2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
mama kullanan kızlarrr

arkadasım eczacıbaşında calışıyor..
onların sadece personellerinin alışveriş yapabildigi bir siteleri var

orada eczacıbaşı personelleri bir çok ürünü piyasa degerinin altında alıyor
arkadasımdan çok ben kullanıyorum valla orayıııı şifreleri falan bendee

şimdi baktım sma mama gelmişş..

e-bebekteki fiyatı buu Sma 2 Biberon Maması 900 Gr - ebebek.com

burada aynısı sadece 30 tll ben aldım hemen.. sonra aradım arkadasımı dedim fazla fazla alınsa sıkıntı olur mu dedimm

yok canımm stogu bitirene kadar alabilirsin dediii

isteyen olursaa alalım hemenn

hizmette sınır yok dünürbaşılıkta yaparım diyorsun:)bizim orda dünürbaşı derler kız bulup aracılık yapana:)

Efsun.....
canım benim ütüm tefal kazanlı ütülerden çooookk çok memmunum birde braun ütüm var oda çok güzel açıyor kırışıklıkları ama sen yine de almışken en iyisi ni al tefal kazanlı ütü al beğenirsin bence.

bende almısken ıyı bısey almak ıstıyorum canım ama sımdı fıyatlara baktım butcemı baya asar

Ağasın,cansın sen.....ağamız sen bitanesîn bende istiyorum hemde 2 tane(zeynocuğum aptamil mama da varmı?varsa 2tane de ondan alırım canım)ben mamayı değişikli kullanıyorum da hep sma kullanınca kabız oluyor yada hep aptamil kullanınca aynısı oluyor bende bu yöntemi geliştirdim:))))

geçmiş olsun canım oluyo böyle kazalar kuzucukları allah koruyo yoksa o kadar düşmeye saglam kalmaları zor.allah korusun

oyy kıyamam allah korumuş canım

bebnim philps azur vardı düştü kırıldı sonra delonghi aldım çok güzel kazanlı olanından çok beğeniyorum ütü açıkken su ekleyebiliyorum. ama sen yinede philips al bence tefali tavsiye etmem kimde duyduysam 3 4 sene sonra tırt oluyo

bende eczane ile anlaştım hipp kullanıyorum dedim şöle 5 10 kutu alıyım bi seferde indirim yap bana oda tamam dedi bi bakım dedi listeye bakalım yarın kaç fiyat çekecek

geçmiş olsun cnm.bol bol sıcak şeyler iç.
taliaa : kız ben onun minnak ayaklarını yerim
yiyebilrisin canim :)) tsk ederiz

aynen benim annemde burda oyzden fazla bilgisayarla uğraşamıyorum bide evi bi düzene sokiyim diyee karıştı da kartıştııı ev şu anda dandiniiii
canim allah kolaylik versin oglusunun odasini hazirlamisin cok guzel olmus gule gule kullansin:) canim sende dusmusun cok cok gecmis solun rabbim acil sifalar versin insalalh ((

cok tsk ederim canim benim saol insallah sende en kisa zamanda alirsin gönlünden gecen maa sandalyesini guzel kizina :)))

oyyy masallahh canimm yakisikli damadim benim kocaman olmus rabbim nazarlardan korusun insallah

canim ben LG kullaniyorum cokta memnunum gecenlerde anneminde bozuldu gittim onada ayni markadaan aldim cok iyi yikiyor ama tabi turkiyedeki fiyatlarini bilmiyorum :))
Talia ben bu suratsızı yerim ya ısırırım onun çatım kaşını sararmış dudaklarını senın kızda durdu durdu tutmayı gözünden vurdu hee
cokkk cokkk tsk ederimm canim benimm kiz dilay sanslida ömercik sanli degilmi ask olsun hee

kız ne bu isyan isyan kız analarında
hep bir nişan atarızlar, yok bizimkileride yoldan çıkaracaklar, oğlanın boyu bacadan aştı bi kız bulmuşuz işimize turp sıkanı yakarız

canim merak etme bizi kimse ayiramazz

canım aptamil yok sadece sma var..

ben sana özelden sitenin linklini kullanıcı adını ve şifresini yazim sen al, aldıktan sonra çıkış yaparsın olur mu canım.
çünkü banada ait olmayan bir link ve şifree

Merhaba hanımlar nasılsınız? Beni hep aşağıda görmüs olmalısınız. Telden girdiğim için çoğu zaman sessiz okur oldum.
Bugün moralim çok bozuldu ve iyi şeyler duymaya ihtiyacım var ve sanırım birazcık da gaza..
Normalde annem doğumumdan beri yanımda ve kızıma birlikte bakıyoruz. Tabi ben 2 ay önce calısmaya basladım, anasınıfı ögretmeniyim. Yarım gün fazla zorlamıyor. Bayramda memlekete gittik ve kayınvalidem tutturdu bende gelicem diye.. Evim kücük, zaten zor sıgıyorduk ama anlatamadık. Neyse.. Ben hamileliğimde cok kilo aldım, haliyle veremedim. Hepsi üstümde su an. Depresyona girmek üzereym. Ve cok sevgili kayınvalidecigm bugün yemekte (esimde yanımızdaydı) 'sen evlenirken cok zayıftın' dedi. Lokma bogazımda kaldı tabi... Kaldım öyle, bisey diyemedim. öğleden beri berbat durumdayım. Moral sıfır. imddaaaat (((

Zeynoş ben de alırım canım ek gıdalara başlayınca çorbasına neyim katarım diyorum bakalım.

Kızlar emzırmeme ve dıkkat etmeme ragmen dogum kılolarımı veremedım
Persembe sağlam bır dıyetısyene gıdıcem
Yarın kan tahlıllerımı yaptırıcam
Dıyetısyenden sonra tuyoları paylaşırım

Canım uzulme ne önemı var kılonun benımde cok canım sıkılıyor hıcbırseyım ustume olmuyor buyuk beden kıyafetlerın hıcbırının tarzından hoslanmıyorum ama bebegımız ıcın aldık bunları
Ayaklandıklarında kosturmakdan zaten verıcez
Ama sende benım gıbı hıssedıyorsan bır dıyetısyene basvur
Belkı gebelık sekerı fln kalıcı olmustur
Ben saglık ocagında sekerınüme , trigiliseritime hemogramıma fln baktırıcam ucretsız
5 dk alır sende gıt hıc uzme kendınıde
Kayınvalıdenıde takma zayıfla herkese göster guzellıgını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…