benim de göbek aldı başını gidiyorbende aynı durumdayım canım ama benım dıkkat ettıgım soylenemezheyecanla yazcaklarını beklıcem
HKN canııımAyy cok gecmis olsun hayatım ya
benide öpIyiyim canım benim seni gördüm daha iyi oldum
Hazır Coşkun modundayken bide seni öpim tatlımözledim
Kızıma meyve filesiyle muz verdim cork cork nasıl emiyorama daha tam anlamıyla kavrayıp ağzına götüremediğinden benim yardımımla emdi. Olsun yine de çok sevdi :>
o küçük köstebekleri de merak eder oldum2 tane küçük köstebek yedim
sonrada niye kilo veremiyorum diyorum
gerçekten geç olmuşKızlardan oğluşumun aşısı varmış bende kontrol sandım attım arabaya gittim yanlız aşı ölçek dediler dedim yalnızım şimdi aşıdan sonra sakinleşmez kıvamı ister nasıl araba sürecem erteleyelim yok olmaz çünkü bidahaki aya yine var dediler neyse yaptık aşıyı korktuğum gibi olmadı Şükür'de sakinleştirmeler için ne yapacağımı şaşırdım emzik vardı çantamda bu arada oğlum emzik emmiyordu sevmemişti ana çantamda vardı n'olur n'olmaz die aklıma geldi verdim o atttı ben verdim derken bi tuttu emziği dünden beri emzik meiyor herkes takında emzik bırakacak biz başlıyoruz iyimi yapıyorum kötümü bi akıl verin :44:hoşumdan gitmiyor degil bugün emzik emdi oturdunornalde kucakta ve atakta omamı istiyordu nereye bıraktıysam durdu enzimi emdi durdu şimdide emzik eme eme uyudu (çok mutlu hissediyor)
benim de göbek aldı başını gidiyor
tenhada nerde çiko görsem pdnk modunda saldırıyorum
Kızlardan oğluşumun aşısı varmış bende kontrol sandım attım arabaya gittim yanlız aşı ölçek dediler dedim yalnızım şimdi aşıdan sonra sakinleşmez kıvamı ister nasıl araba sürecem erteleyelim yok olmaz çünkü bidahaki aya yine var dediler neyse yaptık aşıyı korktuğum gibi olmadı Şükür'de sakinleştirmeler için ne yapacağımı şaşırdım emzik vardı çantamda bu arada oğlum emzik emmiyordu sevmemişti ana çantamda vardı n'olur n'olmaz die aklıma geldi verdim o atttı ben verdim derken bi tuttu emziği dünden beri emzik meiyor herkes takında emzik bırakacak biz başlıyoruz iyimi yapıyorum kötümü bi akıl verin :44:hoşumdan gitmiyor degil bugün emzik emdi oturdunornalde kucakta ve atakta omamı istiyordu nereye bıraktıysam durdu enzimi emdi durdu şimdide emzik eme eme uyudu (çok mutlu hissediyor)
aynen ben de tatlıyı hiç sevmezdimbende yaa tatlı bısey gorunce dayanamıyorum ılla her aksam yıcembıde bn hamılekalmadan once tatlıyı hıc sevmezdım yemezdım ama sımdı canım delı gıbı tatlı ıstıyor bende yıyorum napıyım bıde kendımı napıyım ben dogum yaptım bole olması normal dıye avutuyorum dogum yapalı nerdeyse altı ay olcak bı zayıflayamadım yaaa
benım kızımda emzık emmedı yaa verdıkce oguruyodugecen yıne verıyım dedım bu sefer de agzından bır sıpıtısı vardı cok komıktı emmeyı beceremıyo pufkurtuyo agzından bende zorlamadım sımdı tutarsa bıde sonra bıraktıramazsan dıye korktum bendekendı kendıne uyur belkı dıye ıstıyodum ama zorlamadım
ben nuby marka kaşık kullanmıştımMerhaba kizlar
Bakiyorum herkes ek gidaya gecmis. Ben hala gecmedimTadim yaptim biraz. Yogurt, mandalina, armut tattirdim. Salataligi soyup parmak seklinde eline verdim. Bu sekilde bi 15 gun daha tadim yapmayi planliyorum. Nedense ek gidaya gecme hevesim yok. Azalan sutumu emzirme kampiyla artirdim, sut sorunum da kalmadi cok sukur. Sizlere sorum bu ek gidada hangi marka kasik kullandiniz? Neler almam lazim benim?
Uyku egitiminin konusulmasi cok iyi olmus. Bizim pasanin sehirdisindan donus sendromu son bulunca (iki gundur gecem gunduzum yok kafalari yiycem) uyku egitimine baslamiyi dusunuyorum. Ben de tracy hogg uygulayacagim.
Bebem evi gorunce sevindi ama yatagina alisamadi. Surekli kucagimda durmak kucagimda uyumak istiyor. Bu sabah nihayet yataginda uyudu. Koca adamlar gibi bi saga bi sola donuyo, bacak kaldiriyo, duvarlara carpiyo, uyumuyodu oglusumInsallah alisacak boyle boyle. 5 ayimiz yarin doluyor. Aylik kontrole de gitmem lazim. Bi de hasta olduk teteleri. Oho oho diye oksuruyor surekli, surup veriyorum iki gundur. Hasta bebek cok kotu ya hic cekilmiyor
Bizden haberler boyle. Beslenme gerecleri konusunda marka ve model tavsiyelerinizi bekliyorum. Bir de isofixli oto koltugu tavsiyesine ihtiyacim var
çok geçmiş olsunAh teteler ah. Biz cok fena hasta olduk. Bronsit teshisiyle iki gun hastanede yatti oglum. Buhar tedavisi, antibiyotik, ilaclar, serumlar... Cok sikintili saatlerdi ama cok sukur su an iyi. Tam artik uysallasti uslandi, akillandi derken oglus hata olduMinicik bebegin kolunda serumla beyaz carsaflar icinde yatmasi cok uzucu
Allah yavrularimiza saglik sihhat versin
ahada çektim koyduumo küçük köstebekleri de merak eder oldum
nasıl bişey bi göstersene
retbuuuuuuluuuum canımsın içimin yağları eridi kısÖpmemi hiçsenide zaten bambaşka seviyorum bu topikten ayrılamamamın sebeplerinde biride sensin kuzum benim çok keyiflisin bazen düşünüyorum senin yanında olsam hiç canım sıkılmaz ama sen sıkılabilirsin benim kelime Hazine'm senin yanından geçemez
ahada çektim koyduum
Eki Görüntüle 858969 Eki Görüntüle 858970
retbuuuuuuluuuum canımsın içimin yağları eridi kıs
ay ne mutlu olduum
hiç sıkılırmıyım kıs seninleyken..eğer sıkılırsak burdaki kızları çekiştiririz gülüşürüz
Cidden canim allah yardimcimuz olsunn biraz dsha buyusunde oyuncaklardan kurtulucammYa hic deme. . Arabalar cd sini bilmem kac kere izledi.cd cazirdamaya basladi artık, çizilmis bazi yerleri
2 gun once babasi uçaklar i getirdi. 2 günde 6 kere izledi sanırım:26: dusty e de saracak belli:112:
Kolay gelsinn)
Ayy herkeside dusunurrr canim bende aptamil kullaniyorum derin sma yi sevmedi yaamama kullanan kızlarrr
arkadasım eczacıbaşında calışıyor..
onların sadece personellerinin alışveriş yapabildigi bir siteleri var
orada eczacıbaşı personelleri bir çok ürünü piyasa degerinin altında alıyor
arkadasımdan çok ben kullanıyorum valla orayıııışifreleri falan bendee
şimdi baktım sma mama gelmişş..
e-bebekteki fiyatı buu Sma 2 Biberon Maması 900 Gr - ebebek.com
burada aynısı sadece 30 tllben aldım hemen.. sonra aradım arkadasımı dedim fazla fazla alınsa sıkıntı olur mu dedimm
yok canımm stogu bitirene kadar alabilirsin dediii
isteyen olursaa alalım hemenn
Saol canim yaa bi kaza yasadim ama sukur daha iyiyim oglumun odasini begenmenize sevindim yarinda derinin odasi geliyo ins evim bi duzene girsin istiyorum artikkyiyebilrisin canim :)) tsk ederiz
canim allah kolaylik versin oglusunun odasini hazirlamisin cok guzel olmus gule gule kullansin:) canim sende dusmusun cok cok gecmis solun rabbim acil sifalar versin insalalh((
cok tsk ederim canim benim saol insallah sende en kisa zamanda alirsin gönlünden gecen maa sandalyesini guzel kizina :)))
Canim ya tskma allah askina deprosyana girdigine degmezz koyver gitsinMerhaba hanımlar nasılsınız? Beni hep aşağıda görmüs olmalısınız. Telden girdiğim için çoğu zaman sessiz okur oldum.
Bugün moralim çok bozuldu ve iyi şeyler duymaya ihtiyacım var ve sanırım birazcık da gaza..
Normalde annem doğumumdan beri yanımda ve kızıma birlikte bakıyoruz. Tabi ben 2 ay önce calısmaya basladım, anasınıfı ögretmeniyim. Yarım gün fazla zorlamıyor. Bayramda memlekete gittik ve kayınvalidem tutturdu bende gelicem diye.. Evim kücük, zaten zor sıgıyorduk ama anlatamadık. Neyse.. Ben hamileliğimde cok kilo aldım, haliyle veremedim. Hepsi üstümde su an. Depresyona girmek üzereym. Ve cok sevgili kayınvalidecigm bugün yemekte (esimde yanımızdaydı) 'sen evlenirken cok zayıftın' dedi. Lokma bogazımda kaldı tabi... Kaldım öyle, bisey diyemedim. öğleden beri berbat durumdayım. Moral sıfır.imddaaaat (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?