bende versemmıkı benımkıde artık uykuya dalarken cok aglıyor uykusu var uyuyamayınca daha cok aglıyoayakta sallamak ıstemıyor artık nasıl uyutacagımı sasırdım valla ıkı kere oldu mısafırlıkten eve donuyoruz mumkun degıl uyumuyo onceden hıc bole yaapmıyodu yarın yıne yatılı mısafırlıge gıdıcez korkuyorum durmıcak dıye esımde olmıcak yanımda bızı bırakıp doncek :26::26:
yatılı mı
ben 2 saatliğine bile gitmeye korkuyoruuummmm
benım kızımda emzık emmedı yaa verdıkce oguruyodugecen yıne verıyım dedım bu sefer de agzından bır sıpıtısı vardı cok komıktı emmeyı beceremıyo pufkurtuyo agzından bende zorlamadım sımdı tutarsa bıde sonra bıraktıramazsan dıye korktum bendekendı kendıne uyur belkı dıye ıstıyodum ama zorlamadım
Merhaba hanımlar nasılsınız? Beni hep aşağıda görmüs olmalısınız. Telden girdiğim için çoğu zaman sessiz okur oldum.
Bugün moralim çok bozuldu ve iyi şeyler duymaya ihtiyacım var ve sanırım birazcık da gaza..
Normalde annem doğumumdan beri yanımda ve kızıma birlikte bakıyoruz. Tabi ben 2 ay önce calısmaya basladım, anasınıfı ögretmeniyim. Yarım gün fazla zorlamıyor. Bayramda memlekete gittik ve kayınvalidem tutturdu bende gelicem diye.. Evim kücük, zaten zor sıgıyorduk ama anlatamadık. Neyse.. Ben hamileliğimde cok kilo aldım, haliyle veremedim. Hepsi üstümde su an. Depresyona girmek üzereym. Ve cok sevgili kayınvalidecigm bugün yemekte (esimde yanımızdaydı) 'sen evlenirken cok zayıftın' dedi. Lokma bogazımda kaldı tabi... Kaldım öyle, bisey diyemedim. öğleden beri berbat durumdayım. Moral sıfır.imddaaaat (((
canım bu arada çok tişkürler
hemencecik koyuvermişsin bizim kızın fotoubu
emeğine sağlık
he bide şu çekiliş işi noldu
kıs bide bişi daha diiicem
diyelimki çekilişte ben sana çıktım sende bana çıkma
karşılıklı olmasın yawf
yani bilmeyelim kimden geleceğini
çok mi oldiim:18::18:
Kızlardan oğluşumun aşısı varmış bende kontrol sandım attım arabaya gittim yanlız aşı ölçek dediler dedim yalnızım şimdi aşıdan sonra sakinleşmez kıvamı ister nasıl araba sürecem erteleyelim yok olmaz çünkü bidahaki aya yine var dediler neyse yaptık aşıyı korktuğum gibi olmadı Şükür'de sakinleştirmeler için ne yapacağımı şaşırdım emzik vardı çantamda bu arada oğlum emzik emmiyordu sevmemişti ana çantamda vardı n'olur n'olmaz die aklıma geldi verdim o atttı ben verdim derken bi tuttu emziği dünden beri emzik meiyor herkes takında emzik bırakacak biz başlıyoruz iyimi yapıyorum kötümü bi akıl verin :44:hoşumdan gitmiyor degil bugün emzik emdi oturdunornalde kucakta ve atakta omamı istiyordu nereye bıraktıysam durdu enzimi emdi durdu şimdide emzik eme eme uyudu (çok mutlu hissediyor)
Selammmmmmmmmmmm
merhaba çok geçmiş olsun.bizde ilk düşüşümüzü dün yaşadık.bende pusetine koymuştum.fark etmedim oturur pozisyona gelmiş bi kaldırdım yüzüstü yerde.düşmesinden ziyade sanırım benim bağırmamdan korktu .kaçsaat ağladı.eşimi okuldan çağırdım.onaa bi nazlar bi nazlar.ağlaması dahada şiddetlendi sonra azaldı.ama tüm gün boyunca huysuzdu.bende inanılmaz korktum.bide biraz çenesi tahriş olmuş.ama Allah'a çok şükür bi şey olmadıYiğit Ali ilk düşüşünü yaşadı bugün. Akşam dışarı çıkıcaz diye erken yıkayayım dedim. Kendi yatağımın üstüne tam ortaya yatırdım gidip kovasını alacaktım. Daha arkamı dönüp odanın kapısından adımımı sttım ki bi patıırtı geldi. Sadece 10-15 sn yalnız kaldı.
Arkamı döndüm ki yerde sırtüstü yatıyor bakıyor. Ben korkup bağırınca ağlamaya başladı hemde ne ağlamak.
Hemen hastaneye gittim eşimde oraya geldi. Hiçbir şeyi yok çok şükür.
Şişlik morluk yok. Kusarsa her zamankinden çok uyumak isterse ya da her zaman ilgi gösterdiği oyuncaklarına tepki vermezse getir dedi.
Bu dönemdeki bebeklerde kırık kolay kolay olmaz. Halının üstüne düşmüş ve yükseklikte çok değil korkma dedi.
Her zamankinden farklı bir şey yedirme dedi.
Uyutmayayım süre dimi dedim. Hayır tabiki de uyut öylr bir şey yok şehir efsanesi onlar dedi.
Ama benim ömrümden ömür gitti.
günaydınn millettt nasılsınız bakalımm beni dün evde temizlik yaparkenn yemeğe bakim diye koşarkenn ayağım halıya takıldıı ve benn koridorun ortasındannn mutfağaa bir uçuş yaşadımm sol kaburgamın üstüne düştümm direk acile gittik tabiii iki kaburgam çatlamışş şimdi perişan perişan dolanıyorummm bende haberler böylee
senin inekli kazağını yerim
Ase melinnaz denoz özlettiniz kızlar
Melinnazcım o kokoşun totoşunu ısırdım mıncırdım öp annesi litfen benımi
İçin
Denozummmm kuzum özledikte seni gittim faceden resimlerine baktım sevdim senisapıksarıkafa
Allahım nasıl güzel bişeysin sen yaww kalbinin güzelliği yüzüne yansımış derler ya aynen öle
Zeynocan (selocan gıbı oldu) yeni tirispilerin gelmiş hoşgelmiş Sefa getirmiş kocan bide bu işe baktığını duysa nasıl dalga geçer kim bilir
Pdnk kuzum nasıl kocişler durumlar döndünüzmü eskiye konuşabildinizmi sonuca bağlandığı durum
Kız zilli Elif hayranı olarak bi Mevlüt resmi ekle bakalım şöle analı kızıl olursa daha makbül olur bu arada canım Allah kabil etsin mevlütünüde
hanım ağanın gelini ya şimdiden alıştırma yapıyoruzheyoo ben geldiiimbayılıyorum bu sarı kafaya
Linaaaaaaaaaaa
kız hanım ağalar gibi kurulmuşsun
yerim yutarım minnoş seniii
bu arada nerden topiğin ileri geleni oluyomuşun hıı
Teşekkür ederim canım güzel geçti mevlüdüm acaip kalabalıktı. Resim çekilemedik kuzum ya içimde ukte kaldı o kadar kalabalıktı ki yatak odamda bile insanlar vardı sonra millet gitmeye başladı sadece yakın akrabalar kaldı ben de bunaltıdan gidip hemen çıkardım üstümü. Kızım da uyicaktı çoktan çıkmıştı kıyafeti. Ama çok içimde kaldı be ne zamandır bu kadar süslenmemiştim topuklular saçlar yapılı filan.. bu arada kocayla arayı düzelttik. Hafiften pıtırcık bile olduk ama tam değil hala.
Yiğit Ali ilk düşüşünü yaşadı bugün. Akşam dışarı çıkıcaz diye erken yıkayayım dedim. Kendi yatağımın üstüne tam ortaya yatırdım gidip kovasını alacaktım. Daha arkamı dönüp odanın kapısından adımımı sttım ki bi patıırtı geldi. Sadece 10-15 sn yalnız kaldı.
Arkamı döndüm ki yerde sırtüstü yatıyor bakıyor. Ben korkup bağırınca ağlamaya başladı hemde ne ağlamak.
Hemen hastaneye gittim eşimde oraya geldi. Hiçbir şeyi yok çok şükür.
Şişlik morluk yok. Kusarsa her zamankinden çok uyumak isterse ya da her zaman ilgi gösterdiği oyuncaklarına tepki vermezse getir dedi.
Bu dönemdeki bebeklerde kırık kolay kolay olmaz. Halının üstüne düşmüş ve yükseklikte çok değil korkma dedi.
Her zamankinden farklı bir şey yedirme dedi.
Uyutmayayım süre dimi dedim. Hayır tabiki de uyut öylr bir şey yok şehir efsanesi onlar dedi.
Ama benim ömrümden ömür gitti.
Canim cok cok geçmiş olsunn
Allah koruyor yavrularımizi
Benim oglumda 10 gun kadar once düştü ..ilk defa:S
Gorunce elim ayağım boşaldı resmen.dr.umuz düşme anında bayılma yada kusma yoksa korkmayin demişti
Cok hareketliler artık
merhaba çok geçmiş olsun.bizde ilk düşüşümüzü dün yaşadık.bende pusetine koymuştum.fark etmedim oturur pozisyona gelmiş bi kaldırdım yüzüstü yerde.düşmesinden ziyade sanırım benim bağırmamdan korktu .kaçsaat ağladı.eşimi okuldan çağırdım.onaa bi nazlar bi nazlar.ağlaması dahada şiddetlendi sonra azaldı.ama tüm gün boyunca huysuzdu.bende inanılmaz korktum.bide biraz çenesi tahriş olmuş.ama Allah'a çok şükür bi şey olmadı
birkaç gündür oğlumu kundak yapıp uyutuyorum
o da hiç ses çıkarmıyor kundaklamaya
ama ya görseniz çok komik
sanki eşimi kundaklamışım da ağzına da emziği vermişim gibi oluyor
bana öyle geliyor
çok komik
küçükken tamam da şimdi koca adam gibi
birkaç gündür oğlumu kundak yapıp uyutuyorum
o da hiç ses çıkarmıyor kundaklamaya
ama ya görseniz çok komik
sanki eşimi kundaklamışım da ağzına da emziği vermişim gibi oluyor
bana öyle geliyor
çok komik
küçükken tamam da şimdi koca adam gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?