anam kız yok kız yok diyoruz erkekten çok boşta kız varmışş
boşta olan erkekler :
1-asesulfam
2-lover
3-bebo_
4-nurgü
5-nilom
6-istanbulizmir
7-retbull
8-hülyaerdem
boşta olan kıslar :
1-ecz_havva
2-eslem
3-dilca
4-monletter
4-ozgnmn
5-efsun
6-may_07
hemen seçim yapın yüzügü takıp bu işi bitiriyorumm
Efsun.....
canım benim ütüm tefal kazanlı ütülerden çooookk çok memmunum birde braun ütüm var oda çok güzel açıyor kırışıklıkları ama sen yine de almışken en iyisi ni al tefal kazanlı ütü al beğenirsin bence.
Ağasın,cansın sen.....ağamız sen bitanesîn bende istiyorum hemde 2 tane(zeynocuğum aptamil mama da varmı?varsa 2tane de ondan alırım canım)ben mamayı değişikli kullanıyorum da hep sma kullanınca kabız oluyor yada hep aptamil kullanınca aynısı oluyor bende bu yöntemi geliştirdim:))))mama kullanan kızlarrr
arkadasım eczacıbaşında calışıyor..
onların sadece personellerinin alışveriş yapabildigi bir siteleri var
orada eczacıbaşı personelleri bir çok ürünü piyasa degerinin altında alıyor
arkadasımdan çok ben kullanıyorum valla orayıııışifreleri falan bendee
şimdi baktım sma mama gelmişş..
e-bebekteki fiyatı buu Sma 2 Biberon Maması 900 Gr - ebebek.com
burada aynısı sadece 30 tllben aldım hemen.. sonra aradım arkadasımı dedim fazla fazla alınsa sıkıntı olur mu dedimm
yok canımm stogu bitirene kadar alabilirsin dediii
isteyen olursaa alalım hemenn
buda benim yakışıklı prensimmmbiri zilli linayıı getirsin hemennn
Yiğit Ali ilk düşüşünü yaşadı bugün. Akşam dışarı çıkıcaz diye erken yıkayayım dedim. Kendi yatağımın üstüne tam ortaya yatırdım gidip kovasını alacaktım. Daha arkamı dönüp odanın kapısından adımımı sttım ki bi patıırtı geldi. Sadece 10-15 sn yalnız kaldı.
Arkamı döndüm ki yerde sırtüstü yatıyor bakıyor. Ben korkup bağırınca ağlamaya başladı hemde ne ağlamak.
Hemen hastaneye gittim eşimde oraya geldi. Hiçbir şeyi yok çok şükür.
Şişlik morluk yok. Kusarsa her zamankinden çok uyumak isterse ya da her zaman ilgi gösterdiği oyuncaklarına tepki vermezse getir dedi.
Bu dönemdeki bebeklerde kırık kolay kolay olmaz. Halının üstüne düşmüş ve yükseklikte çok değil korkma dedi.
Her zamankinden farklı bir şey yedirme dedi.
Uyutmayayım süre dimi dedim. Hayır tabiki de uyut öylr bir şey yok şehir efsanesi onlar dedi.
Ama benim ömrümden ömür gitti.
oyy kıyamam allah korumuş canımYiğit Ali ilk düşüşünü yaşadı bugün. Akşam dışarı çıkıcaz diye erken yıkayayım dedim. Kendi yatağımın üstüne tam ortaya yatırdım gidip kovasını alacaktım. Daha arkamı dönüp odanın kapısından adımımı sttım ki bi patıırtı geldi. Sadece 10-15 sn yalnız kaldı.
Arkamı döndüm ki yerde sırtüstü yatıyor bakıyor. Ben korkup bağırınca ağlamaya başladı hemde ne ağlamak.
Hemen hastaneye gittim eşimde oraya geldi. Hiçbir şeyi yok çok şükür.
Şişlik morluk yok. Kusarsa her zamankinden çok uyumak isterse ya da her zaman ilgi gösterdiği oyuncaklarına tepki vermezse getir dedi.
Bu dönemdeki bebeklerde kırık kolay kolay olmaz. Halının üstüne düşmüş ve yükseklikte çok değil korkma dedi.
Her zamankinden farklı bir şey yedirme dedi.
Uyutmayayım süre dimi dedim. Hayır tabiki de uyut öylr bir şey yok şehir efsanesi onlar dedi.
Ama benim ömrümden ömür gitti.
bebnim philps azur vardı düştü kırıldı sonra delonghi aldım çok güzel kazanlı olanından çok beğeniyorum ütü açıkken su ekleyebiliyorum. ama sen yinede philips al bence tefali tavsiye etmem kimde duyduysam 3 4 sene sonra tırt oluyokızlar benımde sıze bır sorum olcak utulerınızden memnunmusunuz ben yenı almak ıstıyorum benımkı hıc guzel utulemıyo kırısıklıklar duzelmıyo sız hangı marka kullanıyosunuz fıkır verebılırmısınız
mama kullanan kızlarrr
arkadasım eczacıbaşında calışıyor..
onların sadece personellerinin alışveriş yapabildigi bir siteleri var
orada eczacıbaşı personelleri bir çok ürünü piyasa degerinin altında alıyor
arkadasımdan çok ben kullanıyorum valla orayıııışifreleri falan bendee
şimdi baktım sma mama gelmişş..
e-bebekteki fiyatı buu Sma 2 Biberon Maması 900 Gr - ebebek.com
burada aynısı sadece 30 tllben aldım hemen.. sonra aradım arkadasımı dedim fazla fazla alınsa sıkıntı olur mu dedimm
yok canımm stogu bitirene kadar alabilirsin dediii
isteyen olursaa alalım hemenn
kızlar benımde sıze bır sorum olcak utulerınızden memnunmusunuz ben yenı almak ıstıyorum benımkı hıc guzel utulemıyo kırısıklıklar duzelmıyo sız hangı marka kullanıyosunuz fıkır verebılırmısınız
yiyebilrisin canim :)) tsk ederizgeçmiş olsun cnm.bol bol sıcak şeyler iç.
taliaa : kız ben onun minnak ayaklarını yerim
canim allah kolaylik versin oglusunun odasini hazirlamisin cok guzel olmus gule gule kullansin:) canim sende dusmusun cok cok gecmis solun rabbim acil sifalar versin insalalhaynen benim annemde burda oyzden fazla bilgisayarla uğraşamıyorum bide evi bi düzene sokiyim diyee karıştı da kartıştııı ev şu anda dandiniiii
cok tsk ederim canim benim saol insallah sende en kisa zamanda alirsin gönlünden gecen maa sandalyesini guzel kizina :)))Günaydın millet. Bir zamanlar coco star diye bir çikomsu vardı ne oldu o var mı hala. Ysmc ne güzel gezip tozmuşsun ooh valla imrendim. Talia kıız ne tatlı o zilli ya yerim. Mama sandalyeniz hayırlı olsun. Ben de alıcam ama önümüzdeki ay. Şu krediler bitmedi ki rahata erelim. Aslında ucuz bir şey alsam şimdi de aslında da benim gönlümde polly var. Ha bir de sportif anneler bana akıl verin lütfen. Evimiz civarında bir spor salonu var oraya gidicem önümüzdeki ay. Normal spora mı gitsem kondisyon aletleriyle yoksa platese mi. Hangisiyle daha çabuk kilo veririm ki.
oyyy masallahh canimm yakisikli damadim benim kocaman olmus rabbim nazarlardan korusun insallah
Kızlar dan diye ortaya dalıcam kusura bakmayın ama size acil olarak fikir danışmam gerekli. Bizim çamaşır makinemiz bozuldu ve çamaşır makinesi alicaz ama esim vestelin 8kg yıkama hacmi olan model ini beğendi özellikleri iyi fiyatıda 849tlmi ne ama ben bilemiyorum hiç vestel bişey kullanmadım o yüzden karar vermiyorum bütçemiz 900 tlye kadar ve ben 8kg yıkama hacmi olan bir makine istiyorum. Of durumumuz sıkışık olmasa bosh marka alurdim ama sizin bi öneriniz varmı acele cevap lütfen kocam acele ettiriyo sinir etti beni
cokkk cokkk tsk ederimm canim benimmTalia ben bu suratsızı yerim ya ısırırım onun çatım kaşını sararmış dudaklarınısenın kızda durdu durdu tutmayı gözünden vurdu hee
kız ne bu isyan isyan kız analarında
hep bir nişan atarızlar, yok bizimkileride yoldan çıkaracaklar, oğlanın boyu bacadan aştı bi kız bulmuşuz işimize turp sıkanı yakarız
Ağasın,cansın sen.....ağamız sen bitanesîn bende istiyorum hemde 2 tane(zeynocuğum aptamil mama da varmı?varsa 2tane de ondan alırım canım)ben mamayı değişikli kullanıyorum da hep sma kullanınca kabız oluyor yada hep aptamil kullanınca aynısı oluyor bende bu yöntemi geliştirdim:))))
Merhaba hanımlar nasılsınız? Beni hep aşağıda görmüs olmalısınız. Telden girdiğim için çoğu zaman sessiz okur oldum.
Bugün moralim çok bozuldu ve iyi şeyler duymaya ihtiyacım var ve sanırım birazcık da gaza..
Normalde annem doğumumdan beri yanımda ve kızıma birlikte bakıyoruz. Tabi ben 2 ay önce calısmaya basladım, anasınıfı ögretmeniyim. Yarım gün fazla zorlamıyor. Bayramda memlekete gittik ve kayınvalidem tutturdu bende gelicem diye.. Evim kücük, zaten zor sıgıyorduk ama anlatamadık. Neyse.. Ben hamileliğimde cok kilo aldım, haliyle veremedim. Hepsi üstümde su an. Depresyona girmek üzereym. Ve cok sevgili kayınvalidecigm bugün yemekte (esimde yanımızdaydı) 'sen evlenirken cok zayıftın' dedi. Lokma bogazımda kaldı tabi... Kaldım öyle, bisey diyemedim. öğleden beri berbat durumdayım. Moral sıfır.imddaaaat (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?