiyordu nereye bıraktıysam durdu enzimi emdi durdu şimdide emzik eme eme uyudu (çok mutlu hissediyor)

gerçekten geç olmuş
her bebek bir olmaz ki hepsinin farklı huyları var
benim oğlumda 3 aylık olduktan sonra tuttu emziği

benim de göbek aldı başını gidiyor
tenhada nerde çiko görsem pdnk modunda saldırıyorum

bende yaa tatlı bısey gorunce dayanamıyorum ılla her aksam yıcem bıde bn hamılekalmadan once tatlıyı hıc sevmezdım yemezdım ama sımdı canım delı gıbı tatlı ıstıyor bende yıyorum napıyım bıde kendımı napıyım ben dogum yaptım bole olması normal dıye avutuyorum dogum yapalı nerdeyse altı ay olcak bı zayıflayamadım yaaa

benide öp
bide topikte amma Çoşkun var[/QUOTE]

Öpmemi hiçsenide zaten bambaşka seviyorum bu topikten ayrılamamamın sebeplerinde biride sensin kuzum benim çok keyiflisin bazen düşünüyorum senin yanında olsam hiç canım sıkılmaz ama sen sıkılabilirsin benim kelime Hazine'm senin yanından geçemez

Son düzenleme:

benım kızımda emzık emmedı yaa verdıkce oguruyodu gecen yıne verıyım dedım bu sefer de agzından bır sıpıtısı vardı cok komıktı emmeyı beceremıyo pufkurtuyo agzından bende zorlamadım sımdı tutarsa bıde sonra bıraktıramazsan dıye korktum bendekendı kendıne uyur belkı dıye ıstıyodum ama zorlamadım

aynen ben de tatlıyı hiç sevmezdim
düzenim şaştı doğru düzgün beslenemiyorum
sonra da açlıktan şekerli şeyler canım istiyor

Evet ilk verdiğimde çok komikti tabi bilmiyor çocuk onu ne yapsın öle tuttu ağzında önce sonra öğürdü sonra işte iki çekti fırlattı derken tuttu ya aslında ben istiyorum emsin ne bebek arabasında ne arabada ne yerde ne gökte durmuyor hiç bir yere gidemiyorum 5dk alışverişe bile yanlız gidemiyor çok canım sıkılıyor bu durumdan ve uyurkende battaniyesini yalaya yalaya uyuyor dili süreklidışarda kucağıma alıyorum omzumu yalıyor yüz üstü bırakıyorum yeri yalıyor aslında emsin istiyorum

ben nuby marka kaşık kullanmıştım
tabi onları kaynatırken ocakta unutana kadar
bende artıyorum piyasada bulamadım nuby den
büyük bebek mağazasına gidince alacapım
çok geçmiş olsun
beterinden korusun Allah'ım

o küçük köstebekleri de merak eder oldum
nasıl bişey bi göstersene
ahada çektim koyduum

retbuuuuuuluuuum canımsın içimin yağları eridi kıs
ay ne mutlu olduum
hiç sıkılırmıyım kıs seninleyken..eğer sıkılırsak burdaki kızları çekiştiririz gülüşürüz

bende versemmıkı benımkıde artık uykuya dalarken cok aglıyor uykusu var uyuyamayınca daha cok aglıyoayakta sallamak ıstemıyor artık nasıl uyutacagımı sasırdım valla ıkı kere oldu mısafırlıkten eve donuyoruz mumkun degıl uyumuyo onceden hıc bole yaapmıyodu yarın yıne yatılı mısafırlıge gıdıcez korkuyorum durmıcak dıye esımde olmıcak yanımda bızı bırakıp doncek :26::26:

sen mi yaptın
çok güzel görünüyor eline sağlık
tarifi varsa ver de yapamasam da dursun belki lazım olur
pasta yapamıyorum ben yaa zoruma gidiyor

Ya hic deme. . Arabalar cd sini bilmem kac kere izledi.cd cazirdamaya basladi artık, çizilmis bazi yerleri
2 gun once babasi uçaklar i getirdi. 2 günde 6 kere izledi sanırım:26: dusty e de saracak belli:112:
Kolay gelsinn)
Cidden canim allah yardimcimuz olsunn biraz dsha buyusunde oyuncaklardan kurtulucamm
Ayy herkeside dusunurrr canim bende aptamil kullaniyorum derin sma yi sevmedi yaa
Saol canim yaa bi kaza yasadim ama sukur daha iyiyim oglumun odasini begenmenize sevindim yarinda derinin odasi geliyo ins evim bi duzene girsin istiyorum artikk

Canim ya tskma allah askina deprosyana girdigine degmezz koyver gitsin

hadi hadi içtima var
kaçakları sayıyoruum
1. Denizayrılıktır (anne babası ayrılıyordu acaba o yüzden mi girmiyor)
2. Keepmeinformed (leen nerdesin özlediik)
3. May_07 (bi geldin bi gittin)
4.enesibel (aloooo nirdesiiz)
5. Aseton44 (seni tanıyamadım ama buralarda dolaşmışlığın var bekleriz)
6.pulibet (sanırım böle yazılıyordu..şekerim hiç seni unuturmuyum)
7. Ahsennn (canımcım ben senide görmüyorum yoksa sen buralardasında benmi görmüyoom)

dahada aklıma gelmiyo
unuttuğum varsa kusura bakmayın
KIZLAAAAAAR NİRDESİİİİİZZZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…